Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, köszönöm a hozzászólásokat, akkor vadászok még hátha... a szöveges részt kihagyom, az nekem nem nagyon megy, szeretem látni mit csinálok! 😄

Ha jól emlékszem valahol találtam egyszer hozzá térkép editort, sõt volt dinamikus küldetésgenerátor is - de egyiket sem teszteltem le végülis. Próbáld meg Google-val megkeresni.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

nincs hozzá igazán mod készítõ cucc régen volt de az már nem müködik, amúgy egy szövegszerkesztõvel mindent el lehet intézni, mondjuk pályát azt nem hiszem hogy egyszerû csinálni mivel mindent egyesével kell lerakni és mondjuk egy hát min. 4 részbõl áll amit még össze is kell illeszteni 😄 amúgy sok értelme nics moddal foglalkozni most már, mert szinte csak oroszok játszanak vele sajnos ez a játék már eléggé kihalt, de ha valaki akar majd egy igazi jó csatát azzal szívesen kiállunk mert 2vs4-be is kezd már uncsi lenni 😄

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

a 4. képen ha az lõ ami éppen ott van kijelölve akkor az a német katyusa egyik fajtálya a játékban, de ha nem az akkor az orosz katyusa mivel annak a lövedéke néz így ki

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Serpa
én nem tudok arról, hogy lenne mod-tool.

de a tájékozotabbak majd megcáfolnak.

Remélem azért valaki csak észreveszi a kérdést, mielött a huszadik oldalra kerül a fórum! 😞

Tudja valaki, hogy hol lehet beszerezni a mod készítõ cuccot a showw-hoz, vagy egyáltalán kell hozzá külön progi??? Elképzelésem lenne egy pár jó kis multipálya legyártásához, de nem tom mivel...

Serpa
<#eljen>

megjelenésrõl tudsz vmit?
4.képen mi lehet ami épp becsapódni készül?

nem mindig, csak amikor akarsz

3P
Hát köszi a lekesítõ hozzászólásokat, akkor megveszem a normált, már ha tényleg van, s nem csak árlistában szerepel...
Kiváncsi vagyok erre a commandos részre. 😊
Illetve mindig nekem kell céloznom a jármûveimmel meg a gyalogosokkal? Csak azért kérdem mert valami ilyet olvastam.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Ha meg tudod venni a normál, vagyis az eredeti(ami szinte teljesen fehér) dobozost, akkor azt vedd meg, mert abban benne van a kézikönyv, a klasszik verzióból már hiányzik! A játék pedig elég egyedi RTS, de mindezt olyan fizikával, hogy mindent szét lehet lõni és ez szó szerint értendõ, a roncsok megmaradnak a hullákkal és azok elhagyott eszközeivel együtt, mindez megfûszerezve azzal, hogy át lehet venni adott egység felett az irányítást és innentõl elég commandos-os beütésû lesz a játék! Egyszóval nagyon jól eltalálták!

bigfoot
nekem eredeti van!!
és érdemes megvenni mivel simán üti mind2 gamet!!
szal rts végül is de van benne egy mód amivel tudod írányítani az egységeket

3P
Illetve még egy, melyik verziót érdemes inkább megvenni a normál, vagy a klasszik verziót?

3P
Sajnos nem ismerem a játékot, így lehet, hogy marhaségot kérdezek...
Szóval a játék az olyan jellegû mint a Blitzkrieg, vagy a Panzers? Azaz a pálya elején akciópontokból gazdálkodva vásárolhatunk?

Hy mindenkinek! Lenne egy kérdésem hogy ti eredeti vagy feltört verziõval játszotak-e mert nekem a feltört nem müködik nem indul el! Légyszi segítsetek ha tudtok. Elõre is köszi!
Nyers
'Soldiers: Heroes of World War II' - Saboteurs Addon

Szovjet ellenállókkal kell majd szabotázs akciókat végrehajtanunk. Ezt nem hittem volna, nagyon jó húzás a BestWay-tõl! <#eljen>

My Life for Freedom!

soldiers 2 néven megtalálod a másik topicot!!

A szokaásos szünet a topicban!Durván ennyi ez a nagy üresség!
Ezt elolvasod, és ott kérdezgethetsz róla!Talán még válaszol is rá valaki, de nagy reményket ne fûzz hozzá!Nyár van, mindenki nyaral, szórakozik,v. épp dolgozik, mint máskor, és nem ér rá senki,v. nem ezzel tölti az idejét!
Valamint, nincs új mod - én nem tudok róla - így szerintem nem sokan játszanak hazaiak mostanában!<#sir>

Hé csávók hajrá, mi a vihar van veletek???
Na nekem pl lenne egy kérdésem. Mi az a outfront 2?
traileres video? letöltöttem, mikor fog megjelenni?
stb
Fenrir
lecsengett a játék 😊

A halál csupán a kezdet...

Már megint meghalt a topic!!!
Általános jelenség!😞(

grebber
Elvileg 2005 Q4 de van neki saját topicja is gyertek oda 😊

Next PC upgrade: 2022

Ez nagyon tuti!!!
Kb. mikorra tennétek a kijövetelét???

grebber
Jaja nagyon baba lesz !!!!!

Next PC upgrade: 2022

Kössz!

robotnyk
Nem, de ha megmondod, hol lehet megnézem!
Kül. most nincs idõm keresgélni😞(

AnuluWork
WOW!
Néztétek a 2. részrõl készült videót?

Ahogy a tank beesik a jég alá, a személyzete meg kimászik belõle - már aki tud - és elkezd kiúszni a partra. 😊

Fincsi lesz ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Én is benne lennék egy multis csatában. Ha alakul majd jelezettek 😊

Szeva Snipa! Igen próbáltuk, csereberéltünk, de minden alkalommal ugyan az a tünet, pedig eredeti, nem clone verzió! Más progi nem produkálja ezt a jelenséget és ez is csak multiban😞

Van hozzá leírás ,hogy mégis milyen?
TJHooker
Konkrétan melyikre gondolsz? Soe 1.3 mod

I.C.ram
Van valami magyar olda, ahol meglehet lesni ezeket a modokat?
I.C.ram
Jaja kéne össznépi hent! 😄
TJHooker
A modot mi követtük el, sõt tovább megyek, mi indítottuk útjára a nagy moddolás örületet, guruk voltunk <#bee1>, a soe is hordoz eu mod elemeket. <Önfényezés OFF><#vigyor>
Amúgy tényleg még mindig sokan nem vágják a BZ értelmét, nyerünk (ki is irja), de a csávokám éljenzi saját magát, mert hogy dm pontja van (ja persze, a hörcsögöm is tud rakétával löni). Amúgy meg kéne vmi magyar össznépi hentet lezavarni vmikor.

I.C.ram
Na nyomtunk egy jó nagy meccset. 2v2 Battle zone

Lacc, Petko voltak amcsik, mi meg Attis, én, németek. 2:0-ra gyõztönk, de kemény meccs vol.

Az a Callope tüzérség nagyon kemény, de az én jó kis Tigrisem sem hagyott cserben, csak az a fránya lánctalp 😞
Bocs Snipa!
Fáradt vagyok,és mellényúltam!Nem neked ment az üzi, hanem neki:2005. máj. 24.
És miért hangzik valószinûtlenül? Mert te nem tudsz ilyesmit csinálni?

Tõled is elnézést kell kérnem!!?
Valóban nem tudok olyat írni, de majd az az idõ is eljön!!

Ezer bocsánat mindenkitõl, akit sértettem ezzel!!!!
Nem tudtam, hogy ti voltatok!
Csak nem programozók vagytok??! //költõi kérdés
Én is azt tanulom, de túl kevés az idõm rá,és mostanában egy kicsit lemaradtam az anyagban!!

I.C.ram
ja és hogy lehet téged elérni, mert ahogy látom msnt nem nagyon használod... 😊
I.C.ram
Pluskat! Ti hányan szoktátok nyomni? Milyen upload kell egy jó kis battle zones meccshez? Vagy ti it szoktatok játszani?
kicsit fura, hogy a gyalogosok puskával lõdöznek a tankokra... de ettõl eltekintve egész jó a játék

robotnyk
megnéztem, jogos 😊
csak az 1.28-ast tettem fel, nem úgy tûnik mintha hiányolná az 1.12-t 😊

robotnyk
én is most vettem meg, 2500at megért 😊
mindkettõt
Sziasztok. Most vettem meg a játékot, és az érdekelne, hogy melyik patch-et kell feltenni hozzá? Van egy "mp combat upgrade 128" és egy "eng upgrade 1.12.2" - gondolom a 128-as az újabb...

Az értesüléseid pontosak, de nem csak õket vertük el hanem eddig mindenkit 😄 sõt 2vs4-ben is aláztunk úgy hogy vatta 5 percig telefonált én meg küzdhettem egyedül. amúgy az eu3.0-val játszotunk most leggutóbb, mert ott azért reálisabb a sebzés meg minden. amúgy allab 2vs6-ba kellene játszanunk és még az sem lenne nagyon bukó ha mi is kevés pénzel kezdenénk 😛

I.C.ram
Pluskast egy msn-t tudsz adni?
I.C.ram
Varia???? 😄DD LOL 😄
I.C.ram
Na lesz valami jó kis csetepaté? Lacc még én biztosan jönnénk szerinte, és egy embert valószínûleg tudok még hozni.