388
  • Dexantreal
    Ja ok.
    De a többi kis extrák lehettek volna az 5dik cédén és kész.
    Nem kell ennyi.
  • pauly
    Én annyiba sűrítettem,ugyanis csak az első 3-at vettem meg
  • Dexantreal
    9dvd!
    Szép gyűjtemény, de sztem 6ba is lehetett volna sűríteni.
  • pauly
    http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2359&VID=066-1059247931-54050466350923763
  • Dexantreal
    Mi ez a tetracucc?
    Aniko, bár én nem segítettem, de örülök, hogy sikerült.
  • AnikoFekete
    Sziasztok!

Nagyon koszonom a segitsegeteket es vegul a dvdhome-on akadt raktaron levo darab :) Remelem nagy siker lesz.

Koszi,
    Aniko

• pauly
    Nincs,de én úgy tudom hogy már elég régóta bizonytalan,meg a többi dvd-s oldalon sem lehet rendelni ahogy néztem,tehát valószínű hogy itt se lesz egy jó darabig még,ha lesz még egyáltalán...
    Csak gondoltam szólok hogy nincs nekik raktáron :)
  • Rykov
    Jó. Van jobb ötleted?
  • pauly
    szállítás:bizonytalan :P
  • Rykov
    Szia! Az Alien tetralógiát az xpress.hu oldalon rendelheted meg.
    Itt a link is:
    LINK
  • AnikoFekete
    Sziasztok

Nem biztos, hogy jo helyre irok, es remelem nem nagyon off a temam, de ugy gondolom, hogy ti talan tudtok nekem segiteni. Egy nagyon jo ismerosomnek szeretnem a szuletesnapjra megvasarolni az Alien Tetralogiat DVD-n, es probaltam megrendelni a dvdabc-n, dvdfutaron is, de sajnos nincsen nekik. Tudtok valami helyet vagy valakit ajanlani, ahonnan beszerezheto?

Nagyon koszi elore is!
    Aniko
  • Dexantreal
    Jahh lol, oké és thanks.
  • JonDavis
    SE= Special Edison = Speciális Kiadás= Magyarán rendezői változatot is tartalmazza
  • Dexantreal
    Ki így, ki úgy.
    Mi a fákk az az SE?
  • pauly
    Jaa,nem jól mondtam :) SE változatból nem tudom hogy van e szinkronos változat,legalábbis a dvd-n nincs szinkron rajta,csak az eredeti mozis változatnál,az viszont az uj szinkron :/
    Bár én mintha nagyon régen láttam volna az SE változatot is szinkronosan,de azt nem tudom hogy az új szinronnal vagy a régivel...
  • bigfoot
    akkor amelyiket én láttam akkor az a régi szinkronos volt
  • pauly
    Pedig a régi szinkron nagyon jó,én jobban is szeretem nézni azzal mint angolul,csak az a baj,hogy a régi verzióban nincsennek benne azok a részek,amik a SE-ben benne vannak(robotágyús stb...)
  • Dexantreal
    Én nemtom, mert nekem angolul van meg és felirattal, de az nekem tökéletes.
    A szinkronosat volt furcsa hallani :P.
  • Jrex
    szerntem azzal amelyikkel az rtl-en is szokott menni.
  • Quantumleap
    A film+ melyik szinkronnal szokta nyomni a filmeket?
  • CsepeLee fiú #328
    Az a gubós jelenet a DVD-men sincs rajta.
  • Asmodeus fuq
    Bizony sehogy se jó, mert az Aliens-ből is hiányzik egy csomó jelenet(a régi szinkronosból) pl amikor az automata gépágyuk ritkítják a dögöket, pedig azt a részt imádom.
    Az Alienben meg amikor nem szidja a computert hogy bizony visszavonta az önmegsemmisítőt, az már az elcseszett új szinkron.
    Az elvileges rendezői változat hiányzó jeleneteit tényleg fura hogy nem adják le(pl amikor a vége felé meglátja a begubózott Dallas kapitányt) :S
  • Jrex
    sőtt vágnak is ki a fílmből jeleneteket.
  • CsepeLee fiú #325
    Apukám szerint Ripley magyarhangja a VHS-en is Menszátor Magdi.

Az RTL Klub érdekes módon a DVD-ken található rendezői változat szinkronját használja, de a rendezői változat plusz jelenetei mégsem kerülnek adásba. Ez hogy lehet?
  • Prof William
    Még rémlik hogy anno amikor láttam az alent és Ripley nem tudta leállítani a visszaszámlálást egy "Te szemét/rohadék!" feliáltással bevert valami képernyőt. Azt most nem volt. Ez már az új szinkron?

Bár nekem a 2. A kedvencem. Meg is vettem a bővítettet DVD-n. Rajta volt a Mozi és a BŐvített verzió de csak a MOZIN volt szinkron. Pedig én úgy emlékszem hogy a bővítettet is szinkronnal láttam még kazettán meg TV-ben...
  • pauly
    szinkron! :)
  • pauly
    jaja,sajnos sok embernek inkább a jobb hangminőség a fontos,mint a jó szinron,pedig az eredetiben nagyon jók voltak a hangok,meg a szöveg is jobb volt...
    Szerintem nem adtak ki olyat amin mindkét szinron rajta van
  • Asmodeus fuq
    Igen az Aliens megvan nekem is "jó" szinkronnal (ahol a kislány Nyuszi nem pedig Noot vagymi, és az Alien Queen sem "szuka" hanem "dög")féltett kincsem is a kazi. Régen megvolt az Alien is de én HÜLYE ÁLLAT letöröltem :S
    Torrenteken meg csupa REszinkronos van mert a legtöbbjét nem zavarja.
    Két féle szinkronos DVD kiadásról nem tuttok?
    Amugy köszi eddig is
  • pauly
    Akkor az vagy nem Menszátor,vagy 3 szinkron van :)
  • CsepeLee fiú #319
    Ööö...nekem semmi bajom Anderson ötletével, de a nagy fanatikusok többsége emiatt szikláról vetné le a pasit. :D
  • NeoMaN
    Az Alieneket a predatorok tenyésztették ki, hogy ellenfelük legyen a vadászatban..
    :D
  • CsepeLee fiú #317
    Nekünk VHS-en Menszátor Magdolnával van olyan szinkron az Alien 2.-höz (Aliens-hez), hogy a kislányt Nyuszinak hívják. Az Alien 2.-vel kapcsolatban csak erről a szinkronról, és a DVD-s / RTL Klub-os szinkronról tudok.
  • Quantumleap
    Valaki nem tudná megírni privátban (mert ugye tilos kiírni nyilvánosan a neveket), hogy melyik magyar torrentoldalról lehet leszedni eredeti sziknronnal a részeket?
  • pauly
    Eredetileg Ripley-nek nem Menszátor volt a hangja az 1-2-ben.Sajnos ezt is újraszinkronizálták,a dvd-re is már az új szinkron került rá :( Pedig sokkal jobban illett a másik hang hozzá...Farkas zsuzsa volt talán a hangja,nem biztos...
    Nekem megvan a 2. része a régi szinkronnal...
  • CsepeLee fiú #314
    Helló!
    Szerintem nincs olyan magyar szinkron, amiben Ripley hangja nem Menszátor Magdolna. Nem tudok ilyenről.
  • pauly
    Torrent oldalakon nézz szét,én onnan szereztem meg a 2. részét az eredeti szinkronnal...
  • Asmodeus fuq
    Hali! nem tudja v.ki h. honnan lehet az eredeti szinkrornos alien 1-et megszerezni? Amiben Ripley-nek NEM Menszátor Magdi a magyarja, és nem beszélnek benne annyi baromságot mint a mostanában forgalomban lévőn.
    "Mama, felrobbantom az űrhajót" meg társai... mert már a hajam égnek áll ezektől!
  • Jrex
    tudom
  • pauly
    :)
    Amúgy az nem a ragadozó 3,csak a a magyarok adták neki ezt a címet
  • Jrex
    láttátok már a dna-ragadozó3-at?a lény hasonlít az alienre,csak van szeme,nincs farka(mint a humano-aliennek a 4-ből)láthatatlan tud lenni,amúgy zöldes piros és ő is földönkívüli,a neve balacau: