3171
-
#2249 Ez nem aknák ellen volt. Semmi értelme nem lenne, mert szitne az összes tanknak szélesebb a lánctalpa ennél, magyarul az aknákat se tudna ez mind felrobbantani. Ez úgy tudom, hogy márjáró tank volt.
-
#2248 PLZ VKI VÁLASZOLJON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2247 Ez a mocsárjáró :) -
#2246 Sztetek jo ötlet lenne soldiersbe klánt csinálni? plz vki gyorsan válaszoljon
-
bgabor #2245 Német aknatipró. De dunsztom sincs, milyen elven működik. -
#2244 :-D
Jöhetnek a linkek !
Nagyon jó amiket dobtál a kedvencem:
Eddig is nyílvánvaló volt hogy Lukács Gyurka a StarWars Birodalmi egységek kinézetének alapjául a náci design szolgált de ez mindent visz!
-
bgabor #2243 Ööö, izé... Én anno tizenegyedszerre csinátam meg a pályát, úgy, hogy sérülés nélkül elintéztem az egész konvojt. Bazookával, géppuskával meg lopott légelhárítóüteggel. :-) -
ottar #2242 Affene, tiszta kudarc. A taktikázós-manőverezésnek nagy hátránya, amit most is tapasztaltam...
Szépen pozícióba helyezkedtem, a tigris valaggal a pálya széle felé. Kilövöm a shermant, erre a script szerint megérkezik az újabb hullám. Persze a hátam mögé, közvetlenül..
A tigrincs tornya sem tudott megfordulni... :-(
Na, holnap újra...
-
Heavy knight #2241 "Én szereem inkább veszteség nélkül megcsinálni a küldteéseket. Ezért is nem szeretem az időre futó küldteéseket, inkább a manőverezést, cselezést, megkerülést, fedezettel előrenyomulást.. :-)"
:)
Én is így vagyok vele, ha lehet,minél kevesebb veszteséggel.
Ám,ha elesik egy katonám, nem kezdem újra, addig küzdök, amíg van mivel.
Sok tapasztalatot lehet szerezni, ha akkor is harcolsz, mikor már tényleg értelmetlen lenne.Mondjuk,van időd, és elvesztettél egy küldetést, és van még embered, akkor megpróbálod kiiktatni az ellent azzal, ami maradt.
Rejtőzködés, rajtaütésszerű akciókat jól lehet gyakorolni...:)
Nameg singleben ott van a pause, ha megállítod a játékot jobban át lehet tekinteni a harcteret,és egy idő után már megállás nélkül is gyorsan kapcsolsz mi is történik.
Ha kell még link szólj, valahol nekem is van még vagy 1000 db.:D
bár nem mind a szárazföldhöz kötődik...
"nem biztos hogy a Pz. IV minden típusváltozatát megismerem a játék képei alapján.. ;-)
"
Én sem, hidd el.A játékban különben sem olyan egyértelmű a dolog.Nem tudják pontosan visszaadni a valóságot, bár ált. jó közelítéssel sikerül...
Olyat meg bizonyára nem csinálsz,h. ba-20m-mel mész egy pzIII-... ellen.:)
"Érdekel a téma. :-)"
Külön öröm, h. olyan játszik a gameval, akit a háború is érdekel.:)
-
ottar #2240 Érdekel a téma. :-)
Elég sokat olvastam is róla, képeke is nézegetttem, de azért nem biztos hogy a Pz. IV minden típusváltozatát megismerem a játék képei alapján.. ;-)
Legnagyobb bánatomra az achtungpanzer bezárt.. :-(
Köszönöm a linkeket, tökjó, ezek nagy része megvolt, csak egy gépcserénél nem figyeltem a bookmarkjaimra és elvesztek. :-)
Hmm.
Én szereem inkább veszteség nélkül megcsinálni a küldteéseket. Ezért is nem szeretem az időre futó küldteéseket, inkább a manőverezést, cselezést, megkerülést, fedezettel előrenyomulást.. :-)
Na, kedvet kaptam hozzá, mindjárt át is ülök a PC elé és nyomulok tovább Villers-Bocage felé. :-)
-
Heavy knight #2239 Nah, helyesírási hibákért bocs.Nemigazán vagyok ma topon.
Ottar!
Néhány tankos, meg ilyesmi link:
panzerkeil
ezek inkább csak képek,leírást nemnagyon találsz
ha érted a nyelvet jó ez is.Én inkább makettfestéshez ajánlom,+használom
ez egy jó oldal,én szeressem:)
jaegerplatoon.net
ÉS még egy csom minden.Nem fogom az összeset url-ként beszúrkálni, ha kell valakinek szól.
Sok jó oldalt tudnék még, de most ezek voltak kéznél.
-
Heavy knight #2238 :)
Jó, ha valaki világháború fanatikus:)
As I:D
Utánaolvasol, neten nézelődsz, olvasgatsz,és máris könnyebb lesz a játék.Bár nem szükséges a végigviteléhez, de szerintem a játékot az tudja igazán átélni, akit valamilyen szinten érdekel a második világháború,"érzelmek fűzik" a témához.:)
Kül. örülök,h. ilyen oldaláról akarod megközelíteni a játékot. Nem csak egy szimpla stratégiaként álsz hozzá.
Ez azért így nemegészen igaz.Ha megfelelően tudod irányítani az embereidet, kellő tapasztalatod, gyakorlottságod van az egységek irányításában,akár könnyedén megmentheted társaidat némi hősiességgel.
Azért persze mértékkel a vakmerősködésből,ha lehet,és azt is csak akkor,mikor nagyon szorul a hurok...
Ok nélkül sose,kül. ottveszel.
Én spec. utolsó emberig játszom, amíg van remény, + ha nincs akkor is...
Tapasztalatom az, ha nyakig vagyok benne..., akkor hajlandó leszek embereket áldozni a célért,és az ellenség lépéseire való reakcióm is sokkal gyorsabb, jobban ki tudom használni a helyzeteket.Általában ez igaz, bár mindíg nem jön össze.Olyankor van,h. amíg van mivel lőni,addig lövünk.Minél több legyen az ellen vesztesége. -
ottar #2237 Igen, a lényeg: Megfelelő felderítés, házak közé nem bemenni amíg tutira nem biztonságos, gyalogosokat nem közel engedni, és a tank fenekére fokozottan ügyelni... :-)
Az marhára tetszik, hogy a terep rombolható...
Lőttem ki shermant falon keresztül.. :-)
Egyébként nagyon jól tudja magát álcázni az ellenség.. :)
Okozhat meglepetést egy-egy elrejtett páncéltörő ágyú, vagy akár bazooka-val felszerelt gyalogos is... -
Ma3 #2236 Igen, azokkal is vigyazni kell mert ha nem is lovi ki a tankot de megbenithatja. Az a lenyeg, hogy nem szabad vakmeroskodni. -
ottar #2235 A tankokat nagyjából felismerem, a tüzérség felismerésében nem vagyok igazán otthon. Nem mindegy mi elé gurulok ki.. ;-)
-
Ma3 #2234 Ugy kapsz infot, hogy kicsit utana olvasol a dolgoknak, hogy a valosagban mik is voltak ezek. Mondjuk a jatek azert nem mindent ad vissza valosaghuen de legalabb felismered, hogy mivel tamad az ellen es annak megfelelo fegyvert hasznalod. -
ottar #2233 Sziasztok,
Az érdekelne, hogy a játékban hogy lehtene infót kapni az ellenfél járműveiről, vagy nehézfegyvereiről? Érdekelne időnként, hogy pontosan mivel állok szemben.. :-)
Más:
Néha kicsit bosszantóan furcsa megfogalmazásuk van a küldetési céloknak.
Most éppen a Wittmann-os hadjárat egyik epizódja tolt ki velem. Mikor a téren álló tankokat kell kilőnöm, és a végén elromlik a tigrisem motorja. Nem tudtam rájönni hogy melyik tank maradhat meg az ellennél? Szépen kimanővereztem mindet, kilőttem a két újonnan jöttet, de a téren még maradt vagy két sherman, ennek ellenére teljesítettnek vette a küldetést. Na most ennek az volt a folyománya, hogy a tigris lerobbant, és el kellett volna jutnom a menekülési ponthoz. Persze a manőverezés miatt a tigris a beözönlő britek útvonalának kellős közepén állt... :-(
Reload, város megkerül, és onnan már sikeres volt a küldetés. De érdekes módon az embereiem az addig maguknál cipelt felszerelést nem vitték tovább a következőre.. :-( -
#2232 na szal először is le kell tölteni az 1.28-as peccset ami 160 mb! enélkül nem tucc jáccani mert alapból bugos! utána All Seeing Eye ha nincs meg innen letod tölteni www.cod2online.hu! kétszer rákatt a szerverre és má mehet is! de egy csomó szerveren mindenféle mod van a leggyakrabban használt a BTRH 1.1 én is csak ezt töltöttem le! ha ezek után hibát ir ki akko akko az amiat van h nincs meg a mod neked! a modot googleba beirod letöltöd felrakod csinálsz a játék főkönyvtárába egy mods mappát és oda bemásolod amit felraktál tehát a btrh 1.1 mappát elindítod a játékot rámést arra hogy mods kiválasztod kész! de sima szerverre igy nem enged fel! szal ennyi, ja meg jo játékot -
#2231 vagy jó még erre a gamespy is -
Heavy knight #2230 Mákos!:P
Én akárhányszor ezt csináltam mindíg átment a Blitzen a mögötte jövő Panther.
Szal elég komoly stratégiát dolgoztam ki anno rá, h. sikerüljön...
Ez pedig nagyon izgalmassá tette számomra a játékot.Nem csak megyek és lövök, hanem gondolkodni is kell,Ez a szép benne.:)
----
Azzal a cuccal amit megszereztél menj a falu felső szélénél lévő útra,és indulj el azon.Akkor lesz vége a pályának.Későbbiekben még lesz szerepe a szerzett cumónak. -
Heavy knight #2229 Szedd le az ASE-t, és azzal próbákozz.Hasraütéssel nem fogsz szervert találni.
Szerintem mialőtt multiznál gyakorolj még néhányszor nyomd végig a játékot.Rakd fel a modokat és azokat is játszd végig.
Én nagyon sokszor végigjátszottam már a játékot,és voltak olyan dolgok, amikre csak a többszöri végigjátszás során jöttem rá.
Persze kipróbálhatod a multit is,Tedd azt, legalább meglátod milyen szinten nyomják a gykorlottak, meg akinek van olya gépe,és sávszéle hozzá...:)
Szal. Aseben felveszed a játékot a listára, beállítod a keresőt neked megfelelőre, és keresel szervert... -
ATX1 #2228 Multiplayerel még nemjátszotam.Ha valaki tudna segiteni,hogy mit és hogyan
tölcsem ki,megköszöném.
Az a baj hogy nem magyar és igy nemtudok felépni,még ha akarnám sem.
A segitséget elöre is köszönöm.
-
#2227 azt csak egyenlőre vedd magadhoz és pucolás ;) -
#2226 Na megcsináltam, de nem értem minek blokkoljam az utat?
Nem is arra megy a convoy.
Sniperral kilöttem az opel vezetőjét aztán menekültem, amire visszajöttem tiszta volt a terep és hátra hagyták az opel-t.
Azt a cuccot mikor használjuk? -
ATX1 #2225 Köszi
Azért nekem 1 kicsit magas,de megprobálom,ugy végrehajtani,mind ahogyan irtad.
Jó ha valaki profi eben,vagy ezekben is.
Mégegyszer is köszi.
Szia -
#2224 x:\Program Files\Codemasters\Soldiers - H...\(ide csinálj egy mods nevű mappát.
Ezután ide kell vagy másolni/csomagolni/telepíteni a mod-okat
tehát a mods mappán belül legyenek
pl.mods\btrh1.1
Ezután vagy a játékot indítva rámész a játék menüjében a mods fülre és kiválasztod a kívánt mod-ot vagy és ez egyszerűbb:leszeded EZT és bemásolod a soldiers mappába csinálsz egy paranyikont amit kidobsz az asztalra és ezzel tudod gyorsan a játék indítása nélkül ki be rakni a modokat!
Egyszerre csak 1et -
ATX1 #2223 Inen letöltötem,de ez mire szolgál?vagy mire valo?
mert igy nekem nem monnd semmit.
Köszi
-
ATX1 #2222 Nekem ez igy magas,azért enyire nemvágom a profi modon a témát,mind te.
Ha tudnám! hogy mik ezek? amit leirtál,már helyben volnénk.
De azért köszi,hogy segitettél. -
#2221 csinálj a játék fő könyvtárába egy "mods" mappát és oda tedd be a BTRH 1.1 és más mod fájljait utána elindítod a játékot és a mods fül alatt kiválasztod a btrh1.1 -et
-
#2220 megölöd vele a játékot,de sztem nincs is -
ATX1 #2219 Sziasztok
Singlerben játszok,vagy játszanánk,csak mikor a tankokal elindulok,akkor szétlönek.Ha van valakinek,olyan Trainere,vagy csalás leirása az irja le nekem
vagy adja meg azt a cimet,ahonan letölthetö.
Elöre is köszönöm.
-
#2218 Hy! Letöltöttem a BTRH 1.1-es modot, végignyomtam a telepítést, ahová rakta a fájlokat onnan bemásoltam a RESOURCE-ban lévőket a a játék resource mappájába! Utána single játékban azt írja ki, amikor elindítom hibát ír ki, multiba meg amikor keresi a modot azt írja ki hogy nincs meg pedig fenn van! Lehet hogy rossz helyre másoltam? Vagy ez mi? PLZ HELP -
bgabor #2217 Számomra ez volt a legnehezebb pálya az összes közül. De valóban az angol küldik a legérdekesebbek. -
Heavy knight #2216 Egy Blitz taherautó(nem kamion).Elég sérülékeny, mint tudjuk így nem árt odafigyelni rá.
Az egyik kedvenc,v. inkább az általam legjoban szeretett pálya ez.A legnehezebb nek nem mondanám, de nem könnyű az tény.Ami pedig az egész kampányt illeti, az angol küldetések a legváltozatosabbak. -
#2215 Kamcsi vagy PZCAR(A páncélozott szállitó) vagy Kubel? -
bgabor #2214 A feladat egyszerű: Meg kell szerezni a konvoj egyik teherautóján lévő berendezést.
Nagyon szép küldetés, talán az egyik legérdekesebb a játékban, mert egy teljesen felfegyverzettt, tank kísérte konvoj kell megállítani benne, és a teherautóról megszerezni a cuccot. Mindezt három kézifegyverrel felszerelt fickóval. Természetesen ha a cuccot szállító teherautó megsemmisül,mission failed.
Szvsz messze a legnehezebb küldetés az egész játékban. De meg lehet csinálni. -
Heavy knight #2213 üdv
Asszem az az a pálya, amikor egy konvojt kell kiiktatni,és megszerezni valami system cuccot...
Ha az,akkor be kell robbantani a sziklákat a bal felső sarokban lévő útra.
ennyi, utána jön a konvoj, de vigyázzatok, mert az állat panther képes végigmenni a teherautón, ha az megáll előtte... -
#2212 Direkt ki lőttem a felderitő járműveket, de mégse jönnek.
De van valaki aki tudja? -
#2211 én is küszködtem vele,de nem jöttem rá miért failed ha letelik az idö,pedig a megadott helyen felkészülve vártam öket -
#2210 Hi!
Az Ambush nevü UK misszióban mi a feladat?
Már több mindennel is próbálkoztam ami lehet a misszió, de semmi.
FAILED