Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Kiváncsi vagyok erre a commandos részre. 😊
Illetve mindig nekem kell céloznom a jármûveimmel meg a gyalogosokkal? Csak azért kérdem mert valami ilyet olvastam.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
és érdemes megvenni mivel simán üti mind2 gamet!!
szal rts végül is de van benne egy mód amivel tudod írányítani az egységeket
Szóval a játék az olyan jellegû mint a Blitzkrieg, vagy a Panzers? Azaz a pálya elején akciópontokból gazdálkodva vásárolhatunk?
Szovjet ellenállókkal kell majd szabotázs akciókat végrehajtanunk. Ezt nem hittem volna, nagyon jó húzás a BestWay-tõl! <#eljen>#eljen>
My Life for Freedom!
Ezt elolvasod, és ott kérdezgethetsz róla!Talán még válaszol is rá valaki, de nagy reményket ne fûzz hozzá!Nyár van, mindenki nyaral, szórakozik,v. épp dolgozik, mint máskor, és nem ér rá senki,v. nem ezzel tölti az idejét!
Valamint, nincs új mod - én nem tudok róla - így szerintem nem sokan játszanak hazaiak mostanában!<#sir>#sir>
Na nekem pl lenne egy kérdésem. Mi az a outfront 2?
traileres video? letöltöttem, mikor fog megjelenni?
stb
Általános jelenség!😞(
Kb. mikorra tennétek a kijövetelét???
Kül. most nincs idõm keresgélni😞(
Néztétek a 2. részrõl készült videót?
Ahogy a tank beesik a jég alá, a személyzete meg kimászik belõle - már aki tud - és elkezd kiúszni a partra. 😊
Fincsi lesz ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Amúgy tényleg még mindig sokan nem vágják a BZ értelmét, nyerünk (ki is irja), de a csávokám éljenzi saját magát, mert hogy dm pontja van (ja persze, a hörcsögöm is tud rakétával löni). Amúgy meg kéne vmi magyar össznépi hentet lezavarni vmikor.
Lacc, Petko voltak amcsik, mi meg Attis, én, németek. 2:0-ra gyõztönk, de kemény meccs vol.
Az a Callope tüzérség nagyon kemény, de az én jó kis Tigrisem sem hagyott cserben, csak az a fránya lánctalp 😞
Fáradt vagyok,és mellényúltam!Nem neked ment az üzi, hanem neki:2005. máj. 24.
És miért hangzik valószinûtlenül? Mert te nem tudsz ilyesmit csinálni?
Valóban nem tudok olyat írni, de majd az az idõ is eljön!!
Nem tudtam, hogy ti voltatok!
Csak nem programozók vagytok??! //költõi kérdés
Én is azt tanulom, de túl kevés az idõm rá,és mostanában egy kicsit lemaradtam az anyagban!!