388
-
#388 ajj de kiszámítható volt a covenant vége... -
Stockbauer33 #387 https://www.mafab.hu/article/most-mar-biztos-hogy-nem-keszul-el-az-alien-5-43 -
Stockbauer33 #386 http://acinemanias.com/hir.php?id=2276 -
Garga Pitic #385 RIP Harry Dean Stanton -
Stockbauer33 #384 -
Stockbauer33 #383 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler]http://acinemanias.com/hir.php?id=505 -
#382 "a 20th Century Fox bedobta az utolsó marketinges eszközök egyikét, egy prológus videót a filmhez, melynek címe Last Supper. Az előzmény filmecske a legénység utolsó vacsorájáról, illetve inkább bulijáról szól a Covenant gyarmatosító űrhajó nagy útra való "indulása" előtt, melyhez természetesen mesterséges álomban fognak kényszerülni. " -
#381 Kösssz. Ez most melyikre?:D -
Stockbauer33 #380 igen -
#379 Most akkor ez mennyire spoiler? Magából a filmből egy összevágott klip, vagy egy plusz reklámkampányszerű jelenet, ami nem lesz benn a filmben? -
Stockbauer33 #378 http://www.mafab.hu/trailer/29416 -
Garga Pitic #377 RIP Sir John Hurt -
Stockbauer33 #376 -
Stockbauer33 #375 http://cinestar.hu/alien-5-van-egy-ujabb-visszateronk/ -
#374 :O) -
Lantee #373 Bocsi, hogy ide írom, de hátha...
Szóval nagy könyvmoly vagyok, és némely könyvet két példányban is beszereztem. Mivel kidobni vétek lenne, itt hátha találok egy fant:
Aliens - Rekviem
Bargain!
:) -
pauly #372 De itt legalább még rendesen megépítették a környezetet is,és nem steril cg az egész háttér :)(pl mint az új star warsoknál) -
#371 Ezek meg mit a kajaállomások tetején? Kazettás deckek erősítővel, egyen kazettákkal? XD
-
#370 Én pont az ilyenek miatt nem merem így meglesni. Még a díszletcsavarok is látszanak, gagyinak tűnik minden. :-| -
#369 Hehe, a Nostromón hungarocellből van a padló :D -
#368 amindenit...
lecsurgott HD-ben egyelőre még csak az Aliens... nagyon komoly, bár a sötét színeknél a minősége elég ótvar -
GreenRebel #367 Hali! Szeretném felhívni minden kedves Alien, Human vagy Predator rajongó figyelmét egy fórumos szerepjáték oldalra! az oldal címe: www.avpwar.frpg.hu Információdús adatbázis megvan, staff megvan, már csak játékosok kellenek minél több! Ha érzel valami késztetést hogy kikell próbálnod, ne várj, Azonnal kezdd el:) Mi várunk mindenkit legyen kezdő, haladó, profi, nyugodtan regisztrálj! -
#366 Nem pred. -
FuryAlpha #365 Az komolyan predator?
Nem mertem megvenni akonyveket,mert feltem tole h szar lesz,de ha ennyire reszleteznek benne mindent lehet teszek vele egy probat. -
#364 Szerintem mind a négy Alien film kiemelkedő alkotás. Az elsőnek nagyon jó a hangulata, szerintem az az összes közül a legfélelmetesebb. A második rész a tengerészgyalogosok akciójáról szól és több benne az akció, lövöldözés stb. A film elején pedig feszültség van jó darabig, amíg keresgélik a túlélőket a komplexumban. A harmadik rész szerintem nyomasztó, pozitív értelemben, a zenéje azt hiszem a kedvencem mind közül. A negyedik résznek van szerintem a "legfuturisztikusabb" hangulata, és abban is van sok izgalom. -
Marksoldier #363 Nekem az első három rész tetszik.Olvastam az eredeti regényeket és nem sokban térnek el a filmekben látottaktól.Ha viszont jobban megnézzük az első részt, annál a jelenetnél amikor közel hajolnak az idegen űrhajóban az "űrutazóhoz" akkor látszik a feje, a szája és azon tisztán kivehető, hogy az egy predátor.De lehet tévedek.Az eredeti filmeket én sem találom amiket még a tv3 -on láttam, na azoknál nem volt RTL-es vágás.Amiket most szedtem le torrentről egyszerűen katasztrófa.Egy csomó jelenetet kivágtak mindegyik részből.... -
noti83 #362 sztem az 1. 2. 4. részek nagyonjók, mert bár futurisztikus a környezet egyáltalán nem steril, jól "le van lakva"
a szörnyek a 2. részben a legjobbak, de sajnálom h. nem maradt meg igazi horrornak mint az 1. rész -
#361 Szerintem nagyon jó a 3. rész, az alap a szinkron miatt, a special e. meg csak úgy...apropó nincs meg valakinek a régi szinkronos aliens, amit régen az m1en nyomtak(hát kb 1x)? -
#360 OK de konkrétan miért nem olyan jó az alapverzió? -
#359 Szerintem a director's cut azért igen jót tett a harmadik résznek, az alapverzió nem olyan nagyszerű. -
#358 Weyland Yutani Teherűrhajó -
#357 hát sztem azért mert ott volt előtte a 2. rész!
Cameron kicsit magasra tette a mércét! -
#356 Jó kihalt a topik:(
Mondjuk nincs sokmindenről beszélni.
Amúgy miért nem szeretik olyan sokan az ALien 3-at? A 4-et értem az nekem sem tetszik de szvsz a 3 nem volt olyan rossz. -
Dexantreal #355 vigyázat! Itt vannak má akko a Xenomorphok is! -
#354 Persze, bejegyzett cég, minden frankó. :O) -
#353 ez igazi? -
pauly #352 :) -
#351 :D:DS:AAS::D:DDS::D: -
Dexantreal #350 A 4 pedig sztem nagyon jó.
Amúgy hm és ok. -
pauly #349 Szerintem jó az így hogy 1 rész 2 dvd,legalább nincs egybevegyítve az extrák.Meg ha valaki,mint pl én külön akarja megvenni,akkor annak is kel hozzá extra.A Tetralogiáért meg gondolom most nem változtattak rajta,csak egyberakták,meg plusz még egy extrát hozzá.Mondjuk a 9. lemez ahogy nézem nagyon nem is hiányozna.De a 4. rész engem pl nem is annyira érdekelt,ezért is nem vettem meg anno a tetralogiat.