82686

• JackDaniels #4196
    Felrakta már valaki a peccset? Milyen változásokat vett észre??
  • JackDaniels #4195
    Majd helyre áll a rend! A sérülések ellen pedig legjobb módszer: minél jobb gyúrók.
  • JackDaniels #4194
    Nálam ez a Végh gyerek nincs benne az adatbázisban.:-(
  • HT Miskolc
    na azé!

eddig minden jól ment a taktikáddal, a Rapid Wient 1-1 (i) ,3-1 (o)-gyel lenyomtuk, bajnokságban 2-1-0, aztán megsérült Egressy, Udvari, Lakatos (VKP, mind3 satbil kezdő, ráadásul Udvari cseréje Lakatos szokott lenni azon a poszton), és jött a Sopron (tavalyi bajnok) 0-3 (o), Hearts 0-2 (i)
    szal most aggódom kissé...
  • HT Miskolc
    sztem a riofso...
  • Hentes Bill #4191
    jéééé, nem is tudtam, hgoy van már a peccshez krekk
  • Hentes Bill #4190
    szódával
  • nick név
    http://www.gamecopyworld.com
  • ZsilKEANE
    terminator14 honnan lehet leszedni a cracket?
  • Neville04
    nem rossz. Végh Attilát igazoljátok le a haladásból! már 2 játékomba is begenerálta a játék ugyanolyan értékekkel(eddig 2 játékot kezdtem :D) 2006-ban! szerezzétek meg! 18 évesen már olyan jó mint Juhász Roli(kiszorította)! Érdemes megvenni.(nekem 200 e fontomba került már :()

Tőzsér nálam már klasszís de menni akar. Szerencsére csak jövőre jár le a szerződése. :P A kapusom nemmás mint Henao (Once Caldas kapusa a valóságban). Már 35 éves de jól nyomja. Waltner 1 állat! Leigazoltam és már most megdöntőtte a gólcsucsot. Nagy csapatok ellen 1 ékkel álok ki és ő ebbe tökéletesen beleillik. Qrva jól nyomja. A válogatottba is kiszorította Keneseit!(nem voltnehéz dolga én vok a szövkap :P) A legértékesebb magyar a majdnem arany cipős Szabics(klub: Celta Vigo). 11 millio fontot ér. Világsztár lett belőle ahogy Lisztes is a Dortmund legnagyobb spílere. Sajna Gera a pacalban rohad (ingyen elengedte a west brom) pedig az értékei...
    bocs a hosszért :)
  • Terminátor14
    akit esetleg érdekel, a patchez kijött a crack....
  • robotnyk
    a 20as helyezkedés sokat érhet
  • JackDaniels #4184
    Sikerült végre egy külföldi játékost az "Avas aljára" hozni. Kíváncsi vagyok, hogy mit tudok kihozni belőle.

• JackDaniels #4183
    Nem adtam! Nálam nagyon jól teljesít!!!:-)
  • Costa
    Nála mDani szorgosan fejlődött majd egy 9 hónapos sérülést kapott így jó pénzért el lett felejtve más csapathoz :)
  • norbuci
    en is ugyanezt csinaltam.Kicsit nagy arca van de ahogyan jatszik...
    Amugy Danirol van szo.
  • Czud
    Nem tudjátok véletlenül mi az a torrent és hogy működik?
  • Grusi
    Sztárallür... Nálam Peralta ilyen, alig jelenik meg néha edzéseken, de inkább nem büntetem meg, mert akkor megorrol, és nélküle meg nagyon nehéz... De a többieknek nem nézem el :D
  • Grusi
    Ne add oda Orosst! :D
  • norbuci
    mit csinaltok akkor ha egy jatekos nem jar edzesre rendszeressen?
    Pedig nalam az a jatekos csinalja aki nemhogy a csapatban de a ligaban is a legjobb jatekos...
  • norbuci
    ahogy elnezem a sikereidet a Diosgyorrel eleg nehez bejutni az elso 100-ba magyar csapattal...
  • JackDaniels #4175
    Na végre!! Úgy néz ki, csak elindultunk felfelé!!

• Hentes Bill #4174
    suprnova.org
    bithumen.tx.hu
  • Help17
    Honnan tudok még torretnes dolgokat letölteni?
  • JackDaniels #4172
    Ok. OK. OK. Elfogok!! :-)
  • JackDaniels #4171
    Nem basztatás, csak legyen minden jobb, ha lehet! :-)) Egyébként még én sem köszöntem meg a fordítóknak a melót ami nem akármi, így saját elhatározásból, semmi ellenszolgatás fejében, csakis a gémerek elismerésére hagyatkozav. Bár néha ez többet ér bármilyen anyagi vonatkozásnál! Szóval minden tiszteletem a magyarításon szorgoskodó elhivatott embereké, le a kalappal előttük. Noha mi csak "basztatjuk" Őket, hogy nem tökéletes, ahelyett hogy megköszönnénk, hogy szabadidejüket nem kímélve erre áldoznak nem kevés melót és ők is azt szeretnék, hogy minél élvezhetőbb legyen ez a játék kicsiny országunk "focibuzi" "medzserpalánta" rajongóinak!!
    További sikeres, kellemes és jó játékot mindenkinek! Még nekem is! :-))
  • robotnyk
    te meg válasz előtt olvass el minden hszt (4159)
  • JackDaniels #4169
    Ne idegejjj mán! :-) Először azt írja, hogy leigazolta a Corinthians, ahol nem akar sokat várni a bemutatkozásra, majd pedig ugyanitt írja hogy a Debrecen csapatához hozott játékos tudja, hogy ...... stb. és ugyanaz a kettő. Akkor most eligazolt vagy nem???? Ne csináld, hogy ez neked nem jön le????????? Olvasd el figyelmesen az egészet!!!!!!!!!!!
  • Clement
    Én sem használom sem az irányítót sem a playmakert, enélkül is elég jól megy legalábbis magyar szinten.Vasassal nyomulok 3-5-2-es felállással ebben az évben már kimondottan sikeresen, a bajnokságban 15 meccsből csak egy döntetlenem van, 4 gólt kaptam és harmincvalamennyit rúgtam.Egyszer kaptam csak ki ebben az évben a nyolc közé jutásért a magyar kupában a nagy Sümegtől () 4-2 -re,az elején befújt nekik két kamu tizit ,s ezzel nagyjából el is döntötte a spori a meccset, bár ezt még sikerült kiegyenlítenem, a vége egy négyes lett.Én inkább már a BL-re gyúrok.Be kell vallanom, hogy nálunk játszik már Inzaghi /Bissau-Guinea/s nem is nyomja rosszul, nagy tehetségnek ígérkezik, bár az újonnan érkezettek kiszorították a tartalékba.Tudom még ajánlani Ikechukwu Kalu-t/csatár/,Leyti N'Diaye-t/vkp/,Arrega Dimartinho-t/csatár/ azoknak akik most kezdik a játékot, belőllük használható játékosokat lehet faragni.El ne felejtsem megemlíteni Serge Ayelit/támadó-támadó kp./aki tényleg nagyon sokoldalú, érdemes rájuk az elején lecsapni.
    A magyar srácok közül Szilit mindenképp igazoljátok le az elején, roppant fejlődőképes, a középpálya bármelyik oldalán bevethető,s pillanatok alatt felszökik az ára.Károlyi Sanyit remek igazolásnak vélem, szuperül bejátsza a kpálya bal oldalát, osztályzataiban jobb mint Szili,utódja Józsi György, Ő is roppant tehetséges.
    Védőt igazából jó szívvel még senkit nem ajánlanék, eléggé hullámzó teljesítményekkel találkozom.Kapusom Balogh J. a Debrecentől érkezett, elég jól nyomja, érdemes kipróbálni.
    Remélem senkit nem untattam ezzel a kissé hosszúra nyúlt beszámolóval, úgy gondolom talán hasznos lehet azoknak akik most fekszenek neki a magyar bajnokságnak.
  • Grusi
    Johat bazz, Manchester Uniteddel... Na mindegy :D
  • benyo87
    Szerintem meg egyáltalán nem fontos irányítót vagy célszemélyt választani..De valójában szerintem csapata válogatja!Pl. én a MU-val játszok,és szerintem igazi irányító nincs,a célember Van Nistelrooy lenne,de én egyiket sem használom,és toronymagasan vezetem a ligát
  • Grusi
    Rájöttem, mi volt a probléma a taktikámmal, nem volt senki berakva sem playmakernek, sem target mannek. Ez utóbbi annyira nem fontos, de előbbi elengedhetetlen :(
  • nick név
    hm, aszittem ha kirugom matthaust megoldodik a probléma
  • szoltan
    Melyik a Black Magic skin az fmhun.uw.hun?
  • Takezó
    "Corinthians új játékosa" "Debrecen csapatához hozott játékos"
  • Clement
    Oksa, várom szeretettel
  • HT Miskolc
    már hogyne jelentene segítséget, hétfőn küldök neked egy adagot... thx...
  • HT Miskolc
    oks már látom, szal a régi/új csapata van felcserélve...
    thx
    javítom...
  • HT Miskolc
    kiraktam a MemTurbo 3.0-t az fmhun.uw.hu -ra (Egyebek között)
  • HT Miskolc
    ööö... mi benne a hiba? az, h a cím még angol? az külön szövegrész, gondolom még nem jutottunk el odáig...