22335
-
#1837 a linket köszi -
#1836 köszi mester
nekem olyasmi tetszene aminek elöl nem hengeres a váza hanem téglalapos (?) esetleg kerekített élekkel
Tegnap egyik biciklisboltban mutattak akciósan egyfajtát 130.000-ért carbon villával ami most olcsóbb, de nekem jó lenne egy 50.000-es bringa is ami jól néz ki és könnyű, nem versenyezni akarok -
#1835 meg aztán a jó bringa újonnan sajnos jóval 150 környékén kezdődik, és ha még jobban variálsz a cuccokkal (mint ÉN), akkor még a 200-at is simán túlléped. :( -
#1834 első ránézésre fitneszbájk, ami nekem nem igazán gyerebe :(
sajnos elég low-end cuccos, szal valszeg a váz sem nagy durranás és a leg alapabb szimanóval van szerelve. Gonolom az ára is lent van 50-60 felé.
Akkor már inkább egy alap Mali ájromen 99 környékén: http://mali.hu/pics/bg_700.jpg
MALI link
viszont vásárlás elött érdemes lenne kőrbenézned a bájkmegen, mert csodálatos dolgokat lehet találni. http://piacter.bikemag.hu/
-
#1833 Oppá
Akkor ittis megkérdem
Van esetleg erről a márkáról neuzer-courier vagy hasonló árkategóriájúról valakinek tapasztalata? -
#1832 mindenki a céemre
-
#1831 most is vannak bogarak :Ddddd
mondjuk ilyen időben a víztiszta szemüveg a károly -
#1830 ilyen időben legjobb rakni, simán odatenni nyélen :Ddddd -
#1829 Természetesen a napszemüveg szezonra gondoltam. :-) Nincs félreértés. :-D -
#1828 gondolom a napszemüveg szezon csengett le. vagy én értem félre? :)) -
#1827 Remélem még nem. Nyáron igazánnem lehet legfeljebb éjjel.
Ősszel egész jó, de legjobb tavasszal. -
#1826 lecsengett a szezon? :Ddddd -
#1825 Ja..bocsi, hogy félig off, de a BBB főként bicajos cuccokat gyárt így gondoltam, valamellyest kapcsolódik... -
#1824 Hali! Na most, hogy lecsengett a szezon, úgy döntöttem, itt az ideje, hogy új napszemüveg után nézzek. :-) Kinéztem egyet, és érdekelne, hogy valaki találkozott-e vele? Tapasztalat? Vélemény?
No szóval: BBB BSG-27 Driver PH fotokromatikus lencsékkel. -
#1823 a váltód irigylem:) -
blackgamer #1822 ilyen masina, Balance Cross Sport
alu vázas, Shimano váltó, meg tetszik hogy nem olyan színes, jól gurul nagyon
[center] -
#1821 jaja kérünk képet a csacsiról :D -
#1820 képet:) -
blackgamer #1819 köszi, azóta már vettem :) -
#1818 annyire nemvagyok jártas én most nézek külsőt meg telós első villát szerintem www.testbike.hu nagyon sok cucc és vélemények -
blackgamer #1817 60 ezer körül szeretnék egy új bringát, utcára és földútra is, mit javasolnátok?
mire érdemes figyelni? -
#1816 enyém alapból be van bugyolálva (nem gyárilag) -
#1815 vagy kell egy pót belső -
#1814 nah sikerült ma belsőt cserélnem,megszenvedtem vele emrt ez volt az első alkalom,meg a belső leengedett állapotban is vékonyabb mint az eredeti de jól működik,nincsen vele semmi baj -
#1813 ezt még énis tudom, pedig nem használok ilyet :)
mindig tisztán kell tartani, és nem kell kenni semmivel -
#1812 ma én hátsó keréken toltam haza a bingát kezem kicsit lefáradt:D -
#1811 Hát szerintem olyan 700-800ft. De én már régen vettem. Ez csak akkor jó megoldás ha nagyon bringázni akarsz. Mivel a felét sose fogod tudni felhasználni. Vannak benne akkora lóbaszó foltok hogy nem tudod felrakni bicór. De van benne két 3db pici is.
Én legutóbb akkor vettem amikor fent voltam DH-zni a hegyen é a "kövesen" ami nem vénetlenül kapta a névét. Kb egy 40-es tempónál rosszul terheltem és kaptam egy kigyóharapásos felütést a gumiba. Kb 0.0005sec alatt full lapos volt alig birtam megállni:D Aztán semmi folt nem volt nálam se belős. Toltuk kb 5km-et és ott a benzin kuton vettem ilyet. Azzal csináltam meg.. Ilyenkor nagy segítség. -
#1810 és kb menyibe kerül? -
#1809 Dehogy:DDD A defektre irtam.. Lehet venni defekt javítót Motorhoza benzin kuton:D -
#1808 ha a törölgetésemre válaszoltál én a telóra gondoltam:D
amúgy most jut eszembe hogy régi bicajomról lehet jó a belső ebbe,és belerakom ezt meg megcsináltatom -
#1807 vagy akármelyik hiperben lehet sztem kapni foltkészletet, vagy lehet h valamilyen belsőt is. -
#1806 Az nem jó. De pl benzinkuton tudsz venni motorhoz való ragsztót. Ugyan olyan mint a brinfgás csak nagyobb a folt. De van benne olyan méretű is amit bicóra fel tudsz rakni. Ha nagyon akarzs bicozni szerintem megéri. -
#1805 akkor minden használat után fogom majd törölgetni mostantól:)
de ez a defekt zavar nagyon keddig semmi bicózás :S -
#1804 Nem kell zsirozni azt! Felesleges. Annyit tegyél meg hogy sokszor törölgesd meg, hogy ne legyen poros. Mert igazából a por késziti ki a szimeringeket. És ha az bejut belülre akkor tudja kikotyogósitani. De sajnos ez igy is befog következni. -
#1803 vááá baszus kaptam defektet és nincs itthon foltozó :S szervíz meg már nincs nyitva,max kedden fogok bicózni mert hétfőn zárva vannak:S
amúgy kérdés:a teleszkóp becsúszószárát mivel zsírozzam be?fogy róla és nem akarom hogy meghaljon -
#1802 szerintem is rockmachine,nekem szimpatikusabb:-) -
kuks #1801 kök -
#1800 Én azt venném! De igaz én nem bmx-ezem. Én Montis vok, de ahogy kinéz az is egyértelmű. Szerintem Rock Machine. -
kuks #1799 Akkor Rock Machine? -
#1798 Nem irtál hülyeséget a mongoose is nagyon jó. Csak a Rock machine nagyobb név. Amcsi márka és nagyon jó dirt gépeket gyártanak mind montira mind BMX-re