Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

el kell menekûlni a városból.Nem jut eszembe ,hogy merre bróbálj minden fele menni, de ha jól emlékszek akkór vissza kell menn a kiindulási pontra de nem biztos próbáld É,Ny,D,K-re menni.

koppim
Elakadtam a németekkel azon a pályán ahol miután kilõttem az összes amerikai páncélost a városban elromlik a Tigrisem motorja, aztán egy kisebb amerikai egység támad rám, ezeket sikerült is megsemmisíteni de utána nem tudom mit kell tenni, a tankomat nem engedi megjavítani.

Segítségeteket elõre is köszönöm.

TJHooker
Belépsz a router webes beállítófelületébe:
NAT setup (vagy vmi hasonló) menüpontot keresel, abban Open port setup-ot.

Honnan tudhatom meg, hogy nyitva van-e, v. sem???
Örömmel tanulok új dolgokat, csak írjátok!😊

Én routert!Hogy a másik fél mit használ, arról gõzöm sincs!
A portokat meg hogy kell kinyitni???

TJHooker
Routert használtok vagy direktbe csatlakoztok a netre?
UDP 2302-2400, 6073 portokat ki kellene nyitni, ha eddig nem tettétek meg.

Kösz mindenkinek mindent, de ezt mind tudjuk!!!
Szervert is csináltunk, csak épp a csatlakozással vannak problémák!!!

TJHooker
SOE: az egy mod.
CSatlakozni multiplayer játékhoz többféle képpen lehet:
1. tudsz egy IP-t, amit showw2-t futtat
2. ASE,GS-ból kinézel egy IP-t, vagy onnan csatlakozol.
Célszerû elolvasni a szerver nevét, az okosabbja beirja oda, hogy futtat-e modot és milyet, stb

Kösz!De ezt már kiróbáltuk!!A mod meg stimmelt!Ezt már írtam is!

formatuq
Mind a ket (osszes) gepen teljesen azonos modnak kell lenni, vagy semminek.
De-aktivaljatok a modokat, es akkor nem lesz "!" jeles.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Van egy problémám!A segítségetek kéne!(aki tud)
Índítok egy lan szervert , az illetõ akit várok eg is találja, csatlakozni akar, de nem tud!Én azt látom, hogy a neve mellett piros keretben 1 fehér felkiáltójel van, õ meg egy táblázatot kap mindenféle jármûvekrõl,adatokról, mint amikor nem egyezik a mod,és végigsorolja a különbségeket!!!
Csupán annyi a gond, hogy itt stimmel a mod,+ minden, de egyikünk sem tud a másikhoz csatlakozni!!
Ez miért van,és mit csináljunk, hogy jó legyen????
Elõre is kösz!

Mi az a SOE? Valami kiegészítõ vagy mod?

hogy kell szerverre csatlakozni?

Szia Heavy!
Köszi,hogy annyit segítettél már.Sikerült megcsinálni.
Tudsz-e valamit a második rész idõpontjáról,mert nagyon várom.Ez az egyik kedvenc játékom.
Bye Tigris
Van egy Hummeled +1 tigrised is igaz???Ha jól emlékszem , ha lejár az 5 perc, v. mennyi, vége!Addíg kellkibírni!Nem egyszerû, de megoldható!Sok sikert!

nem tudod hogy hányadik pálya ? És hogy kikkel vagy?

Hi
Van 1 tartálykosi,meg két tanya ágyúkkal amit nem szabad,hogy elfoglaljanak az Amerikai tankok.Folyamatosan jönnek(kis szünetekkel)a tankok,meg gyalogság.
és mi az a ASE??

te dani,

nem ertem mit vacakolsz 😉

fogod ASE-t es keresel benne soldiers szervereket, mindig talalsz, megvarod mig valahol van hely es joinolsz 😉, kereshetsz orszag szinten szerverekre! magyar nem surun fut hacsak plusiek nem futtatnak!

ennyi! en is igy szoktam kulfoldin gamelek, vagy pluskatekhoz csatlakozok!
jó.Akkór elmagyarázod hogyan csináljuk ugyértem a multit? Mit kell csinálnom?

17:00 gsm 2.5.1 ok?

délután jó. hány orakkór?

Dani péntek jó??Este v. délután valamikor

Mi a küldetés, mert így nemigazán ugrik be, hogy 8-as.

nem tudnád kicsit pontosabban? Pl:1 kép vagy pontosabb leírás

HI
A SOE 8-as pályán folyamatosan támadnak,már 3 támadást visszavertem,de nem találok javító táskát,a tigrisem mozgásképtelen,már nem tudom tovább tartani az állásaimat.Ki tudja,hogyan hogyan tovább?
Help!
tudtok olyan programot mivel pályákat tudok csinálni a soldierhez?

jó rendben szóljál ha ráérsz.

thx
Akko majd kipróbáljuk dani, de még nem tudom mikor érek rá!!!

Marha egyszerû, a multi opciónál indítasz egy lan szervert és hívod a haverokat, vagy a másik oldalról, vagy a kliens oldalról meg csak beírod a szerver ip címét és máris megy. Hozzá kell tennem, hogy ha többen, pl. hárman-négyen akartok multizni, akkor a szervernek elég tetemes feltöltési sebességgel kell rendelkeznie és nem árt visszavenni a grafikai opciókat is!

kösz

Hali!Bocs, hogy nem válaszoltam a multis kérdésedre, de problémáim adódtak a nettel!
Ezt az ldalt én is ismerem, de szerintem hagyd a francba ezeket a modokat, mert: 1. nem igazán használják multijoz, 2. én is leszedtem anno nind, de max 1-2 mûködött!
Királytigris van az amerikai küldiben: uccsó pálya ,a sima tigris helyett hardon ezt küldik!!!
Multi:
-rakd fel az 1.12 1.28- as patcheket
-használj gamespy-t, vagy ase-t szerverkeresõt, így könnyebben tudsz szerver találni!Azt, hogy mi együtt hogy tudnánk játszani, még én sem tudom!!!Idáig sajnos csak 1x tudtam magyarokkal játszani<#rinya>
Ha valaki tudja, hogy kokrétan hogy lehet csak magyarokkal játszani, az legyen szíves ossza meg velem is ezt! <#dumcsi>

tud valaki új pályákat a soldierhez? Én találtam egy ilyet de nem tudom mértnem válik be.Itt ez a lap cime: http://soldiers.so.ohost.de/mods.php és ha valaki jut valamire akkór legyen olyan kedves megosztani velem(ünk)

ja?!

3P
Csak Pz-6E Tiger-t irányítottam.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

nem.Nem a Tigris1-rõl beszélek én a tigris 2-rõl királytigris pl: a bonus missiókban a tank attak-ba is van.De tényleg jó a tigris csak azt szeretném tudni hogy irányítottál már tigris 2-õt.?

3P
Az összes német küldetésben van Tigris, sõt az USA küldetés utolsó pályáján is be tudsz egyet újjítani...
Gondolom a végig játszottad az az orosz kampányra vonatkozott?

igen tényleg jó a játék csak alig van benne tankos rész.Salynos én még nem irányítottam tigris2 ezért is szeretnék multizni,különben melyik pályán tudsz tiger2 irányítani végigtóltam de még egyszersem irányítottam.

3P
Bocsi, sajna nincs idõm a multira most épp annyi idõm volt, hogy végre befejezzem a single részt.

Végigtólva azt mondanám, hogy nem rossz játék, de számtalan ziccer kimaradt belõle. A küldetések jók, de sokszor picit jellegtelenek, persze van köztük 1-2 igazán találó.
Szóval jó játék ez és bizzunk a folytatásban, hiszen sok mindent ígérnek bele a fejlesztõk... 😊
Ja igen és a Panzer-6E Tiger továbbra is rulz! 😊

multizni nem akarsz?

jó rendben kösz

3P
Ha sárga háromszög jelzi, az nem elég, mert az még nem megsemmisített, azaz annyira ammortizáld le, hogy ne lehessen beszálni már, akkor tuti vége... 😊

3P
Meg kell semmisítened az összes páncélos jármûvet a pályán, és a végén fel kell robbantanod a katyusát.

Az orosz utólsó pályályán vagyok minden németet megõltem de nem adja ki a gyõzelmet.A feladat ezt írja: destroy katyusa ensure all armored.A másik: targets are destroyed.Ez mit jelent? Elõre is kösz.

nem tudok angolúl, viszont láttam már csomó képet a multis részrõl a pc dome-ban.Én még soha sem játszottam multiban ezért szeretnék már valakivel játszani.Megpróbáltam a pc doméban játszani de senki sem akart velem.Ugyhogy ha tudsz velem játszani akkór szeretnék.És hogy ha tudunk játszani akkór elmagyaráznád hogy kell.

Multizni bárkivel tudsz! francia, német, angol..., azokat a szervereket, ahol sok orosz van nem ajánlom, mert összeállnak, és szivatjáak az embert, ahol csak tudják!!
A multit hogy gondoltad???Már nem is emlékszem mikor játszottam utoljára multiban...

tudom,hogy már 10x feltettem már a kérdést,de senkinek nincs kedve játszani velem 1-et multiban? szeretnékmár királytigris,KV2-est katyusát...stb irányítani<#wave>

igeeeeeen !!!!! Megcsináltam a vonatos pályát 1000 köszönet.<#worship><#worship>

jó kösz megpróbálom.Különben nincs kedved játszani multiban?

Nyomd a ctrl+ a nyilakkal tudod irányítani!
Vigyázz,csak óvatosan tolass, mert összetörik a vonat, ha neki mész a falnak!!