82686

• Grenzjager
    saját játkés nekem nem hosszabít a lilák rosszabb ajánlatát meg elfogadja, akkor miért nyomjam tovább a gammát? itt semmi értelme fiatalokat nevelni, és képezni, mert senki sem marad a klubnál 3-4évnél tovább.....grrrrrrrrrrr
  • szanics
    Hát, nem sikerült. Hősiesen küzdő csapatom 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Lyontól, így már biztosan nem lesz meg az UEFA sem.
    Kár. De van itt két dolog, amit nem értek.
    Az egyikről már többször esett szó, és inkább idegesítő, mint lényeges, de akkor sem értem, hogy miért ad ilyen kiba alacsony osztályzatokat annak, akit nem a saját posztján játszatsz. Nem arra gondolok, hogy a Lajost berakom csatárnak vagy a Zavát védeni, hanem arra, hogy marhára felhúz, amikor Huszti Szabit nem teljesen a vonal mellett játszatom és 4-est kap, attól függetlenül, hogy ad 2 gólpasszt... Szerintem ez bug, vagy ha így akarták, egyáltalán nem reális.
    No de hogy miért kellett ehhez az eszközhöz nyúlnom? Azért, mert a Kiss Gyuri megsérült. Ő ugye a játék szerint az egyetlen balhátvéd a Fradiban (pedig Balog Zoli is tud, nem is rosszul balbekket játszani, kedves és általam igen tisztelt researchEndre), ezért természetesen megszereztem még jóval a szezonkezdet előtt Éger László. Na most ő - nem tudom, miért - nem játszhatott az egész BL-sorozatban, pedig nem játszott a Loki Intertotó-meccsein sem. Nem értem, mérges vagyok, mert az utolsó három BL-meccset (a játék szerint) balbekk nélkül kellett végigjátszanom...
  • Grenzjager
    grafikailag, szép, rendezett de a többi elég harmatgyenge lett a nagy neharangozás ellenére. Ennél azért több relitást vártam.

Továbbá itt is tök reális játékos nevek generálódnak a magyaroknak: ALEX PETRESCU....stb stb
  • Grenzjager
    komolyan mondom ez volt az uccsó szezon amit nyomtam ezzel a gammával.

tök vicces hogy mindenki aki kéri hogy átadólistára tegyem az újpestbe akar menni a fradiból -> no comment

továbbra sem igazol senki egyetlen külföldit sem az nb1.be ->no comment

az nb1en belül is csak lejárt labdarúgók igazolnak, SEMMI ÁTIGAZOLÁSI ÉLET -> no comment

A Szűcs meg még mindig klub nélkül lassan 1 éve -> no comment

na ennél azért reálisabb volt a CM03/04

A CM5 mikor jön ki?
  • szanics
    Oké, oké, legközelebb kicsit kisebbre veszem a méretet...
  • szanics
    Para vaaaaan! Meg kell csapnom itthon a Lyont, és akkor meglehet akár a továbbjutás is! Monjduk az Ajax ellen idegenben nem sok esélyem lesz...
    És most jöjjön életem 1. képeszúrása, szeretettel Nektek:

• Grenzjager
    anyagilag is mind 2 "okay" 'szal nem hinném hogy tartozak volna focistáknak..........
  • Grenzjager
    semmi, a két csapat ugyan játszott egymással, de semmi különös....
  • Grenzjager
    szóval a tabella a pontlevonással.

na jó nem is az osztrák I. osztályban történt. (Ebben reális! :P)

de hogy miért? keresem az okát, de nem lelem pedig rohadt kiváncsi vaok

• Grenzjager
    ha jól emléxem Németh is az, a szlovák mellett, meg még talán Nota :P
  • Grenzjager
    PONTLEVONÁS !!!! ráadásul 2 csapattól is 3-3 pont!!

azért ez nekem furcsa...

mit tettek?

rakom egy képet 1-2 pill
  • Rudee
    Nálam a Betisbe kezdő, viszont a góllövés itt se megy neki. 5 vagy 6 meccsen 1 gólt lőtt mindössze.
  • gabber_saviola
    hi all!

Akivel vagyok (manager), annak nem lehet pikcsört berakni?
  • Grusi
    Meccs vége from Üllői út :DDDD
  • Grusi
    Ja, és megjegyzem: Szabics is stabil kezdő az Arsenalban :D
  • Grusi
    Ez a befosás :) Néztem, hogy ki mostanság a legértékesebb magyar játékos, erre belebotlok ebbe :)))
  • Rudee
    Ezen a meccsen jókat röhögtem, 3 büntető, 2 öngól
  • gabber_saviola

• Neville04
    2 magyar gólszeező :) (mégha németh hivatalosan nem is az )
  • Neville04
    én 2. szezononban bejutottam a bl-be a fradival (első idényben megkaptam a real madridot a selejtezőben). Husztival, Leandroval és Rósaval nem tudok hosszabitani. Ez így elég gáz
  • dartonita
    azonnal!
  • Rudee
    Nálam érdekes a pályafutása. Első idényben csak a tartalékoknál jáccott néha, a felnőtt keretbe alig került. Második szezonba aztán rendre benne van a Palace keretében, UEFA kupa meccseken általában kezdő.
  • Takezó
    Azért büszke vagyok Sanyikára :) FA kupa elődöntő
  • Takezó
    hát ketten odakerültek... de minek? ő)
  • donpedro
    mármint nálad
  • donpedro
    Nocsak, Dél-Amerika nálad is népszerű. :)
  • DONGUBA
    eladjam ennyiert???????????

• Takezó
    Dárdai Pál - 0,8M - Hertha - 31 mérkőzés a szezonban, 2 gól, 6.55ös átlag :)
  • Grenzjager
    Bodor, Bodnár, Molnár B. szinton gyíkabbak?
  • Grenzjager
    Dárdai?
  • Takezó
    2007. március: a legértékesebb 20 magyar játékos
    Név - érték (font) - klub
    1. Lisztes - 10M - Hertha BSC
    2. Szabics - 9,5M - Mallorca
    3. Böőr - 4,1M - Chievo
    4. Babos - 3,9M - Feyenoord
    5. Gera - 3,2M - West Ham United
    6. Tököli - 3M - 1.FC Köln
    7. Rósa D. - 2,2M - Boavista
    8. Tokody T. - 2M - Oberhausen
    9. Torghelle - 1,9M - Crystal Palace
    10. Király - 1,9M - Crystal Palace
    11. Lőw - 1,8M - Cottbus
    12. Tóth M. - 1,7M - San Lorenzo
    13. Fehér - 1,7M - Strasbourg
    14. Korsós - 1,6M - Rapid Vienna
    15. Füzi - 1,5M - Palmeiras
    16. Leandro - 1,5M - Ferencváros
    17. Huszti - 1,4M - Ferencváros
    18. Pető - 1,4M - NAC Breda
    19. Sándor - 1,3M - Debrecen
    20. Kiss Z. - 1,3M - Debrecen

• Grenzjager
    nálam a légiósok rosszabbak mint bárhol.:

Szabics a Wigan-ban a Premshipben
    Torghelle a CPben a Premshipben
    Gera az Ahlen-nél Bodóggal a németIIben
    Lisztes a Schalkében
    Király még 8 hónapig sérült a CPalace-ban, szal neki annyi
    és undorítóan sokan a cseh ligában Olomuc,Plzen,Jihlava...broaahh
  • Grenzjager
    ........fújj megutáltam Szűcsöt
  • Grenzjager
    nálam is ott a Fradiban a Heffi, pontosabban most Kaposváron kölcsönben
  • Grenzjager
    tegjnap még müködött egy freewebes honlap, ma reggel már nem, azon voltak magyar facepack-ek, nyilván onnan szedte le vadócz vadóc pofiját is , reggel viszont már nem volt elérhető. #2984-2988.
  • AMDFan
    A Dunaújváros U21-es csapatában van Heffler Tamás. Nálam Huszti cseréje. NB1 kicsit erős neki de fejlődőképes.
    Előző játékomban többszőr az övé volt a hónap gólja az NB1B-ben.
    Mellesleg Gyepivel sikerült hosszabbítanom. Marha jó védő.
  • Rossi1
    Menj el szabadságra!!! nekem még nem volt ilyen, de másoknak igen és ezt írták megoldásnak...
  • Magic Boy
    Mindenkinek ajállom Mészáros Dániel-t!
    Az elején még nrm a legjobb,de hihetetlenül gyorsan fejlődik és nemmellesleg ingyen igazolható!
  • donpedro
    Nálam volt egy-két meglepő igazolás, pl. Füzi asszem a San Lorenzo-ba ment, Szűcs-öt meg az Auxerre keresi. A Crystal Palace és a West Brom is kiesett, és azonnal le is csaptak a játékosokra az élvonalbeli klubok, Torghellét a friss feljutó Nottm Forest viszi, Geránál és Királynál még nincs döntés, de több élvonalbeli érdeklődő is akad, Zolit pl. a Tottenham is vinné.

Lisztes közben elment Sevilla-ba, Tökölit (győztes gólt lőtt a német kupadöntőben és házi gólkirály is lett!) a Hannover vinné, de biztos a Köln is szeretné megtartani, bár asszem nem jutottak fel, a kupagyőzelem ellenére.

Ami az itthon játszókat illeti, Terjék Lajos-t vitte el a Marseille!?! és többen mentek Dél-Amerikába, a San Lorenzo-ban, a Fluminense-ben és az Independiente-ben is vannak magyarok...

Egymás között viszont bőszen igazolnak a fiúk, egészen tisztességes mozgás van. Tőlünk az U21-es válogatott Csopaki-t akarta a Fradi, 475 ezer euróért, de nem adtam (nincs helyettese, és a csapat egyik kulcsembere).
  • gabber_saviola
    stuttgart-tól kaptam ki