388
  • Jrex
    remélem az alien5-ben szerepelni fognak élő "űrutas"-ok is.(tudjátok az 1.részben a megkövesedett valami.)
  • pauly
    Hát szerintem meg el lehet cseszni,főleg a mai filmeket elnézve :/
    Azt tudom hogy most Cameron más filmeken dolgozik,de felőlem 2010 után is csinálhatná,én tudok várni,a lényeg hogy jó legyen :)
  • viizo
    naná hogy lehet rossz film az ötöske, de sztem nagyon elcseszni nem tudják akkor sem: buta forgatókönyvet, rossz trükköket, B kategóriás színészeket nem valószínű hogy elsütnének egy új alien-epizódhoz.

Cameron nem fogja rendezni, hacsak nem 2010 után vmikor, addig ugyanis két másik filmet is leforgat. de nagyon nem szeretném, ha új alien filmmel mondjuk csak 2015-ben találkoznánk legközelebb :/
  • pauly
    Attól hogy nem szerepel majd az 5. részben ha lesz,még ugyanúgy lehet rossz...A 3. rész meg nem azért lett olyan amilyen mert Ripley szerepelt benne...
    Számomra mondjuk Ripley nélkül nem alien az alien :)
    Szerintem már akkor jobb lenne ha nem lenne több alien,mert lehet csak még jobban tönkretennék.
    Bár ha Cameron rendezné,akkor talán lenne esély hogy jó is lesz :)
  • viizo
    én személy szerint ennek örülök a legjobban, hogy VÉGRE NEM LESZ RIPLEY!

a második rész után nyugdíjazni kellett volna, és nem elcseszni a történetet újabb Ripley kalanddal.
  • Jrex
    ha lesz 5. rész,Replay nem fog benne szerepelni.az aliensonline-on nyilatkozott h. szép volt jó volt ,de elég volt,ő többet nem szeretné vállalni ezt a karaktert.
  • mark oh
    az elsö 3 rész tényleg jo volt.megvolt a hatása.emlékszem a második részre apámal mentem moziba.bevoltam szarva.akkor még nem volt komoly térhangzás meg pohártarto.de jok voltak a filmek.nem tudom hogy lesz-e 5-ik rész,de szerintem nem fogja vissza adni azt a alien érzést ugy mint a 4-ik rész se.azért várom
  • Picurrr
    Köszi
  • Picurrr
    Feltámad a halál?
  • Danny1987
    Feltámad a Halál
  • Picurrr
    Megtudnátok nekem mondani az Alien4 alcímét?
  • Jrex
    az avp2 fórumon olvastam,úgyhogy nemtudom h, igaz-e,de ott úgy van írva h. az van tervbe.
  • viizo
    még senki nem tud semmit az alien 5-ről, max találgatások vannak ;)

főleg hogy még előkészületi stádiumban sincs, ergo se forgatókönyv, se semmi.
  • Jrex
    én úgy tudom h. az 5.-rész az alienek szülőbolygójára visz el.az alien vs predator fórumban írták.
  • pauly
    Ja,tiszta hülyék.Eleve semmi értelme hogy kirakják azokat a karikákat...
    De jó is,amikor pl dvd-t nézek,és nincs semmi karika,meg rtlklub jel meg ilyen szarok a filmen :) Régi szép idők...
  • Adam II
    Én sem értem mi 18 a Rambon amikor pl a Sólyom végveszélyben csak 16 ,vagy az Alien3 is csak annyi. Én nagyon rég láttam a Rambot de nem emlékszem arra ,hogy több vér lett volna benne mint a két másik filmben ráadásul az Alien még félelmetes is.
  • Trucker39
    Tegnap volt a 3. rész a Film+-n. Ezzel egyidőben ment a Rambo akármennyi az egyik kereskedelmi csatornán. Amit durvának találtam, hogy a Rambo 18-s karikával ment, míg az Alien3 "csak" 16-s karikával. Azért én úgy gondolom, hogy ez egy kicsit durva.
  • pauly
    5. rész már tuti lesz?Mert imdb-n pl ha jol latom még semmi nincs róla...
  • Rinc3
    Én maradi vagyok, de az Alien filmek rangsora nálam az, ahogy sorba kijöttek. Ezek közül is az első 3 elég szorosan összefügg nekem, épp csak egy kicsit tér el a hatásuk. A 4. rész viszont rókabőr. Lehet hogy kitaláltak hozzá egy eladható sztorit, attól az még bűzlik a hollywoodi kliséktől. Még az eleje úgyahogy elment, aztán mikor beindult az akció, kiszabadultak a szörnyek, na ott villantotta ki a film a foga sárgáját. Nekem.
    Szegény Ripleynek jól szétcseszték az életét ezek a dögök. Jó állású parancsnokhelyettesi nyugodt karrierje pikk pakk eltűnt. Ha tudja hogy a 2. részben látja utoljára a Földet, biztos ottmarad dokkmunkásnak :)Az 5. rész (ha már mindenképpen lesz) jó lenne ha egy kicsit az Alienekről szólna, nem pedig Ripleyről. Persze tudom hogy körülötte forog az egész sztori, csak hát feltűnt hogy 3évtized ide, 4 rész oda, de alig tudunk valamit ezekről a szörnyekről. PL:honnan a csudából jöttek? Talán csak egy magasabb civilizáció díszállatkái voltak, amiket aztán meguntak és "lehúztak a vécén"? (gondolok itt a New York csatornarendszerében élő aligátorokra és óriáskígyókra)
  • gabe paul logan
    De azért még mindíg logikusabb hogy egy hatalmas bölényből vagy miből kel ki egy akkora alien mint egy kutyából

Amúgy nekem is megvan és mintha angolul is újra szinkronizálták volna egy picit azt a részt a vágottban amikor megtalálják a néger hulláját a veszélyes hulladéktárolónál....:D
  • viizo
    ma reggel megnéztem újfent az alien 3 rendezői verziót, mit mondjak, most sem sikerült elnyernie a tetszésemet, nem sok ilyen depressziós és nyomott hangulatú film létezik a világon, az tuti...

emlékeztem hogy a rendezői verzsön a mozisnál is nyomottabb sokkal, de már szinte el is felejtettem, hogy ennyivel...
    ráadásul nagyon sokszor a depresszió egyszerűen hihetetlen unalmassá is teszi az egész filmet, enyhén szólva is rendezői túlzás, amikor Dillon 10 percenként mond egy baromi hosszú, depis, fohászos halandzsát a közösségnek...

ráadásul töméntelen logikai hiba van a ebben a verzióban is, amik elsőre nem is nagyon tüntek fel.

jahhh, de jöjjön már az alien 5...
  • Darkoo
    Halljuk:P
    De ezt írd az AvP2 topikba ha lehet:)
  • alien5
    Nekem volna egy csomó ötletem az alien vs predatorral kapcsolatban, hogy még jobb legyen az eddigieknél!
  • gabe paul logan
    tgnap volt a Halálhajó, az tényleg nagyon ott van
  • gabe paul logan
    alone inthe dark: a filmet láttam, a játékkal nem jáccottam,de tuti nem erről szólt a game, de azankívül szörnyen unalmas volt, néha néztem azórát mikor lesz vége
  • Bokafix2
    Uwe Boll-nak csak baklövése volt. A filmjei közül minimum 3 a 100 legrosszabb film listáján szerepel.
    Pl. House of the dead, Alone in the dark, Bloodrayne. Mind kivétel nélkül nézhetetlen hulladék.
    Én nem adnék el neki filmes jogokat, ezzel népszerű játékokat alázzon le a francba.
  • gabe paul logan
    Uwe Boll -nak volt vmi nagy baklővése(mondjatok konkrét filmet hogy behatároljam)?

A halálhajó tényletg jó volt, az olyan vááá, gusztustalan, megdöbbentő, na de jó kérem ott ám színészek is volták!
  • viizo
    persze hogy nem rendezett Uwe Boll Alien filmet (de még rendezhet ), ezt mindenki tudja, ő egy rettentő gyenge kvalitású rendező, amihez csak hozzányúl, az finoman szólva nem válik arannyá :)

mellesleg Paul W.S. Andersonnak a Halálhajó óta egyetlen épkézláb, eredetinek és jónak nevezhető rendezése sem volt, így én csak rettenetesen örülni tudok, hogy az AvP második részére nem tette rá a mancsát.
  • Seth
    ő a rendezők rendezője, a mester , szégyeld magad hogy nem ismered :D
  • gabe paul logan
    KI ez az Uwe Boll ? Nem rendezett alien filmet!
  • InfectedMann
    Talán ha a játék alapján készül a film 100szor jobb lett volna főleg ha a sztori fel van használva.
    És Anderson nevét ugyan úgy el lehet ásni mint Uwe Boll -ét.
    A lehető leggyengébbet hozta ki egy filmből amiben a két szörny szerepel.
    Ehhez képest az alien 3 meg a 4 remekmű.
  • pauly
    Hát nekem szinte már teljesen mindegy lett volna ha ő is rendezi,így sem fogom valószínű soha többet megnézni,egyszer elég volt bőven :P
  • Bokafix2
    Paul W. S. Anderson bal****??
    Tényleg? Akkor UWE BOLL MI???? Ez ugyan nem az a topik, de nézz szét a vele foglalkozó oldalon, hogy ővele mennyire elégedettek a kedves nézők.
    Anderson nem a legtökéletesebb rendező, és bizony hagynak némi kívánnivalót a filmjei, viszont nem ont olyan nézhetetlen szarokat, mint Boll Mester.
    Gondold el, ha Boll kapta volna az AvP projektet - hiszen lehetett volna így is, merthogy van játékban is olyan, hogy AvP. Márpedig ő játékokat "filmesít" meg.
    Tehát a veszély fennállhatott volna, hogy ő rendezi. Akkor milyen AvP-t kapott volna a nagyérdemű?
    Mert egy ilyen AvP után a moziból távozó nézők nem hazafelé vették volna az irányt, hanem a legközelebbi folyó felé, hogy belefojtsák magukat.
    Ehhez viszonyítva Anderson nevét nyugodtan aranyba foglalhatod.
    Wehehe.
  • gabe paul logan
    Vki nem tudja h honnan tudnám megszerezni azt a szuper magyar szinkront a Bolygó nevéhez?
  • bigfoot
    hát nem tom nekem az Alien 2 a favorit!a 3 a leggyengébb a 4 közül szerintem
    az AvP pedig nagyon nagy film lehetett volna nem az a bal**** rendezi,hanem valami normális rendezőnek adják
  • alien5
    Hello! Szerintenm az Aliensorozat- bár régi- akkor az egyik legnagyszerűbb sorozat, és sokak figyelmét felkeltette már. A legjobb azonban ezek közül is a 3.része, amikor a fiury161-en játszódik. A negyedik része, bár abban fejlettebb technikai eszközök vannak, akkor is eltér egy csöppet az eddigiektől. Itt már két szempontot is figyelembe vesznek. Nemcsak a háziállatokat, hanem a klónozást is. Aki már látta a Predator2 című filmet, az a végén, észrevehette, hogy a gyűjtött koponyacsontok között található alienkoponya is. Ebből már lehetett sejteni, hogy összevonás lesz a két film között. Így is lett 2004-ben megalakult az Alien vs. Predator című film. Néhány dolog eltér az Aliensorozatból belőle, de ezt nem kel figyelembe venni. Szerintem fantasztikus film, és nagyon ötletes. Dícséret jár mindenek előtt a rendezőnek. Légyszíves, aki ÉRTELMES dolgokat tud hozzáfűzni ehhez, és rajongója, akkor legyen szíves jelezzen nekem.
  • pauly
    Hát igen,az biztos hogy nem egyszerű megírni egy forgatókönyvet.
    Nagyjából egy történetet könnyű kitalálni,de azt már részletesen kidolgozni,na az a nehéz :)
  • gabe paul logan
    Más:
    Én nem néztem meg az alien4-et nehogymár elmenjen egy péntek estém erre!
    A sors fintora h pont az aliens nél maradtam csak otthon....
    HIBA volt NAGY HIBA!!!
  • gabe paul logan
    Nem sértésből mondom de logikával és több alien könyv olvasásával rájönnél ezekre a kérdésekre.

-Az hogy felveszi az alakját vmennyire, nos érdekes de sztem naon jó elképzelés, és különbenis akkor változás nem tapasztalható(lásd 3. rész)
    -Az meg hogy gyorsan felnőnek hát nézd, mi emberek meg lassan hiába zabálunk annyit gyerekkorunkban...
    -Embereket esznek VOVOVOVOÁÁÁÁÁÁ!!!
    -Fészket csak sok idegen tud építen és igen a nyálukból csinálják.
    -Amúgy egy nőstény van egy fészekre és a többi mind hím, bár néhány könyveben olvastam olyat (pl bolygó neve...) hogy kisebb herék rohangáltak a tojások és a királynő körül, nem voltak ártalmasak csak igazgatták a tojásokat és megtermékenyítették a királynőt.
  • Inquisitor
    Negyedik rész logikus volt? Vagy a harmadiknak volt értelme?
    Az első két rész jó volt (bár nekem első jobban tetszett), az első egy igazi ilyesztgetős túlélő horror volt, a második meg ugyan ez akcióba oltva. Csak ott már nem volt olyan titokzatos a dolog.

Pedig a hüle franciát, meg a slep színészeit imádom a negyedik részből, de elég gáz ha belegondol valaki.