377
Starship Troopers 2
  • Barty007
    hali mindenkinek segitsetek mar azon a palyan vagyok amikor elsőnek kell kinyirni a plazma bogarat azt kinyirtam és most az a feladat hogy kisérjem a generals t de megáll 1 kőnél de nemtudom mit kell csinalni aki tudja segitsen mert én elakadtam mivel a köcsög lövöldözős bogarak leszednek sewgitsetek mit kell csinalni kösz előre is
  • totinox
    Hello!
    Van a játékhoz kód , ha igen elkülditek.
    köszi
  • atiber
    Hali Mindenkinek! Nálam gond nélkül futott a játék az első indítás után...Másnap folytatnám, töltöm vissza a profilomat, és közben kiírja, hogy 'str.exe hibát okozott a ....címen', majd bezárul a játék. Def. player-rel indítva viszont megy, persze mindent előről kezdve...:( Valaki tapasztalt ilyet? Van rá valami gyógyír? Segítsetek!
    Ui: A játék telepítője nem a 'bótbul' van...:)
  • Maxtreme
    Sok progiból állítottam össze. :)
  • cyberjedi
    Maxtreme,

király a desktop theme-d, mi a neve, honnan szedted?
  • Maxtreme
    Végezetül:

Starship Troopers patch-elési procedúra:

Biztos hogy a fejlesztők naptárjában a 2005-ös évszám szerepel? Mert szerintem kb 1996 óta elfelejtettek lapozni..
  • Maxtreme
    Megnéztem a cuccost, őszintén szólva nem vagyok tőle elragadtatava, sőt.....

Csináltam 1-2 képet

1kis magánvélemény:
    Pozitívumok:
    - Pörgős játékmenet, ami 1 darabig élvezhető is
    - Tűrhető grafika a belső tereknél

Negatívumok:
    - Nagy gépigény
    - 1 idő után bazi unalmas lesz
    - Monotonná váló, gagyi játékmenet
    - Ötlettelen feladatok
    - Eszméletlen framedrop-ok
    - Ronda a külső táj
    - A hangkezelés förtelem
    - A karakterek arca nevetséges ahogy kinéz
    - Az engine rendesen beta állapotban van

• SZULTA
    nemááá figy nem toom te hogy sinátad de hívtam szerelöt és megkérdeztemés ott valami mittoomén calami sourcés ms dos os progit is el kell inditani hogy amd64 es en fusson vagy mittomén és azt nem sinátam meg az lehet a bibi??
  • Gipsz75
    így van, nekem a DVD9-es van meg, és megy, tehát valószínűleg SZULTA úr gépében van a hiba:)
  • Serpa
    nfo alapján a RiTUEL ben csak angol nyelv van.
  • SZULTA
    Hajjátok jol meg ..... mert elöször ezt töltöttem le
    Starship Troopers DVD9-iTWINS amibe 60db95mb os fájl van és ezzel nem tudtam játszani mert kiirta nem win32 alkalmazás ez miert van és mi ez??? mire jo ez??? utána letöltöttem ezt Starship Troopers DVD5-RiTUEL 58db 47mb os és ez már hála isten nem irta ki a hibát felvilágosítana valaki az elöbbi mire jo???

• SZULTA
    Ti is hajjátok adjátok oda nekem a skype cimemet aki akar gamelni a gaméval multiba és egy csoportba gamelhatnánk akit érdekel még az küldjön nekem privát üzenetet a skype vagy msn cimével!azt DÖGÖLJENEK A BOGARAK!!!
  • wander01
    énnekem annyi a gáz hogy épületen belül nem látok semmit, mert tök fekete minden és ugrálnak a fények. lámpánál is. erre megoldás? nappal meg kint gyönyörü minden max full 1280x1024 csak a shaderekkel van valami gáz, végigprobáltam mindent de nem segitett. épületben vak vok. ha bogarak is vannak bent akkor szopás de az erő velem van és csukott szemmel is szétcsapom őket :D vlaki tud megoldást? patch után is ezt csinálja.
  • WiZZaRD
    na ha vmi nem megy geforce kartyan, akkor annak a soft programmereinek erosen el kell gondolkoznia szvsz...
  • cyberjedi
    ciao szulta, engem érdekel a multi coop, privi ment neked, keress meg!
  • SZULTA
    jah csak az a baj hogy alig van szerver vagyis nincscsak néha akkor is max 1 de nekem máma szerencsém vot találtam egy külföldi szervert azt 4-5 en elég jo el szorakáztunk!de egyépként aki akarna igy nyomulni multyba mert meg kéne igy akit érdekel a dolog beszélni hogy Hamachin keresztül nyomulhatnánk szerintem persze ha van hozzá kedvetek!
  • Gabe18
    És ha LAN-ba játszik vele?
    Netalán eredeti példánya van?(nem tudom megjelent-e már hivatalossan)
    Mindegy,arra lettem volna kiváncsi hogy a tört verzió működik-e neten ezzel a coop módal.
  • Istencsászár
    gondolom:) nem egymaga tolta a coopot
  • Gabe18
    Ez a coop multi megy vele neten?
  • SZULTA
    hajjátok valaki nyomult má vele multyba mert én kooperativba igen naon élvezetes észre se vettem hogy 4 orát nyomultam vele egyhuzambaannyira élvezetes...az a kár hogy The All-Seeing Eye jal nem lehet vele szervereket keresni!
  • danikoti
    Kami Király vagy 6600GT szériához ez a megoldás állítsátok át GLOW értéket 2-re
  • Ma2ska
    Lényegtelen tényleg mert hülyeséget irtál....a 6600 GT széria kivéve az inno változatát a hütés miatt , elég jó kártya már játékra. Nekem minden Fear, Cod, Quake4 hogy mondjak néhány gépigényest, hasit vele pl.
  • Kami
    Még egy tanács: 2-re írjátok át a GLOW értékét. Így minden tökéletes lesz.
  • Kami
    Megvan a megoldás:

Users of GeForce 6600 and 6200 will notice overbright glow shaders when using driver version 81.85. User should either use a different driver or follow these steps to rectify the situation
    1. Open the global.settings file found in the My Documents\Empire Interactive\SST\Settings folder using a text editor.
    2. Locate the "Glow" field (located under the "Other" field)
    3. Change the value from 1 to 0 (no glow) or 2 (partial glow)
    Amúgy meg ne szidd a videókarinkat nem mindenkinek apuka veszi a gépet kisfiam!!!
  • Istencsászár
    hááát sok játék topicba latom azt hogy ez meg az meg igy meg ugy enmmegy 6600-on , de mind1 lényegtelen.
  • Gabe18
    Az lehet,de ha a videokártyán minden más megy,ez meg nem,akkor nehogy már a kártya legyen rossz.
  • Istencsászár
    szutyok vagy nemszutyok nekem semmi gond sincs vele megy szépen magas fpsel ahogykell/ahogy elvárhato egy ilyen gépen.
  • Sgtfathi
    Inkább mint az x800pro-T
  • Gabe18
    Inkább ezt a szutyok játékot kellett volna normálissan megcsinálni...
  • Istencsászár
    jó ez a 6600GT vegytek minnél többen:D:D:D azt szopjatok vele
  • danikoti
    Nekem is ugyan ez a gondom kifehéredés Inno 6600GT segítsetek!!!!!!!!
  • Kami
    Hali! A kérdésem a következő: Akinek problémája volt a kifehéredett képernyővel az hogy oldotta meg a problémát? Visszaolvastam de csak a problémáról feltett kérdést találtam meg, a választ nem. Valakinek valami 5let? A vidkari N6600GT, legújabb forceware driverrel (81.85)
  • grebber
    Kb hány órás a game?
  • SZULTA
    Hajjátok mi ez a Gránát nem vágom miert kell továb tartani meg mi a lényege hogy ijen arca van???honnan lehet letölteni frissítést?
  • cyberjedi
    Gyerekek, tegnap végigtoltam easy-n, nagy élvezet, a HANGULATA miatt. Utolsó bogár rendesen próbára tett. Most elkezdtem hard-on... khm... nem ugyanaz, mit easy-n...

Javaslat fagyásokkal szenvedőknek:

0., EndItAll ENDITALL 2.0 program futtatása játék előtt, ez minden háttérben futó alkalmazást letilt, amit csak lehet és nem kell a renszer működéséhez egy játék erejéig. Halálfej ikont tessék nyomogatni, utána refresh, majd a rend kedvéért ismét halálfej. Így minimális lesz a gép terhelése játék közben más progik által. Antivirus letilt, hálózat letilt Single Playerhez, tűzfal letilt (minek ha nincs hálózat).

1., ha lehet, friss XP install, akár külön partícóra, ahová nem telepítesz minden sza*-t fel, csak játszol.
    2., legfrisseb driver mindenből: alaplap, hang, videó, directX 9.0c (játék is telepíti ha akarod)
    3., SEMMI mást ne telepíts, Messenger letilt, amíg Single Playerben játszol, hálózatot tiltsd el, nem kell hogy a Windows Update meg egyebek a háttérben dolgozzanak. Miután felraktad a game-t, ha virtual CD programot használtál (Alcohol, Dameon Tools, stb.), ebből is lépj ki. Antivirus programodat tiltsd le a játék idejére (nem uninstall, csak kikapcs). Tűzfalat kikapcs, minek ha nincs hálózat.
    4., Összes overclock kikapcs majd imádkozik, majd START.
    5., Ha fagysz még mindig, akkor vegyél vissza a grafikai és hang beállításokból.

Remélem legalább néhány embernek tudtam segíteni.

KELLEMES BOGÁRIRTÁST!!!!
  • SZULTA
    Hi!Szerintem nagyon ütös játék grafja maxon mondjuk a gépigénnyel én is morgok de háát a jövöbe ez lesz mindig a probléma valameik játéknak el kell kezdeni az új videokarik bevezetésétmost ez a game a soros de lehet nincs igazam de egy biztos hogy HARD-on végig nyomom és ha lesz egy jo videokarim akkor meg max grafon is végig nyomom de ténleg húzos +megmondom öszintén a Demonál szerintem 2 szer jobb lett de egy biztos PUSZTULJANAK A BOGARAK!!!Fairfax mellett állok és gyikujjuk öket!!!!
  • Fairfax
    Tapasztalom a saját bőrömön :D
  • tbundy
    easy sem annyira easy :P
  • Sgtfathi
    Csak jótanács: Ha valaki elkezdi "easy" fokon kezdje,mert a normál vmi iszony durva!
  • Fairfax
    Akkor nem ott lesz a kutya elesve...