82686
-
#2915 Nekem sikerült(Huszti és szűcs is maradt!)! -
Grenzjager #2914 Nincs semmi kapus az egész klubban
nos azt a breki vagy berki nevüt elküldtem inkább gyurmázni mert hogy a focizáshoz nem értett az hót ziher, azóta a Haladás tarcsi csapatának csere kapusa...micsoda karrier!
s ment a levesbe Baksa,Szabó K meg Udvarácz is mert 0-ák mind. Udvarácz nálam egyszer védett a Diósgyőr ellen és 5-4 lett a miskolciaknak, nem a támadókon ment el a meccs
-
#2913 kár, hogy most már csak max 5 évre lehet leigazolni vkit... cm4-ben még 10 évig lehetett, na az fasza volt, magadhoz láncolhattad a játékost a pályafutása végéig :P -
Takezó #2912 tarcsi? -
Grenzjager #2911 az mondjuk röhejes hogy képtelenség szerződést hosszabítani!
-
Grenzjager #2910 még négy nap, és már csak a FREE-ből nyomhatok be kapust. azokkal meg a vágóhídra kéne menni nem bl selejtezőbe.
azért igazából egy bl-sel indulónak nem ilyen nehéz kapust találni.
próbaképpen a legszarabb szlovák kapus klubjával megegyeztem de a játékos már semmit sem fogadott el....bruhaaaaaaa
akk -
Takezó #2909 Posza egy köcsög áruló :D tőlem elment
-
Grenzjager #2908 beszállok a Huszit utálok klubjába. tőlem elment a francba. folyton ugatott hogy tegyem listára, 20. alkalom után ki istettem, majd 653 debreceni ajánlat visszautasítása után, úgy meguntam a fejét hogy elpasszoltam az OSTRAVA-nak(!!!!), bravó én megyek a BL-be ő meg csak néző.
Szűcs most húz el a Genoa-ba. ÉS NINCS HELYETTE MÁS KAPUSOM ( a többi zéró-fiut eladtam mert gyíkok voltak). Poszát tudnam csak kapusnak leigazolni a valamit is érők közül, de szerintem gyenge, a többi nb1-esről nem is beszélve. talán Sebők a Vidiből, de ők mind csak 2. számúak lennének. Külföldről meg képtelenség hozni, még románt vagy szlovákot is szinte lehetetlen,. Igy egy kicsit kezd túlzottan irreálissá válni a játék.
érkezőim:Walnert(ZTE),Magasföldi(Vidi),Cigan(Dinamo II)
de kapus senki...kész besz**ás -
#2907 Nálam még nem volt! -
Piko888 #2906 Hali!Honnan lehet jó edzéstervet letölteni.Ja és nálatok nem volt még olyan hogy az edzéseket visszaállította az eredetire. -
#2905 Ja-ja! -
#2904 ui: Persze csak a játékban :) -
#2903 dögöljön meg Huszti....
Én 2900-at adtam volna neki, és nem fogadta el....
Köcsög Vidi meg 3000-et adott neki.
-
#2902 Valaki aszonta huszti nem hosszabit.....alairt 2008-ig nekem 1500/het fontban -
#2901 Mem mindig de általában! :) -
#2900 Hol lehet megnézni a managerértékelésem(managgerpontok,stb...)? -
#2899 te mindig elfelejted -
#2898 De kicsinyítettem már párszor csak mindig elfelejtem! -
#2897 lol, mindíg ezt mondod, de még az életbe nem kicsínyítettél le egyetlen képet sem :) -
#2896 :) -
#2895 Elfelejtettem kicsinyíteni! -
#2894 ez egy picit nagy lett -
#2893 De ismerek,de én legalább ismerem s smillie-t! -
#2892 Ma azért neked is van remény!
A szívem szakadt meg amikor megláttam! -
#2891 nem akarsz inkább belekötni a betonba? :PP -
#2890 nc... -
#2889 eszrevettem te mas szmajlit nem is ismersz mi??? -
#2888 Jó kis eredmény! -
Takezó #2887 jah, sajnos... :( -
Takezó #2886 nekem is ez volt... aztán kicsit kijavítgatva látod az eredményt :) (ManUtd - Vasas 5:0 :DDD) -
#2885 hi!
honnét lehet letölteni a Magyar bajnokság logóját és a csapatok cimerét? -
#2884 de szar a fradi -
#2883 az a qrva nagy gondom van, hgoy nem nagyon jön be a taktikám, ami az a cm0304-ben nyerő volt, idegenben szinte mindig kikapok, ráadásul qrva sok gólt kapok, pedig jók a védőim... bajnokságban én lőttem, és én kaptam a legtöbb gólt 11 forduló alatt, 5 győzelem, 6 cumi -
Takezó #2882 -
Takezó #2881 bajnokságban eddig 10 meccsből 9 győzelem 1 vereség:) -
#2880 Na akkor egy erős kiscsapatod van! :) -
Takezó #2879 de így pnt nem jutottam be az uefa-csoportkörbe, szóval pénz is elúszott :( pedig előtte megvertem a spartak yerevant (1:2A, 2:0H) és a sigma olomoucot is (1:1H, 4:3A) :) -
#2878 :DDDDDD -
#2877 Akkor ne csodálkozz,ha lealáz a Manchester United! -
#2876 :DDD