82686

• Grusi
    ;D
    Sok sikert.
  • zizzzzencs
    Mussa azért akart listára kerülni, mert nem sikerült megfelelően alkalmazkodni a magyar életstílushoz neki. A szerződése 2007 júniusáig szól, kivásárlási opció nélkül, magyarán annyi pénzt kérhetek alkalom adtán érte amennyit nem szégyenlek. Márpedig én nagyon nem vagyok szégyenlős :D
  • Grusi
    Nekem csak az a kérdésem, hogy Mussa miért kérte magát átadólistára? :(
  • Grusi
    érthető.
  • robotnyk
    hát akkor én fel sem teszem a patchet... az eddigi mentéseimben a néha sok gólon kívül nincs baj, szal azért nem teszem fel, hogy legyen...
  • Hentes Bill #4031

Mussa nélkül meg sehol sem lennél
    csak vigyázz, nehogy lesérüljön
  • Hentes Bill #4030
    nekem hála a jó égnek még egyszer sem lépett ki... (francia verzióm van)
  • Hentes Bill #4029
    hát igen, és jó 2 hónapnyi meccset kihagyott, mi lett volna pedig...
  • zizzzzencs
    No, hoztam képeket az első fél szezonomról a fradival.
    Ez lenne a játékoskeret:

Ez pedig az NB1 állása a téli szünetben...

Az UEFA Kupa csoportkör végeredménye:

Eredménylista. 10 meccs győzelem zsinórban, vereség nélküli ősz mind magyar mind nemzetközi viszonylatban.

És végül Omar Mussa formája. Khmmm... nem gyengusz

És az adatlapja:
  • DONGUBA
    senkinek sincs krekkje meg
  • benyo87
    Pontosan miket javít a patch?
    Grusi?Neked van hozzá cracked?
  • Grusi
    Ha valakinek hozzám hasonlóan szabálytalan műveletet hajtott volna végre a progi, amikor az edzésre próbáltunk kattintani, itt a megoldás: vonulj vissza, majd csinálj egy új menedzsert. Igen, minden reputation-öd és elért eredményed el fog veszni, de valamit valamiért sajnos... A patch természetesen ezt SEM javítja, mint ahogy az elbaszott kapuskirugásokat sem, pedig mindkettő be volt ígérve. SI...
  • Grusi
    Ez annyira nem is vicces, Huszti nálam 5 éve alapember, és szinte nincs olyan meccse, ahol 8-asnál rosszabbat kap. Most épp 9-9-8-10-10 a formája :)
  • benyo87
    Hali!
    Én épp most töltöttem le a patchet,de még nem telepítettem!Kell hozzá crack?-honnan lehet azt is letölteni?
  • Uly
    Hi,
    Edzéstervnél a sok-sok edző közül alapban csak pár van beállítva. Mit és hogyan befolyásol ha pl. több edzőt is kipipálok. Mennyivel lesznek jobbak vagy kevésbé jobbak, ha nem jelölök ki. És hogy fejlődnek pl. a fiatal spílerek? Van valami külön edzés vagy ilyesmi?
    Ciao, és köszi a segítséget előre is:)
  • Takezó
    Kezdtem egyet a Kamen Ingraddal (kedvelt horvát csapatom), de Horvátországban csak 5 külföldi lehet egyszerre a pályán, szóval inkább abbahagytam. Az ember még az 5 Non-EU playert elviseli, de hogy egyáltalán külföldi csak annyi... hát így nemzetközi klubbá válni nehéz. Mentem inkább a Honvédhoz (itt repülőrajttal 2 meccs, két 2:0 (ZTE, Békéscsaba), sajnos mire ideértem, már kiestek az UEFÁból :(
  • Takezó
    sztem átlagnézőszámnak olyan 13-14 körül kéne ahhoz lennie
  • Takezó
    á, én még csak álmodni se álmodhatok ilyenekről :9
  • JackDaniels #4018
    24 meccsen 26 gól, 9 gólpassz, meglehetősen pozitív!!!
  • Rudee
    Vajon mért nem akarja a stadion bővíteni ez a kedves vezetőség.

Honvéd-Fradi meccsen 14989 néző volt a 15000 fős stadionba, Parma elleni UEFA-kupa meccsen 14700 valamennyi.

Hihetetlen...
  • DONGUBA
    mondtam en de baszol ram:D
  • Hentes Bill #4015
    hm, nem is nyomja rosszul... következő szezont vele kezdem, aztán ha nagyon szarul megy neki, akkor visszakerül a kapuba Frey
  • nick név
    énmeg megvettem a madridba
  • robotnyk
    :))
  • Hentes Bill #4012
    nálam bent sincs a játékban :D
  • robotnyk
    az nem olyan meglepő, egyik játékomban a sevilla vette meg
  • Hentes Bill #4010
    Huszti :DDD
  • robotnyk
    Hierro :D
  • Hentes Bill #4008
    hát, akkor várnod kell, míg lesz krekk. nem kellett volna feltenni a peccset addig...

gameburnworld.com
    gamecopyworld.com
  • Gomez
    Hello!2006-os spanyol kupadöntő.Minden játékosomat szinte elvitték a vb-re.A következő felállással a Real Sociedad ellen, kihúztam 0-0ra a meccset, és óriási bravúrral elhoztam a kupát...A Sociedadból senki nem volt a vb-n!!!!
  • Taibi
    Valaki segítsen!
    Föltettem a patch-et, de mivel nincs hozzá crack, nem indul el a játék. Hol van hozzá a crack? Vagy mit kell csinálni?
    (reinstalálni nem tudok, mert nincs cd-m)
  • Hentes Bill #4005
  • robotnyk
    én is
  • Hentes Bill #4003
    ja télleg, nem is figyeltem

te mennyiért vetted meg? mert én ingyér igazoltam le
  • nick név
    vanezigy...
  • robotnyk
    4k ték, grat

én is megvettem :)
  • Hentes Bill #4000
    baaaaaazmeg, 7 (fontos) meccs van még hátra a szezonból, erre lesérül a legjobb játékosom

• Hentes Bill #3999
    mingyá lefosom a bokámat, már zsinórban a 3. tizenegyest hagyta ki
  • Hentes Bill #3998
    faszomba, Totti eddig minden tizijét belőtte, most meg 2-t is kihagyott sorsdöntő helyzetben
  • JackDaniels #3997
    Húúú, de mocskosul felhúztam magam. Régen voltam ilyen ideg! Elég lett volna, ha a Roma-Lyon nem 2-2, hanem 1-1. Így meg az egymáselleni eredmény nekik kedvezett. Ilyen a foci.Aarghhh