82686
-
Takezó #3035 grat, kitől kaptál ki? -
-
Takezó #3033 ide ni!
-
#3032 Hogyan tudok a játékosok profiljához képet is beszúrni.Azért kérdezem mert láttam régebben hogy vki beküldte Vadócz profilját pedig az én játékomban nincsenek képek.Köszi -
#3031 -
#3030 Nem meg ez neked!
A képet rakd fel az iaro-ra! -
#3029 fradi_utrecht -
#3028 -
#3027 Ez így igaz! -
#3026 sztem pedig elegge realis.nekem tozser-ujpestbe,zavadszky es leandro pedig pecs!-re igazolt,hiaba probaltam veluk kb 1 even keresztul szerzodest hosszabbitani.ha megfigyeled az nb1-et,igen ritka a jo es meg is terulo kulfoldi igazolas.nagyon helyesen,igyekeznek(vagy igyekezhetnenek)u21-es jatekosokkal felolteni a keretet,ahogy ennek lennie is kene.a baj a sok oltari gyenge idegenlegios.de ezt mar sokan es sokhelyen... -
Grenzjager #3025 próbáltam de tojik rám -
bang #3024 egyről beszélünk :)
-
#3023 Az index fórumán szólj HT-nek,hogy szivesen segítessz!
Szerintem örömmel fogja fogadni a segítségedet! -
#3022 A normál meccskommentár a jó a másikkal valamit elsúrtak azért áll le! -
#3021 Sziasztok!Legyen olyan jó valamelyikőtök és linkelje be ide a magyar FM2005 oldalt.Hálás köszönet!A magyaritás elkészítésben nem tudok esetleg segíteni?Időmbe mostanság beleférne. -
#3020 Ajálj Szűcs-nek szerződést hátha elfogadja! -
bang #3019 nem tudom mitől van, nekem is csinált ilyet, semmeilyen ráolvasás nem használt, végül letöltöttem a magyarosításnál linkelt lájtos meccskomentárt és azóta rendben műxik (bár még csak egy fél szezont nyomtam, de problémamentesen)
próbáld ki -
#3018 2 v. 3 honapba vagyok 2. meccs közbe állt meg de tök mind1 az mindig ezt cisdnálja fent van amugy magyaritás is -
Grenzjager #3017 hányadik szezon után teszi ezt? -
#3016 csa valaki mondjon valami tippet hogy mit lehet akkor csinálni hogyha megáll mecs közbe az ora és nem is megy tovább
nyomkodtük a pause és next gombot is meg áttálitottug keyről textre a nézetet is stb nem megy tovább ....
mitől van ez? -
Grenzjager #3015 Szűcs-nek még mindig nincs klubja, senki8hez sem írt alá, és senkinek sem kell már! Ez aztán reális
nálatok igazoltak vkit az nb1es klubok külföldről. Nálam szinte alig van játékosmozgás. Sehol sem hosszabitanak szerződést, és mindenki csak lejártakat vesz. ez igy tök gagyi. Mik az nb1es "ászok" a cseh I. osztályba húznak mind nálam (Cvitkovics,Végh,Huszti,Leandro,Zavadszky) ez igy elég gáz -
#3014 már nem kell enyémen is rajta van -
#3013 valaki adjon egy magyarosítás linket ami jo mert viszaolvastam
és a régiek amiket irtatok már nemjok...
kösz -
AMDFan #3012 #3010 -
#3011 Mivel a kérdésben tapasztalattal bírok, eloszlatnám a kételyeket.
Letöltöttem a magyar facepack-eket, és a mentett játékomat betöltve azonnal Lipcsei és Bognár szimpatikus mosolya figyelt.
Úgyhogy nyugi, mentettben is azonnal megjelenik bemásolás után. -
AMDFan #3010 Hát gondoljátok már át logikusan. A mentés kb 40-100 MB amiben csak az adatok vannak benne meg a képek hivatkozásai. Maguk a képek nincsenek benne a mentésbe mert akkor több100 MB lenne minden mentés.
Szóval nyugi. Logok, facepackek a mentett gameban is látszanak. -
Grenzjager #3009 mármint akkor hun.. utána nb1,nb1b, meg others?? -
Grenzjager #3008 és az other-eket hova teszem a képek közül mely focitálra vonatkozik.
data\graphics\pictures\players\hun....és utána nb1, bagy nb1b könyvtár? -
#3007 nem, a hungary, germany..stb. van magyarra fordítva -
#3006 ja, csak nem tudtam, hogy ilyen oldal is van :D -
Grenzjager #3005 az "adatbázismagyarosítás" pontosabban mi?
egy adatbázist hogy lehet magyarosítani? ott nem Ioan Puscas van hanem Puskás János, mint eredtileg???????? -
#3004 Miröl maradtam le? -
#3003 nem -
#3002 Ezt hogyérted? -
#3001 Én még csak az Angol Superpack-ot raktam fel -
#3000 ték -
#2999 na -
#2998 baz, ez lett ficege oldalából? :D -
#2997 szvsz igen, de nem vagyok biztos
aki már tett fel ilyen facepacket az mondja el, hogy
1: mi a pontos könyvtár, ahova kerülnek ezek a fileok
2: mi a méretük
kösz -