Starship Troopers 2

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Zsír lesz ez de nagyon.

Next PC upgrade: 2022

Serpa
grebber
Starship Troopers: bogárszendvics

Sogun, 11:22 - Játék: Akció

(Gamers Hell) - Mayday! Mayday! Itt a Strangelite csatahajó a Klendathu szektorból!
- Hall valaki? Én a technikus vagyok.
- Kényszerleszállást hajtottunk végre ezen a trágyagolyón és megtámadtak bennünket a bogarak!
- Vétel? Héé? Hall bennünket valaki?
- A bogarak elfoglalták a parancsnoki hidat és éppen most zabálják ki a kedvenc pisztáciás jégkrémemet a hûtõbõl!

A Strangelite Studio gyönyörû DirectX9 effektekkel megtûzdelt képeket eresztett szabadjára Paul Verhoeven mesteri-hentmészáros mozifilmjén alapuló bogárszecskázó akciójátékából.

Kiadó: Empire Interactive
Megjelenés: amikor a bogarak megtámadják a Föld szektort és a kormány kiosztja a népeknek a játékot, hogy eddzenek, mert Bogár GYAKÁS LESZ!!

info:Hardwired

grebber

Dynamic
Hát csodálatosak
grebber

Tenyleg erdemes elolvasni. A haborurol magarol kevesebb szo van, mint a filmben. Az urgek nem futurisztikus golyoallo mellenyben, hanem egy erovertnek nevezett "csatapancelban" harcolnak. Az arachnidok pedig nem ilyen sokfelek. A harcra keptelen dolgozokat csak a tapasztaltak tudjak megkulonboztetni a harcosoktol, akik egyebkent az emberekhez hasonloan jol felfegyverzettek.

Nagydög

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

legalább 1 ilyen kérdést emlithetnél... pl: kik az igazi tulélõk? az emberek,vagy a csotányok?
Kori

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

rezes
haT eleg nehez kifejteni mert nagyon sokretegu moralis kerdeseket boncolgates de olvasd el nem fogod megbanni

Fonok.Ki az a corporation?

Sõt a könyv jóval elõbb volt mint a film...sokmindenben egyeznek,de rengeteg eltérés is van.Érdemes elolvasni szerintem.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Társadalmi kérdéseket? Nah az érdekelne, hogy miket is 😄
rezes
hat a konyv egyaltalan nem humoros sot erdekes tarsadalmi kerdeseket feszeget egeszen mas mint a filnm

Bandew
Hát azt gondolom. Ilyen humort nem is lehet könyvben visszaadni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

rezes
a konyvet olvastatok?mert azert az kicsit mas mint a film volt

Al Bundy23
wááááh remélem nem basszák el!!! végre lesz ismét egy kis arachnid irtás ezerrel 😊)))
Rico in Action......AGAIN 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Punker
remélem multiban lehet majd a rovarokkal lenni 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dutch Flander
ÉN rothadtul élveztem! Nekem nagyon bejött a daráló!

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

grebber
igen de az nem volt valami nagy szám!

Dutch Flander
A régi változatnak is ez volt a címe nem?

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

grebber
A tervek szerint 2004 negyedik negyedévében érkezik.

azt monták: nem lehet még tudni h fps lesz e vagy rts.

zaki
ezt meg mivel isszák?

nem is ilyen páncél/ruha volt rajtuk a filmben.

[NST]Cifu
Irtó bénán nézkek ki a faszik...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

grebber
Starship Troopers - készülget

<2004-03-01 @ 16:41 - Mantis>

A nagy szenzációjú film és animációs filmsorozat megalapozásában már beszéltünk a Starship Troopersrõl, mint játékról a monitorok képernyõjén. A jelenlegi fázist leszûrhetjük a képek tartalmából is, amik, hogy is mondjam... Mindenki nézze meg maga! PC-re és konzolokra egyaránt elérhetõ lesz majd a megjelenési dátummal egyelõre nem büszkélkedhetõ alkotás.

INFO:----> GAMESTAR!!!!!

grebber

← ElőzőOldal 8 / 8