82686

• robotnyk
    lol, lehet hogy valakinek van eredeti, arra nem gondolsz?
  • benyo87
    Azt mondjátok már meg h ha nincs a patch-hez crack akkor miért tettétek fel az fmhun.uw.hu-ra?!-mert ha nincs akkor nem is tudjuk használni a patchet..
  • gkeeper
    Aki letöltötte már a Sky Sports skin-t töltsön már fel egy képet róla legyenszíves.Köszi
  • JackDaniels #4073
    Ez az, hogy most is max 3500£ a heti fizu amit adni tudok és azt mondja a gyerek, hogy alamizsna nem érdekli.

BL csoportkörben 3.-ként estem ki. Most jön az UEFA kupa:

• Terminátor14
    akkor sok szerencsét ;-)
    Igazándiból a Fradival tényleg könnyebb dolgom van, mert itt 2009-ben 7500£/hét a max fizu, így azért többen eljönnek :) BL-ben meddig jutottál? Ha csoportból továbbmész, akkor köv meccsen is kapsz pénzt rendsen...
  • Terminátor14
    Guarín-al peched van, ő ingyen elvihető az elején, és nem is ér ilyen sokat...
    Az meg semmit nem jelent, hogy azt írja, nem érdekli az átigazolás. Ha rendes pénzt kap, eljön :)
  • JackDaniels #4070
    Éppen ezen tüsténkedem! :-)
  • JackDaniels #4069
    Na erről beszélek konkrétan:

• Terminátor14
    hmmm, az említett játékosok engem nem küldtek el :) Így max annyit tudok ajánlani, hogy igazolj magyar ifiket (van egy-két tehetséges), és próbáld feltornászni a klubod presztizsét.
  • JackDaniels #4067
    Az átigazolási keretem most 2.100.000,angol fontban, de nem ezzel van a gondom, hanem azzal, hogy megteszem az ajánlatom, el fogadják, majd szerződésajánlatnál a játékos finoman szólva elküld melegebb éghajlatra. Innentől kezdve lehet nekem bármennyi az átigazolási keretem.
  • Costa
    hello tom még új vagyok meg minden
    de most lesz meg konzolra FM2005 nemtudtok róla vmit mi lesz a változás?
  • HT Miskolc
    a 77,12%os magyarítás, 2 új skin (Stone, SkySports) és a patch is letölthető a http://fmhun.uw.hu -n ról!
  • Terminátor14
    basszus, megint elfelejtettem valamit :-/
    Szóval, mennyi az átigazolási kereted? Én Édersont elég olcsón vettem, úgy 500 000 £ volt...Guarín szabadon jött. Ez a Mussa gyerek nekem sincs meg. Amúgy találtam még egy jó gamert (vagyis még régebben) valamilyen Mokoena..sajnos őt elvitte előlem a Valencia.

• Terminátor14
    milyen szempontok alapján? Szűrő nulla áthúzva (gyk: nem használok szűrőt). Egyenként megnézem a játékosokat, ill sokat nézelődöm az U19-es, U21-es csapatokban..
  • JackDaniels #4062
    Jaaaa, tök egyszerű.:DD
  • JackDaniels #4061
    Nem szűk a keret, mert akiket a tarcsiba leraktam azok nincsenek a képen. Ehhez kapcsolódikmég az egyik negatívumaa játéknak,amit javíthatnának: hogy nem tudok a tarcsinak é vközben edzőmeccset szervezni és sok játékosom küszködik meccshiánnyal. Az említett nevek közül Evandro Roncatto-t Ederson-t marhára nem tudom leigazolni, a lentebb említett okok miatt. Érdekelne, hogy milyen szempontok alapján(szűrők) keresed a tehetségeket. Egy lentebbi hozzászólásban említett Omar Mussa benne sincs az adatbázisomban.
  • norbuci
    latom azert ha bejuok valmelyik nemzetkozi kupaba akkor nem lehet gond.
    A magyar bajoksagban melyik taktikat erdemes hasznalni?
  • BlackHawks
    Na +van:

Ugochukwu Okeke

miért nem bírtam +jegyezni? :))
  • Hentes Bill #4058
    pfff
  • DONGUBA
    kicsit megszortuk oket es pazzini is beindult

• Terminátor14
    1ébként nem szűk nagyon a kereted?
  • Terminátor14
    nem fordítasz elég időt a tehetségek (manuális) keresésére...
    HA ez nem így lenne, akkor már rég megvetted volna Guarínt, Édersont, esetleg Rancottot, és akkor már is feljebb állnál...
    egyébként én azért jó teljesítménynek tartom, amit itt a Fradinál véghez vittem, mert a kezdőben 9 magyar (mind válogatott) és mindössze két külföldi van...és elég nagy csapatokat győztem le a Bl-ben (Inter, Milán, Roma, Barca, Liverpool, Monaco stb...). Szóval büszke vagyok a csapatomra :) Kértem stadionbővítést, közölték, hogy egyetértenek, de még semmi...persze azért bizakodom :)
  • JackDaniels #4054
    A Fradival nem annyira nehéz. Kisebb csapattal próbáld meg. Én a DVTK-val kenem, zsinórban 3 bajnokicím, 2x bejutottam a BL csoportkörbe, most 3.-ként estem ki, tehát jön az UEFA. Nem tudok egy valamirevaló külföldit sem igazolni, mert rohadt alacsony a reputációm, ill. a magyar focié is. Az edzéslehetőségeimet sikerült rendbe rakni, ami nagyszó!! :) Nézd:

• JackDaniels #4053
    Olvass vissza pár oldalt. Megéri.
  • Terminátor14
    figy, 1-2 év építkezés után lesz egy tűrhető csapatod, amivel meg tudod nyerni az NB1-et...így indulsz a Bl-ben, ahol a 2. selejetezőt valószínűleg túléled és akkor már biztos, hogy uefában vagy...ott is egy selejtező, és még 4 biztos meccs. bből azért elég sok pénz lesz. (főleg, ha esetleg a BL-be is bejutsz...)
    íme az én példám :)

első két szezonban csak a Bajnokság volt meg, BL-ben és uefában semmi...aztán Bl csoportkör utolsó hely. Köv. szezonban 2. hely a csoportban, 16 között kiesés, és előző szezonban csoportkör első hely (mázlival), legjobb 8 között kiesés...
    szóval kitartás, azért lehet eredményeket elérni ;-)

• norbuci
    evek multan...
  • norbuci
    most komolyan.Ha pl elkezdem a Dunaferrel es evem multan bejutok a Bl-be akkor tudok kulfoldrol jo jatekosokat igazolni?Persze ha van penzem.
    Vagy stadionbovites?Valakinel sikerult mer?
  • Takezó
    Hazugság :)
  • norbuci
    sziaztok!
    Ti milyen taktikaval jatszatok a magyar bajnoksagot?
    Olvastam a forumban,hogy nem erdemes kis csapattal elkezdeni a bajnoksagot,mert hiaba nyered meg a bajnoksagot penzed soha nem lesz annyi,hogy jo jatekost igazoljal,mert nincs jo szponzor.Tenyleg igy van?
  • BlackHawks
    Nekem is van 1 hasonszőrűm, igaz az csak a szezon végére 24 gólig jutott, igaz csak 23 meccsen volt jelen :)
    A nevét nem tudtam +jegyezni, valami Ukecsuku mittomki, majd ha hazaérek akkor beírom, már ha érdekel valakit:)
    Ingyé gyütt, 1.600 euro/hét fizuért, és jól is érzi magát
  • robotnyk
    nincs
  • Garrett10
  • raziel.
  • Garrett10
    kösz!
    amúgy crack nincs még a patchoz?
  • Grusi
    Százan és százan kérdezték, valószínűleg egyetlen megoldás erre az egynapos szabadság (go on holiday). Magyarán ha hasonlót tapasztalsz, szépen elmész szabira. :) Amúgy ha jól hallottam, a kommentármagyarítás az ilyesfajta gondok fő okozója, én angolul játszom, és 6 játékév és 300 meccs után még egyszer sem jött elő ilyen hiba.
  • Grusi
    Meg most a patch után is.
  • Garrett10
    lépkedtem én már mindenhova de nem megy tovább!
    a patch vajon kijavítamá?
  • HT Miskolc
    ez a kilépés az edzésre kattkor még a patch előtt volt ha jól értem... jól értem?
  • HT Miskolc
    lépj be vmelyik játékos adatlapjába majd vissza és utána játék... akkor legalább folytatja...
  • Garrett10
    hali
    nem tudjátok mi van akkor ha meccs közben megáll a játék és csak a játék és szünet gombokra tudok kattintani!
    mit lehet ilyenkor csinálni mert tök idegesítő mikor vezetek 3-4 góllal ezt csinálja!
    thx