82686
-
#4236 Na ez mondjuk eléggé érdekes. Mindkét játékosmegfigyelő 16-17-es skillel rendelkezik, a képességek és lehetőségek megítélése terén!!Nekemk pedig úgy tűnik, hogy tudnám ezt a gyereket használni!
-
#4235 Candela helyett vedd meg Grossot, iszonyatosan jól nyomja... jobb szélen meg Oddo ugyanez... -
Taylorz #4234 Ha hosszú a fórumhoz, akkor elnézést kérek. -
Taylorz #4233 Látom mindenki krekkel és peccsel. Az elmúlt egysoros reagálások után kicsit untatlak titeket az én "karieremmel".
Sziasztok
Mindig érdeklődve olvasom a különböző beszámolókat, sikereket, tapasztalatokat, amiket csapataitokkal értek el.
A Fiorentina volt a választott csapatom, de nem a lila színe miatt. Jelenleg a 2007-es év nyári időszakában vagyok egy „sikeres” szezon után, és egy sikeresebb előtt.
Lássuk időrendben fordítva:
Az átigazolási szezonban ingyenes jött hozzám Fernando Torres, Julio Baptista, Emerton, Di Vaio, Martin Petrov, Frey(K) is. Miccoli-t sajnos nem tudom megtartani, 160e-t kér, de max csak 100e-at tudok adni. Az előző szezonban nélkülük kellett helyt állnom, ami a 4. helyezést jelentette a bajnokságban, elődöntőt az Uefa(Liverpool) és az olasz kupában. Játékosaim gólérzékenyek voltak elöl és egy kicsit hátul is. A játékosok versenyében az első tízben 4 v. 5 firenzei volt:
Kapo, Dalmat, Miccoli, Rigano(kicsit idős, 20-as befejezéssel) és a legjobb kapus Proto (belga), Van der Meyde is a 10-es listán volt, de a szezon közben 9(!!!) hónapra kidőlt. Kezdőcsapatom általában: Proto- Bonera, Grygera, Mexes, Candela-VdMeyde, F. Rochemback, Kapo, Dalmat-Miccoli(29gól össz.), Rigano(36gól) volt.
Ritkán fizetek játékosért, Mexes (legdrágább) volt átadólistán, így őt kb. fele áron, kb 10M Euro, vettem meg a Rómától. Legjobb igazolásom még az első év 2004-05 szezonban volt: az átadólistán lévő Bierofka-t a Leverkusentől 375ezerért, majd továbbpasszoltam 2 év után a Juvénak 23M-ért.Ujfalusi is 21,5 M-ót ért a Rómának, nálam és ott is a liga legjobb védője.
Megfordult nálam Mido, Beasley (USA), Iaquinta, Simonetta, Semioli, Boriello is.
Helyezéseim:
2004/05: 6. helyezés bajnokság, nyolcaddöntő olasz kupa,
2005/06: 6. helyezés bajnokság, döntő UEFA kupa (Milan3:0)
2006/07: 4. helyezés bajnokság, Olasz és UEFA kupa elődöntő
1127 napja vagyok manager a Fiorentinánál, ezalatt 160 meccsen 91gy. 29d. 40v. 342-192-es gólkülönbség jellemzi a munkámat.
Sok hibát említettek a játékkal kapcsolatban, ezek általában nálam is fennállnak. Plusz egy bug: 3-1-re vezetek a meccsen, erre a kapusom felmegy a szöglethez támadni a hetvenvalahanyadik, és a nyolcvanvalahanyadik percben is. Ez már legalább háromszor!
Szerencsére gólt még nem kaptam belőle, csak az a szívinfarktus!!!
Ritkán írok, így ezúttal köszönök meg minden tanácsot, fordítást, segítséget a játékkal kapcsolatban.
U.i.: Megtanulok képet is beilleszteni
-
nick név #4232 :D , sry jobb 5letem nincs -
#4231 persze, meg formatáljam a gépet -
nick név #4230 hát, akkor reinstall a gamet -
#4229 hát, ez nem valami jó 5let -
nick név #4228 hm, fogalmam sincs, rakd fel a 5.02es krekket ugy probáld meg peccselni -
#4227 -
nick név #4226 http://dl.gamecopyworld.com/?d=2004&f=rld-fmu2!rar -
nick név #4225 mit? -
#4224 Azt láttam,de az oldaloin nemtalálom a crack-et! -
#4223 hát, nekem kiír vmi hülye hibát -
nick név #4222 #4189 -
#4221 gamecopyworld.com -
#4220 Valaki adna egy linket a patch crack-jhez? -
nick név #4219 nekem simán felrakta a krekkes exe -re -
#4218 baz, a peccset, csak az eredeti exe-re lehet telepíteni? mert nekem vmi b*zi hibát írt ki -
Cormac #4217 Üdv!
Nincsen valakinek egy használható, viszonylag frissebb adatbázisa amiben pl a magyar válogatott szöv.kap. nem Gellei hanem már Lothar és a nyári igazolások is benne vannak?
Másik kérdés: Nem tudjátok melyik .dat-ban van benne a média? Ha új adatbázist rakok fel, a sok beírt anyagot megtartanám.
Tudtok ezekhez linket adni?
Előre is köszi
-
#4216 nah, az kb olyan hiteles oldal, mint a gémsztár -
#4215 A Sanyi az idén kb. 1,5 meccset játszott a Palace-ban, úgyhogy a Roma nagy szarban lehet, ha erre kényszerül. De hátha ott jön majd ki a Sanyiból a tehetség!:PP -
Takezó #4214 jah, ott :) -
#4213 mondjuk Cassanora abban hasonlít, hogy neki is két lába van, és ugyanolyan agresszív nemnormális, mint a mi sanyink :P -
#4212 bazzeg ultralol :DDDDDDDDDDDDD
hol olvastad ezt az nb1.hun? :DDDDD -
Takezó #4211 Bocs az offért, de ez nagyon lol :)
A Roma érdeklődik Torghelle iránt
Róma, december 12., 22.00 Olaszországba szerződhet a "Kelet Cassanója".
Olasz lapértesülések szerint az AS Roma érdeklődik a Crystal Palace magyar csatára, Torghelle Sándor iránt. A sports.it egyik cikkében Cassanóhoz hasonlítja a magyar támadót (sőt, nemes egyszerűséggel csak a Kelet Cassanójaként aposztrofálja), és leírja, hogy az olasz fővárosi gárda fiatal tehetségekkel próbálja meg pótolni a csapattól szinte biztosan távozó Cassanót, valamint a távozáson gondolkodó Tottit. Az egyik ilyen kiszemelt lehet a Crystal Palace magyar légiósa is, aki a cikkíró szerint ideális vétel lehet az anyagi gondokkal küzdő Roma számára, hiszen aránylag olcsó, és a fizetése sem közelíti meg a sztárokét.
- Én is csak az internetes cikk kapcsán hallottam a dologról, bővebbet tehát nem tudok mondani - mondta honlapunknak a felvetésre Torghelle. - Már azt is nagy megtiszteltetésnek tartanám, ha valóban igaz lenne, hogy felmerült a nevem az olasz csapatnál, de mivel Cassanóval nem is azonos poszton játszom, ezért megkérdőjelezhető a cikk igazságtartalma.
-
#4210 Na ez a minimum, meg teljesen jogos is volt mindkettő:-) -
Takezó #4209 Adott két tizit, szal ne sírjál :) -
#4208 :DDD
legalább nyertél -
#4207 Ragyogó kis meccs volt ez. Q**a anyját a sporinak. Nekem úgy szórta a lapokat,mint paraszt a búzát.
-
#4206 magyar bajnokság, harmadik évad.Csak azért csodálkoztam mert azt mondták hogy nem fog a patch belepiszkállni a mentett állásba, erre tessék....Bár az is igaz hogy nem nagyon volt időm tesztelni az a további változásokat úgyhogy lehet hogy ez csak időleges változás vagy valahogy majd ellensúlyozza a progi az értékcsökkenést. -
#4205 Én viszont ilyen durva dolgokat nem tapasztalok mostanában. Minden játék más lenne?? -
Grusi #4204 Ehehe, Laquinta 14 meccs alatt csatárként 1 gólt lőtt a bajnokságban, természetesen ellenem mesternégyes. :( -
Grusi #4203 En nem... Melyik bajnoksagban jatszol? -
#4202 Bár én csak éjjel raktam fel a patchet, ami rettentően megdöbbentett hogy a játékosaim értéke a harmadára esett vissza.Ezt más is tapasztalta? -
Grusi #4201 Nem tudom... Valahogy még ezek a problémák igazán nem zavartak :D -
#4200 1v2 hetet nyugodtan kihagyhat edzésben, hamarabb regenerálódik. Játszatni semmiképpen. -
#4199 A tartalékcsapatnak továbbra sem lehet edzőmeccseket szervezni?? A téliszünetben az edzőmeccseken szintén csak 5 cserét lehet használni??? stb... Akkor szar az egész. -
Grusi #4198 Jobban védenek a kapusok, kb ennyi :) Meg talán a hosszú kirúgások egy árnyalatnyival jobbak. -
Grusi #4197 Ha valaki baromi fáradt, és kapom is a híreket, hogy he is feeling jaded, csak ne játszassam, vagy ne is járjon edzésre?