82686
-
#4476 Én nem sőtt gólokat is lövök!Szépszámmal,de az tény,hogy jóval kevesebb a gól,mint eddig! -
Grusi #4475 Azok kozul, akik felraktak az 5.0.2-es patchet, nem tapasztalt senki az enyémhez hasonló vesszőfutást? -
#4474 Nemtudom,de én elmondtam,hogy mit tennék mást nemtudok mondani! -
#4473 ott az u19-es liga :) -
Grusi #4472 De elbaszottmód erős a keret, team reportnál mindenki ötcsillagos, edző szerint ilyen kerettel midnenképpen meg kell nyernünk a serie a-t, sehol nem látja szükségét erősítésnek. Lehet, hogy ez egy szivatós szezon, vagy mi a franc történt? -
#4471 Na jó akkor komolyan!
Én Mindent megtennék,hogy erősítsem a védelmet és a középpályát és,ha a kapusom nemhozza a 7-es átlagot akkor keresnék olyat aki hasonló tudásu,de hozza a 7-es átlagot! -
#4470 Hogyan tudom a magyar ligát áteditorozni? Úgy szeretném hogy legyen ifi liga ahol csak ifisták játszhatnak. -
Grusi #4469 Jó, ennél azért valamivel konstruktivabb javaslatot szeretnek hallani... Ha tavaly triplaztam, csak nem lehetek annyira bena, valamint a csataraim sem szarok... -
#4468 Mondom,hogy béna vagy és szarok a csatáraid! -
Grusi #4467 Asszem elmegyek szezon végéig (6 meccs) szabira, ennél rosszabb már úgysem lehet :) -
Grusi #4466 Folytattam a játékot, immár 32 meccs óta képtelen vagyok meccsenként 1 gólnál többet szerezni, viszont az ellenfél által minden kapura tartó lövés bemegy. Minden taktikát, edzést, felállást próbáltam már, semmi sem segít. Mi a franc van? -
#4465 Kezdtem egy új bajnokságot Dániában az esbjerg fbvel, erre 2 emberem visszavonult az intertoto kupa visszavágó elött, na mondom jó, igazoltam 2 magyart meg egy csehet a helyükre, azok me nem birnak a környéken letelepedni. Akkor most hogy van? A braziloknak semmi bajuk, csak a közép-európaiaknak? -
#4464 Hát..ha hozzávesszük hogy most értem haza és a holnapi/azaz mai :)/ napom sem lesz egyszerű akkor tényleg nehéz végső időpontot adni a 100 %-hoz.Ráadásul tényleg nem olyan egyszerű mint ahogy azt egyesek gondolják, bár lehet hogy ebben csak a gyenge angoltudásom a ludas :)
Mindenesetre HT: amint kész vagyok küldöm és jöhet az új adag! -
#4463 Mondjuk ebben igazad lehet! -
#4462 sztem ők örülnének a legjobban ha tudnák :) -
#4461 Köszi!
Mikor éritek el a 100%-ot? -
#4460 és a magyarítás is frissült... -
#4459 FM Scout 3.21 a v5.02-höz az fmhun.uw.hu-n -
#4458 Ja-ja! -
#4457 gödörből a lyuk, ehehe -
#4456 na látod, mindne sorozat egyszer véget ér -
#4455 Mondom,hogy szar vagy! -
Grusi #4454 Na, vége a döntetlenszériának, most zsinórban négyszer kaptam ki, egy gólt sem rúgtam :DDD -
#4453 Szarok ad el nekem őket csomagban 100000-ért! -
#4452 -
Grusi #4451 Bozsinovot, Aliadiere-t és Ingrimbellit? Neeeeeeem :) -
#4450 Szar add el! -
Grusi #4449 Ja, el is felejtettem: egyik világklasszis, válogatott csatárom sem lőtt gólt az ominózus 16 meccs óta. -
#4448 Béna vagy! -
Grusi #4447 De a peccs már régóta fent van, és csak most vagyok ilyen eszeveszett pechsorozatban... -
Grusi #4446 Ja, és minden meccsemen lesérülnek LEGALÁBB ketten. Mi a franc van? direkt szivat a játék? A tökutolsó Napoli úgy lefocizott itthon, hogy csak néztem.... -
#4445 baz, nem semmi, most olvastam, nekem tetszett -
#4444 én értem, feltetted a patchet. -
Grusi #4443 Ez fantasztikus, utóbbi 16 meccsemen összesen 13 gólt rúgtam, 14 1-1es döntetlent értem el (!!!!!!!!!), és 20 gólt kaptam. Bármit csinálok, bármilyen taktikát alkalmazok, bárkit küldök ki, nem tudok egyszerűen mit csinálni. Nem értem... -
#4442 sztem ez jobb:
:D -
#4441 mármint a smile -
#4440 bocs ez lemaradt: :-) -
#4439 már rég szoltál be neki mi? -
nick név #4438 lol :D -
#4437 Hubaze nem vagy egyszeru a guru topicban telleg:DD