3171
-
#2089 nem láttom az árkokat.
te átmész a városon? -
#2088 serpa: jah, APvel ahogy gabor javallotta :)
bgabor: volt már h oldalt állt és 5 lövést kapott a lánctalp mégse gebedt meg :( bár AP vel lőttem ... -
#2087 ittvan 1-2 mod
regelni kell -
#2086 afrika 42 kiegészítőjét próbálta már valaki vagy a Storm over Europe -t ? -
hoditoka #2085 kössz de már megkerestemés nekem is beugrot honnan szedtem le multkor.
De modokat még nem találta mert volt hozzá bőven. Valaki tudna mondani egy oldalt ahol szinte mind fent van és jok is? -
#2084 1.28 -
hoditoka #2083 helló
a gaméval most újra elkeztem játszani de nem találom hozzá a pach et valaki tudna mondani mert a brit főleg csak azzal vihető ki.
És réges rég felrebbent a gondolat hogy lehet lessz hozzá egy pálya szerkesztő amivel olyan mappát csinálunk amilyet akarunk.(gondoljatok bele) és még tőbb mészárlás. -
bgabor #2082 Bizony, meg Panther. Sajnos a játék legnagyobb hibája szvsz pont az, hogy szörnyen kevés pálya van. De egyébként szinte tökéletes. -
#2081 kár hogy német kampányban nincs kingtiger....:( -
bgabor #2080 Nem tigris. Azok ennél sokkal durvábbak. :-)
Ez egy sima Panzer4 D ,azaz a korai, rövid csövű változat.
Első lépésként adj le egy pontos HE lövést a lánctalpára.
Ha mozgásképtelenné tudod tenni az ellenséges tankot, az már fél siker.
Ha nem tudod kilőni bizonyos szögből, változtass a szögön. És folyamatosan mozogj a tankoddal. -
#2079 úgy nézz ki.
AP t használsz ellene?
probáltál elbújni? -
#2078 (jah és bevallom, ennyire még "RTS-t" nem élveztem - csak már hiányzik a sikerélmény ... egyedül a tehén és a csirke nem ellenfél :D ) -
#2077 messzebb jutottam, leirtottam sok jármüvet, temérdek gyalogot ... de ezekből marad kettő, és sehogy sem bírok vele :( más tankot mire mexerzek, már mozgás vagy lövésképtelen ...
az én tankom még ha 3x is seggbelövi, akkor sem pusztul meg :( ez tigris??
-
#2076 majd beszámolót kérünk :) -
#2075 köszönöm a gegitséget, állok is neki az ötletek alapján...
amcsikkal csak a végén akarok menni, elsőre az imádnivaló akcentusu ruszkik :)) -
bgabor #2074 Direct controlon irányítsd a tankot. Az első orosz pályán vigyázz a dombon lévő álcázott ütegekkel, HE lőszerrel lődd le őket. A páncélautó kétfős személyzete, és a T-34es tank személyzetének (4 fő) egyik tagja együtt pont elég egy második tank kezeléséhez. Három fickó már elvezet egy tankot. Tehát foglalj el egy német tankot, ha lehet. Úgy már könnyebb. A várost védő páncéltörő ágyúkra direct controlban lőj HE lövedéket. AP-t kizárólag tankok ellen használj. -
#2073 ruszki elsp pályája nekem sem ment valamiért, amcsi könnyebb volt :) -
#2072 ha jól emléxem nem szabad bemenni a városba addig, amíg el nem intézed a konvojt.
bújj el egy épület mögé a tankkal.
sőt tudsz zsákmányolni is, csak arra figyelj, hogy ne nagyon sérüljön meg az ellen tankja. lánctalpat probáld célozni. -
#2071 ruszkikkal nekiálltam, első pálya... de még easyn sem sikerül semmi eredményt elérni ... 1-2 tankal elbánok, de a pokoli mennyiségű gyalog+3-4 tank jön... a városban és ledarálnak ...
hogyan kell ezzel a játékkal játszani ? visszaolvastam soksok oldalt, sajnos senki sem ennyire láma mint én :D
az lejött, h észjáték (lehet ez a gond? ;) ), nem sima RTS, de valamire nem jövök rá ;) lehet valahonnan pl aknát szerezni a tankok ellen? vagy mit csináljak? :) -
#2070 csak sajnos még ki se játszottam :'( időigényes, az egyszer biztos! de legjobb :D -
#2069 Sorakozó!
-
#2068 egyetértek! -
#2067 ez rohadt jó game!!
[img]http://users.atw.hu/hlcstrike/Soldiers 2005-07-26 14-10-47-48.JPG[/img] -
nigger #2066 Kösz a segítséget! -
Heavy knight #2065 jobbanmondva nem szabadon engedik, csak elvezetik. -
Heavy knight #2064 Ez bizony gáz!
Valószínű addig szórakoztál a németekkel, míg ő lelépett!!!
Csináld újra!A városházánál,v. mi az németek katonai kíséretben elvezetnek egy nőt!Ő lesz az, lelövöd a mellette álló katonát, mielőtt még elmennének a francba!
Akkor engedik szabadon, mikor átmész a folyó túloldalára, és a célkörzetbe érsz!Nincs sok idő rá, hogy kiszabadítsd, kül lelép.
Nem tudom, hogy visszalehet-e hozni valahogy a csajt, nekem nemsikerült, így újrajátszottam,és sikeresen fejeztem be a küldetést! -
nigger #2063 a brit második pályán már kinyírtan az összes németet, de sehol sem találom Odetta Viart,akivel fel kéne fenni a kapcsolatot.Légyszi segítsetek hogy hol van -
#2062 ja 2.világháborús mind a 2 :-) (teljesen más kategória a 2 játék,ez nem fps) -
#2061 Halonsít ez a játék a Medal of Honorhoz? -
#2060 nekem is szaggatott a patch után!
de most már nem:)
egyebként uninstal:) -
nigger #2059 Sziasztok! Én a bithumenről szedtem le a cuccot, de automatikusan az 1.28-a patchet rakja fel vele, és úgy szaggat. hogy lehet levakarni róla? -
Snipa #2058 uj nagyon fasza mod btrh10.exe
naggyon faszaaaa! :-) -
#2057 engem is érdekelne!!
Nekem is eredeti! -
bgabor #2056 Milyen addon? Nekem is eredetiben van meg! -
Snipa #2055 ok uj nvidia detonatorral megy ;) -
Snipa #2054 problemam van gamevel valaki segitsen!
szal kb 2 honapja ujrahuztam gepem uj vga miatt... asus 6800 gt
azota nem volt fenn game! most felraktam (erdetiben van meg :-) )
elinditottam megy faszan... rakom ra multi patchet 1.28 es onnantol
kezdve vaze szar az egesz!!! sokszor mar a menuben lefagy, megall kb 10
mp kre mire minimeterekre mozdul csak meg a kurzor...
ha esetleg menuben nem fagy le akkor mikor inditom multi gamet betolti a palyat
es a jatekterkepen csinalja ugyanezt kozben erdekes csikozasok is megjelennek a jatekban... 81.84 es detonator van fenn!
valakinek van otlete??? szetbasz az ideg hogy jon november elejen add-on es nekem meg nem megy multi!!!!
pls help!
-
troc #2053 Hihetetlenül jó ez a játék! Az éjjel sikerült megnyerni a britekkel is, volt küszködés a végén, de megérte! Talán karcsú manapság az RTS felhozatal, de ez messze interaktívabb és szebb, mint bármi amit eddig láttam. Meg amilyen olcsó ma már, lehet meg is veszem, mert ez megéri. -
#2052 Keress egy kutyát, ő tudja az utat és kövesd! -
koliz #2051 Bon kösszi segitséget még egy kérdés a mocsaras pályán hol jutok a tul oldalra ezer kössz -
#2050 Esetleg videókrátya driver gond. Vagy gyenge a videókártyád, vagy a rendszereddel van gond.