22334
-
#636 Szerintem tök jó sport, mer szerintem ez nem annyira ronocsolja pl. a porcokat, meg nem is annyira erőlteted meg magad mint a futásnál. -
#635 írd akkor inkább ide! -
Gabo #634 Mondjuk #592-ig?
Ott írtam a dologról... -
cyrus #633 wellhtx :D
[tugyamá hogy sosenem találtok időpontot] -
#632 medig? -
#631 okes, maj irok privit, akko -
cyrus #630 de csettalira ha szóltok akkor beraklak a shedulémba ige Y()Y() -
#629 :c -
Gabo #628 Olvass vissza egy picit! -
#627 miért mi volt vagy mi ennek az oka?(nem vágom egyáltalán) -
cyrus #626 ettől függetlenül nem jövök ide :C -
#625 örülök neki -
cyrus #624 leszedte a permbant vagy istentudja mit csinált, nemis érdekel. -
#623 téked nem bannoltak? -
cyrus #622 mert nemjárok már sgre :C :(
csak néha benézek van-e privi -
#621 Estél egyet Gabo vagy mi? -
#620 gondoltam! -
#619 hát nem te az bizos -
Gabo #618 Na igen. A bringa egy kicsit jobban megúszta, mint Én. Egy kisebb 8-as ment a hátsó kerékbe, amit talán a télen majd orvosolni fogok. -
#617 cyrus -
#616 ki? -
#615 megeljöhetnél chatmeetre is -
#614 te mér nem irsz mostanába a gumiba? -
cyrus #613 trekemmel énis esek kelek :D
de nagyon bírja :D -
#612 de országúton túrázni, azt igen -
Gabo #611 Cyclo Cross-ról hallottál már? -
Gabo #610 Az izomszalag meghúzódásától még egy teljes lovagi páncélzat sem védett volna meg. Mivel bal kézzel támaszkodtam le, az esés lendületét a bal karomnak kellett elnyelnie.
Egyébként sisakot, kesztyűt pedig mindig viselek. Egy normál túrázáshoz ennél többre pedig ritkán van szükség, ha az ember nem csinál hülyeséget. (Pl.: 20-25 km/ó közötti tempónál megpróbál lerázni egy darazsat a pedálcipő nyelve alól. )
Az XC-t az Én esetemben inkább érts XC jelegű túrázásnak. A versenyzés elég távol áll tőlem, mint ahogy a DH zúzás vagy FR jellegű terepezés is. A táv, a kaptatók, önmagam legyőzése és a szép táj az ami vonz.
Szerintem az XC egy stílus, aminek megvan a verseny formája és megvan az általam preferált formája is. Pl. a teljesítmény túrák is inkább XC jelegűek, de egyáltalán nem a minél nagyobb tempóról szólnak.
DH-nál is különbséget lehet tenni aközött, amikor valaki csak a móka kedvéért zúz, vagy amikor egy jobb szintidő elérése a cél.
Aztán persze lehet, hogy nekem nincs elég rálátásom az egészre. -
[Walaki]D`Lair #609 Hát azt a terep válogatja...kemény földúton bármivel elmegy az ember, ja és DH-val is lehet menni betonon, csak lassú... -
#608 nekm mondjuk a lakóhelyem miatt is távoli ez a dolog nálunk nm sok szép hegy/erdő van(alföld rulz) de a város egész nagy(debrecen) ezért a street adott -
#607 jaa értem
hát figy sztem országútival nm igen tudsz terepen biciklizni kb olyan mint egy forma1-es kocsival saratdagasztani: ) -
#606 országúti -
#605 amúgy ha cska simán tekeregsz az erdőben az nem xc/cc hanem biciklitúra sztem -
#604 ezt az outi-t nem vágom mire gondolsz? -
#603 na jó, versenyen igen, de amúgy szvsz a cc xc, arról szól amit irtam, mert mondjuk outival is tudsz túrázni, de az ugye nem cc -
#602 az a túrázás
a cross country lényege h minnél gyorsabb légy de ezt igazán egy olyan tudná nekd elmesélni aki ezt komolyan csinálja én streetelk elég az meg makó jeruzsálem:) -
#601 nem csak úgy hegyen-völgyön, földúton, erdőben karikázni? -
#600 kroszkántrí:D
minnél hamarabb megtenni egy adott távot terepen nekm ez az ikszcé -
#599 akkor mi is az xc? -
#598 nincs mese védőt kell viselni
egyébként nm tudom mi a poén a xcben nekm túl lineáris sebességőrület és nm kell kreativitás sem sok hozzá a szép táj a friss levegő a formában tartó mozgás az helyes,de az megvan egy sima túrázással.. a kilómétereket meg a szakaszokat nm irígylem...:D -
#597 nekem moost vmi ruha kéne, mert jelenleg a megizzadok-szétfagyok effektus játszik be, csak sajnos az a baj, hogy még az RP-nél is drágák ezek a cuccok, egy poló 8-10k egy dzseki, ami szélálló 20-30k