22335
-
neoCT #1717 Nagyon köszi. Azt hiszem így legalább már el tudom intézni a Pestre menetelt mielőtt hazajövünk nyaralásból :D -
#1716 Én sem értek hozzá, de a Rock Machine szebb! -
#1715 megjöttek ma az old school mezeim (Y)
-
#1714 szerintem rockmachine,mongoose-nál súlyt oda se merték írni:P amúgy meg nem értek hozzá -
kuks #1713 PLS!
#1707 -
#1712 mammut-tól nem messze a margit körúton (Mountex környékén) a Procross nevű boltban van dögivel fox cucc. Honlapjuk is van. -
neoCT #1711 Azért ha valaki tud biztosan boltot, az írja meg légyszíves! -
neoCT #1710 Kössz a gyors választ!
Speedbe nem nagyon hiszem, mivel a zone-on vannak a termékeik, az meg inkább DC, ÉS, stb... De majd elnézek arra valamikor és meglátom :) -
#1709 mamutban asziszem speed-ben van,vayis én még régebben láttam fox termékeket -
neoCT #1708 Hali, tudom nem teljesen ide tartozik, de mivel biciklisekről van szó, úgy vélem vagytok páran, akik otthon vannak a dologban.
Fox pólót szeretnék venni, és szeretném tudni, Bp-n merre van ilyen bolt nagy választékkal, ha van egyáltalán...
Jó lenne, ha vasárnap is nyitva tartana, de áruházakban nem hiszem hogy találni ilyen boltot :( -
kuks #1707 Szerintetek melyik éri meg?
link 1
link 2 -
#1706 -
#1705 uhh, elég kemény :) -
#1704 még pár -
#1703 Ez aranyos: Tour de flúgos 500kilóméter alvás nélkül pár pihenővel :) -
#1702 nagy király vagy, köszönöm -
#1701 jah
-
#1700 csináltak képeket az ismerőseid?
amúgy ha valakit érdekel, akkor szombaton megint lesz ilyen mókázás kettő órakor a Móricz Zsigmond kőrtéren. LINK -
#1699 sajnos meló révén én nem jutottam el odáig, de ismerőseim voltak. -
#1698 [center]
volt vki a tegnapi öltönyös criticalmasson? -
#1697 Ausztriában vettem már majdnem fél éve, kb 32-34ezer ft volt. -
#1696 Hol, mennyiért vetted a cipőt? -
#1695 :P -
#1694 szerintem előzö logo jobb volt:) -
#1693 Ja, jó. Köszi. Valszeg azt fogom venni amit már nemrég mutogattam. -
#1692 figyi két dolog van:
1. Van az Ahead setes dolog.. Ezt ugy tudod megismerni hogy a Villa nyakán nincs menet. A stucnit kell ráhuzni és ugy rögzited vagy Head Lockal.
2. a másik a sima menetes téma. A villa nyaka menetes, és erre a kormánycsapágyat kell ráteni. Majd bele dugni egy stucnit a villa nyak belsejébe.
Na mármost. Az Aheades villát nem tudod berakni egy menetes villához való vázba, és elvileg fordítva is igy van a dolog.
Viszonte ez egy esztergált közdarabbal megoldható. A Külső méret a váz mérte a belső méret pedig a menetes kormánycsapágy mérete.
A nyak hosszúságát nem tudod csak ugy meghosszabítani hogy egy hosszó csövet bele sajtoltatsz és a külsejére az alsó cső méretével megegyező csövet szintén rásajtolsz.
De mind az elöbb leírt mind ez csak gányolás. Ha nem cserélhető a villa nyaka akkor vegyél egy villát nincs mese. Ezt add el annyiért amennyit adnak érte és vegyél egy másikat. -
#1691 egyszer ültem haveromén,igaz az csak zselés huzat volt,de irtó kényelmes volt:) legkényelmesebb amin ültem eddig:) -
#1690 Köszi, azlesz. Csak már félek hogy az utca másik feléről kiabál hogy: NEMJÓÓÓ :D -
#1689 van vkinek zselés nyerge? az érdekelne, milyen? érdemes-e rákölteni? -
#1688 hát szerintem ha nem lehet kicserélni villanyakot,akkor vegyél egyet ami belevaló a vázba,vagy vidd el szervízbe hogy ki tudják-e cserélni -
#1687 Bocsi hogy 2x, de attól még válaszolhattok rá... ;) -
#1686 jah, csak a bringás képen azt hittem spd van az orrára írva ami shimano szokás viszont láttma, hogy ez nem az. durva talpa van. -
#1685 jah az a hivatalosan bejelentett rendőri kísérettel történő CM. évente qrva sok ilyen megmozdulás van, csak párszázas fő van jelen 50ezer helyett :) én a legtöbbön ott vagyok, ha ráérek. -
#1684 Scott mtb-s cipő:
-
#1683 Én sem.. Én azon voltam ami kb 1hónapja volt. Ami az ujpesti rakpartról a Városligetbe ment.. -
#1682 de nem a tegnapin... ez illegal mass volt :) 2 videó -
#1681 Critical Masson én is votam!!! Igen elég fasza volt a velence tekerés.. Csak leközelebb országútival vágok neki nem egy tankkal.:D -
#1680 az milyen cipő? tetszetős :) -
#1679 Hát én bringás számháborún és critical masson voltaam, de jó lehetett a velence... -
#1678 Ja még van egy problémám... Van egy telóm, amit fel szeretnék tenni a bálykra, de a villanyak rövid, meg túl kicsi átmérőjű is... És a k.csapágyban lötyög, meghát a stucnit sem tudom felfogatni rá. A villanyaknál nincsenek csavarok, tehát valószínűleg nem cserélhető, de remélem nincs igazam. :D Krezga, atom a bicód.