3171
-
A tumi #2491 Jobb ha elhiszed nekem,hogy erre még a legfanatikusabbak sem vállakoztak.Frontálisan,gyalog, csak kézifegyverekkel támadni két emberrel nyílt terepen legalább 3 szakasznyi ember,2 tankelhárító,egy géppuskával felszerellt csapatszállító ellen.......no comment.Ilyesmit én soha nem olvastam vagy láttam sehol,pedig már elég sok dokumentumot,beszámolót olvastam ,láttam.
A védekezés az más nem egy olyan hős volt a háború alatt aki egymaga szembeszált a támadó ellenséggel,főleg igaz ez a keleti front vérzivatarára.
Na tehát egy kicsit realisztikusabb is lehetett volna.
Pl:Africa Korps vs. Desert Rats az egy eléggé realisztikus játék volt.
Itt nem kellet 2 emberrel nekirontani a frontvonalnak. -
#2490 de most mond azt hogy nem ez a leghitelesebb 2.vh rts amivel játszottál???
mint pl a többiben életerő csík!!tiger bátyót simán kilövi a shörmi szemből,meg ilyenek
jó lehet hogy vannak benne érdekes részek (engem nem zavart) de akkor is a világ legjobb 2.vh rts e,ezért is vettem meg anno eredetiben:) -
A tumi #2489 Bocsi biztos nem nézted az adatlapomon mi a hobbym.
Tudom én nagyon jól milyen hőstetteket vittek véghez ezek a roppant nagyszerű katonák.De páncélossal mentek és nem gyalog.Ennyit erről.Az addig rendben,hogy beálsz a páncélosokkal a pajtába.De amikor kiszáll belőlle a hős,meg a két embere és gyalog nekienek a fent említett haderőnek,na az a nevetsége. -
#2488 a játék címe:Soldiers Heroes of WW2,ami azért sugall vmit!!
német kampány igen is reális,olvasd el Wittmann miket csinált!!hány harckocsit lőtt ki egymaga!! -
A tumi #2487 Na ne már.........
Ez is olyan tipusú játék,hogy kinyírok 2 tankelhárítót,egy géppuskás páncélozott csapatszállítót,meg a gyalogságot,ami felér 3szakasznyi emberrel,és mindezt 3 emberrel!!!!
Na ne már ez vicc!!
Az összes küldetés ilyen agyament Rambós,kinyírok mindenkit egy emberrel,vagy van közte reálisabb is?
Mert ha az összes ilyen akkor nem ér egy kalap szart sem a játék.
-
A tumi #2486 kosy
megnézem
-
#2485 van 1 nagy ház az út végén és abba kell beállni a 3 tankkal, utána ha a repülők elmentek kapsz 4 embert azzal kell az amcsikat lenyírni meg felrobbantani valamit -
A tumi #2484 Hello
Ma tettem fel a játékot és van egy aprócska hiba.
Német kampányt kezdek és mutatja,hogy van hátra nem tudom pontosan de olyan 1 percem,hogy csináljak valamit.De mit kell????
Elinditom a 3 panzert amig le nem telik az 1 perc hősiesen nyírják az ellent de aztán egyszer csak felrobbannak és mission failed.Mit kell itt csinálni????
Kosy -
Heavy knight #2483 enemy ahead mod
Ezt nézzétek meg!
Na ez tényleg tuti lesz, ha egyszer elkészül teljesen.Remélem dolgozgatnak rajt a fejlesztői, és hamarosan a Sivatagi Vihar keretein belül akciózhatunk.:) -
#2482 m1garand nem jössz multizni? -
#2481 Na ez végre egy jó hír! Már úgy is teljesen uborka szezon van. Egynormális játék nem jött ki hónapok óta. -
#2480 legalább megtudom megy-e a gépemen :D -
#2479 http://www.worthplaying.com/article.php?sid=35556&mode=thread&order=0 -
#2478 e szerint
Posted on Monday, July 17 @ 21:58:07 PDT
In each mission of Faces of War, players will be leading a squad of 6 soldiers in a full 3D environment. Through the decisive European battles of World War II, they will be in command of Allied, Soviet and German troops. With innovative new in-game features, two battles will never be fought the same way. Ubisoft is releasing a 2 level singleplayer demo (340mb) on Thursday, which we will of course have on our fileserver network. -
#2477 igen ez tuti?? -
#2476 Faces of War demó csütörtökön -
#2475 ez az a játék, ami megéri az árát.
If you like this game BUY it! I did! -
#2474 nem drága 2500 huf -
#2473 Ezt ami itt van ez a tankos háborús lövöldözöset. :D -
#2472 -
#2471 melyiket?ezt?torrent? -
#2470 Nem tudja e valaki hogy honnan tudnám leszedni azt a király játékot? -
#2469 Vihar a biliben
elég nagy a kavarás a két hasonló game közt -
#2468 sztem egyiket se lehet igazán második résznek nevezni
2 második része lessz oszt kész :D:D -
#2467 csak a kérdés?akkor melyik lesz a hivatalos folytatás??
mert a faces of war volt eddig a hivatalos 2. rész!
Codemasters adta ki az első részt,ahhoz képest mind2 résznek más a kiadója -
#2466 na itt egy mod: http://www.jeuxdeguerre.com/index.php?p=1&act=1&news_id=448&t=17
lehet nézelődni még az oldalon rengetek minden van nem csak ehez a gamehez -
#2465 akkor sorry elnéztem a kiadót meg a fejlesztőt
de a motorjuk más lessz -
#2464 best way nem a fejlesztő csapat?mert az
ezt a paradox adja ki!
és mind2 a best way fejleszti! -
#2463 face of wart asszem az ubi soft adja ki a másikat meg talán a best way nem tom pontosan,de a silent heroes lessz az igazi soldiers 2-ő mert a motorja a képek alapján ugyan az mint a soldiersé, a face of war meg csak 1 utánzat.
Az meg majd szeptemberben kiderül melyik a job :D -
#2462 akkor lesz két soldiers 2?mert van vmi faces of war??
most akkor mi van???? -
#2461 legalább lesz mivel játszani a népnek :D
csak a gépigényt ne nagyon húzzák a csillagos ég felé -
#2460 ezt nézzétek meg:Silent Heroes
http://www.sg.hu/cikkek/45935/silent_heroes_a_hosok_koztunk_vannak
A programra már nem is kell sokat várni. Szeptember végén jelenik meg és a 19,90 dolláros ára nagyon szimpatikusnak tűnik.
a bestway kiadja az alias out front 2 szeptemberben meg a FOW-t érdekes -
#2459 jaH értem
singleben valóban a soe jó meg az afrika -
#2458 néztem ezt a Daring missions-t is de egy csomó minden nem jött be
a btrh-ban nincs 1 játékos pálya és a gyakorláshoz az kell, a másikat még nem bróbáltam de ha jól sejtem akkor azis csak multihoz jó -
#2457 nem mai má nyomtuk is, nem is rossz de jelenleg a btrh 1.2 éS A Direct engagement viszi a realitás terén a pálmát -
#2456 picit kellene csak visszaolvasni ott egy csomó letöltő oldal
#2417 -
#2455 kössz :) leszedtem a www.codemasters.com-ról az Afrika '42 modot és elég jó kis 1 játékos küldiket csináltak benne, sztem érdemes azt is kipróbálni -
#2454 http://files.filefront.com/SoE_RWM_1800zip/;4947636;;/fileinfo.html
és itt lehet nézelődni
http://dhost.info/soldiers/download.htm -
#2453 a SoE 1.8-at nem tudja valaki hogy honnan lehet leszedni? -
hoditoka #2452 nem mondtam megint semmit, megcsináltam:D de ügyi vagyok.