Starship Troopers 2
  • lgjc

Hello

kb 1 hete végigvittem, a tapsztalatom annyi hogy vagy nagyon unalmas, vagy nehéz.

az options beállítások tényleg nagyon ratyik, de hát ez van..

"a többiek a kapunál még mindig lövik azt a sok sok bogarat... -feleslegesen"

Én azt tapasztaltam hogy annak a résznek az a lényege, hogy együtt mentek előre: jön egy etap bogár, ha azzal végeztetek (pár perc) menj előre és az embereid követni fognak((((mert a többiek addig egy lépést sem tesznek amíg nem végeznek az egész bandával, ez a késsőbbiekben elég fárasztó, pl ott ahol "sniperes" bogarak vannak ,te tovább mennél mert téged nem zavar, de ők leálnnak és megse moccannak addig, amíg egyet is látnak ))), de pár méter után megint jön egy rakat és így tovább apránként.

"lehetne, ha nem tudnék átfutni a lábaik között sebződés nélkül "

lehet hogy annyira nem tünt fel az első pályákon, mert ott inkább csak a pajzsod sérül ( ami persze egy idő ujtán magától visszatöltődik), de később azért elég nehéz lesz. konkréten egy pályát emelnék ki ( volt több ilyen is de ez volt az etalon) amikor ki kell lőnőd egy A-bomb félét egy bunkerben, majd aztán elromlik az elektromos kerítés és szólnak hogy menjek át a másikba és indítsma újra a rendszert, na amikor onnan kijöttem elszabadúlt a pokol, annyi bogarat az éltembe nem láttam egy tűt nem lehetett volna elejteni(a bogarak számában a játék folyton meglepetést okoz a játékosnak amikor már úgy gondolod hogy ilyen nincs rá tesz még egy lappáttal!!!), egy idő után a katonáid meghalnak és az összes bogár téged üldöz és várnod kell a bombázásra na én easy nyomtam de piszok nehéz volt, aki ezt megcsinálja hard-on, vagy akár normálon, az írjon a fókusznak vagy nem tom, ehhez kapcsolódik hogy néha olyan nehéz hogy nem igaz, néha meg elalszom

az utobbira példa az utolsó pályán lévő x-bogár (több is van de ez extra páncélos) Ez, csúnya szóval a főellenség
    csupa páncél és csak a szeme alatt sérülékeny, + csak úgy pusztul el, ha két lábra áll és a hasán lévő sárga "pöttyöt " találod el, persze jó párszor, na ez a rész csupa unalom, még akkor sem tudnál meghalni ha akarnál viszont egy óráig szenvedtem vele!!

Aki már játszik vele, vagy aki csak szándékozik, annak sok szerencsét és
    még több TÜRELMET kívánok!!! A játék elég hosszú döntse el mindenki hogy ez + ,vagy -

Húú de hosszú voltam, Bocsánat!!