388
-
#67 a DVD tájékoztató ennyit ír: ·"17 percnyi korábban kivágott jelenet"
http://www.dvdfutar.com/dvd_00223.html -
#66 Miben több a rendezői változat? Azaz mi maradt ki az eredetiből? -
#65 http://www.dvdfutar.com/dvd_00226.html
majdnem 30 k :((((( -
#64 Alien Quadrology-rol tud mar vaaki konkret arat?
Annyit mar megtudtam, hogy kis hazankban februar vegen jelenik meg, es kulfoldi ara 70 dollar koruli, tehat 15-20 ezer korul elvileg meglehet.
Tudom, sokan fikazzak azokat, akik annyira barmok, hogy ezert penzt kiadnak, es hogy ezek az emberek majd letoltik utana warezrol, de nekem regi nagy kedvencem ez a sorozat, ugyhogy ha infotok van rola, akkor erdekelne. -
#63 szerintem is! Béke... a fő, hogy kedveljük a filmeket nem? -
#62 a 2. volt a legjobb, cool nangok, az automata alien-ökők a folyosón, főleg arendezői változat.
várom a dvd-t, szinkron, de csak az 1-2. resz
a többi nem érdekel.
Rókabőr... -
#61 na ja az első 2 volt a legjobb -
#60 Személy szerint én is nagy rajongója vagyok a filmeknek...:) de csak az első kettőnek....Eccerűen a 3 rész nem tudott lekötni...1 alien, sok ember zárt helyen,fegyver nélkül....ez má volt az elsőben....James Cameron "túlrendezte" a 2.-at és kivesézett szinte mindent,amit csak úgy illett volna folytatni,hogy mondjuk belekeveredik a föld/Alien bolygó az egészbe.... -
#59 Jó, hadjuk... -
#58 ?????? nem is ugyanazt írtam, de mindegy... -
#57 #33-as hozzászólásom!
Meg a #24 - #25!
Bocs... -
#55 Egyébként (azt hiszem látszik a nevemből is) nagyon szeretem az alien sorozatot. A kedvenc részem az Aliens azaz a Bolygó Neve: Halál a rendezői változat. Nagyon birom a helyszint, jók a karakterek is, szóval nekem nagyon bejött. Persze a többi rész is klassz, kiváncsi vagyok lesz-e Alien 5, elvileg Ridley Scott rendezné (ugy ő csinálta az első részt) mert vmi olyasmit mondtak, hogy ha már ő kezdzte el a sorozatot, ő is szeretné befejezni. Meglátjuk lesz-e belőle valami. Addig is jön ugye az Avp film. Nagyon várom, kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. A hivatalos oldalonvan már fenn egy kisebb trailer, illetve egy video amelyben Paul Anderson beszél a filmről, szerintem érdemes megnézni -
#54 A Kép egyébként egy nagyon jó Alien-es oldalról van, nem tudom ismeritek-e, érdemes megnézni-->alien honlap -
#53 Első fotó az AvP filmből -
#52 predator -
#51 azösszeset...
dvd-n..
:-()))
tudom, hogy még nem jelent meg, de rá 5 napra meglesz nekem is :-))) -
#50 Mit?
-
#49 Hol lehet letölteni??? -
#48 könyvben el van írva, hogy kikeje az űrutas( space jockey magyar fordítás) mer ezt nem értettem soh,a mit ekres ott az a ang yizé az első részben, meg az avp 1ben is benne van pályán, meg minden -
#47 az elefantot hijjak ugy hoyg jockey.. azhem a full neve a space jockey.. bar most lehet hoyg hulyeseget mondtam.. igen... o gyujti a fajokat.. csak kijott belole egy alien:) muhahah ... ha jol emlexem... -
#46 nem tom eddig csak 1 könyvet olvastam, abban nem volt azokról szó.......... -
#45 És mi van az elefánt-szerű lényekkel? Erről nem ír semmit? Hogy honnan erednek a tojások. Vagy majd Ridley Scott Alien 5 filmjéből kiderül? -
#44 én AvP könyvben azt olvastam hogy a Predát-orok tenyésztettek Alien-eket és úgy képezték ki a fiatal vadászokat....... -
#43 Van köztetek valaki olyan, aki könyveket is olvasott?
Ha igen, az segítsen mán:
Úgy tudom, hogy van egy elefánt szerű faj a világűrben, mely mindenféle fajokat gyűjt mindenünnen. Őket lehetett (ill. a hulláját / szobrot rólla) látni az Alien (Nyolcadik utas a halál) elején a másik gépen, amire átszálltak. Mintha egy nagy elefánt ülne egy nagy teleszkóp előtt. Ezt még a játékba is belerakták (Aliens versus Predator: Jockey pálya). Ők gyűjtötték össze többek között az idegen tojásokat, csak őket is kegyetlenül elkapták az idegenek. Jól tudom, hogy Predator-t is gyűjtöttek? Így kerülhet bele a fajuk következő részbe (AvP)?
Tapasztalatok? Információk? Olvasott könyvek? Valaki? -
#42 Ja!
-
#40 Azé az Aliens az egészben a leg jobb film sztem. Lehet azért, mert abban nem menekülnek, hanem több dögöt akar leszedni egy többé-kevésbé szervezett banda.
Mindenesetre remélem, a szinkronban nem a nézz a szemembe - ripli egyik rosszfiúja, hanem a nyald ki a szemfenekem - ripli egyik mumusa szöveg lesz :) (rendezői, meg az eredeti fordítás, bár az eredetiben meg mentőhajónak titulálták a roncsvadászt, ezért nem is értettem, miért baj, hogy kripli él ) -
#39 mindegyik film kulon kulon 10 pontos alkotas... minegyik olyan lenne ha kulon lenne hogy senki nem feledne el oket.. lehet hogy egymashoz viszonyitva van jobb.. meg rosszabb... nekem mindegyik resz tetszett! -
#38 matrixos csaaaj?? nane.. az full ronda.. nem mintha ripley szeb lenne.. de legalabb 2 meteres a csaj...:)) -
#37 talan en megveszem.. mert semmilyen alienem nincs mar meg...de nemtom meg mi lesz.... -
#36 ALIEN RULEZ!!!!! -
#35 Ízlések és pofonok.
Az egész sorozatban az tetszett, hogy Ripley mióta megismerkedett az idegenekkel nem tud visszajutni a földre (kivétel a 4. rész). A másik zseniális megoldás, hogy a történet időtlen. A fene sem tudja, hány év telt el az első és a negyedik között, és ezalatt az erőviszonyok nem változtak. Most ezekután visszatérünk a Földre és az Antarktiszon megtaláljuk a két fajt (AvP) amint csatáznak. Csak nehogy valami kaki süljön ki belőlle.
És mellesleg Sigourney Weaver nélkül az Alien filmeknek már nem lesz meg a régi hangulata.
És végezetül. Én imádom mind a 3 részt. Mind-mind más rendezőtől, más szemszögből. Remek mind. Főleg David Fincher (többek között a Fight Club rendezője) Alien³-a fogott meg nagyon a maga sötét, kissé horrorisztikus hangulatával. Remek. Ezekután hallottam, hogy készítik a 4. részt. Gondoltam: mi a francot lehetne még kihozni ebből? Már Ripley is meghalt és most visszatér? Nagyon kételkedtem. Aztán egyszercsak megnéztem. Iszonyatosan tetszett. Később láttam, hogy francia a rendezője (Jean-Pierre Jeunet). Hát igen. Amerika után egy kis Európa. Főleg a franciák, kúrva jó filmeket tudnak csinálni. Engem lenyűgözött. Ötletében is, látványában is és ami a legfontosabb, hangulatában is meg tudta ragadni a lényeget. És bassza meg, 3 rész után (nekem) tudott újat mondani.
A nagy kerek történet lezárult, Ripley végre visszajutott a Földre (elvégre onnan indul a történet, hogy Ripley hazafele indul). Vagy az már nem is Ripley?...
Talán ezért lesz a "következő" rész címe AvP, nem pedig Alien 5? -
#34 Az alienek JOBBAK. Mert többen vannak, mert ravaszok, mert csakazért is!
Jó poén volt mi fiuk?
De ez csak vicc! Nyugi!
-
#33 Én azt olvastam róla, mármint az Alien 5-ről, hogy vissza fog térni az első rész elé (időben), és újjabb csaták helyett elmeséli az idegen faj kialakulásának történetét. Ja és ezt az első rendezője Ridley Scott fogja véghezvinni! -
#32 Legyen mit lewarezolni :D -
#31 Allitolag James Cameron nyilatkozta, hogy o sem orul az Alien-filmek jelenlegi fejlemenyenek, kezdve ott, hogy "megoltek" kedvenc fohoset. Ezert o kesziti el az ALien 5-ot, es megprobalja visszeterelni a dolgokat az "eredeti vaganyba", mert egy kicsit kisiklott a dolog. -
#29 Van hát.
Haverom eladta 10 rugóért az 5DVD-s kollekciót, hogy megvegye a 9 DVD-set.
Kérdem tőle: MIAFASZNAK?
"a szinkron miatt..."
pffffffffff -
#27 Végső megoldás: Anál
Főszereplő: Judith Nemyo.... -
#26 alienek meg fognak dogleni, mert a predator jobb és okosabb :) -
#25 Ja és játszik benne Lance Henriksen alias Charles Bishop Weyland.
Valami köze tehát lesz a filmnek a többihez, de hogy mi... -
Alien Vs. Predator
Paul W.S. Anderson (2004)
Ezt azért írtam külön, mert nem vagyok abban biztos, hogy a lenti sorozatba beillene. Többek között a Predátor miatt.
Maj meglátjuk...