82686

• Hentes Bill #3836
    egy kis lol:

Betiltották a Football Manager 2005-öt Kínában
    PC - 2004-12-07 22:55:00 Kommentek (4 db)
    Sportjáték került feketelistára Kínában, miután az országban megtiltották a Sega égisze alatt múlt hónapban megjelent Football Manager 2005 árusítását. A Xinhua hírügynökség jelentése szerint a futballmenedzser fejlesztéséért felelős Sports Interactive Games súlyosan vétett az ország törvényei ellen, amiért Taiwant, Hong Kongot és Makaót független nemzetként tüntette fel játékában. A kínai kultúrális minisztérium döntése értelmében a produktum letöltését biztosító honlapok 1210 dolláros, míg a rendelet ellen vétő netcafé-k 1815 dolláros büntetéssel szembesülhetnek.

info: 576 Online
  • JackDaniels #3835
    Elküldtem, a taktikát, használd egészséggel.
  • JackDaniels #3834
    Van ilyen, főleg ha a játékos csak tartalék azért a 11250-ért, te pedig felajánlsz neki egy kezdő, vagy kulcsjátékos szerződést. Ezek inkább játszanak kevesebbért, mint a "padon" üljenek. Ezt is megtanulhatnák a magyar focisták.
  • Tono34
    Dag&Red 2. szezont kezdem és igéretesnek tűnik.
    Ezdőmeccsen a tartalékok ellen 3:0, Honvéd ellen 3:2, majd a Palace ellen 1:2 (20.perctől emberhátrány) végül AFC akárki 4:1. Mindegyik meccsen fölényben játszottam.
    Nálam a Palace kiesett, Gera és Sanyi átadólistán vannak.
  • BlackHawks
    Ha XP-d van, akkor a "Documents and Settings", azon belül pedig az "usernév" mappában lesz valahol
    1ébként oda menti a játékállásokat is
  • zyndar
    Kösz a segítséget a kép mentésével kapcsolatban. Persze ezt is próbáltam már az alt+printscrn-nel együtt és a képnéző nem látja a file-t.
  • HT Miskolc
    JackDaniels!

"Ha egy taktikát berakok a tactics mappába
    akármelyikbe, a játékban nem tudom előszedni."

ezzel én is szívtam, de aztán nagynehezen előkerült, csak meg kell találni a mappát, délután megnézem pontosan (majd amikor betöltöm a taktikád )
  • HT Miskolc
    a takézés? takegolyóval kell eltalálni a takebábúkat
  • Takezó
    Hmmm, azért néha furcsa döntéseket hoznak a játékosok. Van egy Patxi Punal nevű játékos Osasunaban, 11250 fontot kap hetente. Nah, én ajánlottam neki 5500-öt a Sturm Grazzal, akivel jelenleg sajnos csak az osztrák bajnokság 4. helyezettje vagyok, és elfogadta :|
  • QCa
    Sracok, itt van olyan mint anno a 03-04ben hogy egy ev utan valamelyik hires jatekost el lehet ingyen hozni? Abban asszem Henry-re es Davidsra lehetett lecsapni! Itt talalkozott valaki ilyesmivel?
  • Takezó
    az 1 japán név :) És mi az aTakézás? :P
  • HT Miskolc
    valaki, aki takézik :-))))

de a Takezónak mi???
  • Takezó
    Takezónak viszont van :P Takézónak amúgy mi? :)
  • HT Miskolc
    jah, ha már itt tartunk, akinek van kedve/ideje beszállni a fordításba, dobjon meg egy maillal... [email protected]
  • HT Miskolc
    mert a Takezonak semmi értelme :-)
  • Takezó
    (miért mondja mindenki Takézónak a nevem? :D)
  • Takezó
    HT Miskolc: :szégyelli magát nagyon: Botsi, csak kicsit be vagyok havazva, de megpróbálom folytatni a fordítást.
  • HT Miskolc
    Szevasztok!

átrándultam tapasztalatcserélni az index.hu-ról :-)

JackDaniels: Hajrá Diósgyőr!!! elküldhetnéd a taktikád, én most fogok játszani az 1. év után az UEFA kupában a Tallin ellen...

Takézó: khmmm... neked nincs véletelnül fordítani valód? mintha önként jelentkeztél volna...

kiegészítők, magyarítás: fmhun.uw.hu

byez

[email protected]
  • Rudee
    Én bal oldali támadó középpályásként jáccatom és elég jól nyomja. Már a válogatottban is stabil kezdő.
  • JackDaniels #3817
    Erre a Vadócz gyerekre én is azt hittem, hogy tehetség, 1/2év után rá kellett jönnöm, hogy nem annyira. Nálam átadólistán végezte 7 hónap után.
  • Rudee
    Egyébként jól nyomja, most egy 20 méteres lövés pattant be róla.
  • Takezó
    hehe, béna vadócz :D
  • Rudee
    Ezzel a győzelemmel a vezetőség is elégedett volt

• Hentes Bill #3813
    GRAT
  • JackDaniels #3812
    Tölts le egy másik meccs kommentárt!!
  • JackDaniels #3811
    Olvass vissza akár 2-3 oldalt is, le van írva a megoldás.
  • gee21
    hát már megint előjött a hiba.. nem tudok.. 2:1 re vezetek a BL ben idegenben fradival... erre megint megállt. csak kilépni tudok..
  • JackDaniels #3809
    Magvan az első BL pontom. Lehet, hogy másnak nem nagy cucc, de én keményen megdolgoztam érte!! :D
  • JackDaniels #3808
    Csődhelyzet miatt elvileg nem kellene levonniuk pontot. Azért ki is zárhatnának.:D Nem hiszem, hogy amiatt lenne. Angoloknál valami féle jogosulatlan szerepeltetés vagy ilyesmi kellene, szerintem.
  • Rudee
    Ez előfordul néha. Menny el 1 nap szabadságra.
  • gee21
    na ilyet se láttam még.. FTC:KISPEST 1:0 6.perc Zavadszky... erre kap 1 sárgát gólörömért..na jo ezzel kibékülök na de nem megy tovább a meccs.. nem csinal semmit báze.. tudok mindenfele lépni de nem indul továbbb.... fasza mi ? megoldás ?
  • Takezó
    2+7 meccs, 2 gól :)
  • Terminátor14
    hehe..azt hittem, hogy megint ''elfelejtetted'' :P
  • Hentes Bill #3803
    gondoltam... és Gera? nálam ő sem játszott semmit , skóciában nyomja most, de ott kezdő
  • Takezó
    Reserversben nyomja :) Király viszont végigvédte a szezont :)
  • Hentes Bill #3801
    jó sok gólt kapott Király Gabi, de azé bent maradt a Palace :)

Sanyi játszott? mert az én Rómás elmentésemben a Swindonnak elpasszolták egy zacskó szotyiért :P
  • Takezó
    Bankrupt... hmmm.. lehet ez volt az oka
  • JackDaniels #3799
    Ez érdekes! Csapat infonál nincs rá valami utalás???
  • Hentes Bill #3798
    pú, nem tom.
  • Gomez
    megtörtént...