3171
  • neuro
    Azért nem olyan egyszerű, mint a Soldiers, mert sokkal komplexebb és valósághűbb :) - privát ment...
  • bricsi01
    Na HI!

A Combat Mission-nel az a gondom, hogy kezelhetetlen, miért nem olyan egyszerü mint ez.
    Röviden tartanál nekem egy kis felvilágositást privátban.
    Kösz.
  • bigfoot
    ?:)
    nem egészen!római korban játszódik!van is topicja nézzd meg
  • bricsi01
    A Rome Total War az WWII-us?
    Mert én nem találtam róla képet.
  • neuro
    ...meg a combat mission :)
  • arty
    ez és a rome total war a 2 legjobb - akkor egyetértünk ;)
  • bricsi01
    Hi!

Az én véleményem az, hogy ez a legjobb stratégia game.
    Az a jó, hogy 1,2 skulotól meghalnak, és kezelhetők a dolgok, és a barát AI-k.
  • Palika1989
    Köszi, király vagy!
    The Hungarian Painkiller HQ
  • Heavy knight
    Tessék, itt a soe 1.7
  • Palika1989
    Hello!
    A SoE 1.7-et honnan lehet letölteni?
    Aki szeretne multizni annak itt az MSN címem: [email protected]
  • arty
    köszönöm mindenki segítő szándékát, haladok végre az 1. ruszki pályán :) 1-2 HE valóban letépi a lánctalpat ha totál merőlegesen lövöm meg a tankot, utána pedig megy a gyalogos kommandó, akik a házak mögül meggránátozzák a tankot és vége ... nekem csak igy megy :))
  • formatuq
    ezek az egysegek a jatek (soldiers heroes of world war II A.K.A Outfront) elso reszbol valok, vagyis ehhez szantak.
    ezen latszik hogy milyen mas volt a jatek kezelofelulete a fejlesztes alatt
  • arty
    naigen, fraps is ugyan azt a CPU-t használná mint a game :) nemrég értem haza, inditom is a gémet ...
  • bgabor
    Ezekből sok egység már az első rész kapcsán is meg volt hirdetve. Úgy értem, a játék hivatalos weblapján fel vannak sorolva az egységek, és ott jópár fel van tüntetve, ami az általad belinkelt képen is látszik, de az első részbe ténylegesen nem került be valamilyen ismeretlen okból. (Pl:Pz-3N)
  • bigfoot
    MAUS
    IS3 a kv2 es mellett??
  • formatuq
    Itt meg talalsz olyat, ami a game-ban nincs, de a keszitoknek igen....
    Remeljuk a masodik reszben mar benne lesznek.

• formatuq
    Itt is van par
  • formatuq
    tegnap is volt magyar szerver kb 6 oran at
    meg ma is
    meg lesz egesz heten
  • Serpa
    a minap néztem ASE -t, de 1 server nem volt.
    amúgy előbb végig viszem ismét.
  • Pluskast
    Sráécok miért nem neten nyomjátok? Az sokkal élvezetesebb.
  • Serpa
    megcsináltam normal fokozaton.

1 HE vel leszakadt a lánca, és már meg sem mozdult a drága.
    utána szépen kimanővereztem a szépséget, a többi megy magától ...

épületek sokat segítenek a takarásban ...
  • nsndhk
    nincs valakinek egy jó végigjátszása

• nsndhk
    annál többet nem tud
  • Serpa
    nekem nagyon belassítja a játékot, 7-8 fpsre esik le.
    ráadásul kb 100megás avit csinál.
  • nsndhk
    nem lassitja a gépet
  • Serpa
    sztem ma felveszem az első missiot.

apropó, a tanuló pályákat megcsináltad?
  • Heavy knight
    Honnan lehet leszedni a Soe 1.7-et???
    Láttem életemben először egy magyar szervert, csak nincs + ez a rohadt mod,és nem tudtam velük játszani.
    Nem szeretne valaki multizni???
    ez a kérdés nem csaka mára vonatkozik:)
  • arty
    fraps -al felveheted a játékod ...
  • Serpa
    egyébként mivel lehet videt csinálni?
  • bgabor
    Hát addig kell lőni HE-vel a lánctalpra célozva direct controlon,(End) amíg le nem jön. Aztán ha már nem tud mozogni, akár mögé is lehet manőverezni, aztán AP-vel adni neki.
  • arty
    easy ... normálon akartam, de ha az easyn is ennyire nehéz nekem, akkor felesleges :)
  • Serpa
    ez egy jó ötlet, megnézném :)

lehet a héten én is nekiállok, ismét.
    milyen fokon üződ?
  • arty
    na, egy gyors teszt erejéig kiprobáltam a HE+AP+AP kombót (2 kisérlet) de akkor se szakad le a rohadékok lánctalpa, de lehet h hiába is akadna le, mert amugy sem mozog és mégis kilő :)

esküszöm felveszem AVI-ba, karácsony után talán lesz végre időm foglalkozni vele ismét :)
  • arty
    rosszul, se tegnap se ma nem jutott időm ... éppcsak forumoztam kicsit, de félorát nem lehet csak ugy soldiersezni :)) 2h alatt neki sem állok ...
  • Serpa
    na?
    hogy állsz arty?
  • bgabor
    Majdnem ugyanilyen konfiggal nálam kivállóan fut. Nem tudom, mi lehet a baj.
  • Serpa
    én úgy csináltam meg, hogy a bal oldali ároknál megvártam az első járművet, azt kilőttem, így megakadt a többi.
    elindultam bal oldalt felfele és oldalról kaptam el a többit.
  • sg wizard
    Üdv mindenki!
    A játékkal kapcsolatban lenne nekem egy kis problémám,mégpedig az hogy nem akkar elindulni!:( !Mikór elinditom lefagy,vagy az allábi szöveget irja ki "Block terminator expected! (esdlreader.cpp 379)! Egyébként a konfiguráciom a köv.: Amd 2200+,Asusa7v8x,Geforce 6600 (128MB),512MB !
    Remélem tud valaki segiteni! Elöre is kösz!
  • arty
    serpa: az árkok a képen 1 centire kilógnak, kicsit valóban be-nyomultam a városba ... ;) de probáltam már megkerülni is, a nyugati tábort lerohanva, hiába, jön a két panzer4d és esélyem sincs :)

bgabor: akkor ez lehetett a gond! AP-t irtál, gondoltam az jó mindenre a tankon, ennyire nem gondoltam h "részletes" a game :) A szállítójármüvek nagyon szépet pukkannak a HE-től, ez tény ... és most már a rövöditések jelentését is tudom, thx.

remélem lesz ma időm nyomulni kicsit
  • bgabor
    Mert AP vel lőtted. HE vel kell kicsinálni a lánctalpat. Ha a lánctalp kész, megfelelő szögbe manőverezel, és aztán AP vel asz neki. Direct contollal természetesen.

Tényleg nagyon sok függ attól, mire milyen lőszerrel lősz. Próbálj meg csak rálőni egy teherautóra AP vel, nem sok kárt fog tenni benne. Nem úgy mint a HE.
    A HE, mint neve is mutatja (High Explosive) robbanó lövedék. Az AP (Armor Piercing) páncéltörő.