Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZaJanga
azért ez egy kicsit dúrva..... jó hogy el nem küldöd a francba mert nincs pénze egy jobb konfigra!
<#gonosz3>

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
sztem a vga miatt lehet!
pl. ha egyszerre sok egység van a pályán és persze mind mozgásban stb. a 6600 GT 3ghz -es p4 -el giga rammal is 5 fps alá nyomja !!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Hecker007
És amíg nincs fent a patc adig nem szaggat. patch nélkül szaggatás nélkül végig tudtam vinna a játékot, a patch csak a modok miatt kell. (nem akarok multizni)

Hecker007
Nem szoktam multiuni kezdjuk ott, és a 2.8as pentiummal is szagatott a patch után. Ja és nem olyan rosz ez a gép mint amilyennek látszik a FEAR is gons nélkül megy rajta az pedig nem kis játék.

formatuq
ha tudnad mi van a patch-ben nem fognad ra hogy azert szaggat.....
vegyel egy rendes geped bazzer, 2006-t irunk!!!
aztan mesz multizni, rangat a geped, elbaszod masok jatekat, nem lepsz ki, ujra kell kezdeniuk, stb..... ismeros?

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Hecker007
1.12-es patchel simán megy ezen a gépen,
1.28-assal a 2.8Ghzsen is szaggat

Hecker007
intel P4 1,70ghz, 512kingmax superram, shpire radeon 9200 se/le 128mb

tomee14
mien géped van?

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Hecker007
Sziasztok!
Van egy problémám, ha fentvan az 1.28-as patch a játék teljesen beszaggat, ha nincs fent akkor nem tudom modolni. Van valami ötletetek erre?

Ha neked úgy jó msn-en is megbeszélhetjük.
[email protected]
Lehet én vagyok a hülye de pontosan hogy meg mikor tudom azt beállítani?
malter
tudom😊a mappot meg kiválasztod melyiket szeretnéd és aztán lemented,akkor adja be a huzhato kereteket,hogy mekkora legyen
A map látható részét hogy kell beállítani?
Rájöttem hogy lehet úgy teljesen új bonusmissionokat csinálni hogy közben az összes régi megmaradjon szóval az összestõl független és meg is jelenik a játékban a többi alatt fölött vagy között ahogy akarod!
malter
én kinéztem 1 mappot,aztán 1 olyan küldetést ami azt használja és arra épitettem az enyém
Köszönöm, megnézem!
Új Bonusmissiont ugye tudod hogy kell csinálni?
malter
az a lényeg,hogy a jármü amit késöbb szeretnél elöhozni,látotávon kivül legyen,üres térképnél mikor lemented,akkor tudod map láthato méreteit beállitani,a késleltetést nem tudom tudod-e,az annyi mikor megadod neki az utvonalat,az elsö utvonaljelzönél beállitod hogy "wait"és ott be tudod irni mpbe mennyit várjon az indulásig
arra sajnos nem jöttem rá hogyan lehetne valamilyen akciora parancsot adni neki,pl 1 bizonyos tárgy elpusztitása/foglalása stb esetén induljanak
Hecker007
kössz, mostmár sikerült

Malter, Zajanga azt mondta hogy te tudod a lentebb leírt problémámra a választ. Úgy hogy tudsz segíts. Köszi szépen!
Oké, köszi!
ZaJanga
Maltert kérdezd Õ sokat próbálkozott vele. Össze is hozott egy f@sza pályát de bug-os volt és belefáradt a hibák keresésébe

Ti szoktatok a mapeditorral bonus missionokat csinálni?
Valaki nem tudja hogy kell azt megcsinálni az editorral hogy pl: a pálya egyik végébe 5 perc múlva spawn-oljon be 5 tank?Elõre is köszi!
tomee14
ha netes játék akko le kell tölteni az 1.28-as patchet ami 160 mega asszem, itt találod:1.28 patch De elõbb regisztrálni kell!!!! ha single ako nemtom

Hecker007
Sziasztok!
Erre a The programm will be terminated -re meg tudná mondani valaki a megoldást? Ha igen vegyen fe msn-en : [email protected]
Elõre is kösz!

tomee14
TVTK8Q-2PC85U-QRPJVY-7PTQ8R eredetibe van meg<#awink>

Geroy
Az elõzõhöz hozzáfüzve:
Ezt a kulcsot probaltam de nem megy vele: PU5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ
Valaki tudna adni egy helyes kulcsot?
Elõre is köszönöm....

Geroy
Nem sima játékot.
Ezt a problémát már megoldottam, csak nincs hozzá cd-kulcsom. Valaki légyszi tudna adni egy cd-kulcsot!!!
Elõre is köszi.

tomee14
multis játékot indítasz?

Geroy
Sziasztok!!!
Lenne egy gondom. Olvastam a fórumot de olyan problémát nem láttam leírva mint amelyet én tapasztaltam. A game természetesen nem indul nekem sem. Feltelepítettem, crack-eltem (mert crack-es verzio). Majd mikor elindítom a játékot azt írja ki hogy a program befejezett(The programm will be terminated.). Mi lehet a gond?

sziasztok
nemrég kezdtem el játszani a game-vel és lenne egy olyan gondom,h az amcsi elsõ pályáán a lighthouse-nál megöltem mindenkit,letorpedóztam a hajóval a part mellett úszó ágyús "stéget",kinyírtam a 2 ágyút-de elõtte szétlõttem az egyikkel a tornyot(a torony lángol és romokban) és a bamba progi azt mondja a feladatok közt,h pusztítsam el a vilgáítótornyot(a vicc,h ugye rámutat nyíllal de az romokban.szal a kérdés h bugzik a játék v van még valami?
választ köszi
1.28 patch van rajta.
Egyébként köszönöm. Csak az a gáz hogy egy haverom se játszik ezzel. Na mindegy. Maradok a bunkó franciáknál <#banplz>
de kedves vagy pokémon bácsi, és milyen okos is!<#mf2><#idiota>
ZaJanga
http://www.innenszedemamodokat.hu/

egyébként van egy csodálatos oldal google a neve vagy egy másik a yahoo és sorolhatnám de lásd kivel van dolgod...
:-)
http://dlclan.servegame.com/showw2/

http://dhost.info/soldiers/download.htm

<#ravasz1><#idiota>

Pluskast
Is és be is tudod írni a haverod ip címét is.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

modokat honnan szedtek?
Egyébként szerintem a tank attack nem végtelenitett küldetés. ha jol tom akkor egyszer már megnyertem
hello mindenki!
multiban hogy szoktatok játszani? hogy találjátok meg egymást? ASE-t használtok vagy mit?
Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy hogyan lehet az ellenséges egységek respawn-nját beállítani?
Jónéhány mod-ban úgy van beállítva, hogy hiába nyírsz ki egy adag ellenséget, újra és újra jönnek a végtelenségig. Hol lehet beállítani, hogy ne "teremtõdjenek" újra? Ilyen küldi pl. a tank attack
Köszi,

Azt eléggé nehéz mert minden szinte modnál az alap lõszereket használják és ehez neked kéne csinálni ami én sem tudok.
bricsi01
És az megoldható, hogy a golyók más más fegyverhez ,más golyó kell?
(pl.:smg helyett tomi,mp40 golyó)

Persze éppen azért csinálom ezt a gsm-el és legalább a single játék sokkal szórakoztatóbb
ZaJanga
persze de mivel multizunk így ha az ellenfélnek nem ua. akkor bukta mert nem kompatibilis a kettõ és nincs gém...

Ti szoktátok modolni a game-et mint pl.: Ágyúk páncéltörõ képességét stb...
Én szeretem beállítani a realitásnak megfelelõen. Gondolom rájöttetek hogy a modok set\weapons\gun.inc fálját word-el úgy írhatjátok át ahogy akarjátok persze szórakozásból (pl.: puskagolyó eggyel megy)
Nah persze Zajanga, fantaziad az van... LOL

ZaJanga
Terminátorok a II.WH-ban?

<#idiota>

malter
vagy ha van aki perfekt angolbol utánna nézhetne nekem KATT😊
malter
ha uj mission csinálok hogyan lehet megadni,hogy pl mitöl legyen failed stb?
a másik problémám,hogy nem tudom az egységeket mozgásra birni megnéztem meglévö küldetésekben hogy van kijelölve,annak a mintájára csináltam,de nem mozdul probáltam ugy hogy kijelöltem az egységet és ugy pakoltam le az utvonalat jelzö "bogyokat" de semmi
malter
atomtámadás ellen is véd?<#idiota>
tomee14
nem kiabálok csak igy volt kedvem irni

ZaJanga
miért kiabálsz?
<#idiota>

tomee14
CSINÁLJUNK 1 ÖSSZESÍTETT MAGYAR KLÁNT AHOL AZ ÖSSZES JÁTÉKOS BENN VAN!!! SZTEM FASZA LENNE!!! SZTETEK???