22335
11330766891279474906.jpg
  • Dicsi
    de ajándékba meé egy kesztyút is ad, meg eladó motocross bukósisak
  • Dicsi
    75000
  • gabber_saviola
    szép kerékpár
    amúgy miért adod el?
  • Dicsi
    ok, de van weboldal amit felraktam!!
  • gabber_saviola
    láttam, hogy sikerült
    amúgy ha képeket is tolsz, akkor elöbb elviszik
  • Dicsi
    Köszi, meghirdettem
  • gabber_saviola
    fent a menüben a PIACTÉR
  • Dicsi
    Köszi, de nem találom az adok-veszek rovatot! segítenél???
  • gabber_saviola
    dobd fel a bikemag.hu-ra jobban jársz.
  • Dicsi
    Na akkor tömören ennyi:
    Eladó egy Leader Fox Dirt bike amit márciusban vettem, karban van tartva,a pedált lefújtuk pirosra, de itt-ott már lekopott. A hátsó váltót teljesen lecserélték az eredetinél egy jobbra. Elöl tárcsafék hátul V-fék van. 26-os kerekei vannak!
    Ár nincs, hanem ajánlatokat várok az e-mailomra!+ Ajándékba kap egy piros ( nem nőies )KELLY's kesztyút! + Eladó egy Khoobra L-es méretű sárga (ez sem lányos) motocrossos bukósisak!
    Ára:15000Ft
    Érdeklődni a [email protected] lehet!
  • Dicsi
    Ez még nem minden, eladó egy Khoobra L-es motocrossos bukósisak, állvédővel és ami kijön a homloknál.
    Ár:15000
    Érdeklődni ugyancsak a [email protected] lehet.
  • Dicsi
    Amúgy, 26-os kerekei vannak és aki megveszi kap hozzá egy piros KELLY's kesztyűt.
  • Dicsi
    Sziasztok!
    Eladó egy Leader Fox Dirt bike amit márciusban vettem, karban van tartva,a pedált lefújtuk pirosra, de itt-ott már lekopott. A hátsó váltót teljesen lecserélték az eredetinél egy jobbra. Érdeklődni a [email protected] lehet! Ár nincs, hanem ajánlatokat várok!
  • gabber_saviola
    amúgy minden 8 funkciós ketáj tudja
  • piros mogyi
    köszike
  • gabber_saviola
    parancsolj
  • piros mogyi
    sziasztok!

Nem tud valaki olyam kilóméter órát, ami méri az elégetett kalóriákat is?
    Max ötezrem van rá.
  • balumaci
    köszönöm szépen a részletes tanácsadásodat!
  • Gabo
    Én montit javasolnék.
    Egy belépő szintű aluvázzal, duplafalú felnikkel, Alivio vagy Deore szettel mindenhova. Városi, aszfaltos használatra slick vagy semi-slick külső gumikkal a kisebb gördülési ellenállás érdekében.
    A váz valószínűleg jóval erősebb, mint amit egy olcsóbb oúti vagy trekking esetében kapnál. A duplafalú felni szintén nagyobb eséllyel éli túl a padkákat és kátyúkat. Az Alivio pedig már elég erős és strapabíró ahhoz, hogy a te testsúlyod mellett se legyen gond vele, ugyanakkor nem is megfizethetetlenül drága. Ha valamivel többet meg tudsz engedni magadnak, akkor a Deore szett is szóba jöhet.
    Egy ilyen bringával valószínűleg nem lesz gond a súlyod miatt. Ráadásul egy ilyen bicoval akár hosszabb túrákat is be lehet vállalni.

A fentieket tapasztalatból írom. Nekem is montim van és hasonló súlycsoportban vagyok veled. Így elég határozott képet tudok alkotni a gépet és az alkatrészeket érő igénybevételről.
  • balumaci
    sziasztok!

kérésem lenne hozzátok, mégpedig, hogy segítsetek nekem bicikli ügyben.
    szóval...20 éves vagyok, kb 14 éves korom óta nem bicikliztem, de most diéta miatt pár hónapja elkezdtem, és nagyon rákattantam, muszály heti 4x-5x mennem, különben kivagyok :)

most egy scwhinn ranger biciklim van, ami egy city bike eredetileg, le van véve róla minden szar (kitámasztó, csomagtartó, sárhányók, stb)
    van rajta egy másik kormány, illetve alu pedálok

pest mellett lakok, ezért általában a környéken biciklizem, de sokszor van, hogy bemegyek pestre is, néha bicikliúton, ahol van

napi 35-40-et tekerek, de azt egyszerre, tehát napközben nem a biciklivel járok

az lenne a kérdésem, hogy milyen típusú biciklit ajánlanátok nekem?
    mert nem tudom, hogy a 100 kilómmal hogy "működne" alattam egy országúti bicaj...meg ugye pest külvárosi kerületeiben is járok néha, ahova meg gondolom valami city bike lenne való

mégegyszer hangsúlyozom a bicikli sporteszközként kéne, nem közlekedésre

előre is köszönöm a válaszokat!
  • Breki33
    vagy Gemenci nagydíj

Csak itt nem én válogatok hanem ami van azt nézhetem meg.
  • gabber_saviola
    amúgy az a gonolat, hogy egy csapattól vegyél bringát az ütős szerintem, simán jó gépek lehetnek ott.

gugli segített :P
    pl. Tolna Megye Országúti Bajnokság
  • gabber_saviola
    az elején én is így gondoltam a témára mint Te, de mára már ott tartok, hogy heti 400-450-et megyek.

én azt monodom, hogy érdemes az eliketen és a kritikálon nézelődni a témában, mivel itt az esgén nem annyira megy ez a téma.
  • Breki33
    Köszi, de nem akarok nagyon belemenni simán csak szeretnék venni egy jó biciklit és az ára miatt jól meggondolnám milyet.

Én nem fogok évi 5-6000 kilométert biciklizni vele.

Nem tudom mond-e vmit az a név, hogy Schneider ha igen a GAbi mondta, hogy pár versenyzőjük kiöregszik és az ő bringájukat megkaphatnám olcsóbban. Ezen is filózom igazából egy jól kiéző versenybirngát szerettem volna 100 alatt, de nagyon nézett amikor ezt mondtam
  • Breki33
    nekem sima pedál jó nem kell klipsz meg ilyesmi rá
  • gabber_saviola
    adok pár linket, amivel kicsit bővítheted tudásod :Ddd

matuzmaster.hu
    criticalmass.hu
    alleycat.hu
    biondobike.hu
    ebike.hu
    http://www.freeweb.hu/fulopkerek/Bike%20Lite/Main_for_user.htm#Ker%E9k
    de a bikemagon is van pár jó írás
  • gabber_saviola
    mert a pedál az mindenkinél más. valakinek elég a hagyományos sima, valaki meg patent pedált használ.

patent lehet (párat említek): SPD ,SPD-SL, LOOK
    ezek tök más rendszerek és más kerékpározási technika kell hozzá. valaki esküszik a lookra valakinek meg a spd a mindene (ember válogatja)
  • gabber_saviola
    fu :)

hát a váz kinézete az eléggé márka függő, olaszhonból jött a fertőzés és mára elért mindenkit, szal 90%, hogy nem kőr keresztmetszetü csövekkel (pl. alsó, felső, kereszt) ellátott vázat nézel ki.

• Breki33
    Hát itt 143 Halásznál (régen híres kerékperversenyző volt 129 körülit mondtak.

Az miért van, hogy pedál nélkül árulják?

Az olcsóbb modellek itt mennyivel roszabbak?
  • Breki33
    igazából nem látom, hogy hengeres nagy téglalapos a váz

hogy mondják ezt szakszavakkal?
  • gabber_saviola
    tess a bájklendnél most (mint ahogy mindig :P) merida akció van:

http://piacter.bikemag.hu/showproduct.php?product=91220&cat=56

• Breki33
  • gabber_saviola
    ez is alap szimanós, de vagány tényleg. :)
  • gabber_saviola
    igaz, hogy első ránézésre egy alap szimano szora van rajta, de a Merida az jó szerintem.
  • Breki33
    Na vmi ilyesmit keresek

klikk
  • Breki33
    EGy Bikefun katalogust kaptam egy Road 901-esre mondta a srác, hogy az van akciósan 129-ért kb

• Breki33
    nem vagyok pesti
  • gabber_saviola
    elmész megnézed (jó bolt amúgy), szerintem jobb kategória, mint az a altriksz amit linkeltél
  • Breki33
    kicsit kicsik a képek meg lehet vhol nézni nagyobban

és ez milyen cég?
  • gabber_saviola
    miszter, a dekatlont is megnézheti a ráér :D

pár bringa:
    első
    második
    harmadik