82686
-
Grenzjager #3075 saját játkés nekem nem hosszabít a lilák rosszabb ajánlatát meg elfogadja, akkor miért nyomjam tovább a gammát? itt semmi értelme fiatalokat nevelni, és képezni, mert senki sem marad a klubnál 3-4évnél tovább.....grrrrrrrrrrr -
#3074 Hát, nem sikerült. Hősiesen küzdő csapatom 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Lyontól, így már biztosan nem lesz meg az UEFA sem.
Kár. De van itt két dolog, amit nem értek.
Az egyikről már többször esett szó, és inkább idegesítő, mint lényeges, de akkor sem értem, hogy miért ad ilyen kiba alacsony osztályzatokat annak, akit nem a saját posztján játszatsz. Nem arra gondolok, hogy a Lajost berakom csatárnak vagy a Zavát védeni, hanem arra, hogy marhára felhúz, amikor Huszti Szabit nem teljesen a vonal mellett játszatom és 4-est kap, attól függetlenül, hogy ad 2 gólpasszt... Szerintem ez bug, vagy ha így akarták, egyáltalán nem reális.
No de hogy miért kellett ehhez az eszközhöz nyúlnom? Azért, mert a Kiss Gyuri megsérült. Ő ugye a játék szerint az egyetlen balhátvéd a Fradiban (pedig Balog Zoli is tud, nem is rosszul balbekket játszani, kedves és általam igen tisztelt researchEndre), ezért természetesen megszereztem még jóval a szezonkezdet előtt Éger László. Na most ő - nem tudom, miért - nem játszhatott az egész BL-sorozatban, pedig nem játszott a Loki Intertotó-meccsein sem. Nem értem, mérges vagyok, mert az utolsó három BL-meccset (a játék szerint) balbekk nélkül kellett végigjátszanom... -
Grenzjager #3073 grafikailag, szép, rendezett de a többi elég harmatgyenge lett a nagy neharangozás ellenére. Ennél azért több relitást vártam.
Továbbá itt is tök reális játékos nevek generálódnak a magyaroknak: ALEX PETRESCU....stb stb -
Grenzjager #3072 komolyan mondom ez volt az uccsó szezon amit nyomtam ezzel a gammával.
tök vicces hogy mindenki aki kéri hogy átadólistára tegyem az újpestbe akar menni a fradiból -> no comment
továbbra sem igazol senki egyetlen külföldit sem az nb1.be ->no comment
az nb1en belül is csak lejárt labdarúgók igazolnak, SEMMI ÁTIGAZOLÁSI ÉLET -> no comment
A Szűcs meg még mindig klub nélkül lassan 1 éve -> no comment
na ennél azért reálisabb volt a CM03/04
A CM5 mikor jön ki? -
#3071 Oké, oké, legközelebb kicsit kisebbre veszem a méretet... -
#3070 Para vaaaaan! Meg kell csapnom itthon a Lyont, és akkor meglehet akár a továbbjutás is! Monjduk az Ajax ellen idegenben nem sok esélyem lesz...
És most jöjjön életem 1. képeszúrása, szeretettel Nektek:
-
Grenzjager #3069 anyagilag is mind 2 "okay" 'szal nem hinném hogy tartozak volna focistáknak.......... -
Grenzjager #3068 semmi, a két csapat ugyan játszott egymással, de semmi különös.... -
Grenzjager #3067 szóval a tabella a pontlevonással.
na jó nem is az osztrák I. osztályban történt. (Ebben reális! :P)
de hogy miért? keresem az okát, de nem lelem pedig rohadt kiváncsi vaok
-
Grenzjager #3066 ha jól emléxem Németh is az, a szlovák mellett, meg még talán Nota :P -
Grenzjager #3065 PONTLEVONÁS !!!! ráadásul 2 csapattól is 3-3 pont!!
azért ez nekem furcsa...
mit tettek?
rakom egy képet 1-2 pill -
Rudee #3064 Nálam a Betisbe kezdő, viszont a góllövés itt se megy neki. 5 vagy 6 meccsen 1 gólt lőtt mindössze. -
#3063 hi all!
Akivel vagyok (manager), annak nem lehet pikcsört berakni? -
Grusi #3062 Meccs vége from Üllői út :DDDD -
Grusi #3061 Ja, és megjegyzem: Szabics is stabil kezdő az Arsenalban :D -
Grusi #3060 Ez a befosás :) Néztem, hogy ki mostanság a legértékesebb magyar játékos, erre belebotlok ebbe :))) -
Rudee #3059 Ezen a meccsen jókat röhögtem, 3 büntető, 2 öngól
-
-
#3057 2 magyar gólszeező :) (mégha németh hivatalosan nem is az ) -
#3056 én 2. szezononban bejutottam a bl-be a fradival (első idényben megkaptam a real madridot a selejtezőben). Husztival, Leandroval és Rósaval nem tudok hosszabitani. Ez így elég gáz -
#3055 azonnal! -
Rudee #3054 Nálam érdekes a pályafutása. Első idényben csak a tartalékoknál jáccott néha, a felnőtt keretbe alig került. Második szezonba aztán rendre benne van a Palace keretében, UEFA kupa meccseken általában kezdő. -
Takezó #3053 Azért büszke vagyok Sanyikára :) FA kupa elődöntő
-
Takezó #3052 hát ketten odakerültek... de minek? ő) -
donpedro #3051 mármint nálad -
donpedro #3050 Nocsak, Dél-Amerika nálad is népszerű. :) -
#3049 eladjam ennyiert???????????
-
Takezó #3048 Dárdai Pál - 0,8M - Hertha - 31 mérkőzés a szezonban, 2 gól, 6.55ös átlag :) -
Grenzjager #3047 Bodor, Bodnár, Molnár B. szinton gyíkabbak? -
Grenzjager #3046 Dárdai? -
Takezó #3045 2007. március: a legértékesebb 20 magyar játékos
Név - érték (font) - klub
1. Lisztes - 10M - Hertha BSC
2. Szabics - 9,5M - Mallorca
3. Böőr - 4,1M - Chievo
4. Babos - 3,9M - Feyenoord
5. Gera - 3,2M - West Ham United
6. Tököli - 3M - 1.FC Köln
7. Rósa D. - 2,2M - Boavista
8. Tokody T. - 2M - Oberhausen
9. Torghelle - 1,9M - Crystal Palace
10. Király - 1,9M - Crystal Palace
11. Lőw - 1,8M - Cottbus
12. Tóth M. - 1,7M - San Lorenzo
13. Fehér - 1,7M - Strasbourg
14. Korsós - 1,6M - Rapid Vienna
15. Füzi - 1,5M - Palmeiras
16. Leandro - 1,5M - Ferencváros
17. Huszti - 1,4M - Ferencváros
18. Pető - 1,4M - NAC Breda
19. Sándor - 1,3M - Debrecen
20. Kiss Z. - 1,3M - Debrecen
-
Grenzjager #3044 nálam a légiósok rosszabbak mint bárhol.:
Szabics a Wigan-ban a Premshipben
Torghelle a CPben a Premshipben
Gera az Ahlen-nél Bodóggal a németIIben
Lisztes a Schalkében
Király még 8 hónapig sérült a CPalace-ban, szal neki annyi
és undorítóan sokan a cseh ligában Olomuc,Plzen,Jihlava...broaahh
-
Grenzjager #3043 ........fújj megutáltam Szűcsöt -
Grenzjager #3042 nálam is ott a Fradiban a Heffi, pontosabban most Kaposváron kölcsönben -
Grenzjager #3041 tegjnap még müködött egy freewebes honlap, ma reggel már nem, azon voltak magyar facepack-ek, nyilván onnan szedte le vadócz vadóc pofiját is , reggel viszont már nem volt elérhető. #2984-2988. -
AMDFan #3040 A Dunaújváros U21-es csapatában van Heffler Tamás. Nálam Huszti cseréje. NB1 kicsit erős neki de fejlődőképes.
Előző játékomban többszőr az övé volt a hónap gólja az NB1B-ben.
Mellesleg Gyepivel sikerült hosszabbítanom. Marha jó védő. -
Rossi1 #3039 Menj el szabadságra!!! nekem még nem volt ilyen, de másoknak igen és ezt írták megoldásnak... -
#3038 Mindenkinek ajállom Mészáros Dániel-t!
Az elején még nrm a legjobb,de hihetetlenül gyorsan fejlődik és nemmellesleg ingyen igazolható! -
donpedro #3037 Nálam volt egy-két meglepő igazolás, pl. Füzi asszem a San Lorenzo-ba ment, Szűcs-öt meg az Auxerre keresi. A Crystal Palace és a West Brom is kiesett, és azonnal le is csaptak a játékosokra az élvonalbeli klubok, Torghellét a friss feljutó Nottm Forest viszi, Geránál és Királynál még nincs döntés, de több élvonalbeli érdeklődő is akad, Zolit pl. a Tottenham is vinné.
Lisztes közben elment Sevilla-ba, Tökölit (győztes gólt lőtt a német kupadöntőben és házi gólkirály is lett!) a Hannover vinné, de biztos a Köln is szeretné megtartani, bár asszem nem jutottak fel, a kupagyőzelem ellenére.
Ami az itthon játszókat illeti, Terjék Lajos-t vitte el a Marseille!?! és többen mentek Dél-Amerikába, a San Lorenzo-ban, a Fluminense-ben és az Independiente-ben is vannak magyarok...
Egymás között viszont bőszen igazolnak a fiúk, egészen tisztességes mozgás van. Tőlünk az U21-es válogatott Csopaki-t akarta a Fradi, 475 ezer euróért, de nem adtam (nincs helyettese, és a csapat egyik kulcsembere). -
#3036 stuttgart-tól kaptam ki