Starship Troopers 2
  • soulhunter
    bocsi,h hosszu lesz,de irnék némi kis értékelést és tapasztalatot is :)
    az indoklási részek miatt hosszu :)

na szal...
    érdekes játék...

volt 2 winreinstall:
    (nem véletlenül 2)
    gondoltam én kis naiv,h mi lenne,ha 64bites cuccost raknék fel
    tapasztalat:
    ehhh...

vissza a jo öreg 32 bithez
    tapasztalat:
    ehhh 2...

bár mind2 esetben megugrott az FPS szám,mexünt a szaggatás, viszont irdatlanul gagyi,tré, szutyi,stb stb a játék... persze minden full maxra felnyomva szépnek szép,de azért az a 10-12 FPS vhogy nem illik 1 ilyen játékhoz... talán a Q4 UH beállitásaihoz csutkon minden maxhoz,de nem ehhez

szal hentnek hent... a serious sam jut eszembe :)
    nahh, a menü huuuude sok beállitásátol hanyatt vágtam magam:
    volt olyan,ahol a beállitás:
    OFF - high
    na pfff... ez aztán marha sok
    először arra gondoltam, hogy rossz főmenü irásra klikkeltem,nem az "options" -ra...
    szal vissza főmenü,és options... nem változott semmi... itt már nem voltam jo véleménnyel,de gondoltam hajrá

aztán találtam olyanokat,h:
    OFF - best performance - best quality
    na,ez is überelte minden negativ várakozásom

OFF - low - medium - high (külömbség látványban nincs,csak FPS csökkenésben -az én monitoromon legalábbis) :)

élsimitást vagy hasonlot nem találtam...
    na mind1, elkönyveltem,h csak én vok hülye,h nem találom az options menün belül sehol az ilyen "extrém elvárásoknak" megfelelő állithatoságokat)

felbontás állitás:
    külön élmény 2millioszor klikkelni,mire 1600*1200*32*75Hz -ra érek (mintha legördülő menüt nem lehetett volna megoldani vagy vmi)

játékmenet:
    irdatlanul sok bogár,ami még jo is lehetne...
    lehetne...
    lehetne, ha nem tudnék átfutni a lábaik között sebződés nélkül :)
    szal ez ugy megmosolyogtatott, haverom meg egyenesen szétröhögte magát,én felhuzott szemöldökkel ültem,vigyorogtam, és azon gondolkodtam,h "ez meg mi volt?" :)
    na, gondoltam előlről kezdem,és kiprobálok vmit...
    proba:
    a 2 hegy közt,ahol az az übermáyer mennyiségű bogaracska jött, fogtam magam,és 1 lövés nélkül átfutottam :) sebződni sebződtem, de max 20 "healthy point"-ot vesztettem, és ahogy átértem, nem történt semmi, még több bogár jött...
    na, gondoltam visszanézek:
    a többiek a kapunál még mindig lövik azt a sok sok bogarat... -feleslegesen... MI luxus... na,azért gondoltam játszok még kicsit, hátha...
    nahh,jött az a bogár robbantós rész... hmmm...
    mintha szebb lett volna belülről,mint az addigi külső táj...
    na jött a halom hent,aztán eluntam...

aki szereti a serious sam féle játékokat,annak tuti nyerő :)

fizika: hajjaaajjjj :D -no comment

látvány: talán 2003-as szinvonal

összegzés:
    soha többet - törölve mindörökre :)

bocsi,h hosszu lett,de ugy éreztem,hogy mivel ez az egész TELJESEN ON, befér ide :)