Starship Troopers 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a sivatagi pályánál kékes fehéres a kép
és ilyenek kéne lennie
http://www.youtube.com/watch?v=RC2bAT8bcZs
Itt azt írja imyke200 Itt a #33807-es hozzászólásnál, hogy:
- Hivatalosak vastagon kiemelve
- Hordozóba építve = a játék magyar nyelvezetû változata lett
....
74. Starship Troopers = 628 MB
Ez nincs meg valakinek??? Az EVM-es 541MB-os.
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Bár az átvezetõ filmekkor még szaggat, és néha kék a képernyõ, de a játék tökéletesen fut!!!
Egyébként egyáltalán nem indul vagy pályánál lesz fekete?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Honnan kell letölteni a játékot?
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll
"az új gépeken nem képes hiba nélkül futni és nincs már rá támogatás/patch?"
A korabeli cuccokon se futott a játék rendesen, nem tudom hány patch jött ki, mind több száz MB méretû, driver javítás, CFG fájl szerkesztés és a játék még mindig nem futott hibátlanul, kompromisszumok nélkül.
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
De nekem más bajom van, mégpedig a multi. Meghalt. Legalábbis, ha netes szervert keresnék a "login failed" üzenetet kapom. Ha én akarok szervert indítani dettó. Emlékszem tavaly november körül vettem a játékot akkor még mûködött, és egy szerver futott is. A tûzfal jól van konfigurálva (ZoneAlarm), de semmi. A készítõk lekapcsolták volna a master servert? Mert már a játék hivatalos oldala sem jön be.
Egyébként jó a játék, csak az emberek grafja kb. '98-as szinten van. A épületek egy textúrára épülnek, a külsõ környezet nagyon egyhangú. Egyedül a bogarak grafikája jó, meg az hogy rohadt sokan vannak, mint a filmben. 😊
kiírja hogy
Cannot run STgame.exe
0.5.0.24-es patch van fönt
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
Ha még érdekel akkor fel kell menni a fent lévõ gépágúkhoz és leszaggatni a repkedõ legyeket.
VKI HELP!!!! 😞((
a zsoldos felkutatós pályán van amikor menekülsz kifelé a felvonóval és utánadmászik
beleszaggattam 50 db rakétát és még mindig jött
most kezdtem játszani a gaméval .
Elakadtam már az elején .
Sztori :
valami erõdben kell lõdözni és az elsõ önálló misszió hogy menjek be egy lezuhant géphez a bogárbarlangon keesztül és hozzak ki egy-2 bombát .Visszafelé telepítem az erõd elõtti síkra .
Ez oké is .
Az erõdben a toronyból kell géppuskázni ezzel sincs gond .
A gond ott van hogy közben szólnak hogy aktiváljak valamit az erõd másik végében .Meg is várom míg feltölt aztán írja hogy 2 percem van valamire és visszaszámol .
Na itt nem tudom mit kell csinálni mert ha ott várom ki a 2 percet akkor is "megkorbácsolnak " a videobejátszáson ha visszamegyek a toronyba géppuskázni akkor is .
Szal most itt mi a teendõ ?
A játékkal amúgy nincs komolyabb bajom még így az elején .
El kell fogadni hogy ez egy hentelõs game és írtani a bogarakat 😊
Én se a grafikát nézem amikor kapkodom a fejem mert annyi a bogár .
@
Elõre is köszi.
\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"
van még itt élet?
olvasgattam vissza egy keveset, de nem találtam semmit a többjátékos módokkal kapcsolatban. próbálta már valalki? az internetes lista nekem teljesen üres, bár kiírja, hogy csatlakozott a mester szerverhez. a legújabbra lefrissítve próbáltam természetesen. valami tapasztalat? esetleg játszott valaki hamachi-n keresztül?
Ati
Olvastam egy oldallal ezelõtt, h át kell írni egy fájlban a dolgokat! De sehol sem találom azt a fájlt. Kerestem már pedig mindenhol. Ha tudna vki segítene nekem!
[email protected] ide irjatok köszi
Valaki megtudná mondani, hogy honnan tudnam letölteni? Van az 1. és 2. résznek multiplayer opciója ?
Köszi!
De már találtam pálya kezdeti saveket onnan folytatom ahol abbahagytam!
Next PC upgrade: 2022
Nincs véletlenül pályaugrás kod hozzá?
Mert elölrõl nemakarok kezdeni mert már a sûrûjében voltam 😞
Next PC upgrade: 2022
CAIVS AERIVS LEVICVLVS www.julius-kronika.atw.hu > Róma alkonya www.pannonlegio.atw.hu
Amúgy tetszik???
Lehet bejön neked, én nem vagyok nagy FPS rajongó...