22335
11330766891279474906.jpg
  • neoCT
    Nagyon köszi. Azt hiszem így legalább már el tudom intézni a Pestre menetelt mielőtt hazajövünk nyaralásból :D
  • Szabi84
    Én sem értek hozzá, de a Rock Machine szebb!
  • gabber_saviola
    megjöttek ma az old school mezeim (Y)

• bardocz
    szerintem rockmachine,mongoose-nál súlyt oda se merték írni:P amúgy meg nem értek hozzá
  • kuks
    PLS!
  • Amse
    mammut-tól nem messze a margit körúton (Mountex környékén) a Procross nevű boltban van dögivel fox cucc. Honlapjuk is van.
  • neoCT
    Azért ha valaki tud biztosan boltot, az írja meg légyszíves!
  • neoCT
    Kössz a gyors választ!
    Speedbe nem nagyon hiszem, mivel a zone-on vannak a termékeik, az meg inkább DC, ÉS, stb... De majd elnézek arra valamikor és meglátom :)
  • bardocz
    mamutban asziszem speed-ben van,vayis én még régebben láttam fox termékeket
  • neoCT
    Hali, tudom nem teljesen ide tartozik, de mivel biciklisekről van szó, úgy vélem vagytok páran, akik otthon vannak a dologban.
    Fox pólót szeretnék venni, és szeretném tudni, Bp-n merre van ilyen bolt nagy választékkal, ha van egyáltalán...
    Jó lenne, ha vasárnap is nyitva tartana, de áruházakban nem hiszem hogy találni ilyen boltot :(
  • kuks
    Szerintetek melyik éri meg?
    link 1
    link 2
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    uhh, elég kemény :)
  • Amse
    még pár
  • Amse
    Ez aranyos: Tour de flúgos 500kilóméter alvás nélkül pár pihenővel :)
  • gabber_saviola
    nagy király vagy, köszönöm
  • Amse
    jah
  • gabber_saviola
    csináltak képeket az ismerőseid?

amúgy ha valakit érdekel, akkor szombaton megint lesz ilyen mókázás kettő órakor a Móricz Zsigmond kőrtéren. LINK
  • Amse
    sajnos meló révén én nem jutottam el odáig, de ismerőseim voltak.
  • gabber_saviola
    [center]

volt vki a tegnapi öltönyös criticalmasson?
  • Krezga
    Ausztriában vettem már majdnem fél éve, kb 32-34ezer ft volt.
  • Andora
    Hol, mennyiért vetted a cipőt?
  • Pistike 007
    :P
  • bardocz
    szerintem előzö logo jobb volt:)
  • Pistike 007
    Ja, jó. Köszi. Valszeg azt fogom venni amit már nemrég mutogattam.
  • gordon 24
    figyi két dolog van:

1. Van az Ahead setes dolog.. Ezt ugy tudod megismerni hogy a Villa nyakán nincs menet. A stucnit kell ráhuzni és ugy rögzited vagy Head Lockal.

2. a másik a sima menetes téma. A villa nyaka menetes, és erre a kormánycsapágyat kell ráteni. Majd bele dugni egy stucnit a villa nyak belsejébe.

Na mármost. Az Aheades villát nem tudod berakni egy menetes villához való vázba, és elvileg fordítva is igy van a dolog.
    Viszonte ez egy esztergált közdarabbal megoldható. A Külső méret a váz mérte a belső méret pedig a menetes kormánycsapágy mérete.

A nyak hosszúságát nem tudod csak ugy meghosszabítani hogy egy hosszó csövet bele sajtoltatsz és a külsejére az alsó cső méretével megegyező csövet szintén rásajtolsz.
    De mind az elöbb leírt mind ez csak gányolás. Ha nem cserélhető a villa nyaka akkor vegyél egy villát nincs mese. Ezt add el annyiért amennyit adnak érte és vegyél egy másikat.
  • bardocz
    egyszer ültem haveromén,igaz az csak zselés huzat volt,de irtó kényelmes volt:) legkényelmesebb amin ültem eddig:)
  • Pistike 007
    Köszi, azlesz. Csak már félek hogy az utca másik feléről kiabál hogy: NEMJÓÓÓ :D
  • Mike
    van vkinek zselés nyerge? az érdekelne, milyen? érdemes-e rákölteni?
  • bardocz
    hát szerintem ha nem lehet kicserélni villanyakot,akkor vegyél egyet ami belevaló a vázba,vagy vidd el szervízbe hogy ki tudják-e cserélni
  • Pistike 007
    Bocsi hogy 2x, de attól még válaszolhattok rá... ;)
  • Amse
    jah, csak a bringás képen azt hittem spd van az orrára írva ami shimano szokás viszont láttma, hogy ez nem az. durva talpa van.
  • Amse
    jah az a hivatalosan bejelentett rendőri kísérettel történő CM. évente qrva sok ilyen megmozdulás van, csak párszázas fő van jelen 50ezer helyett :) én a legtöbbön ott vagyok, ha ráérek.
  • Krezga
    Scott mtb-s cipő:
  • gordon 24
    Én sem.. Én azon voltam ami kb 1hónapja volt. Ami az ujpesti rakpartról a Városligetbe ment..
  • Amse
    de nem a tegnapin... ez illegal mass volt :) 2 videó
  • gordon 24
    Critical Masson én is votam!!! Igen elég fasza volt a velence tekerés.. Csak leközelebb országútival vágok neki nem egy tankkal.:D
  • Amse
    az milyen cipő? tetszetős :)
  • Amse
    Hát én bringás számháborún és critical masson voltaam, de jó lehetett a velence...
  • Pistike 007
    Ja még van egy problémám... Van egy telóm, amit fel szeretnék tenni a bálykra, de a villanyak rövid, meg túl kicsi átmérőjű is... És a k.csapágyban lötyög, meghát a stucnit sem tudom felfogatni rá. A villanyaknál nincsenek csavarok, tehát valószínűleg nem cserélhető, de remélem nincs igazam. :D Krezga, atom a bicód.