Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínû addig szórakoztál a németekkel, míg õ lelépett!!!
Csináld újra!A városházánál,v. mi az németek katonai kíséretben elvezetnek egy nõt!Õ lesz az, lelövöd a mellette álló katonát, mielõtt még elmennének a francba!
Akkor engedik szabadon, mikor átmész a folyó túloldalára, és a célkörzetbe érsz!Nincs sok idõ rá, hogy kiszabadítsd, kül lelép.
Nem tudom, hogy visszalehet-e hozni valahogy a csajt, nekem nemsikerült, így újrajátszottam,és sikeresen fejeztem be a küldetést!
naggyon faszaaaa! :-)
szal kb 2 honapja ujrahuztam gepem uj vga miatt... asus 6800 gt
azota nem volt fenn game! most felraktam (erdetiben van meg :-) )
elinditottam megy faszan... rakom ra multi patchet 1.28 es onnantol
kezdve vaze szar az egesz!!! sokszor mar a menuben lefagy, megall kb 10
mp kre mire minimeterekre mozdul csak meg a kurzor...
ha esetleg menuben nem fagy le akkor mikor inditom multi gamet betolti a palyat
es a jatekterkepen csinalja ugyanezt kozben erdekes csikozasok is megjelennek a jatekban... 81.84 es detonator van fenn!
valakinek van otlete??? szetbasz az ideg hogy jon november elejen add-on es nekem meg nem megy multi!!!!
pls help!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ha kézi irányításra váltod a tankot,akkor hol erre,hol arra ugrál a tank, mikor hogyan tud a szerver frissíteni!Így meg eléggé nehéz gyõzni<#szomoru2>#szomoru2>
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
kumiko rajzai
Köszi a segítséget.
Tényleg nincs kedve valakiknek összeállni egy multira, esetleg tbbre? 3v3-ban már istnekirály a játék ,de még 2v2ben is nagyon üt.
de sajna igaz hogy ez miatt szegény Soldiers nem jutott el a gamerekig!
sztem nagyon kevesen tudják mennyire jó ez a game!
simán elveri a panzerst!!
Itt jegyzem meg, de szvsz még a DRvsAK is "enyhén" jobb mint a Panzers ...
A medve nem játék.
A multi kimaradt, egyszerûen nem volt rá idõm.
A medve nem játék.
eszmeletlen sokat jaccottunk vele, csinaltunk modokat, meg minden.
megeri (megerte) az arat.
az add-nt is megvesszuk, es a soldiers 2-t is.
mindenkinek csak ajanlani tudom, foleg hogy ilyen olcso lett.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Meg különben is, a boltban sem lopod a tejet meg a kenyeret hanem megveszed nem?
Na jó tényleg!Ma nem vagyok 100,és hülyén írtam le...
Sorry!<#confused>#confused>
Jármû nem maradt épen! ????? 😞
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A Soldiers grafja jobb, a többi amit mondtál, az meg igaz!Én is valahogy így vagyok, csak nem a CM-mel!<#crazya>#crazya>
De az, hogy nektek tetszik,vagy sem, az senkit nem érdekel!Ez a fórum anno azért jött létre, hogy azok írjanak bele, akiknek tetszik,v. asználják, nem azok akik ránéznek egy képre, és elkezdik fikázni!<#gunyos1>#gunyos1>
Merthogy nekem megvan ez a játék egy éve,de ezidõ alatt az általad felsorolt hibák egyikét sem produkálta. Se grafikai, se scroll hibát soha.
A játékról meg csak annyit hogy kategóriájában messze a legjobb, szebb, realisztikusabb, komplexebb mint például a Panzersek.
Az egér szaggat, a scroll hol túl gyors, hol túl lassú.
A játék tele van grafikai hibákkal is, sajnos. (TFT-n nézve)
Microzni kell az összes egységet.
Az egységek vagy lõnek, vagy nem, de nem tudom, mikor miért.
A német kampány 2. csatájában kellett volna elkapni egy felderítõ csapatot, de nem volt hozzá türelmem.
Biztosan megvan ennek a játéknak is a közönsége, de az õsöreg Close Combat közelébe sem ér, sajnos.
Jó lenne, ha valaki csinálna a Close Combat-nál jobb 2. vh játékot...
Ezért kell minden játékot elõször letölteni és csak utána megvenni (a netes játék kedvéért) Ezért a játékért vertem volna a fejem a falba, ha megveszem...