Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már jó régen játszottam a gemeval, de asszem jött két motor a sziklák felõl, és egy antitankgránáttal azonnal be is robbantottam velük együtt mindent!
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Keresem, keresem, de hiába....
Az angol küldetés sorozatot csinálom, és asszem a 4. pályán vagyok (Ambrush). A pálya idõlimittel indul és van egy ilyen küldetés:
"Block the exit to the northern road to divert the convoy".
Mi a fenét kell itt csinálni?
A küldi egy falu alol indul átvergõdtem a falu feletti útig, ott likvidáltam a németeket, szereztem magamnak egy kis játrmûvt is. Ekkor úgy 4-5 percem lehetett még, az idõ letelik és a convoy nem jött meg, de mission faild a "jutalmam". Tehát mit kell ott csinálni? Van egy sziklatömb ami között átvezet az út, azt már eltorlaszoltam 2 páncélos kocsival is, de semmi....
My Life for Freedom!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
a felderitö amerikaiak mindig risztják a töbieket akik aztán szétszednek:-(
[email protected]
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Azonban mint általánosság nem feltétlenül állja meg a helyét. Nekem is rettentõ mód tetszik ez a játék, de a Panzers-vel azért nem teljesen azonos mûfaj. Ez egy picit taktikázosabb, picit lassabb játék, a Panzers meg egy pörgõs akció orientált játék, s ennek oltárán feláldozott 1-2 értéket, s lett picit árkádosabb hatása. Szerintrem mindkettõ játék ragyogóra sikeredett, s nem is látok okot arra, hogy bármelyiket a másik a fölé emeljem, hiszen mint írtam volt vannak érvek mindkettõ mellett pro és kontra...
Aki ezzel akárcsak a demopályát végigjátsza, utána már hihetetlenül gyagyinak fogja találni a Panzers-t. A grafika gyönyörû, a törésmodell és az újfajta közvetlen egységirányítás pedig forradalmi. A sérülésrendszer is nagyszerû, akárcsak a katonák RPG szerû inventory rendszere. Amikor utána megláttam a panzersben az életerõcsíkot a páncélosok fölött szétröhögtem az agyam.
Egyetlen hiányossága volt szerintem a játéknak: kevés volt a küldetés és szörnyen keveset szerepeltették a jármûveket. Szinte alig volt tankos akció. Egy egy pályán elvétve a hadjáratokban, amit amúgy is elõg rövidek voltak. Ehhez jött még a kemény 7 db singlée küldi amelyek közöt egyben sem lehetett a németekkel lenni.
Az a magyar csapat nagy szerencséje, hogy a tetves Starforce megakadályozta a Soldiers széleskörû elterjedését. Ha nam így lett volna, a kis mûvük, a Panzers labdába sem rúgott volna. Aki nem hiszi, próbálja ki a Soldiers demóját.
A kézikönyv sem írja, ezért kérdeztem, de bízom benne, hogy esetleg mégis van benne Quick Save és Quick Load is, csak hát ugye nem jöttem rá a billentyû kombinációra...
Bár itt is vannak furcsaságok: pl. a tankokra puskával tüzelõ gyalogság 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
My Life for Freedom!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Quick Save és Quick Load-nak mik a billentyû parancsai, már ha vannak a játékban?"
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
http://www.germansoldiers.net ha innen akarom átdob a codemasters fõoldalára. pls help!
ez az utolsó hivtalos patch ugye? elég a legújabb patch vagy sorba kellfelrakni õket? Elõre is köszi a segítséget