3171
-
bgabor #2209 Én azért szerettem a map editort. Attól eltekintve, hogy a pályák alapjai nem lehetett módosítani(bár a pályán lévő épülteket és objektumokat már igen), egész jó kis missionoket lehetett benne csinálni. -
#2208 Hétvégén elmaradt a game... -
#2207 Hmm elég csak egy katyúsa a közepére:) -
#2206 a map editor-t egy nemet srac csinalta, s kb masfel eve nem frissitette. nem is hivnam map editornak, mivel nem az, nem tucc vele uj map-t csinalni, csak egy meglevot betolteni, es szerkeszteni. az uj map letrehozasahoz kene az a 3dsmax plugnin amit a fejlesztok (bestway) direkt ehhez az enginhez (eclipse) irt, kiterjesztese ply, de semmi koze az eddigi ismert ply fileokhoz.
szoval, ehhez az "editorhoz" tamogatas nem is igen volt, de msar reg nincs, es nem is lesz, sajnos.
irtam neki levelet, kozel egy eve, de massal foglalkozik, nem er mar ra ezzel vacakolni. -
bgabor #2205 Tényleg nem. :-) -
bgabor #2204 Mi a gond a map editorral? Én anno sokat szórakoztam vele. -
#2203 Ja MALTER multizik.
OK. -
#2202 Tudom, még én tettem fel elöszőr.
De MALTER-nek hogy sikerült?
Mit nem szabad tenni?
S majd tegye fel valaki ha tud új verziót a Map Editor-ból -
Ma3 #2201 Mondom atomot neki!!! -
#2200 bug-os
-
Ma3 #2199 Atomot ennek az allatnak!!!! :)))) -
#2198 na átméreteztem :)
szal vettem 80soldierst 100jeepet 250 szállitot=0 fps:))
-
Ma3 #2197 Nem igazan...
-
#2196 Hi!
Ti tudtatok kezdeni valamit a Map Editor-ral? -
Thanatos #2195 mindne tiszteletem a magyar fejlesztőké, de azért a panzerst és haverjait nem nehéz verni... :P -
#2194 én is out of sync hibával küzködök multiba....
eddig semmi gond nem volt és most 2 napja folyton kivág játék közbe
újratettem mindent(mármint a játékot és a mod-okat) de semmi ha én vagyok a server gém közbe a többieket vágja ki az enyém
valaki tud megoldást? -
#2193 Én ápr ban vettem meg!nagyon megérte!egyik kedvenc gamem lett -
bgabor #2192 Tudod, az utóbbi években vásárolt programok közül ez volt az egyetlen, aminek a megvásárlását nem bántam meg utólag. Most már pedig csak 2500 Ft. Ennyit igazán megéri kiadni rá, mert ez a játék másfél éves megjelenése óta lazán veri az összes magyar és külföldi világháborús RTS próbálkozást. (panzers és a haverjai) -
Thanatos #2191 na faszom ezt törölje valaki de gyorsan... -
#2190 torrentspy -ról egyszerűben le tudnád szedni és sztem gyorsabb is -
#2189 2500ft báz
nem sk az
-
#2188 ? -
#2187 hi all! kérek mindenkit, hogy akinek a bithumen torrent oldalon van regisztrációja és onnan töltötte le a játékot az seed-elje már egy kicsit, mert le szeretném tölteni, csak nincs seeder! -
#2186 valami olyasmi volt hogy a vonattal gyere le majd a katyusával robbantsd fel a harckocsikat ezután a vonatot vidd a másik vágányra vagy hasonló -
#2185 azaz -
ottar #2184 Sziasztok,
Most kezdtem el ismerkedni a játékkal, hét végén szeretném elkezdeni a hadjáratokat. Milyen sorrendben érdemes haladni?
Hol lehet esetleg az egyes küldetésekhez tippeket, trükköket találni?
Még egy: A játékban szereplő fegyverekhez valamilyen statisztikákat hol találok? (pl. érdemes e a BAR-t Bren-re cserélni, stb.) -
#2183 Hy all.
Énis itt akadtam el nem tudok továbbjutni, ugyan ez a probléma.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
veszelyes #2182 S.O.S
Valakinek szeretném a segitségét kérni.Elakadtam.Azthiszem ez a 4. pálya amikor azzal kezdödik hogy a pálya jobb sarkán megjövök a Vonattal a katyusás kocsival a tetején.Ezen a pályán az elsödleges küldetésem nincs kipipálva . Pedig kinyirtam mindenkit, felrobbantottam a katyusát is (ami a másodlagos küldetésben szerepel) Ezen a pályán van hogy mielött kiindulnak a tankok kell kilönöm öket. Van még egy löszeres vonat is a pályán.
Elöre is köszi a segitséget. Ja :És leforditottam a szöveget az első küldetésre valami ilyesmi( Biztosicsd a páncélkocsi felrobbantását.) Ha jól forditottam.
Köszi Csáó -
#2181 Akkor nekem nem is kell patchelni mert a bestselleresben alapból benne van -
#2180 THX. -
#2179 #2048 as hozzászólás -
#2178 BTRH 1.1 Re -
#2177 Fizetni kéne?
Vagy mi, külföldi az írás. -
#2176 BTRH 1.1 -
#2175 1.28 -at érdmes leszedni -
#2174 A BTRH modot honnan lehet lekapni?
Végig néztem néhány oldalt de semmi. -
#2173 Multizáshoz milyen patch kell? -
#2172 Extra Unit Mod 3 lenne az? -
#2171 Eddig a BTRH nálam is a "nyerő". A Ti mod-otokat hol lehet letölteni? -
#2170 az mas, bocs. mi kozel 2 eve....
german (gay) soldies mod meg el van b@szva, de nagyon
irrealisan sokat tudnak a gyalogos egysegek, ilyen supoermatyik vagy mi
ugy dobaljak a tankokat (amik vakok, nem latnak semmit) 100m-rol, mint az atom.
ket szo: irreallisan szar
btrh igeretes, de nem vennek merget ra, hogy nem egy belsos sug nekik, tul sok mindent tudnak azok a fiatol orosz "mernokok"....