82686
-
Grenzjager #2835 egy jó Defendermidfield: Zováth,Kapic -
#2834 Nekem csak az angol liga(Canferene national-ig)van bekaocsolva!Lehet,hogy ez a baj! -
Grenzjager #2833 DMC -
Grenzjager #2832 hol kezdett a kisrác focizni??? vagy free volot? -
#2831 A gépnek rengeteg helyzete van ellenem mit tudnék csinálni,hogy kevesebb legyen? -
Grenzjager #2830 rotációs elven lehet hogy mindig mást tesz be a gammába az adatbázisból -
Takezó #2829 nekem Normalon igen, ez furi -
Grenzjager #2828 akkor vmelyik liga betöltése tette be.
pl.holland......... -
#2827 Nekem sincs benne pedig nekem Huge az adatbázis+ -
Grenzjager #2826 és sokáig leszünk, mivel nekem csak pár napja van meg a gamma -
Takezó #2825 :D ó, sokáig voltunk itt má elsők is :) -
Grenzjager #2824 följött a topic a 8. helyre....
olimpián is csak a 6. helytől megy a pontszerzés szal hajrá -
Grenzjager #2823 na ez az : Move to- Átigazolás-új szerződés
So the English version is optimal for me, and I can learn some new words, and later my English knowledge will be better.... HUAAHHHHH -
Takezó #2822 jelenleg készül a rendes... és az én részem hidd el, hogy jó lesz :) -
Csesza #2821 az nem gond!!!!
1enlőre jó lenne az is
kicsit segítene nekem!!!! -
Grenzjager #2820 és az is kb ilyen lehet:
Ferencváros edző Neked mondani baráti összecsapás nem most
do you want quit
JA --- NEIN ---- CANCEL
na kb -
Grenzjager #2819 nálam 8 ország, összesen 16 liga van betöltve, SMALL-al hogy ne kelljen várni a töltésekre, nagyon jó a sebessége, 1 full szezon cirka 1-2 nap alatt lemegy. Igaz ez a Small előnye hogy megy, hátránya meg hogy nincs benne Okafor -
Takezó #2818 nincs teljes még -
Grenzjager #2817 nem akadoznak össze-vissza fagynak le...etc a magyarosítás után???
nekem mondjuk csak a magyar címerek kellenének!! -
Rudee #2816 Nekem normal adatbázis van, ott szerencsére benne volt. -
Grenzjager #2815 nekem nincs ő a betöltött adatbázisban....
keresgélek, más ha nem lesz akkor Zováth lesz a védekezőközéppályás, és Kapic megy ki a jobbszélre, de mondjuk ide vmi támadóbb felfogású jobb lenne -
Csesza #2814 Na most lett meg nekem csak a game!!!!
Valaki kitudná ide nékem linkelni a m(o)gyorósítást!!!!!
megköszönném!!!!
......Köszönöm...... -
Rudee #2813 Na itt van a kölök.
-
Grenzjager #2812 legalább kér...
nekem azt mondta hogy húzzak a francba!!
nem érdekli a Fradi ajánlata egyáltalán........... -
Rudee #2811 De ő másik, mingyá jön a képe. -
Grenzjager #2810 Brescia-ban van nálam.
és kölcsönjátékos (Ternana) szóval lehet hogy aláir
és műris megvan Zava pótlása.
a "júdás"Szűcsre kéne vmi pótlás.......... -
Takezó #2809 ehgh, ez 1 milkát ér :) nekem 70000 az átigazolási pénzem... -
Grenzjager #2808 Cyril Gona
gondolom, más 19 éves nigériai a jobboldalon nincs -
Rudee #2807 Szerintem add el. 30-on túl csak csökken az értéke, és vannak fiatalok akik tudják pótolni. -
Grenzjager #2806 3.5 millát adna érte a CSKA MOszkva. (nálam euró van!!)
30 éves, elpasszoljam, vagy megtartsam
igaz most szezon végén sok a távozó: Huszti,Leandro,Vágner,Szűcs,Rósa,Zováth -
Rudee #2805 Mingyá megnézem pontosan hogy hívják. -
Rudee #2804 Most a tarcsiba pihen, de a Vác szeretné már leigazolni. Én nem akadáylozom meg.
Ti Tarcsa Bencét kipróbáltátok már a felnőtt csapatban? Nálam Tőzsérrel felváltva jáccik, elég ügyes.
Bal szélről eladtam 3 millió €-ért Leandrot, Huszti meg eltiltott volt. Nem volt más bal oldali kp-om. Erre felhoztam a tarcsiból Janetkát. Első meccsén rögtön gólt lőtt és marha jól jáccott. Belőle is lehet még vki. -
Takezó #2803 NEVET!!! :D -
Rudee #2802 Én vettem egy 18 vagy 19 éves nigériai emberkét, egyenlőre jobb mint Zavadszky. Nemrég megszerezte első gólját, ami ráadásul egy győztes találat volt a 92. percben -
Takezó #2801 :DD -
Grenzjager #2800 fú azt add el vagy üsd agyon! mert nagyon gyenge! kis csapatok ellen szivja a golókat folyton -
Takezó #2799 ql :D -
Grenzjager #2798 okés vágom már mint bálna fasza az iszapot :P -
Takezó #2797 nálam a kupagyőzelmet mindenkinél kiírta... még Filó Attilánál is, aki az egész bajnokságban egy percet se, a kupában meg egyszer játszott, a negyeddöntőben, akkor a 108. percben lépett pályára :D cegény, mingyá megsajnálom :D -
#2796 Az igen!