3171
-
#2169 German Soldiers Mod 4.0
és nemsokára lesz BTRH 1.2 -
#2168 Ha tetszik fogsz vele többet is játszani. Csak ezeken a dolgokon ne lepödj meg. -
#2167 :-)
3 hete kezdtem el kb. játszani a gémel -
ottar #2166 Sziasztok,
Megvettem a játékot, és olyan gondom van vele, hogy a videókat (már az indító képesor, kiadó logója, stb) valami idióta szivárványszínben játssza le. Ugyanígy a hadjáratok intróit. Drivert már frissítettem.
Mi lehet a gond?
Felbontásokkal érdemes játszani?
Ja, egy ATI 9550 kártya dolgozik a gépben.
Köszi.
-
#2165 ez a german soldiers mod egész jó, igaz néha kifagy 1-2 pálya de nem rosz -
#2164 lentebb targyaltuk, extra unit mod volt az eslo, es sokaig az egyetlen a btrh elottig ami "real"isabba tette a loves/sebzes rendszert.
de a mod tobb mint 1 eves, az editor meg kb masfel :P
eleg lassan tejednek az infok.......... -
Ma3 #2163 Vannak erdekes dolgok az teny... -
#2162 Tudom hogy nem az a lényeg hogy egyformák legyenek de volt olyan,h pl. egy IS-2 es 122mm -es páncéltörő löveggel nem kapott szét többször is egy kis csótány Angol 57mm -es MKIV Crusadert az meg simán leszedegette egymás után többször is direkt kipróbáltuk. -
#2161 bug-os sajnos
elkezdtem csinálni és egyszerűen kilépett egyszercsak! :-(
A German Soldier mod Complete Colleection elég jó próbáltátok már?
Észre vettétek hogy a mod-ok erősen hajlanak a készítőik beállítottsága felé vagyis nem igazán realisztikusak. Ezt pl. a harckocsik páncél hatótávolság sebzés ujratöltés eltérésében lehet észrevenni.
Ma3 haverom figyelt fel rá hogy pl. a SoE1.7 erősen lehúzza az Orosz egységeket.
Nagyjából a BTRH 1.1 közelíti egymáshoz őket.
akit érdekel hasonlítgassa őssze a resource\set\weapon és ott valamelyikre pl. gun.inc re rámegy és pl. totalcmd F4 -el megnézi
-
Heavy knight #2160 Kösz!
Nagyonállati egy cucc ez az editor...
Nem semmi munkájukba telhetett...,bár szerintem még nincs egészen kész.
Valakinek már sikerült pályát csinálni??? -
#2159 MAP Editor -
#2158 a german soldiers mod-ot INNEN szedjétek
ez a complete collection
-
#2157 háát editorozni elég sok időt igényel..
inkább BTRH mod mert elég furán vannak beállítva az erőviszonyok az alap játékban ...sőt egy két mod is pl. SoE1.7
viszont nagyon jókat nyomunk!egy két mod -
#2156 Hi!
LINK
Ez nem hivatalos, sajna bugos. -
Heavy knight #2155 üdv!
Létezik editor is???
Remélem jó is...
Honnan szerezted???Ez valaki magáncélra kif. cucca,v. hivatalosan is létezik?
Érdekelne engem is,ha valóban létezik!
-
#2154 Ti nem editoroztok?
Csak multi? -
#2153 Helló!
A MapEditor-t már teljesen értem csak amikor lódolom akkor a spamming-nél failed van.
Mit tegyek le? -
Syry #2152 QuakeNet? -
#2151 ok,sztem ma vagy holnap felnézek! -
#2150 elte.irc.hu -
#2149 mIRC
eltel.irc.hu
Soldiers.hu szoba
gyertek és multizzunk -
#2148 Hi!
A MapEditor folyton hibát észlel vagy nem válaszol.
Mi lehet a gond?
Mit kell lodolni benne? -
Ma3 #2147 Szoktam multizni szal ha erdekel MSN-en megtalalsz [email protected] -
Sanyesz5 #2146 Köszi
Épp most próbálom,én teljesen máshogy csináltam.
Eszembe nem jutott volna.legalább a readme.txt be írhatták volna.
Ha jó multizok eggyet,nincs kedved? -
Ma3 #2145 Hi! Biztos, hogy jo helyre masoltad? Mert ugy kell, hogy a Soldiers fokonyvtarba csinalsz egy "mods" alkonyvtarat (ha meg nem lenne)es ebbe a mods konyvtarba siman bemasold a "SoE RWM" konyvtarat amit a "SoE_1.7_full.rar"-ban talalsz. Nekem igy mukodik... -
Sanyesz5 #2144 Sziasztok
Lenne egy problémám,neme tudja vki hogy a soe 1.7 es mododt hogyan kell felrakni?
Mert bemásoltam mindent a helyére,a játéknak megváltozott a menüje,ott vannak az uj pályák.Viszont ha a mod menüre megyek ott nem látja,miért lehet ez? -
#2143 Kösz.
Jó, a "nincs dinamit" azt ugy értettem, hogy a csávoknál. -
Heavy knight #2142 Ebben a játékban egy kicsit gondolkodni is kell!
Kül. van dinamit, de csak a baloldali bunkereknél lévő ház mögött valami ládákban.Ott ahol van 1 őrtorony is közvetlen a ház mögött.Ha jól emlékszem. -
bgabor #2141 Más a megoldás. Elfoglalod az egyik partvédelmi ágyút és szétlövöd vele. :-)
Tényleg így kell. -
#2140 Helló!
( Project America (UK) 1.Mission )
A világitótornyot hogy semmisitsem meg?
Nincs dinamit. -
#2139 kell eredeti!csak 2500ft vedd meg!megéri!!! -
#2138 Helló!
Neten játszáshoz kell eredeti jatek vagy regist?
Az UK kampányban az első páján mi a feladat? -
#2137 out of sync!mit jelent ez?mert multi közben kivágott ezzel a hibával -
#2136 Nem, alapból ez van. Próbáltam már patch felrakása nélkül is, de minden ugyanaz. -
#2135 ez az után van miután felraktad a patchet?
mert asszem a bill kiosztáson kell állítgatni és akkor jó lesz,de nem bizti -
Deajka #2134 Az elején 1024x768-ba nyomtam és csúnya is volt meg szaggatott. Mérgemben feltettem 1280x1024 re és tök jól fut.
Ugyanez a konfigom, az új omega driver van + nem régi telepítésű xp.
-
#2133 Szevasztok!
Nekem eredetiben van meg a Soldiers - Heroes of World War II de valami oknál fogva szaggat. A gépem: Ati Radeon 9600 256,512Ram,. A patch-is fenn van.
Előre is köszönöm.
-
#2132 Nekel lefagy minden indulásnál a játék, a demo az még ment.
Amikor elindítom a játékot, ilyen hibaüzenetet dob fel: program will be terminated
A logfile pedig ezt tartalmazza:
C:\Program Files\Codemasters\Soldiers - Heroes of World War II\SOLDIERS.EXE
Soldiers: Heroes Of World War II, ver 1.28.1 [15.01.2006, 18:34]
Total video memory reported: 376438784
Local video memory detected: 121110528
User : *********
[00:00:03] No sounds in "/sound/talks/german/assessment_explosion" directory (/set/sound.set/sound/human_talk.inc, 7)
Már több fórumon kerestem a megoldást, nem egyedi hiba,a Codemaster honlapján is foglalkoznak a problémával de megoldást nem találtam. állítólag bug, az 1.3 patch már kiküszöböli.
Találkozott már v.ki ezzel a gonddal és meg tudta oldani?
Köszi.
-
#2131 magyar szerverek vannak még?gamespyon is? -
#2130 Sziasztok!
Lehet,h soxor volt már téma akkor sorry!Magyarosítást keresném de nem találom.A Magyarosítások portálon van egy de az v.mi 30%-os...
Az cjb oldalon levőt meg nem lehet leszedni..
Tudtok segíteni?
thx