82686

• Hentes Bill #3916
    ja télleg
  • Rudee
    Azé néz ki furán, mer nem arányosan méretezte.
  • Hentes Bill #3914
    lol én is, csak olyan furán néznek ki a lekicsinyített képeid, vagy nem, csak én vagyok alma
  • ZsilKEANE
    Köszi hogy szoltal pont elfelejtettem:D [match]
  • JackDaniels #3912
    Ezzel itt. Egyszerű, de ügyes.Nekem is ajánlották:-)
  • JackDaniels #3911
    A DunaTV-n meg meccs van:-)
  • Hentes Bill #3910
    milyen progival mented el a képeidet?
  • HT Miskolc
    nem a flémet nem én kezdtem, illetve csak akkor, ha úgy kezdődött, h én visszaütöttem :-)
  • robotnyk
    :))

esetleg ha tényleg nem hosszabbít, és csapat nélkül maradna, akkor van esély, jó sok aláírási pénzért, de nem sanszos
  • JackDaniels #3907
    Pedig ezt elhoznám a hátamon is.:D
  • HT Miskolc
    "szórendi hibáktól, sőt, rengeteg "-ban" helyett "-ba" van írva, mely szerény vélmeményem szerint a parasztság írásbeli kiütközése. :)"

engem csak ez a szövegrészed sértett, szmájli ide vagy oda...

de spongyát rá, ha gondolod küldök neked egy adagot, aztán mehd möglátjuk, azután mi lesz a véleményed a munkáról...
  • JackDaniels #3905
    Ehhhe:D Így idény közben, nem akar megpusztulni??
  • robotnyk
    angol bajnokságból ne nagyon reménykedj
  • JackDaniels #3903
    Ez a gyerek nagyon kellene nekem, de sehogysem áll kötélnek. Most utasította vissza a Man. City szerz.ajánlatát. Valaki megfenyegethetné!! Van olyan, akinek sikerült kisebb magyar csapathoz külföldit igazolni?????
  • Hentes Bill #3902
    add manager? :D
  • JackDaniels #3901
    Kiba*ott Gelleit nem lehet kitúrni a kispadról(válogatott). Valakinek sikerült már?
  • JackDaniels #3900
    Nem vagyok kimodott DVTK fan, csak 33 éve miskolci.:-) Ha pedig így lehetőség van rá, akkor igyekszem itt, Kelet-
    Magyro-on jó focit csinálni! Eddig nem haladok rossz úton.
  • Uly
    Köszi szépen JackDaniels DVTK fan a részletes segítséget!
    :)
  • Hentes Bill #3898
    lehet, hgoy azért, mert játszottak már 1 inter-toto kupa meccset... nálam is ez votl idén, mikor Frey-t, és Bonerát leigazoltam a Parmaból
  • JackDaniels #3897
    Na, van még ami nem tiszta nekem. PL: A képen látható igazolásaim voltak idén. Amint látszik 1időben szinte, és mégsem nevezhettem a BL-be (a selejtezőkbe sem) Némethet, Juhászt, Peczárt és Kiss-t. Ezt nem teljesen értem.
  • JackDaniels #3896
    Itt egy kis segítség.
  • Neville04
    manager beállítások
  • Hentes Bill #3894
  • JackDaniels #3893
    Jaaaaajjj, szegény Fradi! :P :P

• Uly
    Hi,
    Nem bírok rájönni úgyhogy kérek egy kis helpet. Hogy tudom a tartalék és az u18-as keretet irányítani, és meccselni velük?
    Ciao,
    Uly
  • robotnyk
    btw a szócsata és pszichológiai hadviselés magyarban sem szinonímák, de mindegy :)
  • Takezó
    Hol? Hol??? A flémet egyértelműen HT Miskolc kezdte, csak neki nem csaptál cicán vissza ;)
  • JackDaniels #3889
    Ilena, ilyena, Boxxxxxxxxx! :P
  • Takezó
    Hú, hát az jó régen volt (ha jól gondolom, több mint 1 éve), de akkor most bocsánatot kérek - ha igaz, hogy mennyit "anyáztam és mocskolódtam". "akinek néha hihetetlenül paraszt megnyilvánulásai vannak" -> hmmm, ez egy volt, ami méghozzá kicsit kétes is :|
    Én sem sokat segítek, csak nem is szidom őket.
  • Grusi
    btw war of words miert nem lehet szinonima? Angol nyelvben is vannak ám olyanok.
    Amúgy pedig Neville04: szerintem ez nem veszekedés, egyedül Takezó vetette el a sulykot eddig, szerintem itt egy teljesen sima, kulturalt beszelgetes-vita folyik. Van egy kis kulonbseg.
  • Grusi
    Miért, szóról szóra kell fordítani? Ezt nem is tudtam :)
  • robotnyk
    szócsata: war of words, ez van is a játékban

pszichológiai hadviselés? helyettesítsd be a hírekbe "if any mind-games occour". így mindjárt nem olyan tökéletes.
  • Grusi
    Én nem értem, mi bajotok van... Lószarnak neveztem és cinikusan kiröhögtem én itt bármit is? :D Mi a franc van veletek? :D
  • robotnyk
    "de azzal nem segítesz senkin, ha cinikusan kiröhögöd azokat, akik a szabadidejüket áldozzák arra, hogy az angolul nem beszélőknek könnyebbé tegyék a játékot"

kieg: természetesen én nem tartozom ezen személyek közé, nem magamat védem.
  • Grusi
    mind-games: szócsata, pszichológiai hadviselés. Még vmi? :)
  • Grusi
    Szerinted én komolyan odahánytam, hogy ez egy "lószar"? bazzeg, látom tényleg ennyit ér mostanság a tapintatosság... Amúgy pedig ahogy látom, sokat te sem segítesz, én pedig NEM fogok olyasmit elvállalni, amiről tudom, hogy nem fogom tudni határidőre avagy belátható időn belül teljesíteni. Ez különbség köztünk.
    Amúgy meg élénken él bennem még a hiszti, anyázás és mocskolódás, amit akkor vágtál le, amikor én 10 perccel a meccs vége előtt beírtam IDE, hogy mi lesz a real-monaco meccs végeredménye. Nem volt kedvem azt firtatni, hogy mi a halálért nézel te SG forumot BL közben, amikor aranyszabaly, hogy meg csak net kozelebe sem szabad jonni ilyenkor, de inkabb lenyeltem kb. fel tonna szitkot, es meg en kertem bocsanatot.
    Csak most már EZT nem nyeltem le.
  • robotnyk
    "csinálsz valamit, azt csináld tökéletesen. Vagy legalább nagyon jól"

egyrészt non-profit a fordítás, nem a boltban fizetsz érte, és az olyanoknak készül, akik semmit nem tudnak angolul. sok rossz fordítás, félrefordítás volt benne, egy ideig én is tesztelgettem a tavalyit. attól hogy valaki játszott a játékkal, még nem biztos hogy könnyebben lefordít bármit is, mert már látta. a 03-04 tételei között 5ből 3 olyan volt amit 10-15 lejátszott szezon alatt sem láttam még. emelett problémásak az olyan egy-két szavas angol kifejezések, aminek nincs egyértelmű magyar megfelelője, legfeljebb körül írni lehet, az ilyeneket nehéz lefordítani. pl a mostani részben hogy fordítanád röviden, frappanásan azt, hogy "mind-games"? tök egyértelmű, tudod mit jelent, de nem biztos hogy tudsz ilyen tömör magyar szöveget rá, ami ráadásul a hírekben ragozva is jó, meg önmagában is.

nem mondom azt, hogy amíg nem csinálsz jobbat addig ne fikázd, mert ezt itt is, meg más esetben is baromságnak tartom (tojást tojni nem tudok, de megérzem, ha büdös (G.B. Shaw)). de azzal nem segítesz senkin, ha cinikusan kiröhögöd azokat, akik a szabadidejüket áldozzák arra, hogy az angolul nem beszélőknek könnyebbé tegyék a játékot.
    akkor teljesen jogos lenne a magyartalan mondatok, félrefordítások csípőből fikázása, ha hivatalos bolti verzióban lennének ilyenek, és a fordítók pénzt kapnának a munkájukért, de így nekem nagyon nem szimpatikus a hozzáállásod, bocs. azé' písz.
  • Neville04
    na már rég veszekedett pámer meg guba és ti helyetesítitek őket vagy mi? :D
  • Takezó
    "Amúgy riszpekt, no offenz és :egyetért: meg minden, pihi :)"
    Ezt annak elkerülése végett írtam
  • Hentes Bill #3877
    hú látom bunyó van