82686

• Magic Boy
    Én nem sőtt gólokat is lövök!Szépszámmal,de az tény,hogy jóval kevesebb a gól,mint eddig!
  • Grusi
    Azok kozul, akik felraktak az 5.0.2-es patchet, nem tapasztalt senki az enyémhez hasonló vesszőfutást?
  • Magic Boy
    Nemtudom,de én elmondtam,hogy mit tennék mást nemtudok mondani!
  • Neville04
    ott az u19-es liga :)
  • Grusi
    De elbaszottmód erős a keret, team reportnál mindenki ötcsillagos, edző szerint ilyen kerettel midnenképpen meg kell nyernünk a serie a-t, sehol nem látja szükségét erősítésnek. Lehet, hogy ez egy szivatós szezon, vagy mi a franc történt?
  • Magic Boy
    Na jó akkor komolyan!
    Én Mindent megtennék,hogy erősítsem a védelmet és a középpályát és,ha a kapusom nemhozza a 7-es átlagot akkor keresnék olyat aki hasonló tudásu,de hozza a 7-es átlagot!
  • Help17
    Hogyan tudom a magyar ligát áteditorozni? Úgy szeretném hogy legyen ifi liga ahol csak ifisták játszhatnak.
  • Grusi
    Jó, ennél azért valamivel konstruktivabb javaslatot szeretnek hallani... Ha tavaly triplaztam, csak nem lehetek annyira bena, valamint a csataraim sem szarok...
  • Magic Boy
    Mondom,hogy béna vagy és szarok a csatáraid!
  • Grusi
    Asszem elmegyek szezon végéig (6 meccs) szabira, ennél rosszabb már úgysem lehet :)
  • Grusi
    Folytattam a játékot, immár 32 meccs óta képtelen vagyok meccsenként 1 gólnál többet szerezni, viszont az ellenfél által minden kapura tartó lövés bemegy. Minden taktikát, edzést, felállást próbáltam már, semmi sem segít. Mi a franc van?
  • szoltan
    Kezdtem egy új bajnokságot Dániában az esbjerg fbvel, erre 2 emberem visszavonult az intertoto kupa visszavágó elött, na mondom jó, igazoltam 2 magyart meg egy csehet a helyükre, azok me nem birnak a környéken letelepedni. Akkor most hogy van? A braziloknak semmi bajuk, csak a közép-európaiaknak?
  • Clement
    Hát..ha hozzávesszük hogy most értem haza és a holnapi/azaz mai :)/ napom sem lesz egyszerű akkor tényleg nehéz végső időpontot adni a 100 %-hoz.Ráadásul tényleg nem olyan egyszerű mint ahogy azt egyesek gondolják, bár lehet hogy ebben csak a gyenge angoltudásom a ludas :)
    Mindenesetre HT: amint kész vagyok küldöm és jöhet az új adag!
  • Magic Boy
    Mondjuk ebben igazad lehet!
  • Neville04
    sztem ők örülnének a legjobban ha tudnák :)
  • Magic Boy
    Köszi!
    Mikor éritek el a 100%-ot?
  • HT Miskolc
    és a magyarítás is frissült...
  • HT Miskolc
    FM Scout 3.21 a v5.02-höz az fmhun.uw.hu-n
  • Magic Boy
    Ja-ja!
  • robotnyk
    gödörből a lyuk, ehehe
  • Hentes Bill #4456
    na látod, mindne sorozat egyszer véget ér
  • Magic Boy
    Mondom,hogy szar vagy!
  • Grusi
    Na, vége a döntetlenszériának, most zsinórban négyszer kaptam ki, egy gólt sem rúgtam :DDD
  • Magic Boy
    Szarok ad el nekem őket csomagban 100000-ért!
  • Hentes Bill #4452
  • Grusi
    Bozsinovot, Aliadiere-t és Ingrimbellit? Neeeeeeem :)
  • Magic Boy
    Szar add el!
  • Grusi
    Ja, el is felejtettem: egyik világklasszis, válogatott csatárom sem lőtt gólt az ominózus 16 meccs óta.
  • Magic Boy
    Béna vagy!
  • Grusi
    De a peccs már régóta fent van, és csak most vagyok ilyen eszeveszett pechsorozatban...
  • Grusi
    Ja, és minden meccsemen lesérülnek LEGALÁBB ketten. Mi a franc van? direkt szivat a játék? A tökutolsó Napoli úgy lefocizott itthon, hogy csak néztem....
  • Hentes Bill #4445
    baz, nem semmi, most olvastam, nekem tetszett
  • robotnyk
    én értem, feltetted a patchet.
  • Grusi
    Ez fantasztikus, utóbbi 16 meccsemen összesen 13 gólt rúgtam, 14 1-1es döntetlent értem el (!!!!!!!!!), és 20 gólt kaptam. Bármit csinálok, bármilyen taktikát alkalmazok, bárkit küldök ki, nem tudok egyszerűen mit csinálni. Nem értem...
  • Hentes Bill #4442
    sztem ez jobb:

:D
  • Neville04
    mármint a smile
  • Neville04
    bocs ez lemaradt: :-)
  • Neville04
    már rég szoltál be neki mi?
  • nick név
    lol :D
  • DONGUBA