22335
-
#1797 látszik, hogy nem értek a BMX-ekhez :) -
#1796 Egyik kell sem csinálsz hülyeséget. Mind2 jó márka, de asszem én is a Rock Machinet venném. -
kuks #1795 hát én jobban húzok a Rock Machine-felé, de én nem nagyon értek a bmx-hez, és ezért kérem a segítségeteket. Minnél előbb, ha lehet. -
#1794 outis vagyok, ezért lövésem sincs a BMX-ekről, de nekem Mongoose név jobban cseng. -
kuks #1793 Hozzáértők segítségét kérem:
az elkövetkező napokban tervezem megvenni a két cajgli egyikét. Sztetek melyik a jobb, és miért?
cajgli 1
cajgli 2
Előre is kök! -
#1792 sok marha azt hiszi mert hogy van egy 20 tonnás gépe amihez nem sok ész kell ő az isten,én csak budafoknál a felüljárón mentem át egyszer hogy ne keljen este 10kor kerülnöm,szerencsére üres volt akkor -
#1791 Buszvezetők terrorizálnak bicikliseket Budapesten
http://index.hu/kultur/eletmod/busz0719/ -
#1790 üdv
annyit kérdeznék, hogy létezik-e olyan kormány, amin gyárilag beépített lámpa(k) vannak, a rúdon belül persze. megtelt a kormányom, és helyet kéne csinálni :P
kösz -
#1789 A bringák között egyre több a karbon, az alkatrészekben a műanyag, a mellekben a szilikon, valami azonban nem változik: A Campagnolo sapka! A világbajnoki csík úgy látszik, örök, mint ahogy a lágyan ívelt Campa-felirat is.
-
#1788 Tufós sapka üt nem kicsit :D
ez sem gyenge :O
-
#1787 Hányszor meg akartam tanulni:D Sose fogom:D -
#1786 vasárnapomat a kerékfűzés megtanulására áldozom :P -
#1785 mielött megvennéd, szeretnék sporólni neked 8ezer forintot :P -
#1784 én őt akarom megvenni :D
mennyibe? -
#1783 Ez igen!! Gratula hozzá! Ha kész a gép mindenképpen fotot kérünk!!! -
#1782 [center]
Pinarello váz carbon villával megrendelve
[IMG] http://www.bikeexpress.hu/media/product/499.jpg[/IMG] -
#1781 köszönöm szépen -
#1780 Boldog szülinapot! -
#1779 baszottjó .-D -
ctbicaj #1778 Sziasztok! Adnátok tanácsot, hogy a DEMA Merano, a KTM Life Joy és a Gepida Alboin közül melyikre érdemes rákattanni? Városban és 1-2 napos túrákon használnám.
-
#1777 XD -
#1776 hát ezt látni kell mindenkinek, mert kaj bekakiltam rajta :ASDdsdasasd
odaférnék a Campámmal? :ASdasdasdasdas -
#1775 Azokat ugy állitottam be hogy mindkét végálásba beállitva a váltot hozzáigazitottam az ütközöhoz, hogy ne tudjon leváltani a fogsorrol, de azon kivül még van egy csavar hátul és a bovdennél is lehet tekerni valamit.Esetleg azzal mit lehet kezdeni hogy feszesebb legyen a lánc vagy messzebb legyen a válto gorgoje a fogsortol, mert majdnem összeér vele. -
#1774 van 2 csavar a váltón egyik felel a kifelé másik meg a befelé állásért. tekergesd és rájössz, annyira nem nehéz (elpaszni úgy sem tudod) -
#1773 Tudna nekem valaki egy leirással tanácsot adni hogyan kell a hátso váltot beállitani?
Mert sikerült kicserélnem a fokaskeréksort és most nem vált le a legalsora és a legfelsöre és az utolso elöttin is ugrik a lánc.
Egy shimano thurney váltom van 7 seb. fogaskoszoruval. -
#1772 hi all
Nekem egy Hauser five5-om van és igen bika de a pedálok...ehhh nah szal Kamara erdö=bánihop:)= mind kettö pedál eltört:D:D:D nah szal most kell vennem pedált..:S -
Macsek1 #1771 Sziasztok.
A segítségeteket kérném.Biciklit akarok venni, igazából aszfaltra,az asszonnyal fogyni egy kicsit.Néha egy kis erdei út, de semmi túlnagy gyilkolás.A bajom, hogy egyszerre kettőt kell vennem (az egyikre gyerekülés,stb.).Úgy 40.000ft-ra gondoltam per darab.
Hauser Grizzly-t (Tense)néztem ebbe az árba, abból van ffi-női, arról mi a vélemény?Vagy Gepida Mondo 300?
Vagy, ha valakinek van jobb ötlete esetleg, mert én nem értek hozzá, a márkákat sem ismerem.
Előre is köszi. -
#1770 Szingó – A szingó olyan gumiköpeny, ami kör keresztmetszetű, a belső beléje van varrva, és a felnire nem a körbefutó drót rögzíti, hanem ragasztó, ami a szingó belső felületét takaró textilszalagot és a felnit rögzíti egymáshoz. A szingós felninek ezért nincs pereme, hanem homorú felületű, hogy a virsli alakú szingó szépen felfeküdhessen rája. -báj Galad
nekem ugyan olyan széles az első mint a hátsó :) -
GabiWong #1769 Köszi a választ!
Lenne pár kérdésem.
Mi az hogy szingós ?
Az első és a hátsó gumiköppenyre is az van irva, hogy 622 x 25C, viszont a hátsó kerék vastagabb ez nem világos :).
-
#1768 singós a felnim, ezért sokat nem tudok válogatni és így szingós tufót használok, viszont ha nem szingós a felnid akkot egy jó kis continentált vagy vittoriát vennék.
conti ultrasport
vittoria rubino
vittroia roma -
GabiWong #1767 Sziasztok,
országúti bicajra mien külsőt érdemes választani ?
(sima városi kátyus használatra) -
#1766 köszi,ezt nem tudtam,most már megnyugtathatom apámat,és nem kell átutazni a fél várost hogy bicajt nézzek -
#1765 van
1 év garancia, jótállás kötelező
törvény van rá, ha tetszik a kereskedőnek ha nem -
#1764 nem tudjátok hogy ebikeon van-e garancia?mert polarix-nél nincsen írva de kiváncsi vagyok rá -
#1763 jah piacteret én is nyálazom folyamatosan... -
#1762 jaj még egy alap oldal van amire néha nyálcsorgatni megyek :DDDDDDDDDD
http://bikemag.hu -
#1761 Ha kisebb megoldás akkor.
Csak egy váltót is kell venned. Az ugy a legolcsóbb akkor. Ezt megvesezd
4200ft plusz egy váltó mondjuk az lehet egy 5000ft körül. Szerintem egy 12-ből megvan. És ha most is 7-esed van akkor váltókar sem kell venned. -
#1760 Köszi az árakat majd meglátom.
A linken lévö racsni elviekbe 11-34-es fogosztásu tehát 2 fogaskerék is kisebb mint az enyémen ezért gondoltam hogy jo lehet, de sajna akkor nem jo a váltom hozzá :( -
#1759 Hátha mentes racsnid van. Akkor nehéz az üg mert azt nem tudod csak komplett kerékkel 8-asra cserélni.
A Megarange váltóra rá van irva az hogy az az. De az meg a másik fele hogy ezel nem oldódik meg a gondod. És méghozzá azért nem merz a ,egarengnek a kicsi foga sem kisebb mint egy sima racsninak. Annak csak a felső tányérja nagyobb.
Magyarul ha ilyen gondod van csak ezek a lehetőségek jöhetnek szóba:
Cserélsz egy kereket és veszel 8-as fogaskoszorut. (+váltókar+váltó)
Cserélsz egy első hajtókart (monoblokkal) és teszel rá egy nagyobb tányért felülre.
Ha ezeket nem tudod megtenni, és a mostani első hajtómüvedről nem bontható a tányér akkor sajnos nem fogod tudni ezt megoldani.
Minimum 16-20 ezer forint ez a javiás kb.
Ha a kerék és a váltzó cserét válsztod az kb.
Kerék: 15000ft (alaphangon)
váltó (5000ft)
fogaskoszorú: 4000ft
váltókar: 4000ft (párba 8000ft)
ez: 28000ft
Ha a hajtókart cseréled:
Maga a kar kb: 12000ft (persze lehet jóvalk drágább is) ez a Truvati FiveD ára
Monoblok: 3000ft.
Ha uj tányért raksz az kb 4000ft de ez nem biztos hogy kell mert lehet olyan kart venbni amin nagyobb van.
ez kb: 19000ft
tányér nélkül 15000ft.
Szóval ez olcsóbb, és ezzel drasztikus változást érhetsz el. -
#1758 Csak nem tudom hogy a thurney váltom az megarange-e.Egyébként csak 7-es menetes racsni van most rajta.Ha meg le akarnám cserélni a 8-asra akkor vehetnék uj váltot és váltokart is és még az agy se biztos hogy jo lenne hozzá.
Köszi a leirást,de mint irtam most minden a leggyorsabb menetre van állitva(elöl a legnagyobb, hátul a legkisebb) és igy szalajt, ha visszaváltanék akkor olyan mintha leesett volna a lánc olyan könnyen megy.
Sajna elöl is valami sima (proweel márkáju) menetes hajtokar van és nem monoblokkal igy az elég sokba lenne kicserélni, föleg egy 30eFt-os bringán.
Ezért gondoltam hogyha a fogaskoszorut cserélem csak, akkor meguszom olyan 2-3eFt-bol.
Csak nem tudom hogy melyik lenne jo választás ami nagyobb áttételt ad a mostani 14-28-asnál és menetes felfogatásu 7 sebességes.Ha valakinek van ötlete az szoljon.