22335
-
#1917 triallra nem hiszem,mivel az egy dirt váz ha jól tudom,nekem minden haverom lebeszélt arról,hogy vegyek egy meida bicót,de nem igazán tudták megmondnai miért,viszont a polarx nagyon jó:) -
#1916 hellotok
mi a véleményetek az UMF HARDY 4-ről?
mire lehet használni?
street, trial, dirt? -
#1915 szia. add el a gépedet és vegyél egy fixit, hidd el még hálás is leszel a tanácsért. :dddddd -
#1914 jah és még 1 trük amit nem írtam,a fakie,az is fontos ám:) -
#1913 Ami fontos!:
1: Nagyon bátornak kell lenni.
2: ismerni kell a bringádat.
3: Nagyon meg kell tanulni bicózni.
Ha ez mind megvan akkor jöhetnek a trükök, száguldozások ugrások. De ezt igy szóban nem lehet elmondani:D -
balrog20 #1912 ok kösz :) -
#1911 először a bunnyhoppot(ugrás),és a manualt érdemes,maual nem olyan nagyon fontos,de látványos ha végig egykerekezel egy utcán:) -
balrog20 #1910 Hellosztok :)
Engem érdekelne a street és a dirt műfaj, amikhez már biciklim is lenne. Szóval ezeknél mit kell először gyakorolni? :) És van valami oldal ami ezzel foglalkozik? Köszi -
picco #1909 EDZŐTÁBOROK.HU, a sportegyesületek oldala
Elindult táborhelyszíneket, szálláslehetőségeket kínáló honlapunk, melynek célja, hogy elősegítsük a sportegyesületek, szakosztályok edzőtáborozásainak megvalósítását, partnereink közül, az igényeknek legmegfelelőbb egyedi ajánlatot kínáljunk, helyszíneink legtöbbjén akár egyedi kedvezményekkel is.
Honlapunkon található felmérőlapunk segítségével szeretnénk még jobban az egyesületek, sportkörök szolgálatában állni, valamint hírlevelünkre feliratkozva, amellett, hogy elsőként tájékozódhatnak legújabb lehetőségeinkről, újdonságainkról, játékokról, a regisztrált sportegyesületeknek februárban induló „bemutatkozunk” rovatban való megjelenést is biztosítunk, ahol terveink szerint minden héten bemutatunk egy-egy szakosztályt.
Minket választva az edző-, sporttáborok semmiféle plusz költségbe nem kerülnek, valamint hosszabbtávú együttműködés esetén akár további kedvezményekben részesülhetnek, ahol ha csak csekély mértékben is, de segítségükre lehetünk.
Szolgáltatásainkat, táborhelyszíneinket megtalálja a www.edzotaborok.hu weboldalon.
-
tucana #1908 http://tatatrya.extra.hu -
Gabo #1907 http://hegyikerekpar.lap.hu/
http://bicikli.lap.hu/
Ezeken a lapokon is érdemes szétnézni. -
#1906 Tessék! -
b0y #1905 Háj Mindenkinek !
Én még egy friss gyerek vagyok a bicikliszakma terőn azt szertném tőletek kérni hogy dobjatok valami jo linket ahol jo "occsoé" vannak bicikli webshop-ba ha lehet Kona , UMF , Mongoose , legyenek előre is köszi na háááj ;) -
#1904 #1901 -
Dicsi #1903 Eladó egy KHOOBRA motocrossos bukósisak Ára:15000 HUF!! Ezen kívül:
Eladó egy jó állapotban lévő Leader Fox Dirt bicikli. Elöl AVID tárcsafék hátul meg Shimano TEKTRO V-fék található. Keveset volt hsználva. A hátsó váltó teljesen le lett cserélve, az eredetinél egy jobbra. A pedélt pirosra lefújtuk, de néhány helyen lekopott. 26-os kerekei vannak, és a váza 14-es. A teleszkópja: LAUNCH. Aki megveszi kap hozzá egy piros KELLY's kesztyűt!
Ár:60000 HUF
érdeklődni:[email protected] -
#1902 már csak azt nem értem hogy ez hogy tartozik ide?:D -
Dicsi #1901 -moderálva-
bocs mindenkitől többet nem fogok reklámozni -
#1900 valaki adjon már warnt ennek :D -
Dicsi #1899 AJÁNLATOKAT VÁROK!!! [email protected] -ra!
Eladó egy jó állapotban lévő Leader Fox Dirt bicikli. Elöl AVID tárcsafék hátul meg Shimano TEKTRO V-fék található. Keveset volt hsználva. A hátsó váltó teljesen le lett cserélve, az eredetinél egy jobbra. A pedélt pirosra lefújtuk, de néhány helyen lekopott. 26-os kerekei vannak, és a váza 14-es. A teleszkópja: LAUNCH. Aki megveszi kap hozzá egy piros KELLY's kesztyűt -
Gabo #1898 Akkor lefordítom neked: NE SPAMMELJ!
Ez ugyanis nem a adok-veszek topik. -
Dicsi #1897 Bocs, de nem értem, hogy mit írtál!!!! -
#1896 még egy 10 postot a leader foxról légyszilégyszilégyszi! -
Dicsi #1895 Na akkor tömören ennyi: http://www.leaderfox.cz/index.php?pview=62
Eladó egy Leader Fox Dirt bike amit márciusban vettem, karban van tartva,a pedált lefújtuk pirosra, de itt-ott már lekopott. A hátsó váltót teljesen lecserélték az eredetinél egy jobbra. Elöl AVID tárcsafék hátul SHIMANO TEKTRO V-fék van. 26-os kerekei vannak! És a váza 14-es!
Ára:65000! + Ajándékba kap egy piros KELLY's kesztyút!
-
Dicsi #1894 Na akkor a Leader Fox új ára:65000Ft -
#1893 Üdv srácok.
Eladó egy UMF Hardy 4-es gép. Ha valakit érdekel írjon ide és válaszolok. Előre is kössz. -
#1892 Van már hasonló stílusú bringám:)
Más: tegnap este elkezdtem készülődni, hogy majd reggel évzáró bringatúra, gondoltam mégegyszer megnézem a térképet, merre megyünk, erre mit látok, nov. 4, áhhh, és akkor persze hogy nem fogok ráérni, ez az én szerencsém.
Mostantól meg max csak suliba fogok járni bringával:( -
Dicsi #1891 Igen, és eladó a lennt említett bicikli!!!! -
#1890 Már megijedtem mi ez a sok új hozzászólás, újra beindult az élet, vagy mi:D -
Dicsi #1889 kössssssssssszi -
#1888 :Dddddd
http://www.velo.hu/apro/index.php -
Dicsi #1887 Megint csak az a kérdésem, hogy hol lehet meghírdetni????? -
#1886 a bikemag a legnagyobb, de feldobhatot szerintem még a velo.hu-ra is. -
Dicsi #1885 Ok, tudsz még biciklis fórumotahhol fel lehetne adni?? -
figyu már ez nem cset, ide nem kell 5 percenkét irogatnod. Amúgy nem az SN.hu-n halott a kerékpározás :( -
Dicsi #1883 Nem kell jó bicó "olcsón"? Itt a megoldás!!! -
Dicsi #1882 Szeretnék hobbyt váltani -
Dicsi #1881 Na akkor tömören ennyi: http://www.leaderfox.cz/index.php?pview=62
Eladó egy Leader Fox Dirt bike amit márciusban vettem, karban van tartva,a pedált lefújtuk pirosra, de itt-ott már lekopott. A hátsó váltót teljesen lecserélték az eredetinél egy jobbra. Elöl tárcsafék hátul V-fék van. 26-os kerekei vannak!
Ár nincs, hanem ajánlatokat várok az e-mailomra!+ Ajándékba kap egy piros ( nem nőies )KELLY's kesztyút! + Eladó egy Khoobra L-es méretű sárga (ez sem lányos) motocrossos bukósisak!
Ára:15000Ft
Érdeklődni a [email protected] lehet! -
Dicsi #1880 szeretnék váltani hobbyt -
Dicsi #1879 ajándékba (kap) -
Dicsi #1878