1125

Az Univerzum - néhány tény, amelynek ismerete megkönnyíti benne az életet:
  • Dzsini
    két újabb hang:
    Richard Griffiths lesz Prostetnikus Vogon Jeltz (ő játssza Vernon bácsit a Harry Potter filmekben)
    Ian McNeice pedig Kwaltz (egy másik Vogon (talán az őr) - ő a Dűne minisorozatban Harkonnen báró)
    plusz egy képernyővédő:
    http://www.karcreat.com/HHGTGMovieSaverV1.zip
  • Dzsini
    "...and featuring Stephen Fry as 'The Book'
    It is confirmed. Well, it was confirmed last week but it has now been announced. The movie's narrator - 'The Book' - will be Stephen Fry. "

Stephen Fry lesz a narrátor/Könyv :) jó választás, nagyon nagyon jó hangja van ilyesmire. én jónéhány audiobookot hallottam általa felolvasva, DA jóbarátja volt, és a brit kiadású Salmon of Doubt-hoz ő írta az előszót.
    így kommentálta: "Douglas barátjaként, és az Útikalauz nagy rajongójaként a felkérés, hogy én legyek a Kalauz hangja olyan, mintha a szülinapod karácsonykor lenne, a kandallóra akasztott zokniban egy nyerő lottószelvényt találnál, és beborítanának csokoládéval." - azt hiszem örül :)
  • Dzsini
    biztos lesz többi is, de vele kezdenek :)
  • Sephi
    De vaon miert csak Marvin van... tobbiek nem lesznek?
  • Dzsini
    Marvin akciófigura :) - csak 18 font, ez már elgondolkodtató :)

• Aquir
    yess!! :)
  • Sephi
    Majd csak eljon... mennyi jo film lesz majusba baszus!
  • Lacee
    csak lenne már május! :)
  • Sephi
    Ayayaya!
  • Hmuda
    Tilláromhaj!
  • Dzsini
    akkor írj vogon verset :)
  • Punkerwork
    5$-ért még meg is venném a bögrét, de 50.....
  • Dzsini

az első "mercsandájzing" cuccok - vogon bögre, toll és tűzőgép. 50 dollárért darabja. a 3ból 1 működőképes (a bögre), és megrendelhető ITT
    1000 számozott darabban készülnek (a 0042-est az aicn-en lehet megnyerni a vogon költészeti versenyen) itt lehet próbálkozni
  • Dzsini
    szép remények, hogy lesz negyedik/ötödik film is :) úgy legyen :))
  • Dzsini
    engem Zaphod kárpótol mindenért :) annyira Galaxis Elnöke beállása van, bár kiváncsi leszek hogy lesz végülis ez a fej-dolog megoldva... hogy beszélget önmagával, meg ilyesmik...
    Mos Def mint Ford szintén tetszik, majdnem olyan a törülközője mint az enyim :D
    Trillian kellemes, bár én az eredeti sorozat miatt szőkének képzeltem :)
    Marvin meg... hát, kicsit nekem nagy a feje, de látni kell mozgásban, hogy ebből hogy lehet kihozni az "azt a rettenetes fájdalmat végig a baloldali diódáimon" érzést.
  • Hmuda
    Marvin szerintem is irtóra nem úgy néz ki, ahogy a könyvbeli leírások alapján elképzeltem (még a régi sorozat marvinja hasonlít rá a legjobban), Trilian meg kicsit kislányos, de ez viszont nem baj, csak majd menjen rá a riporternő szerep. :-)
  • RelakS
    marvin nagyon szaaaaar :(
  • Dzsini
    ja, és az infok Zaphodról - a 3 kéz meglesz, a második fej viszont az első alól jelenik meg (én ezt nem tudom elképzelni igazán, de ez az info róla : " it comes from underneath his already existing head." " "Zaphod's second head comes from underneath his already existing head." In other words, he has two faces on one head, one above the other, rather than the traditional Y-shaped spinal column."

és megkezdődött a 4. rádiósorozat szereplőválogatása a plusz szerepekre.
  • Dzsini
    Alan Rickman lesz Marvin hangja :(((( Stephen Moore-t akarom...
  • Dzsini
  • Dzsini
    igen, látszik is, hogy a válla szélesebbre van csinálva, valószínűleg oda lesz "ráépítve"
  • Aquir
    nekem is :))

viszont volt egy rész a barlangjáratokban (miután leszállnak a frissen szerzett arany szívvel Magrathea-ra, az elveszettnek hitt bolygóra), amikor igaz, csak a jelenet pár másodpercére, de teljesen élethű volt (éppen beszélt a normál feje, aztán mielőtt elindult volna, a másik Ford felé fordult és élethűen mondott vmit) :)
  • Hmuda
    Nekem tetszett az a megoldás. :-)))
  • Sephi
    Szerintem tuti digitalisan lesz felteve a masik fej. A regibe kicsit gyugyen nezett ki dehat az akkori technikaval ...
  • Hmuda
    Jah, nem szóltam, itt még nem lehet eldönteni. De remélem kétfejű lesz.
  • Hmuda
    Hm, Zaphod egyfejű-kétkezű lesz? :-(
  • Aquir
    jó nézkio :)
  • Dzsini
    forgatási képek... érdekel valakit egyáltalán?
  • Dzsini
    jövő májustól:
    "jaj, láttad már azt az új filmet? A címe valami galaxis-izé! Tudod, volt benne az a szőke pasi-hogy az milyen cuki volt!"
  • RelakS
    Én a könyvewt olvastam!

"-ÁÁÁIÁÁÁUÁÁÁIUÁÁÁ!- Tette hozzá Lucy."
  • Punkerwork
  • Dzsini
    frissült a hivatalos oldal. aki nem tudja az url-t szégyellje magát ;)
  • Sephi
    OFF

Most jaccotam vegig a Discworld 2 -es jatekot es naon utos volt a konyvbol jolismert szereplokel beszelgetni es a hires helyszineket meglatgatni :DD
  • Lacee
    valami hírmorzsa, kilopott kópia a filmből esetleg? :)
  • Dzsini
    volt egy verseny a BBC-n, hogy bővítsük ki egy kicsit a "Mostly Harmless"-t...

a nyertes pályamű:

Guide Entry: Planet Earth

by Adam Cole-King

Nitrogen-oxygen atmosphere. The surface is 71% aqueous sodium chloride, the rest being land, ice-caps and absurdly large retail parks. There are four dimensions including time, which is linear but relative. Good quality towels widely available.

The huge diversity of carbon based life forms is unmatched anywhere in the Galaxy, though undervalued by the locals and sadly declining. The population of countless trillions consists of unicellular algae and mostly harmless bacteria, with significant minorities of insects, vertebrates and estate agents. All resources and technology, such as it is, are controlled by an elite of small rodents, manipulating six billion bipedal primates who lord it over everyone else (see GOLGAFRINCHAM). They have divided the planet into about 200 ‘countries’, mainly to have incessant wars and other competitive events.

You could spend many Earth years sightseeing, which is handy since leaving is difficult. Some must-sees for a short visit are:

Norway and New Zealand. The finest fjords in the Galaxy, with no admission charge.

Deep ocean. Top galactic backpackers’ hangout, but virtually unknown to the locals. The dolphins are friendly, if rather smug.
    New York. Ridiculous place. You’ll love it.

Pyramids, Egypt. Spectacular, but usually crowded with stranded Betelgeusians looking for a shortcut home.

Rickmansworth, European Union. Nothing to see, but there’s a palpable air of something really important going on. If you find out what, please sub-etha-mail us.

Getting there: The nearest hyperspace terminal is the Western Spiral Arm administrative centre of Alpha Centauri. Traffic between AC and Earth is light, but you could sneak onto one of the Vogon construction ships working in the area.
  • Hmuda
    Télleg nem sok minden változott a teaserben de ez is valami. :-)
  • Sephi
    Naon remelem :D
  • Dzsini
    concept artok vannak ezen az oldalon is, meg a nemhivatalos movie-page-en. a hivatalos meg nemsoká frissülni fog.
  • Sephi
    Har marhara sokat valtoztattak :DDD

En mar remeltem kepeket vaze....
  • Hmuda
    Akkor folytatom a töltést. :-)