82686

• Grusi
    Oh, nem is olyan rosszak, de szerintem még mindig a default metallic a legjobb. Várom, hogy kijöjjön egy olyasmi dögös cucc, mint a 03/04-ben volt a terhand :)
  • Grusi
    Koszi :)
  • JackDaniels #4114
    Érdekesek az új skin-ek:
    0305skin:

Black Magic skin:

Capuccino:

• JackDaniels #4113
    A fővárosban valahogy megy nekem a szekér!:-))

• Takezó
    kösz :)
  • HT Miskolc
    frissítettem az fmhun.uw.hu -t, felkerült jópár skin, próbálgassátok...
  • Takezó
    Legjobb tudomásom szerint Crosslink
  • JackDaniels #4109
    Jaaaaa, igen! Nálam sem kell a peccshez krekk! :-) Miről is beszélnek itt sokan?? :PP
  • QCa
    Nah sracok, ezt hallgassatok, mitol vagy cseppet ideges most:)
    BL elodonto, Milan ellen jatszom. Hazai palyan nyertem 1-0ra.
    Idegenben 3-2re vezetek, 75.percben rugtam a 3. golomat, majd golorom utan a jatek megall, nem akar az ido folytatodni, kattintok akarhova, minden bejon, de folytatas/jatek ra kattintva nem akar az ido menni.. Nah par perc utan ezt megunva kilepek, ujrainditom a jatekot, ujra az elodonto visszavago. Felidoben vezetek 2-0ra, majd 10 perc alatt 3 jatekosom kap piroslapot, nyilvan rug a Milan 4 golt, jah ez meg semmi, a vegen megitelnek nekem egy buntetot, mondom magamban tok jo, ha 4-3ra kikapok meg akkoris tovabbjutok, de kihagyta.. na itt kezdtem picit idegesebb lenni, ujrainditottam ismet a jatekot. Harmadszorra siman 7-0ra kaptam ki. Szoval akkor most hogy is van ez? Mennyi ebben a realisztikus...
  • Neville04
    boltból ;) amugy meg torent, dc,warez...
  • Help17
    Honnan tudom letölteni a játékot?
  • Zolcsi01
    Ez nálam is így van, de már a CM 03/04-ben is ez volt.
  • JackDaniels #4104
    Nálam is előfordul ilyen, de azért ne hajítsd el a gammát! :-)
  • Grusi
    Naja, csak nálam általában azok lőnek gólt, akik soha életükben nem tették azelőtt, nem csak az ominózus 90 perc során :)
  • JackDaniels #4102
    MIlyen gyakran fordul ez elő? van Nisztelroly is eről híres, egész meccsen semmit sem csinál, aztán villan kettőt és nyer a MU. Magyaroknál utoljára 1968-69 környékén Albert Flóri tudta ezt tanárimódon. Nem a játék a rossz! :-)
  • Grusi
    Olyan mint Gyánó a ZTE-ben, tavaly lőtt egy ollózóst, azóta semmi. :D
  • HT Miskolc
    én ennek nem örülök annyira!
    pont ezt nem láttuk élőben, gondolj bele, valszeg élete gólja volt...
    IMI nálunk a legnagyobb király
  • HT Miskolc
    data/graphics/pictures/players/hun

-ba rakd... már ha magyart akarsz, ha más nemzetiségűt, akkor értelemszerűen más könyvtárba...
  • Grusi
    :DD
  • HT Miskolc
    jaja... Polyák Imi is élete első gólját szerezte a Kaposvár ellen, azóta se...
  • ZsilKEANE
    Nem tudjátok hogy kell berakni a Facepackokat?? milyen néven? mert tom hogy a grapcic-players mappába kell,de nemtom hogy milyen néven mert oda berakom de nem mutatja [rippelt jatekom van,az elején még pictures mappa se volt,de belelehet rakni tom]
    LÉCI HELP
  • nick név
    jah, ismerös...
  • Grusi
    Az csak nekem tűnt fel, hogy szinte mindenki ellenem szerzi pályafutása/szezonja/klubjánál töltött ideje első gólját? Rúg gyorsan hármat, aztán senki más ellen meg se villan. Kamu.
  • HT Miskolc
    ja ezek IRL eredmények voltak....
  • HT Miskolc
    Kaposvár-Diósgyőr 0-1, Diósgyőr-Nyíregyháza 0-1...
    a faxom tele van az ilyen játékkal
  • HT Miskolc
    sztem fogd meg a modemed, kábelestül, slattyogj be egy számítástechnikai boltba, és ott kérj olyanból hosszabbat... sztem több sikerrel jársz, mint a mediamarktban...
  • Grusi
    Amúgy megint 3/3 ment be a gépnek. Asszem én itt és most fejezem be a játékot.
  • Grusi
    Csak ebben az a probléma, hogy ez csalás a gép részéről...
  • Hentes Bill #4088
    na igen, az ilyenen én is kiborulok. az is lol, hog ypl a milan 30 meccsen kap 16 gólt, én meg rúgog nekik ötöt. pedig olyan jó nem vagyok, 4 év alatt csak egy 3. helyem van
  • Grusi
    És hogy a játékról is szóljak: egyszerűen felháborító és hihetetlenül idegesítő, amikor az ellenfél összesen 3 kapura tartó lövéséből 3 gólt szerez (2szeres év kapusa véd nálam), míg én 22-ből EGYET. Menjen a picsába az ilyen játék.
  • Grusi
    Tudom, hogy most enyhén offtopic leszek, elnézést is kérek, de inkább tőletek kérdezem ezt meg, mint vadidegen emberektől :) Sz'al át akarom költöztetni gépet a kb. 4 méterre levő íróasztalomra különböző kényelmi okok miatt, de nincs kedvem telefonszerelőt hívni :) Milyen kábel köti össze a gépemet a siemens ADSL modemmel? Patch avagy crosslink? Hun lehet ilyesmit kapni? Media Markt megfelel? :) Köszi és szorri az offért
  • Zolcsi01
    Valaki talált a patch-hez Crack-et?
  • HT Miskolc
    akkor nézd meg a chamekeon skint, nnna ott aztán van színözön...
  • HT Miskolc
    lásd robotnyk válszát + az eddigi tapasztalat szerint nem volt könnyű a sigamestől közvetlenül letölteni a patchokat, gondoltuk könnyeb egy magyar szerverről...
  • JackDaniels #4082
    Nálam is, de szerintem az nem rossz:-)
  • DONGUBA
    en amiota felraktam megvaltoztak a babuk a taktika beallitasnal....most csocsobabuk vannak ott:)))
  • JackDaniels #4080
    Nem ronda ez, csak nem szép!
  • Grusi
    Jezusom, ez még a stone skinnél is rondább, pedig számomra eddig az volt a mélypont. Nem vágom, miért használják annyira, sötét, borús hangulatú, nem illik egy futballjátékhoz :(
  • JackDaniels #4078
  • Grusi
    Valoszinuleg eszebe se jutott. Hogyhogy miért tették fel? Hogy lehet egyáltalán ilyet kérdezni bazz :D