Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Néhány kép és egy kis történelem az F-117-rõl:

1 link
Történelem
Egy lelõtt madár

Na jó, a B-2 rõl is azért 😉

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Thx...ott baxtam e hogy gyalogsági fegyverek-et irtam be 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

[NST]Cifu
Fent, az SG bar menüjének jobb oldalán van egy keresõ, itt a legördülõ menübõl kiválasztodd a cikkeket, és a kulcsszónak megadod a kézifegyverek szót.

Én legalábbis így találtam meg, de neked már elég csak ide kattintani. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kérdés...hová tünt a cikk a gyalogsági fegyverekrõl?Egész nap azt keresem de vmiért nem találom.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Fenrir
mondjuk azért elég komolyan néz ki ahogyan viszi 😊

A halál csupán a kezdet...

I.C.ram
Elkapták a csónakos merénylõk, és egy Dán vagy Holland, vagy valami Skandináv hajóval mentették ki, ami egy új technológiának köszönhetõen besüllyedt a roncs alá, és úgy emelte ki.
I.C.ram
Dede
[NST]Cifu
Korábban szúrtam már be képet a mûanyag hüvelyes lõszerrõl, ami nemrég jelent meg. Nos úgy tünik, nem teljesen kiforrot a technológia, mivel egyes esetekben igencsak kellemetlen dolgokat mûvelnek ezek hüvelyek. Egy illetõ több hüvelynél is repedést tapasztalt a kivetett hüvelyek nyakán, az egyik hüvely nyaka pedig nemes egyszerûséggel benne maradt a csõfarban.

[NST]Cifu
Még 2004 októberében volt téma itt, a #5948-es hsz.-ben vannak még képek a Cole-ról és a Blue Merlin-rõl.

ChevyG
a képet belinkeltem más topikba is és ott derült ki, hogy ez a USS COLE
Punker
nem ezt kapták el a csónakos merénylõk?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Fenrir
megtorpedózták 😊

A halál csupán a kezdet...

ChevyG
valaki erröl tud valamit?
Kicsirigo
fous.avi

Mindig tudtam, hogy a francia pilóták mind õrültek. 😊

Csatlakozom! Azé' szép munkák, csak a témájuk izé..szal kár, h erre költik a dollármilliárdokat..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

[NST]Cifu
Köszi, igyekszem. 😊

Cifu: gratula, ha jól látom legalább két irásod is bekerült 2005 legolvasottabb cikkei közé 😊 Szép munka!

Bucser
Jimbó is kapott elvégre...elis szállt a füleivel valamerre<#whatever>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I.C.ram
Afrikában csomó nemzeti parknak vannak ilyen emberei. Nekik is érdekük a minél színesebb állatállomány, mert annál több túrista.
rotfl 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Adam II
Ezt akkor is írd majd le ha Gyõzikének is lesz<#idiota>

annak adnak akinek pénze van és kapcoslatai 😊 ezért van az hogy a fegyvertörvény mo.-n egy nagy röhej...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bezzeg az ilyennek adnak fegyverengedélyt. :-(

hát a jimmy "öngyilkosságán" még a rendõrök is nevettek, annyira lehetetlen volt amit kihámoztak a tényekbõl. azt azért tudni kell hogy nem volt éppen egy mimóza emberke, és a családtagjait rendszeresen verte részegen. vagy volt hogy mikor buliztak és vki szóvátette a hangoskodást a környékrõl lecekkel elverték jó alaposan. mondjuk roma (cigány😊 volt, tehát ezen nem kell nagyon meglepõdni, ráadásul igen kifejlett maffiakapcsolatokkal, amit meg érthetõ okokból nem reklámoztak nagyon a tévében. mikor miskolcon volt a platánban a pultra kirakta a pisztolyát, meg volt hogy azzal hadonászott, kiabált.

emberileg nem kár érte, viszont a számai jók voltak, mikor karaokizunk mindig eléneklek tõle egyet kettõt (nézz le rám...a kedvencem)

zámbó

Sadist
Jah, hogy a Jámbor Jimmy? 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Adam II
Sejtettem ,hogy 92.

[NST]Cifu
Jimmy, mint Jimmy a Darwin-díjas, aki egy Beretta 92-vel (talán 92F?) képes volt fejbelõni magát...

Sadist
Milyen Jimmynek? <#wilting>

Ha valami filmrõl van szó, akkor szinte 1000%, hogy Beretta 92 😄 Általában amcsi filmekben azt favorizálják 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Adam II
Valaki tudja pontosan milyen Berettája volt Jimmynek<#banplz>

[NST]Cifu
Ha lenne a EU-nak egy kis esze, simán beinthetne, és nekiállhatna a hagyományos foszilis üzemanyagokról áttérni az alternatív megoldásokra (hidrogén, alkohol, stb.). Egyébként az északi-tenger alatt is szép kis gázkincs bujkál, tehát függõség szerintem azért nem lenne. Az persze tény, hogy a kapitalizmus egyik ismérve szerint onnan vesz a kereskedõ, ahol olcsóbb... 😊

Szerintem nem szabad õket lebecsülni. Egyébként is az elkövetkezõ 50 év stratégiáját, mithogy már most is, az energia, és annak birtoklása, megtartása, sõt továbbmegyek technológiáinak megszerzése. Az öt nagyhatalom, és a többi jelentkezõ fognak acsarkodni egymással, hozzáteszem ilyen méretü szembenállásra még a világtörténelemben sem emlékeszem, mármint ami az erõviszonyokat illeti. Szerintetek?

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Punker
itt Egerben volt 1 csóka aki a leszerelt mélységieket vitte ilyenekre, 3-6 hónap szép gázsi, bár a halálozási arány azért megvan, valami kenyai rezervátumot kellett védeni ahol a vadorzók 5-10 fõs csoportokban ak-val vadásztak, ja és tudni kell hogy a vadorzásért halálbüntetés van szal gondolkodás nélkül lõnek a vadõrökre.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

"Múltkor láttam egy filmet, ahol a vadõrök vadásztak az orvvadászokra, na az mókásabb volt 😛"

Ilyennek hol lehet jelentkezni? Vegre egy nekem tetszo munka! 😊

BHD - igen, az volt az egyetlen resz, ami nem tetszett belole. 😞
"What is this Sarg'nt? Another taxpayer-funded Delta safari?"

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

schrank
a sólyom végveszélyben-ben volt ilyen jelenet hogy a deltások meg a ranger-ek varacskosdisznót vadásztak blak hawk-ról még jó hogy nem minigun-nal <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ez nem szigoruan haditechnika, hanem inkább katonapolitika, szerintem a téma megér itt is egy kört

Brit lapvélemény szerint az "új hidegháború" elõjele az orosz-ukrán gázvita

Az "új hidegháború" bevezetõje lehet az orosz-ukrán gázárvita - írta pénteken a londoni The Times.

A vezetõ brit napilap szerint Oroszország "posztszovjetarzenálja legerõteljesebb fegyverének bevetésével fenyegetõzik": ha Ukrajna nem egyezik bele a négyszeres áremelésbe, Moszkva vasárnap délelõtt egyszerûen elzárja a csapot. Ez nemcsak Ukrajnát fenyegeti, hiszen az Európai Unió is Oroszországból importálja gázszükségletének felét, és ennek 80 százaléka Ukrajnán át érkezik - áll a cikkben.

Így amikor Vlagyimir Putyin orosz elnök fogadta Ivan Placskov ukrán energiaügyi minisztert, több volt a tét a két szomszédos ország viszonyánál. Elemzõk attól tartanak, hogy a viszály ízelítõ lehet abból, miként fogja Oroszország külpolitikai eszközként felhasználni olaj- és gázkincsét, ha vitába keveredik a Nyugattal - írja a pénteki The Times. Chris Weafer, a moszkvai Alfa Bank fõ stratégája a lapnak azt mondta: az energia-együttmûködés váltotta fel a katonai erõt Oroszország nemzetközi hitelességének fõ elemeként, Moszkva ugyanis geopolitikai és külpolitikai törekvéseinek szolgálatába állította energiapartneri jelentõségét.

A The Times által idézett ukrán illetékesek azzal vádolják a Kremlt, hogy az Viktor Juscsenko ukrán elnököt akarja megbüntetni, amiért a politikus hátat fordított Oroszországnak, és EU- valamint NATO-tagságra törekszik. Ukrán tisztviselõk emellett azt is gyanítják, hogy Moszkva Juscsenko oroszbarát ellenfele, Viktor Janukovics visszatérését akarja segíteni a márciusi parlamenti választásokon. Rámutatnak arra is, hogy a Gazprom más volt szovjet köztársaságokba, például Grúziába és Örményországba is felemelt egységáron, 110 dollárért exportálja a földgázt, miközben a szilárd szövetségesnek, Fehéroroszországnak alig 46,68 dollárt számláz - áll a pénteki The Timesban.

A kommentár szerint Oroszország tíz éven belül a világ összes nagy piacára ki akarja terjeszteni olaj- és gázvezeték-hálózatát. Ez azonban az Európai Uniót veszélyesen függõvé tenné egy olyan országtól, amelytõl nem idegen a politikai instabilitás, és amely szuperhatalmi státusának visszaszerzésére törekszik.

sajnos most megnézve a videót az oroszlánt lelõtték, csak mert vki mondta hogy talán elmenekült. sajnos nem, meghalt, de talán jobban járt mintha elsõre elszaladt volna, hiszen az elsõ lövés is eltalálta és ledöntötte a lábáról, hosszú agonizálás és betegség vagy éhhalál várt volna rá a sebesülése miatt. kár hogy legalább az egyik vadászt nem sikerült megölnie akinek nekiugrott, csak pont eltalálták ismét ugráskor és az megtörte a mozgását, már nem tudta elharapni a nyakát. sajnos. gyûlölöm az olyan embereket akik állatokat ölnek meg és ezt élvezik is. én már egy csomót megmentettem életem során, és vagy nálam, vagy ismerõsnél, vagy az állatmenhelyen kötöttek ki végül. van egy barátom , dél-afrikában él, de néha hazajön. szerencsére õk már likvidáltak ilyen embereket, mégha fekák is voltak az orvvadászok. na AZ jó poén lehetett!

szvsz nem mind amcsi volt 😊
amugy tudtommal nem legális...

Glpetyus
😄

Én, meg a mimóza? Hmm =) Húznál csak le egy 12 órát egyhuzamban panaszos tajparaszt Karácsonyi vásárlókkal egy "gyenge" (egész EUban a múlt hónapban nálunk volt a 2. legnagyobb profit a hasonszõrûek között...) forgalmú helyen, akik még egymással is verekednek...

Egyébként a lõtéri kutyát nem érdekli, ha megcsillantod a szókincsed, csak gondoltam bírsz a hatalommal, hogy mellõzd. Már csak ilyen hülye vagyok, mint egy bokánfosott mókus... =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Glpetyus
<#eljen>
Ha neten láttad akkor linket !!4 😄

I.C.ram
Fasztóni amcsik. Megérdemelték volna, hogy ott dögöljenek meg. 6-an nem bírnak leõlni a legmodernebb szereléssel egy magányos oroszlánt. Egyáltalán legális az oroszlánvadászat? Eléggé szánalom az ilyen jellegû vadászat. Leölik aztán ott hagyjûk megrohadni, hogy otthon két hamburger közt dicsekedhessenek vele.

Múltkor láttam egy filmet, ahol a vadõrök vadásztak az orvvadászokra, na az mókásabb volt 😛
Mondjuk azt is hozzá kell venni, hogy tudtommal már több tanulmány is kimutatta, hogy lehetsz lõtéren 90+ %-os lövõ, de hirtelen stresszhelyzetben ez simán leesik 10-20%-ra.

jah...., de sajnos ez arrafalé olyan jó üzlet nekik hogy jó esélyel inkább a te nyakad akarnák kitörni még ha a saját élõvilágukat is pusztitják ezzel 😞(

tény... 😞

Glpetyus
Az ilyennek törném ki a nyakát.
Vagy elvenném tõle a fegyvert,aztán úgy küldeném vissza az oroszlánokhoz.

Széchenyi Zsigmond és Kittenberger még tudták, hogy kell Afrikában vadászni... Ma már ez is csak üzlet.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

nem orv vadászok..., a milliomos piperkõcöt kiviszik jó pénzért "vadászni" azt lõhet kedvére...., afrikában sajnos igy emgy ez 😞 és engedély meg tényleg nem kell a kutyának se... (amugy az a manusz spec lehet életébe nem fogott még fegyvert...)

Glpetyus
ehhh...