388
  • gabe paul logan
    Kérlek a 4. részben és az AVPben az alkotók óriási bakit követtek el...
    Ugyanis lemásolták a 3. rész élienje fejét...hehehe...de emberek az nem egy
    drone(dolgozó,1rész),warrior(harcos,2.rész) volt hanem egy runner("futó"állatokból kel ki)! Ugyanezt alényt átvitték a4. be és az avpbe csak tarréjjal, de amozgásuk ugyanolyan volt... miért ütik bele olyan dologba az orrukat amihez nem értenek?

1 illúzió romboló a 3. részből(amúgy OK): minek kellett az a kezdetleges szgépes effektus
    és mirét volt ilyen szar? a jurassic park(95körül) máig élethü!
  • gabe paul logan
    Kár h aza létrás rész az 1etlen jó jelenet, de nem értem miért nem segítnek christienek a többiek? Simán leszedhették volna róla a döglött állatot...
    A 3. rész is a toppon van ám, főleg zene terén, naon passzol a vallásos fegyencekhez.Nézdd meg a Special Editiont az jobb mint az alap(nem is értettem
    hogy Golic miért szerepel a stáblistána 3. helyen, eddig)Viszont eennek nincs
    szinkronnja, kááár a legjobb élien beszólás (végjáték/kergetőzés az öntödénél,Morse és aza másik pali összefut:"azt hittem hogy te vagy a rém!")
    Azt jól +csinálták, acomputer hangja a Sulacon ma-rul viszont hányás
  • Alien
    Ma lesz a második rész :) Igaz megvan dvd-n, de azért megnézem :D
  • Alien
    Negyedik részt azért is szeretem mert ott végre normálisan néz ki az Alien :D Persze itt nem arra gondolok aki a végén volt, hanem a rendes Alien-ekre :) Különben hangulatilag, történetileg, helyszínileg a második rész a kedvencem. Szerintem az a legjobb, de persze mindegyik alap :)
  • CSOCSO
    szerintem is alladek mind a negy resz!!! minden folytatas rokabor ennyi erobol.
    moziban meg a lelegzetunk elallt a legvegetol:D
  • Magoo
    Nem tudom miért utáljátok a 4. részt...én imádom! :)
    De leginkább azért mert (bár technikailag szar), színészileg marha jó a szinkron.
    Johner és Christie....jól tolják. :)
    Jó nem olyan ütős mint az 1 és a 2. (A harmadikat én spec nem szeretem)
    De én szeretem. :)
    Az egyik kedvenc jelenetem, mikor a csapat a létrán mászik és jön az Alien, elkapja Christie lábát. Johner meg hátrahajolva sorozza :D
    Bár be kell valljam, hogy leginkább Johner figurája vonz. "Helló Ripley....A jó öreg Ripley...." :D
    Illetve: "-MI ÉG ITT? -MI ÉGÜNK! -HÖHÁHÁHÁÁÁ! A FRANCBA TÉNYLEG!" :D
  • Kmarha
    Hallod.. az lenne ám durva, ha azt megcsinálnák egy új 3 részes alien filmbe. :) Kegyetlen siker lehetne belőle. a mai napig a kedvenc könyveim között vannak.

A 4. az csak rókabőr lehúzás volt, szerintem erre nem túl nehéz rájönni
  • gabe paul logan
    Ehömm...Az Aliens(Bolygó neve... )az vágatlan lesz ám és tegyük hozzá nagyon sz*r szinkronnal, a vágotté sokkal jobb vÓÓÓt, azt hittem h a 8. utas is a
    directors cut lesz me más szinkronnal volt mint ami megvan itthon(még az m1ről
    videón, mikor 1ször volt tvben!!! kb 8 éves lehettem olyan 95 körül,he nem vót reklamálás a filmek közben és a tv logója sincs kint)

A gyerekkori félelemből mára igazi szerem lett...:)
    ALIEN5? Remélem Cameron bá rendezi,megcsinálhatnák az igazi 4et amit Steve Perry írt 3 kötetben...abban minden van:kísérletek, idegenek a földön,
    idegenek bolygólya(mama királynővel)+az a fura fazon az elhagyott hajóról.
    Mellesleg a 4. film számomra NEEEEM igazi rész!!! Aludtam a moziban...
    Nem volt bennem az érzés h jaj csak engem ne vigyenek eeeeeeeeeeel...
    =Avp2vel bááár ennek afilmnek látványos akciónak kellet lennie, sajna
    apred filmek is parásabbak voltak,mint az utóbbi 2 film
  • Magoo
    Egyetértek! :)
  • Kmarha
    rendezői változat meg az RTL klubb? :D öszintén, látott vlaaki az RTL klubbon olyan filmet amiből minimum 20-30 percet nem vágtak volna ki?

a legdurvább a 6. érzék volt. a film felét kihagyták, biztos túl sokkoló lett volna. cserébe kaptak a nézök valmai érthetetlen gagyit, és nem csodálkoztam mikor másnap jöttek a haverok (akiknek ajánlottam hogy nézzék meg), hgoy ez egy ritka szar film volt
  • otrosinka
    Nem tudnád etetni ?
  • otrosinka
    A vágottat, kell a hely a reklámnak.......
    De 1 jó pontot most szereztek nálam ezzel......
  • sorrow

kiváncsi vagyok vajon a rendezői változatot adják -e le.
  • Dexantreal
    jahh
  • JonDavis
    De mégszerencse,hogy nem véglegesen
  • Dexantreal
    Beköltözik a halál a lakásunkba minden pénteken
  • Darkoo
    De igen:) Minden héten péntek este 11-től az RTLen az összes részt levetítik:)
  • Punker
    nem ma lesz a tv-ben?
  • vigyori14
    aliensonline on kívül van másik oldal ahonnan lehet kepregenyeket tölteni?
  • hzsolt
    Ja és ez is jó oldal: http://www.aliensonline.hu/news.php
  • hzsolt
    pl itt: http://www.comicsinvest.hu/
  • vigyori14
    üdv. lehet most magyarországon bármilyen alien, avp, vagy predator képregényt kapni?
  • XEMO
    Dexantreal küdd el nekm légyszi azt a linket ahol elkezdted letölteni, de b...tt lassú lett! A Címem: [email protected]
  • Dexantreal
    Hy all!

Tud valaki egy linket, ahonnét lelehetne szedni az első4részt?mert én ugyan nemrég ráleltem torrenten,de nagyon lassan szedi le...2nap,mire lejön,vagy több...LOL...pedig más oldalakon sokkal gyorsabban töltök le,csak itt torrenten ilyen szar.

előre is thanks!
  • Adam II
    Látom nem ártott ,hogy létrehoztam a topicot:)
  • RelakSfromhome
    Elkezd röhögni?

Mikor a 4-ben kripli hátrafelé zsákolt egyet, annak a végét alig bírták megvágni, mert az a hülye sebhelyesarcú majom elkezdett röhögni, hogy azannyát, telibe kapta a kosarat :D
    De tényleg, ott volt az origi felvétel, kripli elindul, eldobja a labda, követik szemmel, labda landol a hálóban csont nélkül, majd a pofa elkezd ugrálni, hogy milyen jó volt :D Weaver hetekig gyakorolta a cuccot egy kosarassal, a rendező meg morgott, hogy mivel a csaj nem akart bele trükköt, ez igen drága jelenet lesz. Aztán meg mégsem.

Az 1-ben a bábus résznél meg arról nem volt szó a leírásban, hogy bábu van ott, szal az az infó volt a szar. Mindenesetre a Weaver nem hazudott, akkor a robbanó trutyitól mindenki lesápadt :D A kikelős jelenetet meg többször vették, ui. a dög nem bírta átszakítani a pólót, ezért előkerült a borotva :D:D:D
  • Kori
    Én olvastam egypárat és a 4. rész valamelyikre hasonlított.
  • CSOCSO
    :)
  • shaba23 #160
    Könyveket olvastátok? Azalapján lehetne több jó forgatókönyvet is írni...
    bár szerintem a rendező nem olvasta el :)
  • CSOCSO
    en is hallottam mind a kettorol.... nem is tudom melyiknek orulnek jobban.... szerintem sinalja meg mind a kettot.. az 5. resz legyen valami erdekesseg es hubaz.. es intezze el valamelyik faj sorsat ( vagy az alienek vagy az emberek nyerjenek... vagy nyerjenek az elienek es utanna mutassa a kamera hogy van par tulelo egy szigeten.. vagy valami...
    de megcsinalhatja az igy szuletettek az ALIENEk filmet is.. ami nem a sorozat resze.. csak egy erdekesseg.. amit mondjuk csak kazettan adnak ki . meg dvd-n.. es gyorsan felpakoljak a dc++ra:)))))))
  • CSOCSO
    tudom hogy az avp nem az otodik resz.. szerintem nem i irtam olyat
  • CSOCSO
    nah ez meg igy valamennyiben hiheto..bar szerintem akkor is egy szinesz azert szinesz hogy elethuen eljatsza azt hogy megijedt ... merthat szerintem nem ez a legoscar dijasabb szineszi jatek a filmben.. szal jol sikerult.. pont annyira mint a tobbi jelenet.. tehat ezt is el tudtak volna jatszani szerintem de lenyegtelen.. de az mindenkeppen baromsagnak hangzott hogy nem tudjak hogy a babubol kifog robbani az fereg:) de ha csak patronocska volt .. az meg furan de elhiheto... amugy meg mivan ha felrobban es az agyik a meglepodottsegtol elkezd rohogni stb.. szal.. leginkabb ezert hihetetlen..
  • djmarkee
    Én egy másik címen azt olvastam, hogy az 5. részben a Földre akarják levinni őket VAGY a szülőbolygólyukra mennek...tehát vagy a sztori eleje lesz meg, vagy még egy plusz rész...
  • magnum
    tévecc
  • magnum
  • Punker
  • Augustus Gigo
    NEMCSAK ÁLLÍTÓLAG:DDD
  • Punker
    Aliens vs. Predator-ban benne lesz Bishop
  • Kori
    És mikor????????????,
  • Dutch Flander
    Legjobb tudomásom szerint ez nem az 5. rész lesz! Ennek a címe AvP (Aliens versus Predator)! Az 5. részt Ridley Scott fogja ismét leforgatni és folytatások helyett elmeséli az idegenek kialakulásának történetét. Ezt mellesleg egy régi cikkben olvastam, de már másoktól is kaptam megerősítést erre vonatkozólag!
    Ez a rész valami köztes időtöltés lesz, emberek and egyebek...