3171
  • Babo
    de kedves vagy pokémon bácsi, és milyen okos is!
  • ZaJanga
    http://www.innenszedemamodokat.hu/

egyébként van egy csodálatos oldal google a neve vagy egy másik a yahoo és sorolhatnám de lásd kivel van dolgod...
    :-)
    http://dlclan.servegame.com/showw2/

http://dhost.info/soldiers/download.htm

• Pluskast
    Is és be is tudod írni a haverod ip címét is.
  • Babo
    modokat honnan szedtek?
  • Babo
    Egyébként szerintem a tank attack nem végtelenitett küldetés. ha jol tom akkor egyszer már megnyertem
  • Babo
    hello mindenki!
    multiban hogy szoktatok játszani? hogy találjátok meg egymást? ASE-t használtok vagy mit?
  • dadario
    Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy hogyan lehet az ellenséges egységek respawn-nját beállítani?
    Jónéhány mod-ban úgy van beállítva, hogy hiába nyírsz ki egy adag ellenséget, újra és újra jönnek a végtelenségig. Hol lehet beállítani, hogy ne "teremtődjenek" újra? Ilyen küldi pl. a tank attack
    Köszi,

• Bossbob
    Azt eléggé nehéz mert minden szinte modnál az alap lőszereket használják és ehez neked kéne csinálni ami én sem tudok.
  • bricsi01
    És az megoldható, hogy a golyók más más fegyverhez ,más golyó kell?
    (pl.:smg helyett tomi,mp40 golyó)
  • Bossbob
    Persze éppen azért csinálom ezt a gsm-el és legalább a single játék sokkal szórakoztatóbb
  • ZaJanga
    persze de mivel multizunk így ha az ellenfélnek nem ua. akkor bukta mert nem kompatibilis a kettő és nincs gém...
  • Bossbob
    Ti szoktátok modolni a game-et mint pl.: Ágyúk páncéltörő képességét stb...
    Én szeretem beállítani a realitásnak megfelelően. Gondolom rájöttetek hogy a modok set\weapons\gun.inc fálját word-el úgy írhatjátok át ahogy akarjátok persze szórakozásból (pl.: puskagolyó eggyel megy)
  • Ma3
    Nah persze Zajanga, fantaziad az van... LOL
  • ZaJanga
    Terminátorok a II.WH-ban?

• malter
    vagy ha van aki perfekt angolbol utánna nézhetne nekem KATT:)
  • malter
    ha uj mission csinálok hogyan lehet megadni,hogy pl mitöl legyen failed stb?
    a másik problémám,hogy nem tudom az egységeket mozgásra birni megnéztem meglévö küldetésekben hogy van kijelölve,annak a mintájára csináltam,de nem mozdul probáltam ugy hogy kijelöltem az egységet és ugy pakoltam le az utvonalat jelzö "bogyokat" de semmi
  • malter
    atomtámadás ellen is véd?
  • tomee14
    nem kiabálok csak igy volt kedvem irni
  • ZaJanga
    miért kiabálsz?
  • tomee14
    CSINÁLJUNK 1 ÖSSZESÍTETT MAGYAR KLÁNT AHOL AZ ÖSSZES JÁTÉKOS BENN VAN!!! SZTEM FASZA LENNE!!! SZTETEK???
  • bricsi01
    A szemmel(jobb alsó sarokban) tudsz belenézni a hullákba, járművekbe.
    Így már adott a válasz.
  • zoli80
    sziasztok!idegesito dologgal kuzdok,segitsetek!a jarmuveket hogyan kell feltolteni loszerrel?sehogy nem megy es enelkul halott ugy...
  • ottar
    Köszönöm a leírást.
    Hát, nem lettem vona tesztpilótája, nem tűnik túl átgondolt fejlesztésnek...
  • Bossbob
    Szia a cucc pontos neve: Alkett-Raümgerät
    az oroszok 1945 tavaszán találták meg egy kis német faluban és később kiderítették hogy ez még csak fejlesztés alatt állt és a németek még csak le sem tesztelték. Ez a gép a Krupp, az Alkett és a Mercedes-Benz közös fejlesztése volt 20-40 milliméteres páncéllal borították be ,és az orrész 80milliméteres volt, ami a felrobbanó aknák ellen nyútott védelmet. Csak egy Panzer I-es toronnyal szerelték fel amiben két MG-34-es volt. Az oroszok később letesztelték de túl lassú volt és rossz terepjáróképességei voltak így most a kubinkai harckocsimúzeumban van. Ezt a járművet csak azért kezdhették el kifejleszteni mert a náciknál nem volt olyan bizotság ,ami a mérnökök ötleteit bírálta volna és fejlesztésre alkalmasnak vagy alkalmatlannak ítélte volna. Hanem a mérnökök magmutatták ötleteiket a magaspozicíójú tiszteknek és ha azoknak tetszett akkor már kezdhették is a munkát. PL.: Hitler megőrült a monumentális fegyverekért ezért fejlesztették ki a Maust és a világ legnagyobb ágyuját a Dorat és ezért kapott a Tigris 88 miliméteres löveget.
  • ottar
    Szia!
    Ez az aknataposó vacak érdekelne!
    Kösz
  • Bossbob
    Akit érdekelnek a II.vh-s oldalak nézze meg ezt ezeket:
    Panther Ausf. DTanxheavenWittmann oldalaOrosz dolgokkal kapcsolatos
  • Bossbob
    Kösz megtaláltam az E betű az és nekem is megvan már a game úgy másfél éve folyamatosan tolom és a legjobb hogy az újjabb és újjabb modok miatt nem lehet megunni!
  • bgabor
    Mért ne működne? A kész pályát exportálja MODba, elindítja a játékot,aktiválja a MODját, és ott lesz a bonus missionok alatt. Vagy ezerszer csináltam.
  • Heavy knight
    majd küldök privben, de előbb meg kell keresnem.
    van sok, bár lehet jórészük már nem aktív oldal,és sok van közte ami a repüéshez,v. a haditengerészethez tartozik.
    Majd összeszedem, ami érdekes.
  • Heavy knight
    Nos!:)
    Van súgó hozzá.
    Kül megnyomod a b betűt asszem, és ráhuzod az egeret atankra.utána kiválasztod milyen szerepet szánsz az emberednek.
    Külön pályát nemigen érdemes szerkesztgetni... nem fog működni,hacsaknem...
    Nagy örömmel tölt el,h. egyre népszerűbb lesz a játék.
  • malter
    ez engem is érdekelne,+hogy multiban mennek-e gond nélkül a modositott pályák,ha megosztom
  • Bossbob
    Olvastam az írásaitokat és el kell mondjam én megrögzött II. Világháborús fanatikus vagyok És éppen ezért szeretem a soldierst mert nagyon ragaszkodom a realitáshoz és eddig ilyen stílusban ez a legjobb gam. Egyébbként az aknamentesítő amit beszúrtatok egy háború végi fejlesztés amit egy PzKpfw I-es toronnyal szereltek fel. És gyakorlati haszna nem volt mivel nem is használták És csak azért fejlesztették ki mert egy tisztnek tetszett...
    Ha v.kit érdekelnek ilyen dolgok szívesen írok róla. És az én kedvenceim a harckocsik.
  • Bossbob
    Sziasztok!
    Segítség kellene! Ha a mapeditorban csinálok egy jüldit és ha lerakok egy tankot vagy löveget, akkor abba hogy kell embereket rakni? Megnéztem már más pályákat ahol a tank textúrái közé voltak rakva a katonák és mikor elindítom a pályát akkor úgy észleli hogy a tankban vannak. De ha én csinálom ugyanezt akkor már nem rakja őket az akármijen dologba kezelőkként. Úgy hogy, ha valaki tudna segíteni azt megköszönném! Mellesleg ti szoktátok magatoknak modolni a játékot? Pl.: a legjobb tank kinézet vagy fegyver hang...
  • ZaJanga
    jaa
  • ottar
    Furcsa hogy az NK101-re keresve gyakorlatilag ez az egyetlen kép a neten, vagy az összes link erre az oldalra hivatkozik... Különös...
  • ZaJanga
    Miért tolod multiba?milyen néven vagy?Mi minden nap nyomjuk szinte
  • ottar
    A cséphadaró brit volt.
    Percy Hobart...
    http://www.geocities.com/britsatwar/funnies.html
  • I.C.ram
    Ez tényleg akna"szedő"... Pedig azthittem ,hogy ez a mocsárjáró, mert volt olyan is :D

Akkor viszont csak úgy működhetett, hogy a talpaival simán átmegy rajtuk. Eléggé szar megoldás. Sokkal jobb volt az amcsik cséphadarója, főleg, mert nem is kellett semmilyen tervezést csinálni ,csak rászerelték egy sima shermanra.
  • tomee14
    ok thx
  • I.C.ram
    tök fölösleges