Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
köszönöm mindenki segítõ szándékát, haladok végre az 1. ruszki pályán 😊 1-2 HE valóban letépi a lánctalpat ha totál merõlegesen lövöm meg a tankot, utána pedig megy a gyalogos kommandó, akik a házak mögül meggránátozzák a tankot és vége ... nekem csak igy megy 😊)

Forza.

formatuq
ezek az egysegek a jatek (soldiers heroes of world war II A.K.A Outfront) elso reszbol valok, vagyis ehhez szantak.
ezen latszik hogy milyen mas volt a jatek kezelofelulete a fejlesztes alatt

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

arty
naigen, fraps is ugyan azt a CPU-t használná mint a game 😊 nemrég értem haza, inditom is a gémet ...

Forza.

Ezekbõl sok egység már az elsõ rész kapcsán is meg volt hirdetve. Úgy értem, a játék hivatalos weblapján fel vannak sorolva az egységek, és ott jópár fel van tüntetve, ami az általad belinkelt képen is látszik, de az elsõ részbe ténylegesen nem került be valamilyen ismeretlen okból. (Pl😛z-3N)

bigfoot
MAUS<#taps>
IS3 a kv2 es mellett??

formatuq
Itt meg talalsz olyat, ami a game-ban nincs, de a keszitoknek igen....
Remeljuk a masodik reszben mar benne lesznek.

formatuq
Itt is van par

formatuq
tegnap is volt magyar szerver kb 6 oran at
meg ma is
meg lesz egesz heten

Serpa
a minap néztem ASE -t, de 1 server nem volt.
amúgy elõbb végig viszem ismét.

Pluskast
Sráécok miért nem neten nyomjátok? Az sokkal élvezetesebb.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Serpa
megcsináltam normal fokozaton.

1 HE vel leszakadt a lánca, és már meg sem mozdult a drága.
utána szépen kimanõvereztem a szépséget, a többi megy magától ...

épületek sokat segítenek a takarásban ...

nsndhk
nincs valakinek egy jó végigjátszása

nsndhk
annál többet nem tud

Serpa
nekem nagyon belassítja a játékot, 7-8 fpsre esik le.
ráadásul kb 100megás avit csinál.

nsndhk
nem lassitja a gépet

Serpa
sztem ma felveszem az elsõ missiot.

apropó, a tanuló pályákat megcsináltad?

Honnan lehet leszedni a Soe 1.7-et???
Láttem életemben elõször egy magyar szervert, csak nincs + ez a rohadt mod,és nem tudtam velük játszani.<#rinya><#rinya><#rinya>
Nem szeretne valaki multizni???
ez a kérdés nem csaka mára vonatkozik😊

arty
fraps -al felveheted a játékod ...

Forza.

Serpa
egyébként mivel lehet videt csinálni?

Hát addig kell lõni HE-vel a lánctalpra célozva direct controlon,(End) amíg le nem jön. Aztán ha már nem tud mozogni, akár mögé is lehet manõverezni, aztán AP-vel adni neki.

arty
easy ... normálon akartam, de ha az easyn is ennyire nehéz nekem, akkor felesleges 😊

Forza.

Serpa
ez egy jó ötlet, megnézném 😊

lehet a héten én is nekiállok, ismét.
milyen fokon üzõd?

arty
na, egy gyors teszt erejéig kiprobáltam a HE+AP+AP kombót (2 kisérlet) de akkor se szakad le a rohadékok lánctalpa, de lehet h hiába is akadna le, mert amugy sem mozog és mégis kilõ 😊

esküszöm felveszem AVI-ba, karácsony után talán lesz végre idõm foglalkozni vele ismét 😊

Forza.

arty
rosszul, se tegnap se ma nem jutott idõm ... éppcsak forumoztam kicsit, de félorát nem lehet csak ugy soldiersezni 😊) 2h alatt neki sem állok ...

Forza.

Serpa
na?
hogy állsz arty?

Majdnem ugyanilyen konfiggal nálam kivállóan fut. Nem tudom, mi lehet a baj.

Serpa
én úgy csináltam meg, hogy a bal oldali ároknál megvártam az elsõ jármûvet, azt kilõttem, így megakadt a többi.
elindultam bal oldalt felfele és oldalról kaptam el a többit.

Üdv mindenki!
A játékkal kapcsolatban lenne nekem egy kis problémám,mégpedig az hogy nem akkar elindulni!😞 !Mikór elinditom lefagy,vagy az allábi szöveget irja ki "Block terminator expected! (esdlreader.cpp 379)! Egyébként a konfiguráciom a köv.: Amd 2200+,Asusa7v8x,Geforce 6600 (128M😎,512MB !
Remélem tud valaki segiteni! Elöre is kösz!
arty
serpa: az árkok a képen 1 centire kilógnak, kicsit valóban be-nyomultam a városba ... 😉 de probáltam már megkerülni is, a nyugati tábort lerohanva, hiába, jön a két panzer4d és esélyem sincs 😊

bgabor: akkor ez lehetett a gond! AP-t irtál, gondoltam az jó mindenre a tankon, ennyire nem gondoltam h "részletes" a game 😊 A szállítójármüvek nagyon szépet pukkannak a HE-tõl, ez tény ... és most már a rövöditések jelentését is tudom, thx.

remélem lesz ma idõm nyomulni kicsit

Forza.

Mert AP vel lõtted. HE vel kell kicsinálni a lánctalpat. Ha a lánctalp kész, megfelelõ szögbe manõverezel, és aztán AP vel asz neki. Direct contollal természetesen.

Tényleg nagyon sok függ attól, mire milyen lõszerrel lõsz. Próbálj meg csak rálõni egy teherautóra AP vel, nem sok kárt fog tenni benne. Nem úgy mint a HE.
A HE, mint neve is mutatja (High Explosive) robbanó lövedék. Az AP (Armor Piercing) páncéltörõ.

Serpa
nem láttom az árkokat.

te átmész a városon?

arty
serpa: jah, APvel ahogy gabor javallotta 😊

bgabor: volt már h oldalt állt és 5 lövést kapott a lánctalp mégse gebedt meg 😞 bár AP vel lõttem ...

Forza.

Serpa
ittvan 1-2 mod
regelni kell

ReTeK
afrika 42 kiegészítõjét próbálta már valaki vagy a Storm over Europe -t ?

kössz de már megkerestem<#vigyor3>és nekem is beugrot honnan szedtem le multkor.
De modokat még nem találta mert volt hozzá bõven. Valaki tudna mondani egy oldalt ahol szinte mind fent van és jok is?
Serpa
helló
a gaméval most újra elkeztem játszani de nem találom hozzá a pach et valaki tudna mondani mert a brit fõleg csak azzal vihetõ ki.

És réges rég felrebbent a gondolat hogy lehet lessz hozzá egy pálya szerkesztõ amivel olyan mappát csinálunk amilyet akarunk.(gondoljatok bele<#violent><#violent><#gun>) és még tõbb mészárlás.
Bizony, meg Panther. Sajnos a játék legnagyobb hibája szvsz pont az, hogy szörnyen kevés pálya van. De egyébként szinte tökéletes.

bigfoot
kár hogy német kampányban nincs kingtiger....😞

Nem tigris. Azok ennél sokkal durvábbak. :-)
Ez egy sima Panzer4 D ,azaz a korai, rövid csövû változat.
Elsõ lépésként adj le egy pontos HE lövést a lánctalpára.
Ha mozgásképtelenné tudod tenni az ellenséges tankot, az már fél siker.
Ha nem tudod kilõni bizonyos szögbõl, változtass a szögön. És folyamatosan mozogj a tankoddal.

Serpa
úgy nézz ki.

AP t használsz ellene?
probáltál elbújni?

arty
(jah és bevallom, ennyire még "RTS-t" nem élveztem - csak már hiányzik a sikerélmény ... egyedül a tehén és a csirke nem ellenfél 😄 )

Forza.

arty
messzebb jutottam, leirtottam sok jármüvet, temérdek gyalogot ... de ezekbõl marad kettõ, és sehogy sem bírok vele 😞 más tankot mire mexerzek, már mozgás vagy lövésképtelen ...

az én tankom még ha 3x is seggbelövi, akkor sem pusztul meg 😞 ez tigris??

Forza.

Serpa
majd beszámolót kérünk 😊

arty
köszönöm a gegitséget, állok is neki az ötletek alapján...

amcsikkal csak a végén akarok menni, elsõre az imádnivaló akcentusu ruszkik 😊)

Forza.

Direct controlon irányítsd a tankot. Az elsõ orosz pályán vigyázz a dombon lévõ álcázott ütegekkel, HE lõszerrel lõdd le õket. A páncélautó kétfõs személyzete, és a T-34es tank személyzetének (4 fõ) egyik tagja együtt pont elég egy második tank kezeléséhez. Három fickó már elvezet egy tankot. Tehát foglalj el egy német tankot, ha lehet. Úgy már könnyebb. A várost védõ páncéltörõ ágyúkra direct controlban lõj HE lövedéket. AP-t kizárólag tankok ellen használj.

Fenrir
ruszki elsp pályája nekem sem ment valamiért, amcsi könnyebb volt 😊

A halál csupán a kezdet...

Serpa
ha jól emléxem nem szabad bemenni a városba addig, amíg el nem intézed a konvojt.
bújj el egy épület mögé a tankkal.

sõt tudsz zsákmányolni is, csak arra figyelj, hogy ne nagyon sérüljön meg az ellen tankja. lánctalpat probáld célozni.

arty
ruszkikkal nekiálltam, elsõ pálya... de még easyn sem sikerül semmi eredményt elérni ... 1-2 tankal elbánok, de a pokoli mennyiségû gyalog+3-4 tank jön... a városban és ledarálnak ...

hogyan kell ezzel a játékkal játszani ? visszaolvastam soksok oldalt, sajnos senki sem ennyire láma mint én 😄

az lejött, h észjáték (lehet ez a gond? 😉 ), nem sima RTS, de valamire nem jövök rá 😉 lehet valahonnan pl aknát szerezni a tankok ellen? vagy mit csináljak? 😊

Forza.

fistin
csak sajnos még ki se játszottam :'( idõigényes, az egyszer biztos! de legjobb 😄