82686
-
#3836 egy kis lol:
Betiltották a Football Manager 2005-öt Kínában
PC - 2004-12-07 22:55:00 Kommentek (4 db)
Sportjáték került feketelistára Kínában, miután az országban megtiltották a Sega égisze alatt múlt hónapban megjelent Football Manager 2005 árusítását. A Xinhua hírügynökség jelentése szerint a futballmenedzser fejlesztéséért felelős Sports Interactive Games súlyosan vétett az ország törvényei ellen, amiért Taiwant, Hong Kongot és Makaót független nemzetként tüntette fel játékában. A kínai kultúrális minisztérium döntése értelmében a produktum letöltését biztosító honlapok 1210 dolláros, míg a rendelet ellen vétő netcafé-k 1815 dolláros büntetéssel szembesülhetnek.
info: 576 Online -
#3835 Elküldtem, a taktikát, használd egészséggel. -
#3834 Van ilyen, főleg ha a játékos csak tartalék azért a 11250-ért, te pedig felajánlsz neki egy kezdő, vagy kulcsjátékos szerződést. Ezek inkább játszanak kevesebbért, mint a "padon" üljenek. Ezt is megtanulhatnák a magyar focisták. -
#3833 Dag&Red 2. szezont kezdem és igéretesnek tűnik.
Ezdőmeccsen a tartalékok ellen 3:0, Honvéd ellen 3:2, majd a Palace ellen 1:2 (20.perctől emberhátrány) végül AFC akárki 4:1. Mindegyik meccsen fölényben játszottam.
Nálam a Palace kiesett, Gera és Sanyi átadólistán vannak. -
BlackHawks #3832 Ha XP-d van, akkor a "Documents and Settings", azon belül pedig az "usernév" mappában lesz valahol
1ébként oda menti a játékállásokat is -
#3831 Kösz a segítséget a kép mentésével kapcsolatban. Persze ezt is próbáltam már az alt+printscrn-nel együtt és a képnéző nem látja a file-t. -
#3830 JackDaniels!
"Ha egy taktikát berakok a tactics mappába
akármelyikbe, a játékban nem tudom előszedni."
ezzel én is szívtam, de aztán nagynehezen előkerült, csak meg kell találni a mappát, délután megnézem pontosan (majd amikor betöltöm a taktikád ) -
#3829 a takézés? takegolyóval kell eltalálni a takebábúkat -
Takezó #3828 Hmmm, azért néha furcsa döntéseket hoznak a játékosok. Van egy Patxi Punal nevű játékos Osasunaban, 11250 fontot kap hetente. Nah, én ajánlottam neki 5500-öt a Sturm Grazzal, akivel jelenleg sajnos csak az osztrák bajnokság 4. helyezettje vagyok, és elfogadta :| -
QCa #3827 Sracok, itt van olyan mint anno a 03-04ben hogy egy ev utan valamelyik hires jatekost el lehet ingyen hozni? Abban asszem Henry-re es Davidsra lehetett lecsapni! Itt talalkozott valaki ilyesmivel? -
Takezó #3826 az 1 japán név :) És mi az aTakézás? :P -
#3825 valaki, aki takézik :-))))
de a Takezónak mi??? -
Takezó #3824 Takezónak viszont van :P Takézónak amúgy mi? :) -
#3823 jah, ha már itt tartunk, akinek van kedve/ideje beszállni a fordításba, dobjon meg egy maillal... [email protected] -
#3822 mert a Takezonak semmi értelme :-) -
Takezó #3821 (miért mondja mindenki Takézónak a nevem? :D) -
Takezó #3820 HT Miskolc: :szégyelli magát nagyon: Botsi, csak kicsit be vagyok havazva, de megpróbálom folytatni a fordítást. -
#3819 Szevasztok!
átrándultam tapasztalatcserélni az index.hu-ról :-)
JackDaniels: Hajrá Diósgyőr!!! elküldhetnéd a taktikád, én most fogok játszani az 1. év után az UEFA kupában a Tallin ellen...
Takézó: khmmm... neked nincs véletelnül fordítani valód? mintha önként jelentkeztél volna...
kiegészítők, magyarítás: fmhun.uw.hu
byez
[email protected] -
Rudee #3818 Én bal oldali támadó középpályásként jáccatom és elég jól nyomja. Már a válogatottban is stabil kezdő. -
#3817 Erre a Vadócz gyerekre én is azt hittem, hogy tehetség, 1/2év után rá kellett jönnöm, hogy nem annyira. Nálam átadólistán végezte 7 hónap után. -
Rudee #3816 Egyébként jól nyomja, most egy 20 méteres lövés pattant be róla. -
Takezó #3815 hehe, béna vadócz :D -
Rudee #3814 Ezzel a győzelemmel a vezetőség is elégedett volt
-
#3813 GRAT -
#3812 Tölts le egy másik meccs kommentárt!! -
#3811 Olvass vissza akár 2-3 oldalt is, le van írva a megoldás. -
#3810 hát már megint előjött a hiba.. nem tudok.. 2:1 re vezetek a BL ben idegenben fradival... erre megint megállt. csak kilépni tudok.. -
#3809 Magvan az első BL pontom. Lehet, hogy másnak nem nagy cucc, de én keményen megdolgoztam érte!! :D
-
#3808 Csődhelyzet miatt elvileg nem kellene levonniuk pontot. Azért ki is zárhatnának.:D Nem hiszem, hogy amiatt lenne. Angoloknál valami féle jogosulatlan szerepeltetés vagy ilyesmi kellene, szerintem. -
Rudee #3807 Ez előfordul néha. Menny el 1 nap szabadságra. -
#3806 na ilyet se láttam még.. FTC:KISPEST 1:0 6.perc Zavadszky... erre kap 1 sárgát gólörömért..na jo ezzel kibékülök na de nem megy tovább a meccs.. nem csinal semmit báze.. tudok mindenfele lépni de nem indul továbbb.... fasza mi ? megoldás ? -
Takezó #3805 2+7 meccs, 2 gól :) -
#3804 hehe..azt hittem, hogy megint ''elfelejtetted'' :P -
#3803 gondoltam... és Gera? nálam ő sem játszott semmit , skóciában nyomja most, de ott kezdő -
Takezó #3802 Reserversben nyomja :) Király viszont végigvédte a szezont :) -
#3801 jó sok gólt kapott Király Gabi, de azé bent maradt a Palace :)
Sanyi játszott? mert az én Rómás elmentésemben a Swindonnak elpasszolták egy zacskó szotyiért :P -
Takezó #3800 Bankrupt... hmmm.. lehet ez volt az oka -
#3799 Ez érdekes! Csapat infonál nincs rá valami utalás??? -
#3798 pú, nem tom. -
Gomez #3797 megtörtént...