82686

• Grusi
    Beszaras, nalam a jatek tokugyanilyen ertekekkel generalt egy Nicola Sorlini nevu DMC-t :D De frankon minden tok ugyanez volt, lehet, hogy ez egyfajta séma :)
  • JackDaniels #4315
    Nem tűnik rossznak a csákó!

.....télleg jó szmályli
  • Hentes Bill #4314
    egyébként én szinte csak ingyen igazolok játékosokat, pedig zsé van dögivel (832 millió márka...). hogy honnan? leigazolok egy csomó jó játékost ingyér, és jó pénzé' eladom

jó ez a szmájli

szerintem

• Hentes Bill #4313
    kép lemaradt, bocsi

• Hentes Bill #4312
    jó kis játékos a csávó

már le akartam igazolni a játék elején, csak elfelejtettem véletlenül, és lenyúlta a mallorca

most, válogatott játékosként végre leigazoltam ingyen, jól jártam vele :) asszem el kell adnom perrottát, mert nem fog beférni, mert jött montolivo is (ingyen)
  • Magic Boy
    Szép álom,de sajnos ez egyenlőre csak álom!
  • JackDaniels #4310
    Bekerülhetnénk a 30-ba, nem kellene annyi selejtezőt jáccani a BL-be kerülésért.
  • JackDaniels #4309
    Ez már nem is lenne olyan tregikus, mint a mostani hetvenvalahanyadik!!!

• HT Miskolc
    nemtom... nem próbáztam még... én arra leszek (vaok) kiváncsi, h azokkal a csapatokkal fogok-e játszani edzőmeccset, akiktől úgy vettem játékost, h az edzőmeccs is a tranzakció része volt... és egyáltalán ez hogy fog működni...
  • JackDaniels #4307
    A peccsel lehet már idényközben is edzőmeccset szervezni normálisan, akár a tarcsiknál is?? Ez lenne nekem a fontos, többek között, mert a BL miatt rotációba kell játszassam az emberkéket, de aki kihagy 4-5 meccset, annak mindig meccshiánya lesz. Ezért lenne jó, ha a tarcsiban játszhatna, mert ott nem olyan az iram, de formában maradna. A tarcsi pedig van, hogy 2-3 hetente játszik csak bajnokit.Közé lenne jó a barátságos meccs. A fejlődő fiatalokról nem is beszélve, akiknek rengeteget kellene meccset játszani! A 03/04-ben ez nekem nagyon jól működött!
  • robotnyk
  • HT Miskolc
    nem tudom, már régebben is tapasztaltam olyat pl, h ha nem a default könyvtárban volt, nem váltotta a háttérképeket, nem villogott a hírek felirat... attól a többi működött... most is, csak a pecs nem ment fel, bár másoknak igen...
  • JackDaniels #4304
    Ezt nem teljesen értem! Csak akkor műxik rendesen, ha a C:\-n van a gamma? Az nem frankó, mert nekem a C:\-n a Win98SE van.
  • HT Miskolc
    nem lehet, h az oldal nem engedi, h flashgettel tölts le?
  • HT Miskolc
    felraktam, miután reinstall a c:-re, simán felment, megy is, annyit tapasztaltam, h most már adott poszton a hasonló típusú játékos is képes jó osztályzatot szerezni...

ettől függetlenül keves voltam a Hearts ellen (0-2 (i), 1-1 (o)) és a bajnokság is nyögdécselős (Pécs 1-1 (i), Zte 0-1 (o)) a kupában simán vertem a Fótot, de ngy reményem itt sincs, mert a köv. forduló után a Sopron-Fradi győztesével meccselek...
    ami még tetszett, h a Pécs és a Hearts ellen is a 90. perc után 1enlítettünk...

még egy bug még a patch előtt: lejárt szerződésű játékosnak szerződést ajánlok, átigazolás időpontja persze azonnali, aztán amikor elfogadja, kiírja a game, h köv.év jan.16-án jön... vajon miért?
    ezt javította vajon a patch?
  • Grusi
    Te hallod, en hetekig ezen fogok most rohogni :DDD
  • bazze
    Segítség!!!
    Hogy kell a flashgettel letölteni??
    a Wanadoo-n akarom letölteni a játékot és a sok darabokat ha berakom a flashgettel elkezdi tölteni az eggyiket de ha azt letölti akkor a többi eltünik!!
  • Hentes Bill #4299
    úristen :DDDDDDDD

különben nem lesz ez rossz játékos, csak ne lenne ilyen rút
  • Hentes Bill #4298
    sőt, már írni se
  • Hentes Bill #4297
    nem semmi, grat... jó szar kapusa lehet a celticnek
  • Hentes Bill #4296
    nalátod, már olvasni sem tok
  • Hentes Bill #4295
    tényleg, engem utálnak mindnehol :P
  • Grusi
    KÉSZ
    Ezt ki kéne venni innen, akárhányszor legörgetem, felröhögök :DDDDDD Lehet berakom tile-ba hatternek :D
  • norbuci
    Jackdaniels....mond mar el legyszi milyen taktikaval jatszol.
    A taktikai beallitasaidra gondoltam.
    Es az edzesekkel kapcsolatban is tudsz otletet adni legysziii:)
    elore is koszi..
  • DONGUBA
    Teljesen igazad van de nem azt mondtam hogy beszolsz hanem beleszolsz:DDDDD De telleg igazad van nem cseszem szet Pámerlámer poccsel:))
  • nick név
    grat
  • JackDaniels #4290
    Meg voltam ijedve, hogy ez a csoport kinyír, de az első meccs lapján talán van remény!

• nick név
    www.gamecopyworld.com
  • robotnyk
    :DDD kénytelen leszek valahogy kiszedni, mert szerintem megveszem
  • Garrett10
    crackot honnan tudok leszedni?
  • Garrett10
    Hali
  • Takezó
    "pámerlámer" :)) ez jó volt :)
  • R9
    te vagy a lámer
  • Clement
    asszem a patchről ennyit.....játék közben se szó se beszéd restart ...hát köszi,azért az eredti verzióval ez soha nem fordult elő.Inkább újrapakolom az egész gamét.
  • Grusi
    Azota ezen agonizalok, hat milyen fej ez? :DDDDDDD
  • Hentes Bill #4281
    hát, én akkor magamhoz is nyúltam volna... Ronaldinho sztem fényévekkel jobban nyomta, mint ő. de nem csak ő. ő. szerintem
  • Hentes Bill #4280
    én? én nem beszólok, olvasdel az üzenetedet, utána mondj ilyet. csak enem szeretném, ha a cm topic sorsára jutna ez a fórum, amit anno szétcsesztetek pámerlámer barátoddal, ennyi. na csók
  • nick név
    talán itt
  • bazze
    micsoda??
  • JackDaniels #4277
    Ugyan is ez a játék nem játék!!:-)