82686
-
#4396 csak román állampolgár ez a kivu gyerek! -
norbuci #4395 ti is sok golt kaptok pontrugasokbol?
nagyon sok esetben kap az ellenfel 11-est.
sok a szabalytalansag es a sarga lapok.
nalatok is igy van?lehet tenni valamit ezek ellen?
A Dunaferrel vagyok,egy csomo jo jatekost leigazoltam ingyen es igy is kikapok otthon egy nevesincscsapattol!:)
A 4-1-3-2 taktikai felallast hasznalom,de ezek szerint csak a nagy csapatoknal jon be!
Azt utalom a jatekban a lassusagan kivul,hogy ha egy jatekos nem az eredeti posztjan jatszik,hanem kicsivel odebb akkor mar csak 3-as 4-es osztalyzatot tud produkalni.Ami azert szerintem nem realis.
De minden kezdet nehez...
-
#4394 Robi Carlos is már spanyol állampolgár már a játék szerint, pedig nyáron még tuti nem volt az, mondjuk most már valszeg az. -
Grusi #4393 Szerintem neki már megvan az olasz második állampolgársága. :) -
#4392 hali!
2004-2005 szezonban vagyok.
Akkor jöttem rá mikor a PSG-vel leigazoltam Chivut vagy hogyanhívjákot a Rómából. -
#4391 hányban jársz?nem lehet hogy már csatlakoztak? :) -
#4390 eddíg nekem se állt le... de már megoldottam és ujra leigazoltam mindenkit :) -
#4389 A 10 bajnokságot milyen géppel nyomod? -
#4388 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4387 Még egyszer:Nektek hány olyan liga van beállítva, ahová el is lehet szerződni edzőnek? Érdekelne, hogy milyen gép kell a több ilyen ligához, hogy ne dolgozzon hosszú perceket a gép. -
AMDFan #4386 kb 10. -
AMDFan #4385 Hányadik évben jársz? -
#4384 hali all!
Miért van az , hogy a román és a bulgár eu ország? -
#4383 Nektek hány olyan liga van beállítva, ahová el is lehet szerződni edzőnek? -
norbuci #4382 oki rudee most mar minden ok!
koszi szepen!:) -
ZsilKEANE #4381 nekem nem teljes van meg hanem a rippelt,és hát nekem nincs gond a cdvel :DDD
amikor megláttam a suprnován,aszittem vmi demo,mert csak 20 mega volt,de annyira bevolt tömöritve,hogy a végén nem is álltmeg 400 megáig:D
amugy ha engem is kérdeztek,akkor ha jön egy osasuna ajánlat,akkor pápá diosgyőr -
Rudee #4380 A crack könyvtárban lévő fm2005.exe-t kell bemásolni oda ahova telepítetted a játékot. -
norbuci #4379 akkor sem ertem,de azert koszi... -
Rudee #4378 Onnan kell átmásolni. -
norbuci #4377 amugy a crack konyvtarban csak az fm2005 exe volt.
ugyhogy nem tudom mi a baja...:( -
norbuci #4376 a crack konyvtarban nem enged csinalni semmit.szoval nem engedi oda atmasolni az fm exe-t. -
norbuci #4375 koszi szepen:) -
#4374 Norbuci!
Bár nem szép dolog, amit csinálsz, de mivel tudom, hogy megvan Neked az eredeti is, itt a megoldás:
A cd-n van egy crack könyvtár. Az abban lévő exe-re cseréld ki az fm2005.exe-t, és megy. -
#4373 Gratulálok! -
#4372 Crackelted? -
norbuci #4371 lenne egy kerdesem.
Kinek milyen CD-n fut az FM 2005?Mert nekem masolt Cd-n van meg a jatek es most probaltam volna eloszor jaszani,de amikor felinstalaltam es elakartam kezdeni jatszani azt irja ki,hogy tegyem be a"correct"cd-t!
Szoval nem tudom mi tevo legyek,mert ugye ez nem az eredeti cd,de mivel feltudtam instalalni el is kene hogy induljon nem?
elore is koszi a sigitseget... -
#4370 csak akkor lesz cumi, ha nem lesz több ilyen lehetőséged, végig magyarországon maracc -
#4369 mármint, hogy én azonnal elfogadtam volna -
QCa #4368 Kisse irrealis, hany buntetot is itelnek meg...:)
-
#4367 lénytelenek voltunk némi kis átalakítást végezni az oldalunkon, ha hibát (404 file not found) tapasztaltok, jelezzétek!
http://fmhun.uw.hu -
#4366 tegnap rám is rám jött a frász, a 60.perc környékén úgy lelassult, h aszittem megfagy.... de némi bűvészkedés (ctrlaltdel, memturbó, cd ki-be) után továbbment nagy nehezen... -
#4365 Kolumbia qva jó!!! 1x én is voltam a szövkapjuk, nagggyon jó volt velük! 2 évente van kontinensbajnokság, és nem rúgnak ki akkor se, ha a vb-n csak 1 pontot szerzel... -
#4364 Na, ennek már én sem tudtam nemet mondani!:-)
-
#4363 Még egyenlőre maradtam.:-) Kíváncsi vagyok, hogy mire jutunk a szezon hátralevő részén, lesz-e stadion fejlesztés, emelik-e a fizetési határokat a klubnál. Majd ettől teszem fügővé a dolgaimat. Ha már most van, akkor máskor is lesz ajánlatom, hátha Angliából is. Szívem szerint oda mennék legszívesebben! :-) -
nick név #4362 persze hogy nem -
#4361 nem kérdés -
#4360 Szerintetek elfogadjam??
-
#4359 Pedig elhiheted, hogy nem a játék a rossz, nekem semmi ilyemit nem csinált, fut rendesen. Most járok 2009 decemberében. -
darazs24 #4358 Sziasztok.
Elkezdtem egy új játékot az USA-ban. Szerintem tökk jó csak az a bajom hogy nem tudom hogy müködik a bajnokság, igazolások,draft.....
Akinek van tapasztalata az felírhatná.
Köszönöm. -
nick név #4357 nekem soha nem állt meg (kop-kop-kop)