3171
  • hoditoka
    [IMG]http://[/IMG]
  • hoditoka
    hát ez a hiba üzenet jelen meg folyamatosan,
    valakinek erre tipp?
  • grebber
    Majd menézem megint mert asszem a vonat egyik vagonján van egy olyan!
  • ZaJanga
    asszem az apálya ahol van egy katyusa is ugye!?
    ott az a cél hogy a térképen is sárgával jelölt összes tankot páncélozott járművet el kell pusztítani.
    Katyusa aprít rendesen! :-D
  • grebber
    Hirtelen a pálya nevét nemtudom de asszem 2 vagy 3 emberrel indulunk egy vonat mellol.

Kezdöponttol balra egy "laktanya" vagy mi előttem sokkal feljebb egy erősen védett (harckocsikkal) bázis.
  • ZaJanga
    próbáld meg esetleg a crack file-al
    bár csak tipp
    btrh 1.2 és a direct engagement 2.1 mennek mostanában
    soe 1.8 ban vannak jó pályák de nem valami jó mod!
  • hoditoka
    x:\Program Files\Codemasters\Soldiers - H...\(ide csinálj egy mods nevű mappát.

Ezután ide kell vagy másolni/csomagolni/telepíteni a mod-okat
    tehát a mods mappán belül legyenek
    pl.mods\btrh1.1

Ezután vagy a játékot indítva rámész a játék menüjében a mods fülre és kiválasztod a kívánt mod-ot vagy és ez egyszerűbb:leszeded EZT és bemásolod a soldiers mappába csinálsz egy paranyikont amit kidobsz az asztalra és ezzel tudod gyorsan a játék indítása nélkül ki be rakni a modokat!
    Egyszerre csak 1et" idéztem

na de nálam ez nem müködik, és ez kurvára kezdi felbaszni az agyamat de már nagyon, mert sajna mikor telepitem a mod-ot és elinditom a játékot utána kiirja a hibaüzenetét ami arról szól hogy nincs meg valami fálj.
    NA de én már probáltam ugy is hogy felraktam a játékot utána a 1.28 as pach, majd "mods" map létrehozása oda a modok berakása és a játékon belül elinditom a mod ott és mikora játék elkezd tölteni megjelenik a hiba üzenet.
    Szinte ugyanez a megoldás csak a showModChanger program segitségével és kint inditottam el a mod ott egyszerre csak egyet na de igy is jőt a hiba üzenet.
    NA aki tud megoldást ne féljen írni.
  • hoditoka
    aki multizik és segitene majd egy kicsit hogy is kell, az plizz vegyen fel msn re.
    [email protected]
  • hoditoka
    bocs, nem mondtam semmit látom van magyar server, btrh1.2 es:D
  • hoditoka
    az már régota fent van,
    látom de magyar server nincs sajna pedig éltem olyan időd mikor az is volt:D
    na de a X=follow:D de kösz már régota volt és én is multizni akarok majd:D de ahhoz gyakorolni kell mert tégen hardon lazán nyomtam az ellent de most normalon sem vagyok tul erős.
    melyik mod ott érdemes felrakni? btrh1.2? vagy csak az 1.1 es verzióját?
  • ZaJanga
    "X" billel néz bele és ami kell azt kiszeded a katona cuccaihoz

Egyébként viszonylag sok Magyar multizik.
    Sokat toljuk .Tedd föl az ASE-t és meglátod!
  • Hecker007
    Kézi irányításhoz lenyomod az "END" billt
  • crosweez
    Ugyan régen játszottam már vele, de mégis hogy tudom akkor átvenni a kézi irányítást?
  • hoditoka
    ja télleg:
    Most én kérek segitséget:
    Hát elég rég játszottam eme játékkal, és hát elfelejtettem hogy is kell a tankból ugy kibakolni, hogy az a katonámhoz kerüljön:(, de igaz eredeti a játékom, de a cd kulcsa nincs meg:DDDD, igaz nem is kéri így nem szoltam semmit.
    Van aki multizik még a játékkal? Ígaz nekem legutoljára nem müködöt a game.
  • hoditoka
    Ha átveszed a kézi irányitást akkor hátrább tuc tolatni, de vigyáz mert ha tulságosan hárta mész akkor omlik a fall és katyusha alatta marad.
  • ZaJanga
    jobb alul kéne kivinned a szerelvényt
    modok vannak csak de azok is jók meg sok SP-pálya nézz körül a lentebbi linkeken
  • crosweez
    Sziasztok!

Az orosz résznek (katyusha) a negyedik pályáján (theft) bizony elakadtam, még jó hogy így meglehet csinálni a többi küldetést.
    Kinyírtam már mindenkit ezen a pályaudvaron, átállítottam a váltókat, oda vittem a mozdonyt a katyushás vasúti kocsihoz, hozzákapcsoltam és mindezt elkezdtem visszafelé is. Váltók, előre majd vissza tolatás hogy végül kivigyem a feladat szerint a katyhusat.
    De amikor a hármas hangárba tolatok egy bizonyos ponton túl nem enged tovább (pedig nincs mögötte semmi, épp a sin és az épület is, mintha az a lépcső zavarná, de igazából passz. Emiatt pedig nem tudom a váltót elállítani, próbáltam az épületet lerombolni, de ez sem segített!

Tud valaki segíteni ebben?
    Egyébként nem készült valami kiegészítés ehhez a játékhoz? Köszi.
  • m1garand
    igen anno outfront 2 néven futottak ezek a screenek ez lett volna a soldiers folytatása csak az ubisoft megkavarta a szart, úgy tűnik a company of heros be előzi
  • m1garand
    ja mert popup ablakban akarja, esetleg ie-ben
  • Ma3
    Nekem beadja.
  • Serpa

FoW ból lehetnek.
  • ZaJanga
    1xűen nem adja be ezen az oldalon a képeket......
  • ZaJanga
    melyik az?
  • grebber
    Még mindig elég rendesen egy pályán szivok :(

Likvidálnom kéne az ellent 2 emberrel azt nekik kb nemkevás embere + tank és egyéb járművűk van :(
  • Nyers
    És mégis van remény!!! Nagyon valószínű, hogy kiadják nálunk is a korábban Saboteurs néven futó addont, immáron önálló játékként. Bejelentés. A képek sztem nem stimmelnek, de kit érdekel ez most.
  • ZaJanga
    Zoom MoD letöltés
    Hasznos kiegészítő.A nevéből is látszik hogy a zoom opció lett egy kicsit módosítva.Akár a "felhők" kőzé vagy egészen le a földig zoom-olhatunk!
    Mod Switcher - v.52 olyan mint a mod changer csak egy kicsit részletesebb és opciókkal bővült
  • ZaJanga
    igen
  • Hecker007
    mostmár nekem is jó
    és pontosan mi is ez?
    valami új mod?
  • ZaJanga
    nekem simán adja!
  • Hecker007
    hy
    nekem az 1. link nem jön ben :( azt írja az oldal nem jeleníthető meg :(
  • ZaJanga
    :-D
    az első link a 2.0 :-D
  • ZaJanga
    Direct Engagement - Behind Enemy Lines mod

Direct Engagement - Behind Enemy Lines mod 2.1 patch
  • Heavy knight
    Üdv!
    Hosszú szünet után ismét elővettem a játékot,azonban akadt egy kis problémám.
    A gond a következő:
    EZt a hibahibaüzenetet kapom mindíg,amikor ki akarom próbálni a pályámat... .
    Tudna bárki segíteni?! , aki jártas a mapeditor használatában,v. bárki, aki tud...
    Minden segítségért 1000 köszönet!
  • Ma3
    THX
  • ZaJanga
    Ismét él a Daring missions ahonnan modokat lehet letölteni.
    még fejlesztik nem minden érhető el:
    DaringMissions
  • PanzerWolf
    Okés,köszi mindkettötőknek!
  • MikroID
    Nem tom mennyire vagy ismerős Bp.-n de a könnyebben megtalálható a 3-as metró határúti állomásánál van az Europarkban és szombaton még volt belőle legalább 5 darab, de ha telefonálsz félrerakják. :)
  • ZaJanga
    Saturn
    Listán van de hogy a boltban is található e azt nemtom
  • PanzerWolf
    Az merre van?Tbányai vagyok.
  • MikroID
    Szia! A Saturn-ban biztos, 2300, vagy 2500 huf...