22335
-
#1997 Köszönöm szépen, pont egy ilyen listára vágytam! :) -
#1996 Nem menetes, hanem van benne Golyo aszthiszem. Aminek van egy olyan mozgás tere ami bent mélyen kezdődik és kijebb jön. Amikor a kar elmozdul akkor a három golyo elindul és kigurul arra a részre ahol kijebb van. És ezzel a mozgással bejebb tolja azt a részt amin a fékpofa van. Remélem érted:D Az RSt fékje igy müködött. Nem tudom hogy mindegyik ilyen-e de az rst ilyen volt. -
#1995 érte már,köszi!
amúgy a kar ami mozog úgy működik,hogy menetes,és amikor behúzod,akkor beljebb tekeri magát,ami benyomja a fékpofát? -
#1994 Hát ugy, hogy az a kar ami mozgatja a poát tulságosan sokat tud mozogni. Ezért meg tud szorulni. Igazából mechanikusnál annyira nem veszélyes mert utánnna szét tudod szedni, de nem tesz jót neki. -
#1993 hu köszi,ezt jó tudni:) majd akkor keresek valami fémlapot,ami olyan vastag mint a tárcsa,és azt odarakom
amúgy a mechanikus hogyan tud öszeakadni?mert ott csak az egyik fékpofa mozog,legalábbis nálam -
#1992 Egyre kell csak vigyázni! Amikor kiveszed a kereket rakj a két pofa közé valamit, mert ha esetleg szállitásnál stb behuzodik a fékkar kitudja nyomni a dugaytut (ha olajos) vagy összeakad (ha mechanikus). -
#1991 akkor jó:-)
na holnap valószinü elmegyek bowdenért,meg láncért,és kipróbálom milyen a fék:) -
#1990 Nem. Semmi baj nem lesz! -
#1989 az ugye nem baj,ha a mosásnál a tárcsféket víz éri,és ugye nem lesz tőle baja? -
#1988 az eléggé jó;) -
gettobuxa #1987 ohh köszi mindenkinek :)
Suntour XCT, út: 100 mm, rugózás: acélrugó, állítható előfeszítés
kicsit nehéz amúgy az eleje, azt írják 13,4 kg az egész bringa, az jónak számít? (gondolom ennyi pénzért igen) -
#1986 gyönyörű,grat hozzá! a telója milyen márkájú? -
#1985 legjobb -
gettobuxa #1984 jah, jó fotó :) kicsit sötétebb a narancssárgája..
még az előzőről megvan minden kiegészítő, kínai km óra meg minden :)
csak a kulacs/kulacstartó nem passzol színben :) -
#1983 "Tartsd üresen a jövő hét vasárnapodat, ha tenni szeretnél a szmog ellen!"
nagyon szép kerékpár, lámpát is vettél hozzá? :) -
gettobuxa #1982 én a 6.ker bringaboad-ban vettem tegnap ezt :)
szétnéztem vagy 8 boltban, és 100e-ért (105)ez volt a legjobb szerintem. elég gyenge a felhozatal, sok helyen még nem is voltak idei bringák. az egyes boltok honlapjai meg kész röhej, sehol nem találkoztam azzal a bringával, amit a neten kinéztem...
na mindegy :) jövő vasárnapról tud valaki valamit mi lesz ez a szmogstop vagy mi?
-
#1981 montenbájkokhoz én nem értek, mivel outizom. de:
Hol lehet a legjobb biciklit venni adott összegért? LINK
Budapesti bringaboltok listája LINK -
#1980 És mit javasolsz, hol érdemes nézelődni? Igazából fontos, hogy hol veszem meg? Legyen olcsóbb mint a többi helyen és ámen nem? Lehet nem jól látom. -
#1979 szerintem ebájkot ne erőltesd, van szívás vele. céemen mét topikot is találsz róla, hogy miért. -
#1978 nah megcsináltam úgy,hogy kézzel húztam be,és már így is jobb lett:) meg beállítottam a másik fékpofát,hogy közelebb legyen a tárcsához -
#1977 még nem tudom rendesen behúzni,mert nincsen bowden,de köszi a tanácsot!amúgy amit rendeltem kézkrém a bicóra,teflont tartalamz,úgyhogy új láncot bekenem vele,és az tartós lesz majd:)
jah és befogni nem fog be,a legnehezebb rész a kerék kivétele volt,elfelejtettem kiakasztani a féket,és nem értettem miért nem jön:D -
#1976 Az normális. Nincs benne semmi visszatolo dolog (rugo stb) Ugyan uyg müködik mint az autóknál maga a tárcsa tolja vissza a betétet. Tehát neha surlódik rajta. Az nem normális ha meg is fogja!
Ugy állids be hogy lazids meg azokat a csavarokat amik a féknyerget fogják fel a konzolra, majd huzd be a féket, és behuzott állapotába huzd meg a csavarokat. Igy teljesen középen lesz! -
#1975 igen azt majd megkérdem :D
dehát ha 75 akkor csaknem a bico -
#1974 ajon a bicili vagy a tulaj sérült meg? -
#1973 szeretnék tanácsot kérni töletek ismét erről a polarx-ről. sztetek milyen? ára 70-75 -
#1972 az normális,hogy a tárcsafék miután felraktam nagyon picit befog?hallom ogy surlódik a tárcsához a fékpofája,de tényleg csak kicsit,ennek be kell kopnia? -
#1971 Magellan Polaris vs. Merida Sub 40V -ről mi a véleményetek? -
#1970 hát én sajna csak ebikt ismerem rendesen,és korrektek,mást nem tudok -
#1969 Ebike-n nem találtam meg ezt a típust, de máshol néztem és tetszik :) Egyébként hol érdemes nézelődni? -
#1968 hát én a magellan polarist javasolnám ha nem muszály ebből a két márkából venned,sajna ebike szarakszik ezért nem tudom most linkelni:S -
#1967 Illetve még érdekelne, hogy ha nem Merida akkor esetleg mi a véleményetek a Kelly's és egyéb gépekről. Mert azok között is van ami tetszik. -
#1966 elképzelhető ma érkezik a fék:)) jövőhéten elviszem szervízbe,felrakjuk a haverommal,meg neki a monoblokkot,nekem átkenjük,aztán hagy szóljon,lehet menni bicózni:) -
#1965 Halihó! Szeretnék egy Merida MTB-t amatőr felhasználásra, kirándulni, olyan 80-90e Ft környékén. Tudnátok ajánlani egy típust? Mire figyeljek vásárlásnál? -
#1964 iagzán nincs mit -
#1963 Köszi a tippeket! -
#1962 2 éve outival járok munkába és mindenhova, azelött montival közlekedtem. Nem kell félni az útviszonyoktól, ahol egy monti elmegy ott egy outi is.
Ha használt outit akarsz, akkor irány a BIKEMAG, de adok mellé mérettáblázatot is:
155-165 cm -51 cm
165-170 cm 51-53 cm
170-175 cm 53-55 cm
175-180 cm 55-57 cm
180-185 cm 57-60 cm
185-190 cm 60-62 cm
190-195 cm 62-64 cm
195-200 cm 64- cm
Sok kerékpáros egy helyen: CRITICALMASS , itt sok infót megtalálsz. -
#1961 Hát, ezek elvileg nem mountain bike-ok, hanem trekking/cross bicók, amik kifejezetten közútra vannak (28-as vékonyabb kerekek). Az országúti nem hiszem, hogy kényelmes lenne nekem, és félek tőle, hogy nem a legjobb a magyar útviszonyokra... Persze neked több tapasztalatod van e téren. Használt országútit hogyan érdemes választani? -
#1960 Én inkább egy használt országútit vennék ebből a pénzből. Ezt azért mondom, mert Én Dél-Budáról járok be dolgozni a belvárosba, és ezen a távon jóval gyosabb vagyok outival, mint egy 100kilós montival. Aztán nem elhagyagolható szempont, hogy egy outit olcsóbb üzembentartani mint egy montit. Természetesen nem a montembájkozást akarom lehúzni, de az nem a belvárosba való.
-
#1959 Sziasztok! Szeretnék egy olcsó, de megbízható és használható biciklit, elsősorban Bp-n munkábajárásra (vagyis főleg bicikliút, autóút). Kinéztem két gépet, kíváncsi lennék, szerintetek melyik a jobb vétel (az árkülönbség figyelembevételével persze), és hogy miért.
Kelly's 07 Result - 37.900Ft
Merida '07 Crossway 6-SX - 49.900Ft -
#1958 jóéjt,én is lassan megyek