388
-
Alien - Nyolcadik utas a halál
Ridley Scott (1979)
Aliens - A bolygó neve halál
James Cameron (1986)
Alien³ - A végső megoldás a halál
David Fincher (1992)
Alien: Resurrection - Feltámad a halál
Jean-Pierre Jeunet (1997) -
#22 ááá az a marquee de lol :DDDDDDDDD -
#21 Ergo ki az okos? :-DDDDD -
KennyG #20 "de a sok farok megveszi mindet :-D".... te meg kölcsönkéred! :-D -
#19 Nálam a bolygó neve halál, a végső megoldás halál és a nyolcadik utas a halál a sorrend. A 4. rész címét nem tudom de az sem volt azért olyan rossz.
Ezeket a filmeket nagyon eltalálták... -
#18 ugy van.. imadom mindegyik reszt..bar nem mindegyik film 10 pontos de akarmelyik film jobb a tobbi horrorsuxnal!
igaz kiskoromban lestem meg.. akkor szejjelfostan magam.. de azota nem is lattam meg egy olyan filmet amin negyedannyira feltem volna.. igaz.. valamiert a jelek c. filmen paraztam sokat.. az nagyon jo volt.. de ALIEN ROXXX!!! imadom oket!!!!! es remelem az AVP filmben az alienek nem deglenek ki! -
#17 ISTENKIRÁLY FILMEK AZ ALIENEK!!!
-
#16 Én is úgy emlékszem. -
#15 de van már x+1 alienes topik nem ?:P -
#14 Igaz! :-D
Erről a "fontolgatja az Ep 7-et" dologról semmit nem hallottam, de az lenne full gáz...
A 4-5-6 plussz jelenetei meg rajongók millióinak nem fog tetszeni.
pl. Haydensen (Anakin-t alakítja a 2-3-ban) arcát rárakni a Jedi Visszatértben Vader arcára mikor leveszi a maszkját...
Pfffffffffff
A barom...
Nade ez nem SW topik, szal téma ejtve -
#13 működik? - igen
megveszed? - nem
ennyi :o)
(ráadásul nemrég már mégis fontolgatta lucas az ep7-et, plusz bele akar forgatni plusz jeleneteket a 456-ba, szóval abból is lesz sokféle, mint vhs-en a 3féle) -
#12 Az mondjuk tény. SW frencsájz ultra sux.
Nemsokára jön az eredeti trillógia 3 DVD-n, aztán az Episode 1-3 ig 6 DVD-n, majd ugye a FULL gyüjtemény 12 DVD-n (minimum) aztán a special edition 15-20 DVD-n :-DDDD
Ultra szánalom, de a sok farok megveszi mindet :-D -
#11 ...meg csinálnak neki 1 szép dobozt, és nem fog elférni a dvdtartóban :o) (és a mániákusok kiadnak rá megint 1 halom pénzt... de úgysincsenek sehol a starwars frencsájzhoz képest :o))) ) -
#10 Namost nekem megvan az 5 DVD-s special edition. Ezen +1 DVD-re ráfért a werkanyag. Az extra cuccok meg elfértek a többi DVD-n. Nincs annyi extra.
Most kinyomják 9 DVD-n újra, semmi extra nem lesz benne, kivéve annyi, hogy belevágták a kimaradt jeleneteket a többi filmbe is (a bolyó neve halálnak ugye kijött ilyen verziója) és rákerül a magyar szinkron.... -
TheZsenyka #9 Ja, a lámaságot a topicra értettem, nem Blastára... -
TheZsenyka #8 1DVD - werk anyag
4DVD - eredeti filmek
4DVD - special edition-ök -
TheZsenyka #7 Ekkora lámaságot... -
#6 ...aminek a világon SEMMI értelme nincs ugyebár....
9 DVD mi a tökömnek? :-) -
#5 Igen és kiadják az Alien Quadrology DvD gyűjteményt állítólag kilenc lemezes lesz és már csak 51 napot kell várni rá! -
#4 SVÁJCI már írni sem tudok>:( -
#3 én szeretem a filmeket, és ha jól tudom idén jön az Aliens vs. Predator című film -
#2 Elnézést svéjci szobrász és festő de hülye vagyok bocsánat!!!!!!! -
#1 Ezt a topicot H.R. Giger holland festő és szobrász rémálomba illő lényének főszereplésében készült sikerfilmsorozatnak tiszteletére nyitom meg.
Írjon ide mindenki aki kedveli ezt a lényt vagy a filmeket!