82686
-
ZsilKEANE #4356 nemtom nekem sohase szokott kiirni semmit hogy vmi hiba van..hála az égnek:d
-
#4355 A f*szom televan!!! Igazolok 1 csomó jó játékost aztán jön a mecs. Vezetek 5-0-ra és nem csak az idő állt meg hanem minden!!!!! klikkelni se tudtam sehova. Megnézem "nem válaszol"... Agyam eldobom... Hihetetlen!!! El is ment a kedvem az egésztől :( -
#4354 Anyáron igazoltam ezt a srácot, gondoltam, fejlődik majd, kipróbálom. Háááát, nem jártam rosszul vele. Lassan alap ember lesz, 17 évesen.
-
#4353 hát ez tényleg szar
-
#4352 utolsó 23 meccsemen egyszer kaptam ki az inter ellen, erre így esek ki a kupából... inkább nem írok semmit -
#4351 ez olyan szánalmasan nevetséges. na ettől baszom fel az agyam
-
#4350 A tanárral már megbeszéltem úgyhogy nem gáz!!Mi az a torrent???
Qrva szar látni hogy ti írjátok az élményeiteket én meg itt ülök game nélkül!
-
#4349 hát, suliból biztos nem örülnének neki, ha játékokat töltenél le
egyébként nem tudom. torrent -
#4348 Hali honnan lehet ingyenesen letölteni a full verziót.Legtöbbet a suliból netezek és innen tölteném le azért kellene ingyenesen!!! -
#4347 MOst igen, de amint látod, már 2009-et írunk!:-) -
norbuci #4346 ha a realitast nezzuk,a Barca konnyeden oda-vissza verte volna ezt csoportot:) -
#4345 Csak sikerült, bár nagyon nem volt könnyű! :-)
-
#4344 nem érted... mind1 -
Grusi #4343 Feltamadt a magyar futball. :D
-
Grusi #4342 Ez egy remek hozzászólás volt. :D -
#4341 jó, de te vagy az atalantával :P -
Grusi #4340 Ja, övé lett a World Footballer of the Year is, most láttam csak meg :D Meg a midfielder of the year is :D -
Grusi #4339 Na most fossátok le a bokátokat. Ki is röhögött Huszti szereplésén valamelyik külföldi csapatban? :D
-
#4338 ez nem kocka, hanem egy léggömb :P -
#4337 hát, nálam az ilyenek mennek a levesbe -
#4336 -
Grusi #4335 Ilyen nincs :DDDDDDDD
Komolyan mondom, ki kene kapcsolni a player faces opciót 2006 után... Sok kocka minek kuldte be a fejet? :D -
#4334 Ránézésre a kutyának sem kellene. Na de egy Aston Villa-nak!?! :PPP
-
Rudee #4333 Na itt vannak a képek
A bajnokság végeredménye:
A gólkirály ismét Hercegfalvi lett, ezúttal 20 bajnoki góllal.
És néhány új igazolás:
-
#4332 Itt van 4 emberke, akik még vihetik valamire.
-
Rudee #4331 Egyébként ma meglett az új net, remélem aktívabb leszek mint az elmúlt egy hétben.
Természetesen "offline állapotomban" is folytattam a Honvédos mentést. Megszereztem a 2. bajnoki címem, igaz a BL-be jutás idén se lesz könnyű. A selejtező 2. fordulójában a Rangers ellen kéne továbbjutni, némi szerencse hogy az első meccs idegenbe lesz.
Az előző szezonról rakok majd be pár képet. -
Rudee #4330 Szerintem nem volt. A válogatott világranglistán elért helyezése csak a VB és EB selejtezők előtti kiemelést befolyásolja. A nemzetközi kupák indulóihoz semmi köze nincs. -
Takezó #4329 Gratula! Nyomj be egy-két ifi játékosodról képet :) -
#4328 Valami változás volt így a magyar klubcsapatok szempontjából? Az UEFA és BL selejtezőkre gondolok. Nem ismerem a pontos szabályt erre, hogy hanyadik helytől kell egy kört, vagy nem kell selejtezőt játszani a kluboknak, de tuti hogy kapcsolatban van. -
#4327 Így van ez valahogy:
-
#4326 -
#4325 Ezen vannak az ifisták:-) Több bizalmat kellesz nekik adnom.:-)
-
#4324 Na ez meccs eléggé érdekesnek ígérkezett. Megsérült 6 alapemberem, és nem tudtam csak a U19-ből helyettesíteni őket, Bl meccs lévén. A sárga pöttyös emberkék a fiatalok. Azt hittem, hogy a támadó felfogású védekező de kontrákra épülő taktikám ellenére is elkalapálnak, de szerencsére nem így történt:-)
-
#4323 Legjobb helyezés anno nálam a 30.volt, mikor elözö cmben én voltam a szövkap. -
Grusi #4322 Épp ezért gratuláltam :) -
#4321 De nem kaptam! Bibibíí!! :);) -
#4320 Basszus, így sosem leszek szövetségi kapitány!! :-)) Bár egy ilyen eredménnyel Mateusz is elégedett lenne:-))
-
Grusi #4319 Kis pechhel kaphattal volna viszont hatot is :D Grats :) -
#4318 Meglehetősen nyitott még a csoport, 2 meccs van vissza: Otthon: Paris SG. idegenben a Celtic. Jóvóna továbbjutni!!:-)
-
#4317 Egész jól kontrázik a csapat. Bár kis szerencsével lehetett volna 3pont is ebből a meccsből.