82686
-
#4156 MemTurbo a neve, úgy keresd -
#4155 ásolat=másolat ehhh -
#4154 Részvétem....múltkor nekem is elszállt vagy "ötéves" munkám, úgyhogy most tanulva a hibáinkból gyorsan csinálok is egy savegame ásolatot, jobb félni mint megijedni...Egyébként van már krakk? /sicc!/:)
Felrakjátok majd az uw-re?
Más:
egy hasonló hibát én is felfedeztem a magyarításban , amikor valahová kineveznek egy új edzőt és a régi csapata helyett az aktuális új csapatára vonatkozóan írjahogy most xy csapat edzőt keres...engem végülis nem zavar, szerencsére jó a fantáziám úgyhogy nekem remekül bejön ez a magyarítás.
Ha gondoljátok hogy tudok esetleg segíteni a forditásban akkor a következő címre várom az anyagot: [email protected]
Szívesen megpróbálkoznék vele ha ez segítséget jelent.
-
#4153 Hehh, örvendjetek velem, elszállt a 2009-es mentésem a Fradival :((( -
#4152 HTMiskolcnak:
Egy apró hiba:
-
#4151 Innen le tudod szedni WinRamTurbo-t. -
#4150 Itt próbáld meg: www.cracks.am -
nick név #4149 koli, nincs vkinek serialja a 2.8as verziohoz? -
#4148 Hát melyik hub-on vagy? -
nick név #4147 beirtam keresöbe kb 20at hozott ki :) -
#4146 Dc-n most nem találom...le lehet még valahonnan tölteni a RamTurbot?
-
R9 #4145 ha jó akkor itt van! 200FT/3 nap -
R9 #4144 smsweb jó? -
#4143 Kipucolja, töredezettségmentesíti a memóriát, helyet szabadít fel, gyorsít. -
#4142 Hát igen,én is gondoltam arra h ez a fagyás már nem a magyarosítással függ össze,de akkor meg mi lehet a gond?!Xp?-nem hinném!
RamTurbó?És az mire jo? -
#4141 nem hiszem, h köze lenne a fagyáshoz, én használok közben RamTurbó-t is megtalálható a neten... én spec a dc++ról kaptam le... -
#4140 illetve frissítsétek, nekem fent van, mégse fagy, pedig nem egy atom a gépem... -
#4139 Nem baj az. Nincs ez mindig így. -
#4138 Nincs torrentém, honnan tudom letölteni? -
R9 #4137 Van torrented?Mert akkor innen! -
R9 #4136 Internetről! -
#4135 Honnan tudom letölteni ezt a játékot?!
Köszi! -
#4134 lol... ne csak a kezelőfelület magyarítást szedd le hanem az adatbázis magyarítást is! és akkor magyar lesz az országnév -
nick név #4133 nincsmit :) -
Takezó #4132 kösz :) -
nick név #4131 #4114 -
Takezó #4130 a black magic melyik? -
#4129 letudnád írni a címűket
-
ZsilKEANE #4128 nemtom,engem nem nagyon hat meg a magyarositás,mert idegesit benne a német országnév...vki tud rá vmi megoldást,hogy legalább angol legyen?
thnx
-
#4127 :DDD -
#4126 ez a black magic nem rossz... a cameloent meg nekem nem tölti be a játék, mikor régebben letöltöttem nem mintha használnám, nem vmi szép -
#4125 lol, majdnem minden kapuralövés gól -
#4124 :D -
Grusi #4123 Épp erről beszélek, mintha mióta felraktam volna a patchet, az ellenfelek 100, sőt, 130%-os helyzetkihasználást produkálnának... Ehhez nekem sajnos nincs kedvem, ez így se nem fair play felém nézve, se nem szórakoztató program... -
#4122 Egyre többet fagy nekem..így inkább úgy döntöttem h a meccskommentárt és az adatbázist nem magyarosítom,csak a kezelőfelületet...és...ugyanúgy fagy! -
#4121 data\skinsbe bemásolod, aztán preferencesben kiválasztod. -
#4120 ne tegyétek be azt a nyomorult félkész kommentár magyarítást, talán nem fagy le minden 5 percben. -
atibacsi1977 #4119 Hello! Énis letöltöttem ezeket a skineket,de sehogysem tudom öket beállitani a játékban! Hogyan kell? -
Takezó #4118 Vááá, ezt nem hiszem el... pedig úgy kéne a pont, mint egy falat kenyér :(
-
ZsilKEANE #4117 Amugy van már krekk a patchhez? meert addig nem akarom felrakni,mig nem vok benne biztos hogy indulni fog..