Starship Troopers 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sogun, 11:22 - Játék: Akció
(Gamers Hell) - Mayday! Mayday! Itt a Strangelite csatahajó a Klendathu szektorból!
- Hall valaki? Én a technikus vagyok.
- Kényszerleszállást hajtottunk végre ezen a trágyagolyón és megtámadtak bennünket a bogarak!
- Vétel? Héé? Hall bennünket valaki?
- A bogarak elfoglalták a parancsnoki hidat és éppen most zabálják ki a kedvenc pisztáciás jégkrémemet a hûtõbõl!
A Strangelite Studio gyönyörû DirectX9 effektekkel megtûzdelt képeket eresztett szabadjára Paul Verhoeven mesteri-hentmészáros mozifilmjén alapuló bogárszecskázó akciójátékából.
Kiadó: Empire Interactive
Megjelenés: amikor a bogarak megtámadják a Föld szektort és a kormány kiosztja a népeknek a játékot, hogy eddzenek, mert Bogár GYAKÁS LESZ!!
info:Hardwired
Next PC upgrade: 2022
Nagydög
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fonok.Ki az a corporation?
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Fonok.Ki az a corporation?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Rico in Action......AGAIN 😊
IBANEZ UV777 Rulez
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
<2004-03-01 @ 16:41 - Mantis>2004-03-01 @ 16:41 - Mantis>
A nagy szenzációjú film és animációs filmsorozat megalapozásában már beszéltünk a Starship Troopersrõl, mint játékról a monitorok képernyõjén. A jelenlegi fázist leszûrhetjük a képek tartalmából is, amik, hogy is mondjam... Mindenki nézze meg maga! PC-re és konzolokra egyaránt elérhetõ lesz majd a megjelenési dátummal egyelõre nem büszkélkedhetõ alkotás.
INFO:----> GAMESTAR!!!!!