Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Singlerben játszok,vagy játszanánk,csak mikor a tankokal elindulok,akkor szétlönek.Ha van valakinek,olyan Trainere,vagy csalás leirása az irja le nekem
vagy adja meg azt a cimet,ahonan letölthetö.
Elöre is köszönöm.
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Az egyik kedvenc,v. inkább az általam legjoban szeretett pálya ez.A legnehezebb nek nem mondanám, de nem könnyû az tény.Ami pedig az egész kampányt illeti, az angol küldetések a legváltozatosabbak.
Nagyon szép küldetés, talán az egyik legérdekesebb a játékban, mert egy teljesen felfegyverzettt, tank kísérte konvoj kell megállítani benne, és a teherautóról megszerezni a cuccot. Mindezt három kézifegyverrel felszerelt fickóval. Természetesen ha a cuccot szállító teherautó megsemmisül,mission failed.
Szvsz messze a legnehezebb küldetés az egész játékban. De meg lehet csinálni.
Asszem az az a pálya, amikor egy konvojt kell kiiktatni,és megszerezni valami system cuccot...
Ha az,akkor be kell robbantani a sziklákat a bal felsõ sarokban lévõ útra.
ennyi, utána jön a konvoj, de vigyázzatok, mert az állat panther képes végigmenni a teherautón, ha az megáll elõtte...
Az Ambush nevü UK misszióban mi a feladat?
Már több mindennel is próbálkoztam ami lehet a misszió, de semmi.
FAILED <#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
szoval, ehhez az "editorhoz" tamogatas nem is igen volt, de msar reg nincs, es nem is lesz, sajnos.
irtam neki levelet, kozel egy eve, de massal foglalkozik, nem er mar ra ezzel vacakolni.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
De MALTER-nek hogy sikerült?
Mit nem szabad tenni?
S majd tegye fel valaki ha tud új verziót a Map Editor-ból
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
eddig semmi gond nem volt és most 2 napja folyton kivág játék közbe
újratettem mindent(mármint a játékot és a mod-okat) de semmi ha én vagyok a server gém közbe a többieket vágja ki az enyém
valaki tud megoldást?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Most kezdtem el ismerkedni a játékkal, hét végén szeretném elkezdeni a hadjáratokat. Milyen sorrendben érdemes haladni?
Hol lehet esetleg az egyes küldetésekhez tippeket, trükköket találni?
Még egy: A játékban szereplõ fegyverekhez valamilyen statisztikákat hol találok? (pl. érdemes e a BAR-t Bren-re cserélni, stb.)
Énis itt akadtam el nem tudok továbbjutni, ugyan ez a probléma.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Valakinek szeretném a segitségét kérni.Elakadtam.Azthiszem ez a 4. pálya amikor azzal kezdödik hogy a pálya jobb sarkán megjövök a Vonattal a katyusás kocsival a tetején.Ezen a pályán az elsödleges küldetésem nincs kipipálva . Pedig kinyirtam mindenkit, felrobbantottam a katyusát is (ami a másodlagos küldetésben szerepel) Ezen a pályán van hogy mielött kiindulnak a tankok kell kilönöm öket. Van még egy löszeres vonat is a pályán.
Elöre is köszi a segitséget. Ja :És leforditottam a szöveget az elsõ küldetésre valami ilyesmi( Biztosicsd a páncélkocsi felrobbantását.) Ha jól forditottam.
Köszi Csáó
german (gay) soldies mod meg el van b@szva, de nagyon
irrealisan sokat tudnak a gyalogos egysegek, ilyen supoermatyik vagy mi
ugy dobaljak a tankokat (amik vakok, nem latnak semmit) 100m-rol, mint az atom.
ket szo: irreallisan szar
btrh igeretes, de nem vennek merget ra, hogy nem egy belsos sug nekik, tul sok mindent tudnak azok a fiatol orosz "mernokok"....
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX