388
-
#148 1szer volt egy vitánk, hogy nem tudták az Alien-ben, hogy mi lesz a chestbuster résznél, és tényleg frászt kaptak.
Naszal, tegnap megszereztem az Alien Tetralogy-t, és a következő a helyzet a felületes átpörgetésem alapján:
Volt egy forgatókönyv, ebben le volt írva, hogy Kane rosszul lesz, stb, meg jön a dög. Azt viszont már kihagyták, hogy a fickó mellére egy robbanótöltetet erősítettek, és mikor ez beterített mindenkit piros trutyival, akkor kaptak frászt. Itt vágás, kicserélték a pofát egy műemberre, amiből kibújt némi nehézség árán a dög (pengével neki kellett esni a véres pólónak, mert nem tudták átszakítani :D), majd köv. felvétel.
Úgyhogy a frász csak az első vér megjelenésekor volt :) -
#147 meg ha nem is fog verni, de ha erdekes, lesz es hozza a tipikus kirazos dolgokat akkor csak jo lehet!!! es attol mert egy film mostani nem lesz uberkiraly. nem biztos hogy a szamitogepekkel eletre keltett dogok olyan jok mint a beoltozott etiopok... es foleg nem is erdekel az uj szorny...az a negyedikben erdekes volt meg minden... de remelem otodikben semmilyen transzformeson nem lesz... es mivel most sutik el a fold vs alien vs... dolgot. nemhiszem hogy az otodik resz is arrol szolna hogy fold vs alien a ripley meg kitudja melyik oldalon..szal az otodiket nemtom hogy oldjak meg..de arra se vagyok kivancsi hogy ujbol felfedezi oket valami zoldfulu csapat... -
#146 Első rész alap film - kiváló
Második rész - egy szerűen tökéletes (Cameron)
Harmadik - nagyon jó, de látszik rajta a sok huzavona
Negyedik - hab a tortán!!!!!!!!
Ha így folytatják az ötödik mindent verni fog. -
#145 Várjál csak!
Ott nem csak a Föld körüli űrállomáson van? A rendezői változatban a Földön is van? Nem mintha sokat számítana, csakhát a 4-ben a Földre érkezik vissza. -
#144 Most, hogy mondod, tényleg!
Ezt valahogy elfelejtettem!
Köszi a felhomályosítást! -
#143 Az egész sorozatban az tetszett, hogy Ripley mióta megismerkedett az idegenekkel nem tud visszajutni a földre (kivétel a 4. rész).
Meg a második eleje :) -
#142 Én a hétvégn néztem végig mind a 4 résznek az újra vágott verzióját. Kár, hogy nem tudom, hogy melyik részek számítanak újnak, mert utoljára 5 éve láttam bármelyik ALIEN filmet is...
De most nagyon ráhangolódtam, gondolhatjátok...
Gondoljatok bele, milyen szomorú. Az AvP-t nagy valószínűség szerint el fogják rontani nagyon, és így nem látják majd értelmét leforgatni az ötödik részt... :( -
#141 Nekem nem az akció tetszett leginkább (persze az sem egy utolsó szempont), hanem a sztori. Talán ezért is van, hogy igazából többre becsülöm a 3-at, mint a 2-at. Nagyon jól beleillik a "nagy alien történetbe". És végül is, ha nem készült volna el a film, avagy nem olyan lenne amilyen, akkor nem lenne 4 része sem, ami nálam a csúcspont. Nem is jellemzem inkább, ha nagyon érdekel a véleményem: #35 -
#140 igen...sajnos sokan a későbbi munkásságából ítélve és újranézve az Alien3-at jönnek rá,hogy mekkora film...Én elismerem David Fincher (későbbi) munkásságát,de az Alien3-at sztem nagyon elk*rta....Lehet,hogy azért mert a 2. volt számomra az etalon(szereplőkkel,fegyverekkel,mozgásdetektorral,stb)...Eccerűen ültem a moziban és nem kötött le az 1 alien + kevés ember + nulla fegyveres sztori....mert ez már volt az 1-ben!!!!
És mondjuk tökéletesen egyetértettem anno evvel a kritikával:
-
#139 :) -
#138 Elnézést:
-
#137 Jutalma egy kép Fincser Bácsiról:
-
#136 ÖN NYERT! -
#135 Alien 3 (1992) ,Se7en (1995), The Game (1997) ,Fight Club(1999), Panic Room (2002)
És tényleg ott van az egyik kedvenc filmem a Játsz/ma! (The Game) Az egy hatalmas film! A Végén akkora hátast dob az ember! na de mindegy itt ugye az alien filmekről van szó:)
-
#134 Én is erre gondoltam.
Ha jól tudom a sorrend:
Hetedik -> Alien 3 -> Harcosok Klubja -> Pánikszoba
A legutolsó nem fogott meg annyira, inkább csak érdekes volt. -
#133 neeem, nem csak ennyi, egy csomó dolgot hallottam, hogy másképpen, illetve bővebben van kifejtve
-
#132 azért a Hetedik se semmi! Az is Fincher bácsi:) -
#131 Hát ha csak ennyi a különbség, azé kár megvenni... -
#130 Pedig David Fincher bácsi nem szokott szar filmeket csinálni (pl. Fight Club). Az tetszett az Alien filmekben, hogy bár mindegyik azonos téma körül forog, mégis mind-mind más-más nézőpontból láttatja. A 3. kissé horrorisztikus, sötét látványvilágával fogott meg.
Lehet, hogy elfogult vagyok Fincser bácsival kapcsolatban? De ha egyszer tetszenek a munkái... -
#129 Képzeld, pl olyat hallottam, hogy úgy van a rendezői változatban, hogy nem a kutyából jön ki az alien! -
#128 naja...:) én is kiváncsi vagyok az újravágott verzióra,bár az Alien3 életem egyik legnagyobb mozis csalódása volt....lehet,hogy így kevésbé fogom "nemszeretni"... -
#127 Állitólag a harmadik rész rendezői változata nagyon ütősre sikerült, teljesen új meglátásba helyezi a filmet. Kiváncsi vagyok nagyon, de ez szörnyű, hogy még nem láttam a director's cut-ot, hisz én szerepelek benne Bár van még itt egy névrokon, nem de Alien! ?:) -
#126 Én nem azért fogom megvenni, mert rajongója vagyok, hanem mert tetszik a film.
Fordítva:
Én nem azért fogom megírni magamnak, mert nem vagyok rajongója, hanem mert tetszik a film!
De mindkét esetben drága az eredeti, sajna... -
#125 ja....nagy rajongója vagyok még a Vissza a Jövőbe trilógiának is...érdekes,ott annyi munkát toltak bele a DVD megjelenésbe,hogy öröm nézni....Összehívták az eredeti színészeket,hogy az 5.1-es szinkront megtudják csinálni,feliratozták az extrákat,amiből k*rvasokmindent meg lehet tudni,van rajta angol DTS,stb....Erre itt van az Alien sorozat,amit már nem egyszer adtak ki DVD-n,és igazából a rajongók fogják megvenni x-edszer,és nem tolnak az extrákra feliratokat,sőt ahogy olvasom a film alatti feliratok is el vannak b*szva,még formailag is...Esküszöm ott tartunk(mint ahogy azt egy másik topicban vki írta is),hogy az újságokkal kiadott DVD filmek sokkal több munkát sejtetnek(extra feliratozás,fasza menü,DTS szinkron),mint a 3x annyiért eladott hivatalos kiadványok...Mondjuk eleve nekem csak az első 2 rész a favorit,de áldoztam volna rá szívesen,viszont így már meggondolom(sajnos nem vagyok olyan penge angolból,hogy az amerikai-angolt hallomásból fordítsam)... -
#124 Alien nickkel, es inkabb megirod??? -
#123 nem, a film :)))) -
#122 Micsoda! DVD író?
-
#121 majd ha kölcsönzőben is lesz. -
#120 Ígyvan!
DVD ÍRÓT A NÉPNEK!!
LE A MULTIKKAL!!! -
#119 naja...gondoltam beruházok 18ezret és megveszem,de miután megtudtam,hogy megintcsak b*sztak feliratozni az extrákat(holott gyakorlatilag az a lényeg),igy megintcsak marad a DVDR....Ezt talán már illene felfogni a kiadóknak....lehet többet adnának el belőle....Függetlenül attól,hogy n+1-edszerre adják ki a filmeket mindenféle pakkokban,kihasználva a rajongókat.... -
#118 OH JEAH, BABY! Én is erre várok...
még egy kicsit. Majd ha meglesz ismerősömnek, vagy a TK-ban, akkor leírom magamnak DVD-n! -
#117 #105 -
#116 Lusta vagyok visszaolvasni!
Mi van itt? Mi lesz itt? -
#115 Mar csak 1-et kell aludni, es itt van! :))) -
#114 Sztem nem fog.
Jo kis oldal az nagyon. -
#113 Egyértelmű, de ezek álltalában totál kihaltak, ám az alliensonline-é még él, és nem akarom hogy a többi sorsára jusson! -
#112 Jojo, de nagyon sok olyan topic van az SG-n, aminek van hivatalos honlapja, foruma, megis megbeszelik/megbeszeljuk a dolgokat itt is, "SG-s szemmel".
Kepzeld, valszeg az osszes jateknak van hivatalos oldala, megis forumoznak itt roluk! -
#111 Minek ide ilyen topic? Van már egy a hivatalos oldalon (látom néhányan már loptak róla )
A LEGJOBB ALIENES HONLAP: aliensonline -
#110 azt nemtom...:)nekem mashonnan van -
#109 Magyarországon még tudtommal nem kapható!