1125
Az Univerzum - néhány tény, amelynek ismerete megkönnyíti benne az életet:
-
#125 Milyen szerencsenk van hogy te ilyen okos vagy!
-
#124 hááát, én egy szerencsétlen angol pancsernek képzeltem el, de ha jól tudja visszaadni akkor még így is ok, amúgy is, ha nincs a fi.lmben néger akkor mar betiltjáék mert hogy fasiszta -
#123 már megbocsáss, de aki 1 fórumon 10 hozzászólást olvas csak el egy számára fontosnak tűnő témáról, az nagy szűklátókörűségről tesz bizonyságot. -
#122 Talan azert nem mert "minek ha ide is leirjak vegul?" -
#121 könnyen lehet, hogy igen - a szereplőválogatás még a halála előtt elkezdődött.
(látszik, hogy úgy alapvetően mindenki csak a fórumot olvassa (abból is az elmúlt 10 hozzászólást), külső forrásokat még csak véletlenül sem) :( -
#120 Szerinted DA tudott rola hogy neger lesz Ford? -
#119 mihez képest nem kellene változtatni? van 3 fő verzió idáig, és mind más :)
az eredeti a rádiójáték, annak a 12 epizódja adta az első 2 könyv egy részét... meg a harmadikból pár részletet... aztán a könyvek és a rádiójáték alapján csináltak tvsorozatot, amiben megint csomó minden másképp volt.
és a mostani filmhez DA természetesen megint átalakította egy kicsit a sztorit :) a szereplők maradnak, a fő eseményszál marad, a többi meg ismét meglepetés lesz :) -
#118 Szóval változtatnak a történeten? Hát...ez nagy kár. -
#117 Salmon of Doubt vagy magyarul a Kétség lazaca... igen olvastam. plusz nagyjából minden mást is, amit ő vagy róla írtak. és sehol se rémlik, hogy fajgyűlölet réren bárhol említést tett róla, hogy ki milyen színű. -
#116 Nem akarok kotekedni veled de te olvastad a "The solomon of doubth" (vagy hogyirjak) c. konyvet? Douglas utso konyve... -
#115 mivel a film alapvetően egy újraírása a történetnek, és rengeteg részletében más, mint a könyv, a rádiójáték, vagy a tvsorozat, innentől bolond az a "rajongó" aki hű illusztrációt vár.
a hajjal egyetértek, bár láttam már vörös hajú afroamerikait :)
-
#114 egyetértek a hozzászólásod végével, hogy túl kéne lépni ilyen apróságokon, mint a szín. Viszont egyetlen kitétel: míg a könyvben tényleg nins szó Ford bőrszínéről, viszont a vörösesszőke haja említésre kerül. Azért ez egy feketén furán nézne ki, nem? :)
Ennyi változás nyilván nem fog ártani a filmnek, de a "kemény" rajongók (akik a könyv minél hűebb illusztrációját várnák egy ötletes remake helyett) lehet hgy rossz néven veszik.
Huhh, de jó kis mondat lett ez, remélem azért érthető :) -
#113 SEHOL nem írták, hogy milyen a bőrszíne... angliában már hosszú hosszú ideje nem téma intelligensebb körökben, hogy ki milyen színű, fel se tűnik senkinek. illene itt is túllépni a dolgon.
egyébként természetesen végleges, hiszen április óta forgatnak. -
#112 Attol felek hogy igen... vegleges. Nalam mar ez egy rosz pont. Sot... -
#111 Én nem tudom. Lehet h csak nem gondolok bele eléggé. Persze jogos h a műben nem is, na tényleg azér érdekes lesz, ha így lesz. Sőt.. De ez végleges? -
#110 Egyebkent a trailerbe imadom a vegen hogy 42 van kialakulva csilagokbol! -
#109 NAGY FENET! Mar ne hari! Kivancsi vagyok megis mivel magyarazzak hogy Ford szinesboru! Nehogy felreerts nem vagyok fajgyulolo de ez epp olyan lett volna mintha kb az Utolso Samurai-ban Snipes jaccota volna. -
#108 nekem is furcsának tűnik kissé, bár az élmény a színésztehetségén, a hangján, a megjelenésén múlik inkább, mert ha tényleg passzol a szerephez...
remélem nagyon jól fogják visszaadni a poénos hangulatát a műnek, azt a humort lenne igazán jó viszontlátni, amelyet olvastunk... -
#107 Na nekem most alt meg a lelegzetem.
Ford -ot egy negger fogja alakitani?????????????????????
Eskuszom.... -
#106 Igen, olvastam a könyvet. :P -
#105 de az ugye tudod hogy mér 42.. :) -
#104 "We're pleased to confirm that the City of London, along with the rest of planet earth, was destroyed between 7am and 6pm on Saturday 17th July."
"Örömmel jelentjük, hogy London városa, a Föld bolygó többi részével együtt elpusztult Július 17-én, szombaton reggel 7 és este 6 között."
http://www.douglasadams.com/news/
folyik a forgatás... -
#103 Király tizer, főleg az a "42" csillagkép ütős. :D -
#102 www.antikvarium.hu -n is lehet találni jónéhány DA könyvet, onnan is megrendelhető.
amúgy a teaser mókás, sokkal többet mutat mint pl. a T3 teaser anno :)))) -
#101 hat sok nem derul ki belole... -
#100 barmelyik konyvesboltban...
vagy alexandra.hu -
#99 most olvastam el a 3.-at, es bizony vannak olyan reszek, amiket nem is lehetne erteni az elozoek nelkul, es gyakorlatilag, es magyarazza az elozoket. De eddig mind jo, de talan ez a legerthetobb. -
OPM #98 tényleg nagyon jó!
nem tudjátok, a könyvet, hol lehet kapni? (webshop?) -
switch #97 Kurva nagy ez a Teaser,nem győzök betelni vele
-
#96 nagyon kedves ötlet - a Wonderful World-el fejeződött be a tvsorozat utolsó epizódja :) -
az első Teaser:
http://hitchhikermovie.free.fr/trailer_hitchhikers.avi
-
#94 jahogy... -
#93 nem :( előfizettem online game-ra és kevesebbet játszok mint mikor ingyenes volt :( -
#92 mindig az a sok játék mi? :))) -
#91 6 részt megosztottam DC-n azóta feszt azt töltik rólam, nekem meg még nem volt időm belenézzni se :( -
#90 VÁHÁÁÁÁ
Sam ROckwell mint Zaphod egyszerűen MESTERI VÁLASZTÁS!!!!!!!!!! :-) -
egy vogon...? -
#88 Öööö.... -
#87 Remélem nem nagyon viszik tulzásba. :D -
nem árulják el mi ez, de szeirntem az arany szív terméke lesz...