1125
Az Univerzum - néhány tény, amelynek ismerete megkönnyíti benne az életet:
-
#85 Nekem se... -
#84 Király. Jöhet még indfó ezerrel! :D
(de ez a Marvin akkor se tetszik :P) -
#83 http://douglasadams.se/movie/
a 42. legnagyobb fanpage :) soksok infoval a filmről, ritka hang és képfelvételek, stb stb... -
#82 az első nagyinterjút a forgatókönyvíró csinálta önmagával - bízom ebben a fickóban, nagyon normálisan áll hozzá a dolgokhoz. -
#81 Egy oldal a forgatásról - az első felvett jelenet!!!
És a film hivatalos oldala - interjúk, stb -
#80 De remélem nem estél pánikba... :) -
#79 hihi :) néztek furán a boltban a nyakamban lógó törölközőre :)) -
#78 Nagy kár Douglas Adamsért. Egy zseni volt. -
#77 -
#76 The next day is towel day. :-) -
#75 -Towelday- -
#74 Jackson nem angol... és nem biztos, hogy rajongó :o)
mit kell tudni a towel-dayről? aznap szépen mindenki számára látható helyen hordasz egy törölközőt, és ha valaki furán néz rád, megérdemli. -
#73 Nekem se jött be először a sorozat, de aztán megszoktam a gagyiságot, és el kezdtem szeretni. A jelmezek nagyon ott vannak!
A film szereplői meg sztem jól el lesznek találva.
Fordot én sem fekának képzeltem, de nem rossz 5let.
Ad még egy kis cinizmust az idegen érzéshez, az arca meg tipikus Betelgeusi. :o)
A trilliant játszó hölgy hajának színét meg nyilván festeni fogják.
...amúgy minden színészt jó filmben láttam eddig, nagy baj nem lehet.
Bár rendezőként egy Peter Jackson-t tudnék elképzelni... -
#72 Ja és megnéztem a sorozatot és eleinte nem tetszett Marvin, de aztán nagyon jónak találtam. Tipikus 70-es évekbeli sci-fi jelmezek rulz! :D -
#71 tud valaki valamit a május 25-ei törölközőnapról? -
#70 a képi világ egy dolog - nagyon, nagyon régi a sorozatka.
viszont a történetben vannak más elemek, ahogy a rádiójáték és a könyv is más és más, és ha valami miatt, akkor emiatt érdemes megnézni és meghallgatni (persze a másodikat csak megfelelő angoltudással) - sok olyan poén és mellékszál van bennük, ami csak ott szerepel. és persze Marvin hangja etalon :) -
#69 nemtom, en beleneztem a filmbe, de 2 perc utan kikapcsoltam. valahogy nem akartam lesullyeszteni egy kepi vilagba azt amit ott olvastam. meg nem is igy kepzeltem el -
#68 ööö :) másik fórumon :)))
szóval a filecserélőkön megtalálható, 6 epizód dvdrip, magyar felirat könnyedén van hozzá, plusz megrendelheted eredeti dvd-n is :) -
#67 hol? -
#66 dehogynem, írtam a forrásokat. -
#65 Télleg, nem tölthetőek le valahonnan a régi filmek? -
Zhertun de Royg #64 Amióta elolvastam meg megnéztem, félek az egerektől. -
#63 Tényleg, és abban járta körben a galaxist mielőtt hazatért. -
#62 nem, az elejétől a sáros köntösében rohangászik... -
#61 Én meg aszittem, hogy a kőkori Föld utáni időutazás közben került rá a köntös (mikor a nyuszit kicserélték reklámszatyorra :D). -
#60 de de, amikor Arthur nézi a kettős naplemente/napfelkeltét, és Marvin közli, hogy igen látta már, és rettenetes :o) -
Zhertun de Royg #59 vagy nem? -
Zhertun de Royg #58 #56-os kép ottvan amikor mászkálnok a bolygón és bálnahúst találnak -
#57 ez a régi, az újra volt link a douglasadams.com-on, csak most jól nemtalálom :) -
#56 persze, és Ford-ot fehérnek... ennyi szabadság engedtessék már meg :) (nekem csak a hangja igazán fontos... Stephen Moore-t rá KELL venni, ő annyira tökéletes hang volt idáig :) )
-
#55 Nem is tudom. Én a lerások alapján egy ember magasságú és testarányú szóval normál emberi méretekkel rendelkező robotnak képzeltem. Kicsit olyannak mint a KOTOR-ban HK-47-et, csak persze fehérben és kicsit deprimáltabb mozgással. :-)))
Amúgy hol az a CG kép? :D -
#54 marvin teljesen jó így is :) van róla CG kép, és tiszta depressziósan tud mászkálni... legalább olyan jó, mint a régi filmsorozat-beli :)) -
#53 Kavula jól hangzik (bár mióta láttam mit tettek Marvinnal nem sok reményt fűzök a múvihoz). -
#52 http://www.douglasadams.com/news/
nem árt olvasgatni, itt van ki lesz Kavula :) -
#51 Bakker, ez lesz Marvin!
-
#50 Pont most olvasom a könyvet megint. Gondolom a fordjtó magyarosította a nevüket. Lehet, hogy a reinkarnálódó szerencsétlenségre gondoltak és esetleg Fenchurch-re. -
#49 Azt lepasszolom. :) -
#48 Akkor jó, de Zaphod tuti szőke. Vki #45? -
#47 Trillian a könyv szerint fekete hajú. -
#46 És télleg gáz, hogy Ford feka lesz.