22334
11330766891279474906.jpg
  • DEXTER92
    Szerintem tök jó sport, mer szerintem ez nem annyira ronocsolja pl. a porcokat, meg nem is annyira erőlteted meg magad mint a futásnál.
  • Andora
    írd akkor inkább ide!
  • Gabo
    Mondjuk #592-ig?
    Ott írtam a dologról...
  • cyrus #633
    wellhtx :D

[tugyamá hogy sosenem találtok időpontot]
  • Andora
    medig?
  • Mike at home
    okes, maj irok privit, akko
  • cyrus #630
    de csettalira ha szóltok akkor beraklak a shedulémba ige Y()Y()
  • Mike
    :c
  • Gabo
    Olvass vissza egy picit!
  • bld
    miért mi volt vagy mi ennek az oka?(nem vágom egyáltalán)
  • cyrus #626
    ettől függetlenül nem jövök ide :C
  • Gladiator
    örülök neki
  • cyrus #624
    leszedte a permbant vagy istentudja mit csinált, nemis érdekel.
  • Gladiator
    téked nem bannoltak?
  • cyrus #622
    mert nemjárok már sgre :C :(

csak néha benézek van-e privi
  • Andora
    Estél egyet Gabo vagy mi?
  • Andora
    gondoltam!
  • bld
    hát nem te az bizos
  • Gabo
    Na igen. A bringa egy kicsit jobban megúszta, mint Én. Egy kisebb 8-as ment a hátsó kerékbe, amit talán a télen majd orvosolni fogok.
  • Mike at home
    cyrus
  • Andora
    ki?
  • Mike
    megeljöhetnél chatmeetre is
  • Mike
    te mér nem irsz mostanába a gumiba?
  • cyrus #613
    trekemmel énis esek kelek :D

de nagyon bírja :D
  • Mike
    de országúton túrázni, azt igen
  • Gabo
    Cyclo Cross-ról hallottál már?
  • Gabo
    Az izomszalag meghúzódásától még egy teljes lovagi páncélzat sem védett volna meg. Mivel bal kézzel támaszkodtam le, az esés lendületét a bal karomnak kellett elnyelnie.
    Egyébként sisakot, kesztyűt pedig mindig viselek. Egy normál túrázáshoz ennél többre pedig ritkán van szükség, ha az ember nem csinál hülyeséget. (Pl.: 20-25 km/ó közötti tempónál megpróbál lerázni egy darazsat a pedálcipő nyelve alól. )

Az XC-t az Én esetemben inkább érts XC jelegű túrázásnak. A versenyzés elég távol áll tőlem, mint ahogy a DH zúzás vagy FR jellegű terepezés is. A táv, a kaptatók, önmagam legyőzése és a szép táj az ami vonz.
    Szerintem az XC egy stílus, aminek megvan a verseny formája és megvan az általam preferált formája is. Pl. a teljesítmény túrák is inkább XC jelegűek, de egyáltalán nem a minél nagyobb tempóról szólnak.
    DH-nál is különbséget lehet tenni aközött, amikor valaki csak a móka kedvéért zúz, vagy amikor egy jobb szintidő elérése a cél.

Aztán persze lehet, hogy nekem nincs elég rálátásom az egészre.
  • [Walaki]D`Lair
    Hát azt a terep válogatja...kemény földúton bármivel elmegy az ember, ja és DH-val is lehet menni betonon, csak lassú...
  • bld
    nekm mondjuk a lakóhelyem miatt is távoli ez a dolog nálunk nm sok szép hegy/erdő van(alföld rulz) de a város egész nagy(debrecen) ezért a street adott
  • bld
    jaa értem
    hát figy sztem országútival nm igen tudsz terepen biciklizni kb olyan mint egy forma1-es kocsival saratdagasztani: )
  • Mike
    országúti
  • bld
    amúgy ha cska simán tekeregsz az erdőben az nem xc/cc hanem biciklitúra sztem
  • bld
    ezt az outi-t nem vágom mire gondolsz?
  • Mike
    na jó, versenyen igen, de amúgy szvsz a cc xc, arról szól amit irtam, mert mondjuk outival is tudsz túrázni, de az ugye nem cc
  • bld
    az a túrázás
    a cross country lényege h minnél gyorsabb légy de ezt igazán egy olyan tudná nekd elmesélni aki ezt komolyan csinálja én streetelk elég az meg makó jeruzsálem:)
  • Mike
    nem csak úgy hegyen-völgyön, földúton, erdőben karikázni?
  • bld
    kroszkántrí:D
    minnél hamarabb megtenni egy adott távot terepen nekm ez az ikszcé
  • Mike
    akkor mi is az xc?
  • bld
    nincs mese védőt kell viselni
    egyébként nm tudom mi a poén a xcben nekm túl lineáris sebességőrület és nm kell kreativitás sem sok hozzá a szép táj a friss levegő a formában tartó mozgás az helyes,de az megvan egy sima túrázással.. a kilómétereket meg a szakaszokat nm irígylem...:D
  • Mike
    nekem moost vmi ruha kéne, mert jelenleg a megizzadok-szétfagyok effektus játszik be, csak sajnos az a baj, hogy még az RP-nél is drágák ezek a cuccok, egy poló 8-10k egy dzseki, ami szélálló 20-30k