82686
-
Grusi #4036 ;D
Sok sikert. -
zizzzzencs #4035 Mussa azért akart listára kerülni, mert nem sikerült megfelelően alkalmazkodni a magyar életstílushoz neki. A szerződése 2007 júniusáig szól, kivásárlási opció nélkül, magyarán annyi pénzt kérhetek alkalom adtán érte amennyit nem szégyenlek. Márpedig én nagyon nem vagyok szégyenlős :D -
Grusi #4034 Nekem csak az a kérdésem, hogy Mussa miért kérte magát átadólistára? :( -
Grusi #4033 érthető. -
#4032 hát akkor én fel sem teszem a patchet... az eddigi mentéseimben a néha sok gólon kívül nincs baj, szal azért nem teszem fel, hogy legyen... -
Mussa nélkül meg sehol sem lennél
csak vigyázz, nehogy lesérüljön -
#4030 nekem hála a jó égnek még egyszer sem lépett ki... (francia verzióm van) -
#4029 hát igen, és jó 2 hónapnyi meccset kihagyott, mi lett volna pedig... -
zizzzzencs #4028 No, hoztam képeket az első fél szezonomról a fradival.
Ez lenne a játékoskeret:
Ez pedig az NB1 állása a téli szünetben...
Az UEFA Kupa csoportkör végeredménye:
Eredménylista. 10 meccs győzelem zsinórban, vereség nélküli ősz mind magyar mind nemzetközi viszonylatban.
És végül Omar Mussa formája. Khmmm... nem gyengusz
És az adatlapja:
-
#4027 senkinek sincs krekkje meg -
#4026 Pontosan miket javít a patch?
Grusi?Neked van hozzá cracked? -
Grusi #4025 Ha valakinek hozzám hasonlóan szabálytalan műveletet hajtott volna végre a progi, amikor az edzésre próbáltunk kattintani, itt a megoldás: vonulj vissza, majd csinálj egy új menedzsert. Igen, minden reputation-öd és elért eredményed el fog veszni, de valamit valamiért sajnos... A patch természetesen ezt SEM javítja, mint ahogy az elbaszott kapuskirugásokat sem, pedig mindkettő be volt ígérve. SI... -
Grusi #4024 Ez annyira nem is vicces, Huszti nálam 5 éve alapember, és szinte nincs olyan meccse, ahol 8-asnál rosszabbat kap. Most épp 9-9-8-10-10 a formája :) -
#4023 Hali!
Én épp most töltöttem le a patchet,de még nem telepítettem!Kell hozzá crack?-honnan lehet azt is letölteni? -
Uly #4022 Hi,
Edzéstervnél a sok-sok edző közül alapban csak pár van beállítva. Mit és hogyan befolyásol ha pl. több edzőt is kipipálok. Mennyivel lesznek jobbak vagy kevésbé jobbak, ha nem jelölök ki. És hogy fejlődnek pl. a fiatal spílerek? Van valami külön edzés vagy ilyesmi?
Ciao, és köszi a segítséget előre is:) -
Takezó #4021 Kezdtem egyet a Kamen Ingraddal (kedvelt horvát csapatom), de Horvátországban csak 5 külföldi lehet egyszerre a pályán, szóval inkább abbahagytam. Az ember még az 5 Non-EU playert elviseli, de hogy egyáltalán külföldi csak annyi... hát így nemzetközi klubbá válni nehéz. Mentem inkább a Honvédhoz (itt repülőrajttal 2 meccs, két 2:0 (ZTE, Békéscsaba), sajnos mire ideértem, már kiestek az UEFÁból :( -
Takezó #4020 sztem átlagnézőszámnak olyan 13-14 körül kéne ahhoz lennie -
Takezó #4019 á, én még csak álmodni se álmodhatok ilyenekről :9 -
#4018 24 meccsen 26 gól, 9 gólpassz, meglehetősen pozitív!!! -
Rudee #4017 Vajon mért nem akarja a stadion bővíteni ez a kedves vezetőség.
Honvéd-Fradi meccsen 14989 néző volt a 15000 fős stadionba, Parma elleni UEFA-kupa meccsen 14700 valamennyi.
Hihetetlen... -
#4016 mondtam en de baszol ram:D -
#4015 hm, nem is nyomja rosszul... következő szezont vele kezdem, aztán ha nagyon szarul megy neki, akkor visszakerül a kapuba Frey -
nick név #4014 énmeg megvettem a madridba -
#4013 :)) -
#4012 nálam bent sincs a játékban :D -
#4011 az nem olyan meglepő, egyik játékomban a sevilla vette meg -
#4010 Huszti :DDD -
#4009 Hierro :D -
#4008 hát, akkor várnod kell, míg lesz krekk. nem kellett volna feltenni a peccset addig...
gameburnworld.com
gamecopyworld.com -
Gomez #4007 Hello!2006-os spanyol kupadöntő.Minden játékosomat szinte elvitték a vb-re.A következő felállással a Real Sociedad ellen, kihúztam 0-0ra a meccset, és óriási bravúrral elhoztam a kupát...A Sociedadból senki nem volt a vb-n!!!!
-
Taibi #4006 Valaki segítsen!
Föltettem a patch-et, de mivel nincs hozzá crack, nem indul el a játék. Hol van hozzá a crack? Vagy mit kell csinálni?
(reinstalálni nem tudok, mert nincs cd-m) -
#4005 -
#4004 én is -
#4003 ja télleg, nem is figyeltem
te mennyiért vetted meg? mert én ingyér igazoltam le -
nick név #4002 vanezigy... -
#4001 4k ték, grat
én is megvettem :) -
#4000 baaaaaazmeg, 7 (fontos) meccs van még hátra a szezonból, erre lesérül a legjobb játékosom
-
#3999 mingyá lefosom a bokámat, már zsinórban a 3. tizenegyest hagyta ki -
#3998 faszomba, Totti eddig minden tizijét belőtte, most meg 2-t is kihagyott sorsdöntő helyzetben -
#3997 Húúú, de mocskosul felhúztam magam. Régen voltam ilyen ideg! Elég lett volna, ha a Roma-Lyon nem 2-2, hanem 1-1. Így meg az egymáselleni eredmény nekik kedvezett. Ilyen a foci.Aarghhh