Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 link
Történelem
Egy lelõtt madár
Na jó, a B-2 rõl is azért 😉
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Én legalábbis így találtam meg, de neked már elég csak ide kattintani. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
emberileg nem kár érte, viszont a számai jók voltak, mikor karaokizunk mindig eléneklek tõle egyet kettõt (nézz le rám...a kedvencem)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha valami filmrõl van szó, akkor szinte 1000%, hogy Beretta 92 😄 Általában amcsi filmekben azt favorizálják 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ilyennek hol lehet jelentkezni? Vegre egy nekem tetszo munka! 😊
BHD - igen, az volt az egyetlen resz, ami nem tetszett belole. 😞
"What is this Sarg'nt? Another taxpayer-funded Delta safari?"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Brit lapvélemény szerint az "új hidegháború" elõjele az orosz-ukrán gázvita
Az "új hidegháború" bevezetõje lehet az orosz-ukrán gázárvita - írta pénteken a londoni The Times.
A vezetõ brit napilap szerint Oroszország "posztszovjetarzenálja legerõteljesebb fegyverének bevetésével fenyegetõzik": ha Ukrajna nem egyezik bele a négyszeres áremelésbe, Moszkva vasárnap délelõtt egyszerûen elzárja a csapot. Ez nemcsak Ukrajnát fenyegeti, hiszen az Európai Unió is Oroszországból importálja gázszükségletének felét, és ennek 80 százaléka Ukrajnán át érkezik - áll a cikkben.
Így amikor Vlagyimir Putyin orosz elnök fogadta Ivan Placskov ukrán energiaügyi minisztert, több volt a tét a két szomszédos ország viszonyánál. Elemzõk attól tartanak, hogy a viszály ízelítõ lehet abból, miként fogja Oroszország külpolitikai eszközként felhasználni olaj- és gázkincsét, ha vitába keveredik a Nyugattal - írja a pénteki The Times. Chris Weafer, a moszkvai Alfa Bank fõ stratégája a lapnak azt mondta: az energia-együttmûködés váltotta fel a katonai erõt Oroszország nemzetközi hitelességének fõ elemeként, Moszkva ugyanis geopolitikai és külpolitikai törekvéseinek szolgálatába állította energiapartneri jelentõségét.
A The Times által idézett ukrán illetékesek azzal vádolják a Kremlt, hogy az Viktor Juscsenko ukrán elnököt akarja megbüntetni, amiért a politikus hátat fordított Oroszországnak, és EU- valamint NATO-tagságra törekszik. Ukrán tisztviselõk emellett azt is gyanítják, hogy Moszkva Juscsenko oroszbarát ellenfele, Viktor Janukovics visszatérését akarja segíteni a márciusi parlamenti választásokon. Rámutatnak arra is, hogy a Gazprom más volt szovjet köztársaságokba, például Grúziába és Örményországba is felemelt egységáron, 110 dollárért exportálja a földgázt, miközben a szilárd szövetségesnek, Fehéroroszországnak alig 46,68 dollárt számláz - áll a pénteki The Timesban.
A kommentár szerint Oroszország tíz éven belül a világ összes nagy piacára ki akarja terjeszteni olaj- és gázvezeték-hálózatát. Ez azonban az Európai Uniót veszélyesen függõvé tenné egy olyan országtól, amelytõl nem idegen a politikai instabilitás, és amely szuperhatalmi státusának visszaszerzésére törekszik.
amugy tudtommal nem legális...
Egyébként a lõtéri kutyát nem érdekli, ha megcsillantod a szókincsed, csak gondoltam bírsz a hatalommal, hogy mellõzd. Már csak ilyen hülye vagyok, mint egy bokánfosott mókus... =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Múltkor láttam egy filmet, ahol a vadõrök vadásztak az orvvadászokra, na az mókásabb volt 😛
Vagy elvenném tõle a fegyvert,aztán úgy küldeném vissza az oroszlánokhoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::