22335
11330766891279474906.jpg
  • bardocz
    triallra nem hiszem,mivel az egy dirt váz ha jól tudom,nekem minden haverom lebeszélt arról,hogy vegyek egy meida bicót,de nem igazán tudták megmondnai miért,viszont a polarx nagyon jó:)
  • acsati
    hellotok
    mi a véleményetek az UMF HARDY 4-ről?
    mire lehet használni?
    street, trial, dirt?
  • gabber_saviola
    szia. add el a gépedet és vegyél egy fixit, hidd el még hálás is leszel a tanácsért. :dddddd
  • bardocz
    jah és még 1 trük amit nem írtam,a fakie,az is fontos ám:)
  • gordon 24
    Ami fontos!:

1: Nagyon bátornak kell lenni.
    2: ismerni kell a bringádat.
    3: Nagyon meg kell tanulni bicózni.

Ha ez mind megvan akkor jöhetnek a trükök, száguldozások ugrások. De ezt igy szóban nem lehet elmondani:D
  • balrog20
    ok kösz :)
  • bardocz
    először a bunnyhoppot(ugrás),és a manualt érdemes,maual nem olyan nagyon fontos,de látványos ha végig egykerekezel egy utcán:)
  • balrog20
    Hellosztok :)

Engem érdekelne a street és a dirt műfaj, amikhez már biciklim is lenne. Szóval ezeknél mit kell először gyakorolni? :) És van valami oldal ami ezzel foglalkozik? Köszi
  • picco
    EDZŐTÁBOROK.HU, a sportegyesületek oldala
    Elindult táborhelyszíneket, szálláslehetőségeket kínáló honlapunk, melynek célja, hogy elősegítsük a sportegyesületek, szakosztályok edzőtáborozásainak megvalósítását, partnereink közül, az igényeknek legmegfelelőbb egyedi ajánlatot kínáljunk, helyszíneink legtöbbjén akár egyedi kedvezményekkel is.
    Honlapunkon található felmérőlapunk segítségével szeretnénk még jobban az egyesületek, sportkörök szolgálatában állni, valamint hírlevelünkre feliratkozva, amellett, hogy elsőként tájékozódhatnak legújabb lehetőségeinkről, újdonságainkról, játékokról, a regisztrált sportegyesületeknek februárban induló „bemutatkozunk” rovatban való megjelenést is biztosítunk, ahol terveink szerint minden héten bemutatunk egy-egy szakosztályt.
    Minket választva az edző-, sporttáborok semmiféle plusz költségbe nem kerülnek, valamint hosszabbtávú együttműködés esetén akár további kedvezményekben részesülhetnek, ahol ha csak csekély mértékben is, de segítségükre lehetünk.
    Szolgáltatásainkat, táborhelyszíneinket megtalálja a www.edzotaborok.hu weboldalon.
  • tucana
    http://tatatrya.extra.hu
  • Gabo
    http://hegyikerekpar.lap.hu/
    http://bicikli.lap.hu/

Ezeken a lapokon is érdemes szétnézni.
  • Szabi84
    Tessék!
  • b0y
    Háj Mindenkinek !
    Én még egy friss gyerek vagyok a bicikliszakma terőn azt szertném tőletek kérni hogy dobjatok valami jo linket ahol jo "occsoé" vannak bicikli webshop-ba ha lehet Kona , UMF , Mongoose , legyenek előre is köszi na háááj ;)
  • bardocz
  • Dicsi
    Eladó egy KHOOBRA motocrossos bukósisak Ára:15000 HUF!! Ezen kívül:
    Eladó egy jó állapotban lévő Leader Fox Dirt bicikli. Elöl AVID tárcsafék hátul meg Shimano TEKTRO V-fék található. Keveset volt hsználva. A hátsó váltó teljesen le lett cserélve, az eredetinél egy jobbra. A pedélt pirosra lefújtuk, de néhány helyen lekopott. 26-os kerekei vannak, és a váza 14-es. A teleszkópja: LAUNCH. Aki megveszi kap hozzá egy piros KELLY's kesztyűt!
    Ár:60000 HUF
    érdeklődni:[email protected]
  • Krezga
    már csak azt nem értem hogy ez hogy tartozik ide?:D
  • Dicsi
    -moderálva-

bocs mindenkitől többet nem fogok reklámozni
  • balumaci
    valaki adjon már warnt ennek :D
  • Dicsi
    AJÁNLATOKAT VÁROK!!! [email protected] -ra!

Eladó egy jó állapotban lévő Leader Fox Dirt bicikli. Elöl AVID tárcsafék hátul meg Shimano TEKTRO V-fék található. Keveset volt hsználva. A hátsó váltó teljesen le lett cserélve, az eredetinél egy jobbra. A pedélt pirosra lefújtuk, de néhány helyen lekopott. 26-os kerekei vannak, és a váza 14-es. A teleszkópja: LAUNCH. Aki megveszi kap hozzá egy piros KELLY's kesztyűt
  • Gabo
    Akkor lefordítom neked: NE SPAMMELJ!
    Ez ugyanis nem a adok-veszek topik.
  • Dicsi
    Bocs, de nem értem, hogy mit írtál!!!!
  • balumaci
    még egy 10 postot a leader foxról légyszilégyszilégyszi!
  • Dicsi
    Na akkor tömören ennyi: http://www.leaderfox.cz/index.php?pview=62
    Eladó egy Leader Fox Dirt bike amit márciusban vettem, karban van tartva,a pedált lefújtuk pirosra, de itt-ott már lekopott. A hátsó váltót teljesen lecserélték az eredetinél egy jobbra. Elöl AVID tárcsafék hátul SHIMANO TEKTRO V-fék van. 26-os kerekei vannak! És a váza 14-es!
    Ára:65000! + Ajándékba kap egy piros KELLY's kesztyút!
  • Dicsi
    Na akkor a Leader Fox új ára:65000Ft
  • tary688
    Üdv srácok.
    Eladó egy UMF Hardy 4-es gép. Ha valakit érdekel írjon ide és válaszolok. Előre is kössz.
  • Krezga
    Van már hasonló stílusú bringám:)

Más: tegnap este elkezdtem készülődni, hogy majd reggel évzáró bringatúra, gondoltam mégegyszer megnézem a térképet, merre megyünk, erre mit látok, nov. 4, áhhh, és akkor persze hogy nem fogok ráérni, ez az én szerencsém.
    Mostantól meg max csak suliba fogok járni bringával:(
  • Dicsi
    Igen, és eladó a lennt említett bicikli!!!!
  • Krezga
    Már megijedtem mi ez a sok új hozzászólás, újra beindult az élet, vagy mi:D
  • Dicsi
    kössssssssssszi
  • gabber_saviola
    :Dddddd

http://www.velo.hu/apro/index.php
  • Dicsi
    Megint csak az a kérdésem, hogy hol lehet meghírdetni?????
  • gabber_saviola
    a bikemag a legnagyobb, de feldobhatot szerintem még a velo.hu-ra is.
  • Dicsi
    Ok, tudsz még biciklis fórumotahhol fel lehetne adni??
  • gabber_saviola

figyu már ez nem cset, ide nem kell 5 percenkét irogatnod. Amúgy nem az SN.hu-n halott a kerékpározás :(
  • Dicsi
    Nem kell jó bicó "olcsón"? Itt a megoldás!!!
  • Dicsi
    Szeretnék hobbyt váltani
  • Dicsi
    Na akkor tömören ennyi: http://www.leaderfox.cz/index.php?pview=62
    Eladó egy Leader Fox Dirt bike amit márciusban vettem, karban van tartva,a pedált lefújtuk pirosra, de itt-ott már lekopott. A hátsó váltót teljesen lecserélték az eredetinél egy jobbra. Elöl tárcsafék hátul V-fék van. 26-os kerekei vannak!
    Ár nincs, hanem ajánlatokat várok az e-mailomra!+ Ajándékba kap egy piros ( nem nőies )KELLY's kesztyút! + Eladó egy Khoobra L-es méretű sárga (ez sem lányos) motocrossos bukósisak!
    Ára:15000Ft
    Érdeklődni a [email protected] lehet!
  • Dicsi
    szeretnék váltani hobbyt
  • Dicsi
    ajándékba (kap)
  • Dicsi