Starship Troopers 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát igen én is épp annál a pályánál tartok amikor resetelni kellett a generátort.
Nem rossz 300millió bogár.
A következõ eddig nem sikereült megélni a bombázást azaz megamurder ügynök vagyok.
Ennyi bogár szerintem csak egy kifejezett bogárkeltetõ környékén lehet:-)))
Amúgy nekem tetszik a játék, jó persz bug az van bõven meg a grafika is lehetne jobb, de hát én már csak ilyen vagyok meglátni és megszeretni.
A filmet anno 6 szor láttam aztánmegnéztem a második részét is na az már gagyi volt.
Összeségében aki végignyomja az alkosson véleményt róla, mert elég nehéz easy fokozaton is.
Így én,már néha csak azért nyomom, hogy büszkén írhassam be nektek hogy na sikerült jeaaah.
Remélem pár naponbelül végigviszem, mert hosszú nagyon hosszú a játék
:-)))
Csáó
Hello
kb 1 hete végigvittem, a tapsztalatom annyi hogy vagy nagyon unalmas, vagy nehéz.
az options beállítások tényleg nagyon ratyik, de hát ez van..
"a többiek a kapunál még mindig lövik azt a sok sok bogarat... -feleslegesen"
Én azt tapasztaltam hogy annak a résznek az a lényege, hogy együtt mentek elõre: jön egy etap bogár, ha azzal végeztetek (pár perc) menj elõre és az embereid követni fognak((((mert a többiek addig egy lépést sem tesznek amíg nem végeznek az egész bandával, ez a késsõbbiekben elég fárasztó, pl ott ahol "sniperes" bogarak vannak ,te tovább mennél mert téged nem zavar, de õk leálnnak és megse moccannak addig, amíg egyet is látnak ))), de pár méter után megint jön egy rakat és így tovább apránként.
"lehetne, ha nem tudnék átfutni a lábaik között sebzõdés nélkül "
lehet hogy annyira nem tünt fel az elsõ pályákon, mert ott inkább csak a pajzsod sérül ( ami persze egy idõ ujtán magától visszatöltõdik), de késõbb azért elég nehéz lesz. konkréten egy pályát emelnék ki ( volt több ilyen is de ez volt az etalon) amikor ki kell lõnõd egy A-bomb félét egy bunkerben, majd aztán elromlik az elektromos kerítés és szólnak hogy menjek át a másikba és indítsma újra a rendszert, na amikor onnan kijöttem elszabadúlt a pokol, annyi bogarat az éltembe nem láttam egy tût nem lehetett volna elejteni(a bogarak számában a játék folyton meglepetést okoz a játékosnak amikor már úgy gondolod hogy ilyen nincs rá tesz még egy lappáttal!!!), egy idõ után a katonáid meghalnak és az összes bogár téged üldöz és várnod kell a bombázásra na én easy nyomtam de piszok nehéz volt, aki ezt megcsinálja hard-on, vagy akár normálon, az írjon a fókusznak vagy nem tom, ehhez kapcsolódik hogy néha olyan nehéz hogy nem igaz, néha meg elalszom
az utobbira példa az utolsó pályán lévõ x-bogár (több is van de ez extra páncélos) Ez, csúnya szóval a fõellenség
csupa páncél és csak a szeme alatt sérülékeny, + csak úgy pusztul el, ha két lábra áll és a hasán lévõ sárga "pöttyöt " találod el, persze jó párszor, na ez a rész csupa unalom, még akkor sem tudnál meghalni ha akarnál viszont egy óráig szenvedtem vele!!
Aki már játszik vele, vagy aki csak szándékozik, annak sok szerencsét és
még több TÜRELMET kívánok!!! A játék elég hosszú döntse el mindenki hogy ez + ,vagy -
Húú de hosszú voltam, Bocsánat!!
az indoklási részek miatt hosszu 😊
na szal...
érdekes játék...
volt 2 winreinstall:
(nem véletlenül 2)
gondoltam én kis naiv,h mi lenne,ha 64bites cuccost raknék fel
tapasztalat:
ehhh...
vissza a jo öreg 32 bithez
tapasztalat:
ehhh 2...
bár mind2 esetben megugrott az FPS szám,mexünt a szaggatás, viszont irdatlanul gagyi,tré, szutyi,stb stb a játék... persze minden full maxra felnyomva szépnek szép,de azért az a 10-12 FPS vhogy nem illik 1 ilyen játékhoz... talán a Q4 UH beállitásaihoz csutkon minden maxhoz,de nem ehhez
szal hentnek hent... a serious sam jut eszembe 😊
nahh, a menü huuuude sok beállitásátol hanyatt vágtam magam:
volt olyan,ahol a beállitás:
OFF - high
na pfff... ez aztán marha sok
elõször arra gondoltam, hogy rossz fõmenü irásra klikkeltem,nem az "options" -ra...
szal vissza fõmenü,és options... nem változott semmi... itt már nem voltam jo véleménnyel,de gondoltam hajrá
aztán találtam olyanokat,h:
OFF - best performance - best quality
na,ez is überelte minden negativ várakozásom
OFF - low - medium - high (külömbség látványban nincs,csak FPS csökkenésben -az én monitoromon legalábbis) 😊
élsimitást vagy hasonlot nem találtam...
na mind1, elkönyveltem,h csak én vok hülye,h nem találom az options menün belül sehol az ilyen "extrém elvárásoknak" megfelelõ állithatoságokat)
felbontás állitás:
külön élmény 2millioszor klikkelni,mire 1600*1200*32*75Hz -ra érek (mintha legördülõ menüt nem lehetett volna megoldani vagy vmi)
játékmenet:
irdatlanul sok bogár,ami még jo is lehetne...
lehetne...
lehetne, ha nem tudnék átfutni a lábaik között sebzõdés nélkül 😊
szal ez ugy megmosolyogtatott, haverom meg egyenesen szétröhögte magát,én felhuzott szemöldökkel ültem,vigyorogtam, és azon gondolkodtam,h "ez meg mi volt?" 😊
na, gondoltam elõlrõl kezdem,és kiprobálok vmit...
proba:
a 2 hegy közt,ahol az az übermáyer mennyiségû bogaracska jött, fogtam magam,és 1 lövés nélkül átfutottam 😊 sebzõdni sebzõdtem, de max 20 "healthy point"-ot vesztettem, és ahogy átértem, nem történt semmi, még több bogár jött...
na, gondoltam visszanézek:
a többiek a kapunál még mindig lövik azt a sok sok bogarat... -feleslegesen... MI luxus... na,azért gondoltam játszok még kicsit, hátha...
nahh,jött az a bogár robbantós rész... hmmm...
mintha szebb lett volna belülrõl,mint az addigi külsõ táj...
na jött a halom hent,aztán eluntam...
aki szereti a serious sam féle játékokat,annak tuti nyerõ 😊
fizika: hajjaaajjjj 😄 -no comment
látvány: talán 2003-as szinvonal
összegzés:
soha többet - törölve mindörökre 😊
bocsi,h hosszu lett,de ugy éreztem,hogy mivel ez az egész TELJESEN ON, befér ide 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Nekem csak fele a vgam még is max fullon nyomom a játékot
még is remekül hasít.
Mondjuk nekem nagyon össze van rakva a szekér.
Asus a8n sli delux 2X512 geil 500Mhz amd athlon 64 3500+ gigabite 6600gt
a FRAPS nagyon szépen kiir nekem 45-50 közt mozgó FPS-eket
mégis olyan a kép,mint amikor CoD2ben leesett az FPS 16-ra
szaggat az egész
ennek van valami oka?
totál fullon,és totál mediumon is ezt csinálja, csak az FPS számok mások
erre van vkinek 5lete?
2 drivert probáltam ki,nem változott semmi 😞
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Nem csináltam semmit csak feltettem 2-vel régebbi nvidia drivert.
Remekül megy a game.
Szép is, jó vannak bugok,de szép. Viszont megakadtam egy pályánál egy alagútból jöttem ki kis csapattal. és egy plazma férget kén kicsinálni, de nem lehet ahogy megyek hogy lõjjem a seggít nekije egy válrolindíthatóval rögtön õ is ugy forog, ha bemegyek alá akkor meg jönnek a kis bogarak ugyhogy nem tudom hogy férhetnék a farához aminél ki lehetne nyírni, de már kezdem unni.
Eddig olyanjó volt a játék, de itt megtorppantam és sehova tovább.:-(
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
kar a jatekert mer sokkal jobbra is meglehetett vona csinalni..direkt megneztem gyorsan st2 filmet is h hangulatot elkapjam..de vhogy lelombozo a gama..modellek nagyon takonyul neznek ki,kizarolag izmos gepalatt megy vhogy,es a bogarak mennyisege is kicsit irrealis..es az allando hatralas sem mindig elvezetes...kb 20 percig birta nallam a gama...nagy kar erte...
trelerek alapjan sokkal jobbnak tunt...
vegig vitte mar vki?!
Segítsetek mit lehetne kezdeni ezzel a játékkel?
Nem tudok vele játszani mert csak nagy fényes foltokat látok.
Amd Athlon64 geforce 6600Gt
Nem hiszem hogy ezen a gépen nem futna illetve futna csak egyszerûen nincs kép
és a patch meg nem jó hozzá. mert akkor el se indul a program.
Komolyan mondom ha ezt tudom..
Ugy visszaviszem a boltba hogy arról koldulnak.
ez is kodek probléma???
Vagy csak le kell venni a felbontást? fx5600xt-m van.
Elõre is köszi..
fonya
Elkezdtem normálon a játékot és most elértem egy olyan pályára hogy .. hogy .. hát kissé nehéz!!!!!(igazából nem is nehéz hanem rohadt sok bogár) Nem tom hanyadik világítos seggû bogit írtom, egy "medence" szerû képzõdményben , hegyekkel van körbe véve és asszem 3 lyuk át jönnek a bogarak( úgy mindegyikbõl kb 10-15 + még a világítos) és ha kínyírom azt az ötvenet kb 10 másodperc múlva megint jön egy újjabb rakat, a szentjánosbogárkám pedig e kevés idõ alatt na ná hogy nem fogja "villogtatni" a hátsóját, így kezdem az egésszet elõröl easy-n, mer má elegem van
A másik kedvencem meg ez: Quick load ---please wait
iszonyatos a töltési idõ, valahogy olyan postal feelingem van!!!!
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
meg egy kis lassulást veszek észre mozgásnál-grafikailag-, pedig nem nagy szám a grafikája!!!!!!!!! ha meg leljebb veszem, akkor simán fut, viszont akkor a 90es években érzem magam 😄
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Van a játékhoz kód , ha igen elkülditek.
köszi
Ui: A játék telepítõje nem a 'bótbul' van...😊
király a desktop theme-d, mi a neve, honnan szedted?
Csináltam 1-2 képet
1kis magánvélemény:
Pozitívumok:
- Pörgõs játékmenet, ami 1 darabig élvezhetõ is
- Tûrhetõ grafika a belsõ tereknél
Negatívumok:
- Nagy gépigény
- 1 idõ után bazi unalmas lesz
- Monotonná váló, gagyi játékmenet
- Ötlettelen feladatok
- Eszméletlen framedrop-ok
- Ronda a külsõ táj
- A hangkezelés förtelem
- A karakterek arca nevetséges ahogy kinéz
- Az engine rendesen beta állapotban van
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
Starship Troopers DVD9-iTWINS amibe 60db95mb os fájl van és ezzel nem tudtam játszani mert kiirta nem win32 alkalmazás ez miert van és mi ez??? mire jo ez??? utána letöltöttem ezt Starship Troopers DVD5-RiTUEL 58db 47mb os és ez már hála isten nem irta ki a hibát felvilágosítana valaki az elöbbi mire jo???
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Netalán eredeti példánya van?(nem tudom megjelent-e már hivatalossan)
Mindegy,arra lettem volna kiváncsi hogy a tört verzió mûködik-e neten ezzel a coop módal.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Users of GeForce 6600 and 6200 will notice overbright glow shaders when using driver version 81.85. User should either use a different driver or follow these steps to rectify the situation
1. Open the global.settings file found in the My Documents\Empire Interactive\SST\Settings folder using a text editor.
2. Locate the "Glow" field (located under the "Other" field)
3. Change the value from 1 to 0 (no glow) or 2 (partial glow)
Amúgy meg ne szidd a videókarinkat nem mindenkinek apuka veszi a gépet kisfiam!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi