3171
-
hoditoka #2451 [IMG]http://[/IMG] -
hoditoka #2450 hát ez a hiba üzenet jelen meg folyamatosan,
valakinek erre tipp?
-
#2449 Majd menézem megint mert asszem a vonat egyik vagonján van egy olyan! -
#2448 asszem az apálya ahol van egy katyusa is ugye!?
ott az a cél hogy a térképen is sárgával jelölt összes tankot páncélozott járművet el kell pusztítani.
Katyusa aprít rendesen! :-D
-
#2447 Hirtelen a pálya nevét nemtudom de asszem 2 vagy 3 emberrel indulunk egy vonat mellol.
Kezdöponttol balra egy "laktanya" vagy mi előttem sokkal feljebb egy erősen védett (harckocsikkal) bázis. -
#2446 próbáld meg esetleg a crack file-al
bár csak tipp
btrh 1.2 és a direct engagement 2.1 mennek mostanában
soe 1.8 ban vannak jó pályák de nem valami jó mod! -
hoditoka #2445 x:\Program Files\Codemasters\Soldiers - H...\(ide csinálj egy mods nevű mappát.
Ezután ide kell vagy másolni/csomagolni/telepíteni a mod-okat
tehát a mods mappán belül legyenek
pl.mods\btrh1.1
Ezután vagy a játékot indítva rámész a játék menüjében a mods fülre és kiválasztod a kívánt mod-ot vagy és ez egyszerűbb:leszeded EZT és bemásolod a soldiers mappába csinálsz egy paranyikont amit kidobsz az asztalra és ezzel tudod gyorsan a játék indítása nélkül ki be rakni a modokat!
Egyszerre csak 1et" idéztem
na de nálam ez nem müködik, és ez kurvára kezdi felbaszni az agyamat de már nagyon, mert sajna mikor telepitem a mod-ot és elinditom a játékot utána kiirja a hibaüzenetét ami arról szól hogy nincs meg valami fálj.
NA de én már probáltam ugy is hogy felraktam a játékot utána a 1.28 as pach, majd "mods" map létrehozása oda a modok berakása és a játékon belül elinditom a mod ott és mikora játék elkezd tölteni megjelenik a hiba üzenet.
Szinte ugyanez a megoldás csak a showModChanger program segitségével és kint inditottam el a mod ott egyszerre csak egyet na de igy is jőt a hiba üzenet.
NA aki tud megoldást ne féljen írni. -
hoditoka #2444 aki multizik és segitene majd egy kicsit hogy is kell, az plizz vegyen fel msn re.
[email protected] -
hoditoka #2443 bocs, nem mondtam semmit látom van magyar server, btrh1.2 es:D -
hoditoka #2442 az már régota fent van,
látom de magyar server nincs sajna pedig éltem olyan időd mikor az is volt:D
na de a X=follow:D de kösz már régota volt és én is multizni akarok majd:D de ahhoz gyakorolni kell mert tégen hardon lazán nyomtam az ellent de most normalon sem vagyok tul erős.
melyik mod ott érdemes felrakni? btrh1.2? vagy csak az 1.1 es verzióját? -
#2441 "X" billel néz bele és ami kell azt kiszeded a katona cuccaihoz
Egyébként viszonylag sok Magyar multizik.
Sokat toljuk .Tedd föl az ASE-t és meglátod!
-
#2440 Kézi irányításhoz lenyomod az "END" billt -
crosweez #2439 Ugyan régen játszottam már vele, de mégis hogy tudom akkor átvenni a kézi irányítást? -
hoditoka #2438 ja télleg:
Most én kérek segitséget:
Hát elég rég játszottam eme játékkal, és hát elfelejtettem hogy is kell a tankból ugy kibakolni, hogy az a katonámhoz kerüljön:(, de igaz eredeti a játékom, de a cd kulcsa nincs meg:DDDD, igaz nem is kéri így nem szoltam semmit.
Van aki multizik még a játékkal? Ígaz nekem legutoljára nem müködöt a game. -
hoditoka #2437 Ha átveszed a kézi irányitást akkor hátrább tuc tolatni, de vigyáz mert ha tulságosan hárta mész akkor omlik a fall és katyusha alatta marad. -
#2436 jobb alul kéne kivinned a szerelvényt
modok vannak csak de azok is jók meg sok SP-pálya nézz körül a lentebbi linkeken -
crosweez #2435 Sziasztok!
Az orosz résznek (katyusha) a negyedik pályáján (theft) bizony elakadtam, még jó hogy így meglehet csinálni a többi küldetést.
Kinyírtam már mindenkit ezen a pályaudvaron, átállítottam a váltókat, oda vittem a mozdonyt a katyushás vasúti kocsihoz, hozzákapcsoltam és mindezt elkezdtem visszafelé is. Váltók, előre majd vissza tolatás hogy végül kivigyem a feladat szerint a katyhusat.
De amikor a hármas hangárba tolatok egy bizonyos ponton túl nem enged tovább (pedig nincs mögötte semmi, épp a sin és az épület is, mintha az a lépcső zavarná, de igazából passz. Emiatt pedig nem tudom a váltót elállítani, próbáltam az épületet lerombolni, de ez sem segített!
Tud valaki segíteni ebben?
Egyébként nem készült valami kiegészítés ehhez a játékhoz? Köszi.
-
#2434 igen anno outfront 2 néven futottak ezek a screenek ez lett volna a soldiers folytatása csak az ubisoft megkavarta a szart, úgy tűnik a company of heros be előzi -
#2433 ja mert popup ablakban akarja, esetleg ie-ben -
Ma3 #2432 Nekem beadja. -
FoW ból lehetnek. -
#2430 1xűen nem adja be ezen az oldalon a képeket...... -
#2429 melyik az? -
#2428 Még mindig elég rendesen egy pályán szivok :(
Likvidálnom kéne az ellent 2 emberrel azt nekik kb nemkevás embere + tank és egyéb járművűk van :( -
#2427 És mégis van remény!!! Nagyon valószínű, hogy kiadják nálunk is a korábban Saboteurs néven futó addont, immáron önálló játékként. Bejelentés. A képek sztem nem stimmelnek, de kit érdekel ez most. -
#2426 Zoom MoD letöltés
Hasznos kiegészítő.A nevéből is látszik hogy a zoom opció lett egy kicsit módosítva.Akár a "felhők" kőzé vagy egészen le a földig zoom-olhatunk!
Mod Switcher - v.52 olyan mint a mod changer csak egy kicsit részletesebb és opciókkal bővült -
#2425 igen -
#2424 mostmár nekem is jó
és pontosan mi is ez?
valami új mod? -
#2423 nekem simán adja! -
#2422 hy
nekem az 1. link nem jön ben :( azt írja az oldal nem jeleníthető meg :( -
#2421 :-D
az első link a 2.0 :-D -
#2420 Direct Engagement - Behind Enemy Lines mod
Direct Engagement - Behind Enemy Lines mod 2.1 patch -
Heavy knight #2419 Üdv!
Hosszú szünet után ismét elővettem a játékot,azonban akadt egy kis problémám.
A gond a következő:
EZt a hibahibaüzenetet kapom mindíg,amikor ki akarom próbálni a pályámat... .
Tudna bárki segíteni?! , aki jártas a mapeditor használatában,v. bárki, aki tud...
Minden segítségért 1000 köszönet! -
Ma3 #2418 THX -
#2417 Ismét él a Daring missions ahonnan modokat lehet letölteni.
még fejlesztik nem minden érhető el:
DaringMissions -
#2416 Okés,köszi mindkettötőknek! -
MikroID #2415 Nem tom mennyire vagy ismerős Bp.-n de a könnyebben megtalálható a 3-as metró határúti állomásánál van az Europarkban és szombaton még volt belőle legalább 5 darab, de ha telefonálsz félrerakják. :) -
#2414 Saturn
Listán van de hogy a boltban is található e azt nemtom -
#2413 Az merre van?Tbányai vagyok. -
MikroID #2412 Szia! A Saturn-ban biztos, 2300, vagy 2500 huf...