82686

• gabber_saviola
    csak román állampolgár ez a kivu gyerek!
  • norbuci
    ti is sok golt kaptok pontrugasokbol?
    nagyon sok esetben kap az ellenfel 11-est.
    sok a szabalytalansag es a sarga lapok.
    nalatok is igy van?lehet tenni valamit ezek ellen?
    A Dunaferrel vagyok,egy csomo jo jatekost leigazoltam ingyen es igy is kikapok otthon egy nevesincscsapattol!:)
    A 4-1-3-2 taktikai felallast hasznalom,de ezek szerint csak a nagy csapatoknal jon be!
    Azt utalom a jatekban a lassusagan kivul,hogy ha egy jatekos nem az eredeti posztjan jatszik,hanem kicsivel odebb akkor mar csak 3-as 4-es osztalyzatot tud produkalni.Ami azert szerintem nem realis.
    De minden kezdet nehez...

• Joke
    Robi Carlos is már spanyol állampolgár már a játék szerint, pedig nyáron még tuti nem volt az, mondjuk most már valszeg az.
  • Grusi
    Szerintem neki már megvan az olasz második állampolgársága. :)
  • gabber_saviola
    hali!

2004-2005 szezonban vagyok.
    Akkor jöttem rá mikor a PSG-vel leigazoltam Chivut vagy hogyanhívjákot a Rómából.
  • Neville04
    hányban jársz?nem lehet hogy már csatlakoztak? :)
  • Neville04
    eddíg nekem se állt le... de már megoldottam és ujra leigazoltam mindenkit :)
  • zyndar
    A 10 bajnokságot milyen géppel nyomod?
  • Hentes Bill #4388
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • zyndar
    Még egyszer:Nektek hány olyan liga van beállítva, ahová el is lehet szerződni edzőnek? Érdekelne, hogy milyen gép kell a több ilyen ligához, hogy ne dolgozzon hosszú perceket a gép.
  • AMDFan
    kb 10.
  • AMDFan
    Hányadik évben jársz?
  • gabber_saviola
    hali all!

Miért van az , hogy a román és a bulgár eu ország?
  • zyndar
    Nektek hány olyan liga van beállítva, ahová el is lehet szerződni edzőnek?
  • norbuci
    oki rudee most mar minden ok!
    koszi szepen!:)
  • ZsilKEANE
    nekem nem teljes van meg hanem a rippelt,és hát nekem nincs gond a cdvel :DDD
    amikor megláttam a suprnován,aszittem vmi demo,mert csak 20 mega volt,de annyira bevolt tömöritve,hogy a végén nem is álltmeg 400 megáig:D
    amugy ha engem is kérdeztek,akkor ha jön egy osasuna ajánlat,akkor pápá diosgyőr
  • Rudee
    A crack könyvtárban lévő fm2005.exe-t kell bemásolni oda ahova telepítetted a játékot.
  • norbuci
    akkor sem ertem,de azert koszi...
  • Rudee
    Onnan kell átmásolni.
  • norbuci
    amugy a crack konyvtarban csak az fm2005 exe volt.
    ugyhogy nem tudom mi a baja...:(
  • norbuci
    a crack konyvtarban nem enged csinalni semmit.szoval nem engedi oda atmasolni az fm exe-t.
  • norbuci
    koszi szepen:)
  • szanics
    Norbuci!

Bár nem szép dolog, amit csinálsz, de mivel tudom, hogy megvan Neked az eredeti is, itt a megoldás:

A cd-n van egy crack könyvtár. Az abban lévő exe-re cseréld ki az fm2005.exe-t, és megy.
  • Magic Boy
    Gratulálok!
  • Magic Boy
    Crackelted?
  • norbuci
    lenne egy kerdesem.
    Kinek milyen CD-n fut az FM 2005?Mert nekem masolt Cd-n van meg a jatek es most probaltam volna eloszor jaszani,de amikor felinstalaltam es elakartam kezdeni jatszani azt irja ki,hogy tegyem be a"correct"cd-t!
    Szoval nem tudom mi tevo legyek,mert ugye ez nem az eredeti cd,de mivel feltudtam instalalni el is kene hogy induljon nem?
    elore is koszi a sigitseget...
  • Hentes Bill #4370
    csak akkor lesz cumi, ha nem lesz több ilyen lehetőséged, végig magyarországon maracc
  • Hentes Bill #4369
    mármint, hogy én azonnal elfogadtam volna
  • QCa
    Kisse irrealis, hany buntetot is itelnek meg...:)
  • HT Miskolc
    lénytelenek voltunk némi kis átalakítást végezni az oldalunkon, ha hibát (404 file not found) tapasztaltok, jelezzétek!

http://fmhun.uw.hu
  • HT Miskolc
    tegnap rám is rám jött a frász, a 60.perc környékén úgy lelassult, h aszittem megfagy.... de némi bűvészkedés (ctrlaltdel, memturbó, cd ki-be) után továbbment nagy nehezen...
  • HT Miskolc
    Kolumbia qva jó!!! 1x én is voltam a szövkapjuk, nagggyon jó volt velük! 2 évente van kontinensbajnokság, és nem rúgnak ki akkor se, ha a vb-n csak 1 pontot szerzel...
  • JackDaniels #4364
    Na, ennek már én sem tudtam nemet mondani!:-)

• JackDaniels #4363
    Még egyenlőre maradtam.:-) Kíváncsi vagyok, hogy mire jutunk a szezon hátralevő részén, lesz-e stadion fejlesztés, emelik-e a fizetési határokat a klubnál. Majd ettől teszem fügővé a dolgaimat. Ha már most van, akkor máskor is lesz ajánlatom, hátha Angliából is. Szívem szerint oda mennék legszívesebben! :-)
  • nick név
    persze hogy nem
  • Hentes Bill #4361
    nem kérdés
  • JackDaniels #4360
    Szerintetek elfogadjam??

• JackDaniels #4359
    Pedig elhiheted, hogy nem a játék a rossz, nekem semmi ilyemit nem csinált, fut rendesen. Most járok 2009 decemberében.
  • darazs24
    Sziasztok.

Elkezdtem egy új játékot az USA-ban. Szerintem tökk jó csak az a bajom hogy nem tudom hogy müködik a bajnokság, igazolások,draft.....

Akinek van tapasztalata az felírhatná.

Köszönöm.
  • nick név
    nekem soha nem állt meg (kop-kop-kop)