22335
11330766891279474906.jpg
  • gabber_saviola
    látszik, hogy nem értek a BMX-ekhez :)
  • gordon 24
    Egyik kell sem csinálsz hülyeséget. Mind2 jó márka, de asszem én is a Rock Machinet venném.
  • kuks
    hát én jobban húzok a Rock Machine-felé, de én nem nagyon értek a bmx-hez, és ezért kérem a segítségeteket. Minnél előbb, ha lehet.
  • gabber_saviola
    outis vagyok, ezért lövésem sincs a BMX-ekről, de nekem Mongoose név jobban cseng.
  • kuks
    Hozzáértők segítségét kérem:
    az elkövetkező napokban tervezem megvenni a két cajgli egyikét. Sztetek melyik a jobb, és miért?
    cajgli 1
    cajgli 2
    Előre is kök!
  • bardocz
    sok marha azt hiszi mert hogy van egy 20 tonnás gépe amihez nem sok ész kell ő az isten,én csak budafoknál a felüljárón mentem át egyszer hogy ne keljen este 10kor kerülnöm,szerencsére üres volt akkor
  • gabber_saviola
    Buszvezetők terrorizálnak bicikliseket Budapesten
    http://index.hu/kultur/eletmod/busz0719/
  • Saddalim #1790
    üdv
    annyit kérdeznék, hogy létezik-e olyan kormány, amin gyárilag beépített lámpa(k) vannak, a rúdon belül persze. megtelt a kormányom, és helyet kéne csinálni :P
    kösz
  • gabber_saviola
    A bringák között egyre több a karbon, az alkatrészekben a műanyag, a mellekben a szilikon, valami azonban nem változik: A Campagnolo sapka! A világbajnoki csík úgy látszik, örök, mint ahogy a lágyan ívelt Campa-felirat is.

• gabber_saviola
    Tufós sapka üt nem kicsit :D

ez sem gyenge :O

• gordon 24
    Hányszor meg akartam tanulni:D Sose fogom:D
  • gabber_saviola
    vasárnapomat a kerékfűzés megtanulására áldozom :P
  • gabber_saviola
    mielött megvennéd, szeretnék sporólni neked 8ezer forintot :P
  • Amse
    én őt akarom megvenni :D
    mennyibe?
  • gordon 24
    Ez igen!! Gratula hozzá! Ha kész a gép mindenképpen fotot kérünk!!!
  • gabber_saviola
    [center]

Pinarello váz carbon villával megrendelve

[IMG] http://www.bikeexpress.hu/media/product/499.jpg[/IMG]
  • gabber_saviola
    köszönöm szépen
  • gordon 24
    Boldog szülinapot!
  • ppk
    baszottjó .-D
  • ctbicaj
    Sziasztok! Adnátok tanácsot, hogy a DEMA Merano, a KTM Life Joy és a Gepida Alboin közül melyikre érdemes rákattanni? Városban és 1-2 napos túrákon használnám.
  • bardocz
    XD
  • gabber_saviola
    hát ezt látni kell mindenkinek, mert kaj bekakiltam rajta :ASDdsdasasd

odaférnék a Campámmal? :ASdasdasdasdas
  • repvez
    Azokat ugy állitottam be hogy mindkét végálásba beállitva a váltot hozzáigazitottam az ütközöhoz, hogy ne tudjon leváltani a fogsorrol, de azon kivül még van egy csavar hátul és a bovdennél is lehet tekerni valamit.Esetleg azzal mit lehet kezdeni hogy feszesebb legyen a lánc vagy messzebb legyen a válto gorgoje a fogsortol, mert majdnem összeér vele.
  • gabber_saviola
    van 2 csavar a váltón egyik felel a kifelé másik meg a befelé állásért. tekergesd és rájössz, annyira nem nehéz (elpaszni úgy sem tudod)
  • repvez
    Tudna nekem valaki egy leirással tanácsot adni hogyan kell a hátso váltot beállitani?
    Mert sikerült kicserélnem a fokaskeréksort és most nem vált le a legalsora és a legfelsöre és az utolso elöttin is ugrik a lánc.
    Egy shimano thurney váltom van 7 seb. fogaskoszoruval.
  • Balazs15
    hi all

Nekem egy Hauser five5-om van és igen bika de a pedálok...ehhh nah szal Kamara erdö=bánihop:)= mind kettö pedál eltört:D:D:D nah szal most kell vennem pedált..:S
  • Macsek1
    Sziasztok.
    A segítségeteket kérném.Biciklit akarok venni, igazából aszfaltra,az asszonnyal fogyni egy kicsit.Néha egy kis erdei út, de semmi túlnagy gyilkolás.A bajom, hogy egyszerre kettőt kell vennem (az egyikre gyerekülés,stb.).Úgy 40.000ft-ra gondoltam per darab.
    Hauser Grizzly-t (Tense)néztem ebbe az árba, abból van ffi-női, arról mi a vélemény?Vagy Gepida Mondo 300?
    Vagy, ha valakinek van jobb ötlete esetleg, mert én nem értek hozzá, a márkákat sem ismerem.
    Előre is köszi.
  • gabber_saviola
    Szingó – A szingó olyan gumiköpeny, ami kör keresztmetszetű, a belső beléje van varrva, és a felnire nem a körbefutó drót rögzíti, hanem ragasztó, ami a szingó belső felületét takaró textilszalagot és a felnit rögzíti egymáshoz. A szingós felninek ezért nincs pereme, hanem homorú felületű, hogy a virsli alakú szingó szépen felfeküdhessen rája. -báj Galad

nekem ugyan olyan széles az első mint a hátsó :)
  • GabiWong
    Köszi a választ!

Lenne pár kérdésem.
    Mi az hogy szingós ?

Az első és a hátsó gumiköppenyre is az van irva, hogy 622 x 25C, viszont a hátsó kerék vastagabb ez nem világos :).
  • gabber_saviola
    singós a felnim, ezért sokat nem tudok válogatni és így szingós tufót használok, viszont ha nem szingós a felnid akkot egy jó kis continentált vagy vittoriát vennék.

conti ultrasport
    vittoria rubino
    vittroia roma
  • GabiWong
    Sziasztok,
    országúti bicajra mien külsőt érdemes választani ?
    (sima városi kátyus használatra)
  • bardocz
    köszi,ezt nem tudtam,most már megnyugtathatom apámat,és nem kell átutazni a fél várost hogy bicajt nézzek
  • Mike at home
    van
    1 év garancia, jótállás kötelező
    törvény van rá, ha tetszik a kereskedőnek ha nem
  • bardocz
    nem tudjátok hogy ebikeon van-e garancia?mert polarix-nél nincsen írva de kiváncsi vagyok rá
  • Amse
    jah piacteret én is nyálazom folyamatosan...
  • gabber_saviola
    jaj még egy alap oldal van amire néha nyálcsorgatni megyek :DDDDDDDDDD
    http://bikemag.hu
  • gordon 24
    Ha kisebb megoldás akkor.
    Csak egy váltót is kell venned. Az ugy a legolcsóbb akkor. Ezt megvesezd
    4200ft plusz egy váltó mondjuk az lehet egy 5000ft körül. Szerintem egy 12-ből megvan. És ha most is 7-esed van akkor váltókar sem kell venned.
  • repvez
    Köszi az árakat majd meglátom.
    A linken lévö racsni elviekbe 11-34-es fogosztásu tehát 2 fogaskerék is kisebb mint az enyémen ezért gondoltam hogy jo lehet, de sajna akkor nem jo a váltom hozzá :(
  • gordon 24
    Hátha mentes racsnid van. Akkor nehéz az üg mert azt nem tudod csak komplett kerékkel 8-asra cserélni.
    A Megarange váltóra rá van irva az hogy az az. De az meg a másik fele hogy ezel nem oldódik meg a gondod. És méghozzá azért nem merz a ,egarengnek a kicsi foga sem kisebb mint egy sima racsninak. Annak csak a felső tányérja nagyobb.
    Magyarul ha ilyen gondod van csak ezek a lehetőségek jöhetnek szóba:

Cserélsz egy kereket és veszel 8-as fogaskoszorut. (+váltókar+váltó)
    Cserélsz egy első hajtókart (monoblokkal) és teszel rá egy nagyobb tányért felülre.

Ha ezeket nem tudod megtenni, és a mostani első hajtómüvedről nem bontható a tányér akkor sajnos nem fogod tudni ezt megoldani.
    Minimum 16-20 ezer forint ez a javiás kb.

Ha a kerék és a váltzó cserét válsztod az kb.
    Kerék: 15000ft (alaphangon)
    váltó (5000ft)
    fogaskoszorú: 4000ft
    váltókar: 4000ft (párba 8000ft)
    ez: 28000ft

Ha a hajtókart cseréled:
    Maga a kar kb: 12000ft (persze lehet jóvalk drágább is) ez a Truvati FiveD ára
    Monoblok: 3000ft.
    Ha uj tányért raksz az kb 4000ft de ez nem biztos hogy kell mert lehet olyan kart venbni amin nagyobb van.
    ez kb: 19000ft
    tányér nélkül 15000ft.

Szóval ez olcsóbb, és ezzel drasztikus változást érhetsz el.
  • repvez
    Csak nem tudom hogy a thurney váltom az megarange-e.Egyébként csak 7-es menetes racsni van most rajta.Ha meg le akarnám cserélni a 8-asra akkor vehetnék uj váltot és váltokart is és még az agy se biztos hogy jo lenne hozzá.
    Köszi a leirást,de mint irtam most minden a leggyorsabb menetre van állitva(elöl a legnagyobb, hátul a legkisebb) és igy szalajt, ha visszaváltanék akkor olyan mintha leesett volna a lánc olyan könnyen megy.
    Sajna elöl is valami sima (proweel márkáju) menetes hajtokar van és nem monoblokkal igy az elég sokba lenne kicserélni, föleg egy 30eFt-os bringán.
    Ezért gondoltam hogyha a fogaskoszorut cserélem csak, akkor meguszom olyan 2-3eFt-bol.
    Csak nem tudom hogy melyik lenne jo választás ami nagyobb áttételt ad a mostani 14-28-asnál és menetes felfogatásu 7 sebességes.Ha valakinek van ötlete az szoljon.