3171
-
#2331 peter(HUN) néven vagyok fent
msn: [email protected] -
#2330 grat!
Milyen néven vagy? ;) -
#2329 mostmár tok multizni!!!
sikerült szereznem egy jobb konfigot és mostmár nem szaggat -
#2328 Koszonet, kollega! -
Bossbob #2327 Igen ugyan úgy megmarad ez a lehetőség! -
#2326 Nagyon tetszik ez a jatek, sajna csak a DEMO van meg. Mar rojtosra jatszottam. Jo ideje kapni a jatekot olcso pizen, ezert meg is vennem csak szeretnem tudtni hogy a SLOWDOWN mod (ami a demoban lelassitja az idot korlatlan ideig) ugyan igy meg e maradt a FULL verzioban is, tehat nincs e limitalva a hasznalata vagy valami. Ugyanis olyan lassu gepem van hogy a jatek rendes sebessegen jatszhatatlanul szaggat, viszont igy felesen turhetoen elketyeg. -
#2325 :-D
BTRH 1.2 out!!
Jertek multizni
download section -
#2324 Köszönöm a segítségedet! -
#2323 ja
Valamivel jobb dx9 -es ps. 2.0 vs. 2.0 és egy pipe :-D de már az is jó!!
Esetleg pici tuning de csodákra ne számíts!
Nekem a 7800 GT -vel is lassabb lesz ha sok az egység de nem szaggat szal a sok egység igen visszafogja a kareszokat
-
#2322 kössz ZaJanga, beraktam a 5200-es fx kártyát és mostmár jobban megy. -
#2321 azért ez egy kicsit dúrva..... jó hogy el nem küldöd a francba mert nincs pénze egy jobb konfigra!
-
#2320 sztem a vga miatt lehet!
pl. ha egyszerre sok egység van a pályán és persze mind mozgásban stb. a 6600 GT 3ghz -es p4 -el giga rammal is 5 fps alá nyomja !! -
#2319 És amíg nincs fent a patc adig nem szaggat. patch nélkül szaggatás nélkül végig tudtam vinna a játékot, a patch csak a modok miatt kell. (nem akarok multizni) -
#2318 Nem szoktam multiuni kezdjuk ott, és a 2.8as pentiummal is szagatott a patch után. Ja és nem olyan rosz ez a gép mint amilyennek látszik a FEAR is gons nélkül megy rajta az pedig nem kis játék. -
#2317 ha tudnad mi van a patch-ben nem fognad ra hogy azert szaggat.....
vegyel egy rendes geped bazzer, 2006-t irunk!!!
aztan mesz multizni, rangat a geped, elbaszod masok jatekat, nem lepsz ki, ujra kell kezdeniuk, stb..... ismeros? -
#2316 1.12-es patchel simán megy ezen a gépen,
1.28-assal a 2.8Ghzsen is szaggat -
#2315 intel P4 1,70ghz, 512kingmax superram, shpire radeon 9200 se/le 128mb -
#2314 mien géped van? -
#2313 Sziasztok!
Van egy problémám, ha fentvan az 1.28-as patch a játék teljesen beszaggat, ha nincs fent akkor nem tudom modolni. Van valami ötletetek erre?
-
Bossbob #2312 Ha neked úgy jó msn-en is megbeszélhetjük.
[email protected] -
Bossbob #2311 Lehet én vagyok a hülye de pontosan hogy meg mikor tudom azt beállítani? -
#2310 tudom:)a mappot meg kiválasztod melyiket szeretnéd és aztán lemented,akkor adja be a huzhato kereteket,hogy mekkora legyen -
Bossbob #2309 A map látható részét hogy kell beállítani?
Rájöttem hogy lehet úgy teljesen új bonusmissionokat csinálni hogy közben az összes régi megmaradjon szóval az összestől független és meg is jelenik a játékban a többi alatt fölött vagy között ahogy akarod! -
#2308 én kinéztem 1 mappot,aztán 1 olyan küldetést ami azt használja és arra épitettem az enyém -
Bossbob #2307 Köszönöm, megnézem!
Új Bonusmissiont ugye tudod hogy kell csinálni?
-
#2306 az a lényeg,hogy a jármü amit késöbb szeretnél elöhozni,látotávon kivül legyen,üres térképnél mikor lemented,akkor tudod map láthato méreteit beállitani,a késleltetést nem tudom tudod-e,az annyi mikor megadod neki az utvonalat,az elsö utvonaljelzönél beállitod hogy "wait"és ott be tudod irni mpbe mennyit várjon az indulásig
arra sajnos nem jöttem rá hogyan lehetne valamilyen akciora parancsot adni neki,pl 1 bizonyos tárgy elpusztitása/foglalása stb esetén induljanak -
#2305 kössz, mostmár sikerült -
Bossbob #2304 Malter, Zajanga azt mondta hogy te tudod a lentebb leírt problémámra a választ. Úgy hogy tudsz segíts. Köszi szépen! -
Bossbob #2303 Oké, köszi!
-
#2302 Maltert kérdezd Ő sokat próbálkozott vele. Össze is hozott egy f@sza pályát de bug-os volt és belefáradt a hibák keresésébe -
Bossbob #2301 Ti szoktatok a mapeditorral bonus missionokat csinálni?
Valaki nem tudja hogy kell azt megcsinálni az editorral hogy pl: a pálya egyik végébe 5 perc múlva spawn-oljon be 5 tank?Előre is köszi!
-
#2300 ha netes játék akko le kell tölteni az 1.28-as patchet ami 160 mega asszem, itt találod:1.28 patch De előbb regisztrálni kell!!!! ha single ako nemtom -
#2299 Sziasztok!
Erre a The programm will be terminated -re meg tudná mondani valaki a megoldást? Ha igen vegyen fe msn-en : [email protected]
Előre is kösz! -
#2298 TVTK8Q-2PC85U-QRPJVY-7PTQ8R eredetibe van meg -
#2297 Az előzőhöz hozzáfüzve:
Ezt a kulcsot probaltam de nem megy vele: PU5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ
Valaki tudna adni egy helyes kulcsot?
Előre is köszönöm.... -
#2296 Nem sima játékot.
Ezt a problémát már megoldottam, csak nincs hozzá cd-kulcsom. Valaki légyszi tudna adni egy cd-kulcsot!!!
Előre is köszi. -
#2295 multis játékot indítasz? -
#2294 Sziasztok!!!
Lenne egy gondom. Olvastam a fórumot de olyan problémát nem láttam leírva mint amelyet én tapasztaltam. A game természetesen nem indul nekem sem. Feltelepítettem, crack-eltem (mert crack-es verzio). Majd mikor elindítom a játékot azt írja ki hogy a program befejezett(The programm will be terminated.). Mi lehet a gond? -
JamesRyan #2293 sziasztok
nemrég kezdtem el játszani a game-vel és lenne egy olyan gondom,h az amcsi első pályáán a lighthouse-nál megöltem mindenkit,letorpedóztam a hajóval a part mellett úszó ágyús "stéget",kinyírtam a 2 ágyút-de előtte szétlőttem az egyikkel a tornyot(a torony lángol és romokban) és a bamba progi azt mondja a feladatok közt,h pusztítsam el a vilgáítótornyot(a vicc,h ugye rámutat nyíllal de az romokban.szal a kérdés h bugzik a játék v van még valami?
választ köszi
1.28 patch van rajta. -
Babo #2292 Egyébként köszönöm. Csak az a gáz hogy egy haverom se játszik ezzel. Na mindegy. Maradok a bunkó franciáknál