Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
Sorakozó!

Serpa
egyetértek!

fistin
ez rohadt jó game!!

Kösz a segítséget!
jobbanmondva nem szabadon engedik, csak elvezetik.

Ez bizony gáz!
Valószínû addig szórakoztál a németekkel, míg õ lelépett!!!
Csináld újra!A városházánál,v. mi az németek katonai kíséretben elvezetnek egy nõt!Õ lesz az, lelövöd a mellette álló katonát, mielõtt még elmennének a francba!
Akkor engedik szabadon, mikor átmész a folyó túloldalára, és a célkörzetbe érsz!Nincs sok idõ rá, hogy kiszabadítsd, kül lelép.
Nem tudom, hogy visszalehet-e hozni valahogy a csajt, nekem nemsikerült, így újrajátszottam,és sikeresen fejeztem be a küldetést!

a brit második pályán már kinyírtan az összes németet, de sehol sem találom Odetta Viart,akivel fel kéne fenni a kapcsolatot.Légyszi segítsetek hogy hol van
ReTeK
ja 2.világháborús mind a 2 :-) (teljesen más kategória a 2 játék,ez nem fps)

littleNorbi
Halonsít ez a játék a Medal of Honorhoz?

bigfoot
nekem is szaggatott a patch után!
de most már nem😊
egyebként uninstal😊

Sziasztok! Én a bithumenrõl szedtem le a cuccot, de automatikusan az 1.28-a patchet rakja fel vele, és úgy szaggat. hogy lehet levakarni róla?
uj nagyon fasza mod btrh10.exe
naggyon faszaaaa! :-)
bigfoot
engem is érdekelne!!
Nekem is eredeti!

Milyen addon? Nekem is eredetiben van meg!

ok uj nvidia detonatorral megy 😉
problemam van gamevel valaki segitsen!

szal kb 2 honapja ujrahuztam gepem uj vga miatt... asus 6800 gt
azota nem volt fenn game! most felraktam (erdetiben van meg :-) )
elinditottam megy faszan... rakom ra multi patchet 1.28 es onnantol
kezdve vaze szar az egesz!!! sokszor mar a menuben lefagy, megall kb 10
mp kre mire minimeterekre mozdul csak meg a kurzor...
ha esetleg menuben nem fagy le akkor mikor inditom multi gamet betolti a palyat
es a jatekterkepen csinalja ugyanezt kozben erdekes csikozasok is megjelennek a jatekban... 81.84 es detonator van fenn!

valakinek van otlete??? szetbasz az ideg hogy jon november elejen add-on es nekem meg nem megy multi!!!!
pls help!
Hihetetlenül jó ez a játék! Az éjjel sikerült megnyerni a britekkel is, volt küszködés a végén, de megérte! Talán karcsú manapság az RTS felhozatal, de ez messze interaktívabb és szebb, mint bármi amit eddig láttam. Meg amilyen olcsó ma már, lehet meg is veszem, mert ez megéri.
TJHooker
Keress egy kutyát, õ tudja az utat és kövesd!

Bon kösszi segitséget még egy kérdés a mocsaras pályán hol jutok a tul oldalra ezer kössz

bon
Esetleg videókrátya driver gond. Vagy gyenge a videókártyád, vagy a rendszereddel van gond.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sziasztok! Tetszik a játék, csak valamiért szaggat, pedig a gépigényét nézve simán mennie kéne. HELP!
bon
kiszált a villágítótornyos szigeten elkötöd a hajót. torpedóval elsülyeszed a nagy sziget mentén horgonyzó úszály szerû hajót. Majd kilövöd a szigeten lévõ ágyúkat kezelõ embereket (meg ráadásként minnél több szigetet védõ embert). Az idõ letelte után partraszálsz felrobbantod az ágyúkat (én elõtt azért még szétlöttem pár német egységet és tornyot) majd elmész a megadott pontra.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Srácok segisetek elakadtam az angol küldetés 1 pályán hogy kell mgcsinálni

Ez a legnagyobb gond külföldiekkel.Ha sokan vannak, nagyon lassú!
Ha kézi irányításra váltod a tankot,akkor hol erre,hol arra ugrál a tank, mikor hogyan tud a szerver frissíteni!Így meg eléggé nehéz gyõzni<#szomoru2>

Játszottam most egyet multiban egy német szerveren. Egész mókás volt csak folyton akadozott a "Waiting for other players" üzenettl 😞 Gondolom valaki nagyon lagozott.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Helló! Hogyan kell megcsinálni az elsõ camping pályát?? Ha vk tudja írjon e-mailt légyszi!!! [email protected] Elõre is köszi
kumiko rajzai
Nekem van!Már úgyis olyan régen játszottam multiban!Sajna nincs kivel, ez a legfõbb oka!A külföldi szerverek is általában fullon vannak, kínaiíkkal meg hiába akarok játszani, ha nem értem mit gagyognak!<#vigyor3>

bon
Egy kis segítség kellene. Elakadtam az Oroszok 5. pályályán egy bazi nagy vasuti állomáson. 1 feladatot nem tudok megcsninálni a feladat a következõ: Ensure all armored targets are destroyed. Már mindne páncélzott jármûvet felrobbantottam, minden elenséget megöltem, az összes többi feladat teljesítv.

Köszi a segítséget.

Duddits
Így van!

I.C.ram
tökmindegy, hoy olcsó, ha senkivel nem lehet multizni.
I.C.ram
Pedig az a legjobb része a játéknak!!

Tényleg nincs kedve valakiknek összeállni egy multira, esetleg tbbre? 3v3-ban már istnekirály a játék ,de még 2v2ben is nagyon üt.
bigfoot
hát a panzers sztem jobb mint a többi magyar ilyen game!!
de sajna igaz hogy ez miatt szegény Soldiers nem jutott el a gamerekig!
sztem nagyon kevesen tudják mennyire jó ez a game!
simán elveri a panzerst!!

a.carkey
Sajna a qurva Swine klón, izé "Panzers" miatt ennek a játéknak alig volt némi visszhangja. De csak itthon.

Itt jegyzem meg, de szvsz még a DRvsAK is "enyhén" jobb mint a Panzers ...

A medve nem játék.

a.carkey
Én is az elsõk között vettem meg, és nyomtam végig mindegyik néppel. 😊
A multi kimaradt, egyszerûen nem volt rá idõm.

A medve nem játék.

formatuq
en elsok kozott vettem meg, 4 baratommal egyetemben, pluskat, zolesz, hooker, kema, mind ide jartak regen.
eszmeletlen sokat jaccottunk vele, csinaltunk modokat, meg minden.
megeri (megerte) az arat.
az add-nt is megvesszuk, es a soldiers 2-t is.
mindenkinek csak ajanlani tudom, foleg hogy ilyen olcso lett.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Azért kell megvenni mert a fejlesztõknek is élni kell valamibõl. Ráadásul egy jó játékért nem kellene sajnálni a pénzt, fõleg ha csak 2500Ft-ba kerül. Majd ha nagyobb leszel érteni fogod mirõl van szó, addig meg szerintem maradj csöndben és ne beszélj hülyeségeket.
Meg különben is, a boltban sem lopod a tejet meg a kenyeret hanem megveszed nem?

De multizni nem tudsz velük!Csak ha eredeti a game!
Na jó tényleg!Ma nem vagyok 100,és hülyén írtam le...
Sorry!<#confused>

Duddits
Mod-oknak miköze az eredetiséghez? Warezhoz is jók...

2k az egész játék!Szállítással együtt 2,5.Ennyit szerintem megér,fõleg, ha a modokra is gondolsz, meg a multira!

Duddits
Ha már van mûködõ warez, minek megvenni?

Hülyén fog hangzani, de kutyával. Pontosabban a kutya után, az õ nyomában.

Szasztok valaki megmondaná hogy kell átmenni az angolokkal a mocsáron????
Jármû nem maradt épen! ????? 😞

3P
Nem olyan drága ez a játék, hogy ne lehetne megvenni...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

LSC
Tudna esetleg valaki egy letöltési lehetõséget adni azt megköszönném lehet fizetõs FTP is, nem átvágós SMS is. Választ privibe Thx.

<#hehe>Az elsõ mondatomat elolvasod, és akkor minden frankó!
A Soldiers grafja jobb, a többi amit mondtál, az meg igaz!Én is valahogy így vagyok, csak nem a CM-mel!<#crazya>

Én szerteem a Soldiers-t, de a CM sokkal realisztikusabb és ezért nekem jobban bejön. Ettõl függetlenül a Soldiers-t is nyomom folyamatosan. Úgyhogy neked is: <#gunyos1> <#vigyor3>

Szerintem meg kinézetben nem az!
De az, hogy nektek tetszik,vagy sem, az senkit nem érdekel!Ez a fórum anno azért jött létre, hogy azok írjanak bele, akiknek tetszik,v. asználják, nem azok akik ránéznek egy képre, és elkezdik fikázni!<#gunyos1>

A Combat Mission (szerintem) jobb a Close Combatnál, sõt a Soldiers-nél is 😊

Az nem merül fel benned hogy a te gépedben van a hiba?
Merthogy nekem megvan ez a játék egy éve,de ezidõ alatt az általad felsorolt hibák egyikét sem produkálta. Se grafikai, se scroll hibát soha.
A játékról meg csak annyit hogy kategóriájában messze a legjobb, szebb, realisztikusabb, komplexebb mint például a Panzersek.

Nekem nagyon nem jött be ez a játék.
Az egér szaggat, a scroll hol túl gyors, hol túl lassú.
A játék tele van grafikai hibákkal is, sajnos. (TFT-n nézve)

Microzni kell az összes egységet.
Az egységek vagy lõnek, vagy nem, de nem tudom, mikor miért.
A német kampány 2. csatájában kellett volna elkapni egy felderítõ csapatot, de nem volt hozzá türelmem.

Biztosan megvan ennek a játéknak is a közönsége, de az õsöreg Close Combat közelébe sem ér, sajnos.

Jó lenne, ha valaki csinálna a Close Combat-nál jobb 2. vh játékot...

Ezért kell minden játékot elõször letölteni és csak utána megvenni (a netes játék kedvéért) Ezért a játékért vertem volna a fejem a falba, ha megveszem...